Şaka gibi 40 ı çıkmamış bebeği görmeye 10 kişi gelmek ayrı 3 kere haber etmek ayrı ilginçBugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya
Misafirini alıp misafirliğe gitmekBugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya
Sadece papatya mayıs papatyası ve melisa bizimki sanki 70 lik içmiş gibiydi dünİçeriğinde ne var merak ettim ne var ki bu kadar uyuşturuyor
Evet masmavi ama açık değil sanırım koyu mavi olcak gözleri bizim sülalede çok mavi gözlü var teyzem dayım dedemler babasıda yeşil gözlü bakalım biraz büyüsün paylaşırız zaten fotolarıAy geçen bende yaptım onu vicdan azabı çektm ama napayım uykuya direniyor canına yazık valla ağla ağla bi hal oluyor dalınca öyle bıraktım uyudu 3 saat
Ayy kızımız maviş gözlü müü
Minik kangurumla sürekli kucak kucağa yatıyoruz kuzum geceleri göğsümde yatmak istiyorRoka yiyebilsem keşke bana göre değil hiç
Biliyosun bizim kocalar bu konularda bir örnek. Benimki de ağlama krizi tutmayınca heh kızım bak böyle ol canımı ye diye seviyorkucakta gezdiği süre artıyor
Ben sürekli gaz çıkarıyorum emzirirken. dediğin gibi emmek istememeye, kavgaya neden oluyor. Ha bağırsak gazı da sesini duyuyorum emmeyi bırak uyurken ağlayıp kalkmasına bile neden oluyor.:/
Ben kiloyu daha cok ishale bağladım. Baya hardal renkli berrak görünümü de oluyor cünkü. Vücudu ister istemez etkileniyor
Ah canım keşke ama maalesef zorluklar şimdiden başlıyor. Ama lütfen tadını çıkarmaya çalış. Bebişi göğsünde yatır bol bol sarıl tentene temas yapın
Hormonlarımız, beynimiz farklı işliyor bu s sütüne katkı sağlar
Oy güneş miiiiadaşımız doğmuş maşallah
Evet uzun süredir evde televizyon açmıyorum. Telefon bile almıyorum elime kolay kolay. İlgisini çekiyor emme randımanı düşüyor
Canım ben de 1 haftadır yazıyorum yediğim her şeyi
Kakasında hiç pütür olmazdı. Susam ürünlerini, Tahini kestim günde 1 kerelik kakasında pütür gördüm sonunda. 2 gündür bu şekilde ama ishal ve mukus devam. Sanırım doğru yaptım.
Şimdi çilekten şüpheleniyorum. Reçel yiyordum. İnternette de reçel olarak tüketmek yapmaz diyor ama
Ay bir de domates beni cok düşündürüyor. Benim hafif alerjim var, domates hafif dilimi yakar. Kafam çok kızıyor pirinç lapasına dönüp deneyesim var.
Fındık ceviz olmasa komple aç kalırdım
Onların alerji yapmasından cok korkuyorum
Bu arada göz kaymaları kollarda bacaklarda titreme vs için 5.-6. Aya kadar devam edebilir dedi hep.
Fizyolojik reflü dedi bi de durumumuza
Bağırsak florası için ekstra probiyotik kullanıyoruz biz de
Geçmiş olsun bu boğulmalar öksürmeler bi gün benim de kalbime indirecek
Hıııığ hııığ acı acı nefes almaya çalışıyorlar bi de
Çözümünü bulduysanız ne güzelMama verince içine bir çay kaşığı döküyorum hemen kaka yapıyor zaten rahatlıyor çocuk
Bebekler bozuk sütün tadını anlayıp içmiyorlar diye biliyorum canım bozuk olduğuna emin misin
Ben de annemden öğrendim gazı varken asla ama asla memeyi ememiyor ya savaşıyor ödemeyle ya da kısa kısa emip bırakıp sıkıyor kendini hemen yukarı doğrultup üstten gazı çıkınca rahatlıyor
Uyumadan önce bağırsaklarındski gaz beni çok yoruyor dizleri ittir bacakları oynat karnına yağ ile masaj yap bazen işe yaramıyor ne zaman mama veriyoruz içine badem yağı koyup hemen kakasını yapıyor
Misafirimi alıp geleyim ne demek. Sülaleni topla deseydin. Hey Allahım. Bu salgın günlerinde nasıl düşüncesizlik anlayamıyorumBugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya
Pütürler normal canım ishal değil iyi birşey bu :)Minik kangurumla sürekli kucak kucağa yatıyoruz kuzum geceleri göğsümde yatmak istiyoreşim diyor sen nasıl öyle uyuyorsun dedim uyumakla kalmayıp rüya bile görüyorum
Bu arada benim kızımın kakasında da minik pütürler oluyor bu kötü bir şey mi?
Heh çok iyiMisafirimi alıp geleyim ne demek. Sülaleni topla deseydin. Hey Allahım. Bu salgın günlerinde nasıl düşüncesizlik anlayamıyorum
Pütürler normal canım ishal değil iyi birşey bu :)
Bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama ye bence. Ben her gün 5-6 gün kurusu kayısı ile bir avuç kuru üzümü 5-6 hurma ile 2 lt su kaynatıyorum. Rahat 3-4 kaka yapıyor. Zayıfladığını sanmıyorum. Kayısı lifli gıda iyidir bence rahatlıyor bebiş. Dolapta stok yaptım hatta.Bebek rahatlasın diye Malatya dan kayısı getirttim, 5-6 tane yedim. Günde 1 kez zar zor kaka yapan çocuk 4 kere yaptıkilo vermiştir kesin..yemeyim değil mi?
28 günlük bebeğim. Bugün yemedim mesela halen kaka yok. Ben de stok yaptım, inşallah dediğin gibidir canım, annem çok kızdı ama yiyeceğimBebeğin kaç günlük bilmiyorum ama ye bence. Ben her gün 5-6 gün kurusu kayısı ile bir avuç kuru üzümü 5-6 hurma ile 2 lt su kaynatıyorum. Rahat 3-4 kaka yapıyor. Zayıfladığını sanmıyorum. Kayısı lifli gıda iyidir bence rahatlıyor bebiş. Dolapta stok yaptım hatta.
3 çeşit bir şey hazırladık annemle onlarda getirdilerŞaka gibi 40 ı çıkmamış bebeği görmeye 10 kişi gelmek ayrı 3 kere haber etmek ayrı ilginç
Allah kolaylık versin
Yemekli ağırlamayacaksınız değil mi?
Ay yuh artık bi de misafirini de getirecekBugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya
Acaba 5 damla mi denesenBu arada kızlar kendim kullanıp memnun kalmadığım hiçbir şeyi size kullandırmam bay bay night damla maceramız 1 gün sürdü bebeğim 24 saat sadece beslenmek için uyandı cansız gülmeyen bir bebe oldu annemde başlarım uyumasın sen yorulduğunda ben bakarım diyerek kullandırmayı bıraktı bide ben doktorun söylediğinin çeyreğini verdim belki bizde çok etki yaaptı ama uyucak diyede çocuğumu uyuşturamam
Kayısıyı da mı kaynatıp tüketiyorsun?Bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama ye bence. Ben her gün 5-6 gün kurusu kayısı ile bir avuç kuru üzümü 5-6 hurma ile 2 lt su kaynatıyorum. Rahat 3-4 kaka yapıyor. Zayıfladığını sanmıyorum. Kayısı lifli gıda iyidir bence rahatlıyor bebiş. Dolapta stok yaptım hatta.
Kafana göre alma canım ya emzirirken sıkıntı olmasın. Hem emzirmesende yine de doktor tavsiyesi ile kullan istersenMerhaba arkadaşlar sezeryan sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı hangi ilacı kullandınız yanma ve kaşıntı oluyor ancak sürekli değil doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum ara ara kanamam oluyor ondan sonra başlıyor bi ara geçiyor sondadan mi nedir anlamadim kullanılan ilaç varsa alıp kullanayım diyorum
Bu da benden gelsinCuma neşesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?