2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün 10 kişilik misafir grubu geliyor resmen 3 kez reddeddim ısrarla aradılar en son bir an önce aradan çıksın diye tamam dedim. Şimdi pişmanım bebek 3 gündür huysuz hala devam ediyor huysuzluğu. Yeni adet edindik emmese bile sürekli gögüste durmak istiyor. Yatağa koyunca ağlıyor. Annem içerde oturur artık misafirle bizde odada takılırız napalım. Ben kendim bebek büyüyene kadar kimseye gitmeyi sevmiyorum ısrarla gelmek istemekte ne biliyim. Biri de arayıp bugün kendi misafirim var 2 kişi onlarıda alıp geleyim mi dedi ya

Son düzenleme:
Şaka gibi 40 ı çıkmamış bebeği görmeye 10 kişi gelmek ayrı 3 kere haber etmek ayrı ilginç
Allah kolaylık versin
Yemekli ağırlamayacaksınız değil mi?

Misafirini alıp misafirliğe gitmek
Gerçekten bazıları çok düşüncesiz.
Karşı komşum var benim lohusalığı çok zor ve yalnız geçmiş bana sürekli yemek veriyor tatlı veriyor bi ihtiyacın var mı diye soruyor, bir gün gelsene oturalım dedim lohusalık evine 6 ay gitme ben sen gel bende oturalım dedi. Ne kadar düşünceli bir de böyleleri var

İçeriğinde ne var merak ettim ne var ki bu kadar uyuşturuyor
Sadece papatya mayıs papatyası ve melisa bizimki sanki 70 lik içmiş gibiydi dün
Ay geçen bende yaptım onu vicdan azabı çektm ama napayım uykuya direniyor canına yazık valla ağla ağla bi hal oluyor dalınca öyle bıraktım uyudu 3 saat

Ayy kızımız maviş gözlü müü
Evet masmavi ama açık değil sanırım koyu mavi olcak gözleri bizim sülalede çok mavi gözlü var teyzem dayım dedemler babasıda yeşil gözlü bakalım biraz büyüsün paylaşırız zaten fotoları

Minik kangurumla sürekli kucak kucağa yatıyoruz kuzum geceleri göğsümde yatmak istiyor eşim diyor sen nasıl öyle uyuyorsun dedim uyumakla kalmayıp rüya bile görüyorum

Bu arada benim kızımın kakasında da minik pütürler oluyor bu kötü bir şey mi?

Çözümünü bulduysanız ne güzel Ben çok fazla probiyotik damlasını vermek istemiyorum ama zorunda kalınca mecburen verdim bugün. Çok sıkıyordu kendini. Masaj yaptım bir de probiyotiğini verince kendine geldi yavrum.

Misafirimi alıp geleyim ne demek. Sülaleni topla deseydin. Hey Allahım. Bu salgın günlerinde nasıl düşüncesizlik anlayamıyorum
Pütürler normal canım ishal değil iyi birşey bu :)

Bebek rahatlasın diye Malatya dan kayısı getirttim, 5-6 tane yedim. Günde 1 kez zar zor kaka yapan çocuk 4 kere yaptı kilo vermiştir kesin..yemeyim değil mi?
Bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama ye bence. Ben her gün 5-6 gün kurusu kayısı ile bir avuç kuru üzümü 5-6 hurma ile 2 lt su kaynatıyorum. Rahat 3-4 kaka yapıyor. Zayıfladığını sanmıyorum. Kayısı lifli gıda iyidir bence rahatlıyor bebiş. Dolapta stok yaptım hatta.

28 günlük bebeğim. Bugün yemedim mesela halen kaka yok. Ben de stok yaptım, inşallah dediğin gibidir canım, annem çok kızdı ama yiyeceğim

Ay yuh artık bi de misafirini de getirecek

Acaba 5 damla mi denesen

Kayısıyı da mı kaynatıp tüketiyorsun?

Kızlar bu bebekler uyurken hafif bir emme hareketi yapıyor ya çenelerinin altı hafif oynuyor, o da emmeye dahil mi kıza memeyi uyku uyanıklık arasında vermeye çalışıyorum biraz alır gibi oldu

Merhaba arkadaşlar sezeryan sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı hangi ilacı kullandınız yanma ve kaşıntı oluyor ancak sürekli değil doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum ara ara kanamam oluyor ondan sonra başlıyor bi ara geçiyor sondadan mi nedir anlamadim kullanılan ilaç varsa alıp kullanayım diyorum

Kafana göre alma canım ya emzirirken sıkıntı olmasın. Hem emzirmesende yine de doktor tavsiyesi ile kullan istersen

Bu dönemde nasıl bir süreç bekliyor bizi bende pgt tüp bebek sirasindayim.skintili gergin stresli bir sürecmi oluyor biraz yardımcı olabilirmisiniz?endişelerim var bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…