2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun diloşcum inşallah derdinin devası bulunur kuzumun biz bile mahvoluyoruz kabızlık ishal durumunda minicikler napsınlar
Sana sabırlar ve güç kuvvet diliyorum canım benim
Allah razı olsun canım benim
Evimize gidicez diye hayaller kurarken böyle ciddi durumlara düşmek insanı çok üzüyor ama inşallah başından beri zorluk yaşadık artik son bulur diye dua ediyorum sadece.
Siz nasılsınız canım benim? Mehmet nasıl? Sizlerden güzel haberler alalım

-Sunshine canım Güneş emerken ıkınıyor mu kıpkırmızı olacak şekilde farkediyorum birkaç gündür çok zorlanıyor ama sıvı kakası zorlayacak bir durum yok yapar yapmazda temizlenmesi için ağlıyor sizde durumlar nasıl iplikler var ayrıca söylediğin gibi

İyi kuzum bizde babamız yanımızda cuma işe başlayacak artık tüm izinleri kullandı görevlendirmesi bitti şükür ama bu sene tayinciyiz
Mehmet çok güzel büyüyor maşallah sadece alerjimiz var sanırım ben diyet uyguluyorum mama nutrıcıa kullanıyoruz et süt ile başladık 4 aralıkta kontrol edecekler gaz ve kaka seanslarımız beni bile ağlatıyor çok sancılı

Sen ailenin yanında misin canım evinde misin? İyi olmuş bebis büyürken insan eşini arıyor vallahi. Hele bizim durumlarda.
Maşallah yavrum ama ne bu böyle herkesten süt alerjisi duyuyorum ya grip gibi yayıldı sanki. Bizde suanlik aptamil pregomin kullanıyoruz o da ayrı kabızlık yapıyor, içine de koyulassin diye reflu mamasi yapan ayrı bisey var onu da koyunca kabızlığına kabızlık ekleniyor
Sizde belirtiler nasıl canim?

aynen hep bir ğır ğır ses geliyodu, hoş biz bzmkini hasta ettikte sonunda Allahım inşallah geçer gider baya hafifledi çarşamba kontrolü var. bzmkide sbh uyuyor akşam 9 dan snrası yok 1de hala çiril çiriliz. sen anlat bn dinlim diyor ama bnde iptal oluyorum.

Evimizdeyiz kuzum eşim ben doğurmadan geldi 1 hafta önce evimize geçtik
Bizde yüzde ensede kızarıklık ve sıvı gürültülü kaka ile anlaşıldı aslında tedbir amaçlı yapmıştı doktorumuz ama sanırım var bizdede bu ay belli olacak bakalım yada başka birşey var parçalanıyor çocuk kaka yaparken

bizim dr. hava verdi anca onunla iyileştik. ayrıca kantoran yağı yada zeytinyağını mendılın üstüne dök hafif ısıt ama yakmasın sakın aşırı değil göğsüne koy. burnunu sık sık mama vermeden önce temizle sen bol bol sarımsak ye öyle emzir, ayrıca odasın soğanı ıkıye böl içinede karanfil koy yastığın yanında dursun. ama lütfen zeytınyağlı mendılın ısısına dikkat et ne soğuk olmalı ne sıcak olmalı

Ya zaten en güzel an o an oluyor
Geçmiş olsun canım benim. Baya sıkıntılı bir süreçteymişsin inşallah atlatırsınız en yakın zamanda. Gerçekten ağlamaları çözüm olamamak insanı üzüyor ama geçecek insallah hepsi

Hemen deneyeceğim hepsini çok çok teşekkür ederim hava makinası aldınız mı peki ? Aldıysanız öneriniz olur mu

Oy ne güzel canim evinde güzellikle büyüt bebisini
Mamaya geçince hiç azalma olmadı mı canım ya da bi değişim olmadı mı kaka da?
Bizden de tahlil aldı ama alerji çıkmadı, ama doktor ilk 3 ay çikmayabiliyor dedi
Bizim cilt böyle canım kafası da kupkuru cildi de öyleydi şu sıra düzeldi. Kafası sanki konak gibi görünüyor ama değil konak yağlı oluyormuş sanırım bizde tamamen kuru döküntü oluyor

Eklentiler

• 20221025_135623.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 20221108_120714.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 20221121_002911.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 73
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim sen nasılsın bebisin nasıl iyi misiniz

Aynı bizimde kafası ve kulakları kuru döküntü var
Gaz azaldı mama değiştirince diğerinde çıldırıyordu

Aynı bizimde kafası ve kulakları kuru döküntü var
Gaz azaldı mama değiştirince diğerinde çıldırıyordu
Aynen bizimde öyle yavrum hala bi tik gazı var bazen kıvranıyor ama asla eskisi gibi değil çocuk çatlayacak gibi oluyordu öyle olunca kusma daha da artıyordu tabi
Sadece mama mi alıyor canım
Benden günde 10 cc anca süt çıkıyor sagabilirsem illaki veriyorum ama ben diyet yapmıyorum. O kadarcık şey dokunur mu onu da bilmiyorum. Diyet yapmamanın sebebi de bi arkadaşım daha var diyet yaptığından beri sütü baya azalmış korkumdan azıcık sütte gitmesin diyorum
Zaten sagmaya vakit bulamadığım için bu aralar emme de yok 30dan 10a düştü

canim cok gecmis olsun . Insallah tez zaman da sagligina kavusur bebegin
Hem sizin hem bebek icin yipratici bir surec oluyor belli ki

canim cok gecmis olsun . Insallah tez zaman da sagligina kavusur bebegin
Hem sizin hem bebek icin yipratici bir surec oluyor belli ki
Çok teşekkür ederim canım sagolasin. Evet zorlayıcı geçiyor ama işler ciddiye binmesin istiyorum sadece.
Sen nasılsın doğum yapmışsın galiba nasıl geçti? Iyimisiniz yavrunla

Çok teşekkür ederim canım sagolasin. Evet zorlayıcı geçiyor ama işler ciddiye binmesin istiyorum sadece.
Sen nasılsın doğum yapmışsın galiba nasıl geçti? Iyimisiniz yavrunla
insallah canim
yaptim canim bende , normal baslayip , sezeryanla bitti ama olsun :) iyiz ikimizde birbirimizin dilini cozmeye calisiyoruz :)

Ben şuan sütümü artırmaya çalışıyorum. Kızım çok fazla memede kalıyor. En azından biraz süt biriksin diye destekliyordum ama garibanın yüzü gülür mü
Bizdeki belirtiler gürültülü bazen yeşil bazen sarı çoğunlukla mukuslu ishal kaka. Kaka yapmadan önceki 10 dakika işkence seansı gibi. O ıkınıp kızardıkça ben çatlayacak gibi oluyorum. Gerçekten birincisi ikincisi fark etmiyor bu işin tecrübesi de olmuyor. Düzen oturana kadar çaresizsin. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…