2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım durumuna çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun

Ya minnoşum hala düzelmedi mi
Allahım şifa versin miniğime
Size de sabırlar diliyorum..

Ben voltarenle ovdurdum canım özellikle iğne yerim çok ağrıyordu birde gece soğuk giriyor sanırım omuzlarım kötüydü sonra sıcak su torbası koyduk şimdi muhtişim
Iyi fikir voltarenle ovdurmak lazim benim de kalcama vuruyor. Hatta cogu zaman topalliyorum. umarim duzeliriz ya

Iyi fikir voltarenle ovdurmak lazim benim de kalcama vuruyor. Hatta cogu zaman topalliyorum. umarim duzeliriz ya
İnşallah canım ister istemez yat kalk soğuk alıyoruz ben mümkün mertebe herşeyini yatak odasında tutuyorum yedekli olarak en azından oda değiştirmiyorum

çok tehlikeli ama ya 1ay daha en fzla kullanılır

Kızlar güvenli bağlanma ile ilgili video vs izlediniz mi bilgisi olan önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Şimdi gün boyu benimle bebeğim emzirme bakımı vs babası ile yapıyoruz arada anneanne babanne oluyor onlara gidince bu onu etkiler mi acaba birde yatarken beşiğine koyuyorum kucağımda uyutmuyorum yani ama emzirme seanslarında uzun uzun kucak kucağayız iyi mi yapıyorum acaba kötü mü ? Geceleri artık gece lambası kullanıyoruz karanlık oluyor oda alışsın diye

Allah razı olsun cümlemize inşaallah

Bugün göz pınarları ıslandı
İnşallah canım. Bunu duymuştum ama bizim ebeye sordum öncesinde ateşlenirse verirsiniz demişti. bugün çıkmazsa yarın çıkmaz diyor ama inşallah
Geçmiş olsun canım bizim de Perşembe aşıları. Hepatit aşısında bile ateşi çıktı bizimkinin bakalım bunda neler olacak

Iki gundur böyle de bakalim goren olur elbet. Olmadi cuma günü cocuk doktoruna sorarim
Canım benimki sağı emip solu bırakmıştı. Neticede sol meme ucum içine doğru kaçtı ve silikon meme ucu kullanmak durumunda kaldım bir süre ve süt azaldı sağın yarısı kadardi. Ama bu durum iki haftalıkken falan oldu. Şimdi daha kuvvetli çeneleri meme ucuna falan gerek kalmaz sanırım. Farklı pozisyonlarda vermeye çalış ama bırakma birkaç gün sürmez emer yine. Arada ayarları bozuluyor bu bebelerin. Bazen biberonu daha çok istiyo benimki. O zaman panik oluyorum ya bırakacak mi diye. Bazen de biberonla doysa bile illa meme de istiyor rahatlıyorum. Henüz hicbirseylerinin düzeni yokki

Ya bu kız tam abisinin okuldan geldiği zamanlarda bir uyuyor uyandıramıyorum resmen ama o sırada ben yatamıyorum malum eşim oğlumu bırakıp mesaideki çalışanların başına gidiyor 21:30 gibi oğlum uyuyor kız uyanıyor sabahı sabah ediyoruz şaka gibiii resmen düzgün uyuduğu 4-5 saat var onda da benim uyumam imkansız

Geçmiş olsun canım bizim de Perşembe aşıları. Hepatit aşısında bile ateşi çıktı bizimkinin bakalım bunda neler olacak
Ateşi 37.9 ken ilaç verdim. 38.4 e kadar çıktı alın
3 saat oldu 37.8 e düştü, şakaları daha sıcak
Saatlerdir zıbınla duruyor zaten
Oy dağlar

Ateşi 37.9 ken ilaç verdim. 38.4 e kadar çıktı alın
3 saat oldu 37.8 e düştü, şakaları daha sıcak
Saatlerdir zıbınla duruyor zaten
Oy dağlar
Şakaklar her zaman daha sıcak oluyor canım. Azıcık ayaklarının altına kasıklarına koltuk altlarına nemli bez koysana.

Hepimizin korkusu keşke uyuttuğumuz gibi kalsalar

Eklentiler

• A87E2396-911F-47AF-8797-AA1B3A45BAB7.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
Ben emzirme yastığı kullanıyorum çok rahat ediyorum onunla, sırtım tabi yine ağrıyor ama o olmasa daha çok agriyacak

Benim gündüz göz yummadı haliyle iş yapamadım babası geldi bi yattı dört saat uyudu adama gel de inandır hani durmuyodu diyo şimdi de kalkmış 12de başlıyo bizim krizler kolik mi anlamıyorum ki tam saatinde başlıyo bi de garip şekilde ağlarken alt pijamasını çıkarınca susuyo ne mana yani

Kız bunlar çok fena benimki de ağlarken bezini açınca susuyor rahatlıyorlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…