Kizlar sorulariniza cevap bulabildiniz mi bilmiyorum mesajlari ara ara okurken gordum mesajlarinizi.
Benim kizim baya hasta suan bir virus kapmis zaten hastanedeyiz 3 gundur hala daha iyilesmis degil.
Bizim hastaligimiz ufak tefek oksurukle basladi. Bir kere öhö diyip susuyordu. Sonra öhö öhö olmaya basladi. Sonra sirtindan ses gelmeye basladi sonra da burnu tikandi. Doktor goturdum cigerleri temiz ama her gun getir kontrol edeyim cok hizli ilerlerler dedi. Henuz cok kucuk oldugundan ilac veremem buhar makinesiyle ventolin ver yatirmamiz gerekebilir duruma gore dedi. 3 gun goturdum gayet iyiydi keyfi de yerindeydi 4. gun yogundum goturemedim 5. gun bebegim nerdeyse baygin gibiydi gozundeki parlaklik gitmisti bebegimin goturdum doktor cigerleri cok kotu durumda hemen yatirmamiz lazim dedi. Yatirdik 3 gundur hastanedeyiz ve burada 20 gunluk bebekler bile var.
Demem o ki sakin hafife almayin gidin en azindan saglik ocaginda dinletin cigerini. Bizim 1 gunde ilerledi ve mahvolduk diyebilirim.
Niyetim buradakileri korkutmak asla degil sadece benim yasadigimi hicbir anne yasasin istemem.
Kizlar sorulariniza cevap bulabildiniz mi bilmiyorum mesajlari ara ara okurken gordum mesajlarinizi.
Benim kizim baya hasta suan bir virus kapmis zaten hastanedeyiz 3 gundur hala daha iyilesmis degil.
Bizim hastaligimiz ufak tefek oksurukle basladi. Bir kere öhö diyip susuyordu. Sonra öhö öhö olmaya basladi. Sonra sirtindan ses gelmeye basladi sonra da burnu tikandi. Doktor goturdum cigerleri temiz ama her gun getir kontrol edeyim cok hizli ilerlerler dedi. Henuz cok kucuk oldugundan ilac veremem buhar makinesiyle ventolin ver yatirmamiz gerekebilir duruma gore dedi. 3 gun goturdum gayet iyiydi keyfi de yerindeydi 4. gun yogundum goturemedim 5. gun bebegim nerdeyse baygin gibiydi gozundeki parlaklik gitmisti bebegimin goturdum doktor cigerleri cok kotu durumda hemen yatirmamiz lazim dedi. Yatirdik 3 gundur hastanedeyiz ve burada 20 gunluk bebekler bile var.
Demem o ki sakin hafife almayin gidin en azindan saglik ocaginda dinletin cigerini. Bizim 1 gunde ilerledi ve mahvolduk diyebilirim.
Niyetim buradakileri korkutmak asla degil sadece benim yasadigimi hicbir anne yasasin istemem.
Ben voltarenle ovdurdum canım özellikle iğne yerim çok ağrıyordu birde gece soğuk giriyor sanırım omuzlarım kötüydü sonra sıcak su torbası koyduk şimdi muhtişim
İnşallah canım ister istemez yat kalk soğuk alıyoruz ben mümkün mertebe herşeyini yatak odasında tutuyorum yedekli olarak en azından oda değiştirmiyorum
Bugün misafirliğe gittim onunda iki tane küçük bebeği var böyle bi alt açma masası vardı bebeğin bezini sadece burada değiştiriyormuş bende denedim ne sırt ağrısı ne bel ağrısı ne muhteşem bir şeymiş dedim ya
Kızlar güvenli bağlanma ile ilgili video vs izlediniz mi bilgisi olan önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Şimdi gün boyu benimle bebeğim emzirme bakımı vs babası ile yapıyoruz arada anneanne babanne oluyor onlara gidince bu onu etkiler mi acaba birde yatarken beşiğine koyuyorum kucağımda uyutmuyorum yani ama emzirme seanslarında uzun uzun kucak kucağayız iyi mi yapıyorum acaba kötü mü ? Geceleri artık gece lambası kullanıyoruz karanlık oluyor oda alışsın diye
Cnm zaten bu illa aldırmak için yapılan bir test değil eğer bebeğin bir sıkıntısı var ise doğumda ona göre doktorlar doğuma giriyor ona göre tedavi planlanıyor doğmadan sonrası için ben yaptırdım iyi ki yaptırmışım ama karar sizin her şey Allahtan Allah size sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bugün göz pınarları ıslandı
İnşallah canım. Bunu duymuştum ama bizim ebeye sordum öncesinde ateşlenirse verirsiniz demişti. bugün çıkmazsa yarın çıkmaz diyor ama inşallah
Canım benimki sağı emip solu bırakmıştı. Neticede sol meme ucum içine doğru kaçtı ve silikon meme ucu kullanmak durumunda kaldım bir süre ve süt azaldı sağın yarısı kadardi. Ama bu durum iki haftalıkken falan oldu. Şimdi daha kuvvetli çeneleri meme ucuna falan gerek kalmaz sanırım. Farklı pozisyonlarda vermeye çalış ama bırakma birkaç gün sürmez emer yine. Arada ayarları bozuluyor bu bebelerin. Bazen biberonu daha çok istiyo benimki. O zaman panik oluyorum ya bırakacak mi diye. Bazen de biberonla doysa bile illa meme de istiyor rahatlıyorum. Henüz hicbirseylerinin düzeni yokki
Ya bu kız tam abisinin okuldan geldiği zamanlarda bir uyuyor uyandıramıyorum resmen ama o sırada ben yatamıyorum malum eşim oğlumu bırakıp mesaideki çalışanların başına gidiyor 21:30 gibi oğlum uyuyor kız uyanıyor sabahı sabah ediyoruz şaka gibiii resmen düzgün uyuduğu 4-5 saat var onda da benim uyumam imkansız
Millet emzirmeye yastığı alıyor gerek yok ki o da sırtı ağrıtır berjer var onda emziriyordum sırtım dik oluyor çünkü ama yine sırtım ağrıdı ki ağırlık da almıyorum çocuğun Merve'nin kenarına koyuyorum kolumu güç fazla gelmiyor bana o zaman yiyecek misin
Ya bu kız tam abisinin okuldan geldiği zamanlarda bir uyuyor uyandıramıyorum resmen ama o sırada ben yatamıyorum malum eşim oğlumu bırakıp mesaideki çalışanların başına gidiyor 21:30 gibi oğlum uyuyor kız uyanıyor sabahı sabah ediyoruz şaka gibiii resmen düzgün uyuduğu 4-5 saat var onda da benim uyumam imkansız
Benim gündüz göz yummadı haliyle iş yapamadım babası geldi bi yattı dört saat uyudu adama gel de inandır hani durmuyodu diyo şimdi de kalkmış 12de başlıyo bizim krizler kolik mi anlamıyorum ki tam saatinde başlıyo bi de garip şekilde ağlarken alt pijamasını çıkarınca susuyo ne mana yani
Benim gündüz göz yummadı haliyle iş yapamadım babası geldi bi yattı dört saat uyudu adama gel de inandır hani durmuyodu diyo şimdi de kalkmış 12de başlıyo bizim krizler kolik mi anlamıyorum ki tam saatinde başlıyo bi de garip şekilde ağlarken alt pijamasını çıkarınca susuyo ne mana yani