2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Modeli atıyorum sana. 5 sene garantisi de varmış. Eczaneden aldım ben de dün. Diğer modellerine de bakarsın. Doruk abi sevdi senin paşan da sever inşallah

Eklentiler

• EF97374C-BDED-47F3-B24B-8A80EC12E9F7.webp
    25 KB · Görüntüleme: 63
Ben bunu aldım canım ama doktor ne gerek var iade et dedi. Astım hastaları kullanır bunu dedi. Çok gereksiz bir şey dedi. Ama ben iade etmeyeceğim, ne olur ne olmaz. Henüz kullanmadım.

Modeli atıyorum sana. 5 sene garantisi de varmış. Eczaneden aldım ben de dün. Diğer modellerine de bakarsın. Doruk abi sevdi senin paşan da sever inşallah
Cihazın minnoşluğuna bak. Bu büyük olanlardan sanırım minnoşum, küçük, taşınabilir olanlardan istiyordum. İptal de edemedim zaten bir gelsin bakalım. Yerim ben o abiyi.
Ben bunu aldım canım ama doktor ne gerek var iade et dedi. Astım hastaları kullanır bunu dedi. Çok gereksiz bir şey dedi. Ama ben iade etmeyeceğim, ne olur ne olmaz. Henüz kullanmadım.
Ne münasebet doktor bey yaa. Bronşlarım şiştiğinde hep hastanede hava verirlerdi ventolinle. Ki her sene mutlaka rahatsızlanırım böyle, sadece oğluş değil ben de kullanırım. Her evde olması gerektiğini düşünüyorum.

Doktor demeden kullanmak tehlikeli değildir değil mi? Benimkinin de 2 haftadır hırıltısı var, doktor önemsemedi. Kullanıcam valla bugün
Kuzum o hava aleti hakkında pek bilgim yok ama bazen kendi doktorun kendin olacaksın bu konuda söylemiyorum araştır yorum oku 1-2 doktor fikri al öyle karar ver. Başka doktorda çok faydalı buluyor mesela burda 2-3 arkadasa önermişlerdi

Canım yarın çıkıyor musunuz çok sevindim Bebiş nasıl şimdi

Doktor demeden kullanmak tehlikeli değildir değil mi? Benimkinin de 2 haftadır hırıltısı var, doktor önemsemedi. Kullanıcam valla bugün
Yok yavrum hiçbir tehlikesi yok zaten birçok doktor bu şekilde verilmesini öneriyor, serum fizyolojiği burnuna damlatmak yerine buhar şeklinde veriyorsun, daha çok fayda sağlar.

Canım doktor mu önerdi? Bizim doktor saçma dedi evde kaldı öyle. Aslında kızın genzinden seslergeliyor, kullanmak istiyorum
Evet canım doktora gittik, kontrol amaçlı. Doktor göğsü dolu deri. Hemen acilde nebülizatör uygulattı. Sonrasında ilaçlarını yazdı ve acilen bir tane nebülizatör almamı söyledi. Ertesi gün kontrole gittik. Göğsü iyi durumda ama sık nefes alıp veriyor dedi. Şu an iyi olduğuna güvenme birden kötü oluyorlar dedi.
Açıkçası buhar makinesinden de çok fayda gördüm. Aralıklı olarak onu da çalıştırıyorum.
Doktor nasıl gereksiz dedi ki? Bence serum fizyolojik bile böyle uygulamak daha mantıklı direkt burna sıkmaktansa.

Verem aşısını ayrı yaptıran var mı ateş oldumu bütün aşıları aynı anda yaptırınca anlaşılmıyor bizim yarın geç kalınmış veremimiz
Var sağlık ocağı kaynaklı:)

Bide bir şey sorucam kızlar böyle sanki boğazında bir şey gıcık yapıyormuş gibi oluyor arada sizde olan var mı?

Hayyal Canım emzirme olayını naptın. 2 gündür biberonu bıraktık biraz keşler gibi agresifimiz ara ara kriz geliyor ama düzelecez 2 gündür gögüsten eds yapıyorum ben bu zamana kadar başkalarından yardımı boşa beklemişim eds parmakla yapmışım sadece. Yatarak emziriyorum bir elim boşta oldugu için boruyu yönlendiriyorum. Şu küçük seyehat boyun yastıkları varya bebeği ona yatırıyorum bizim sıpalar ufak zaten sırtını kaplıyor hemde reflüden dolayı düz değil eğimli yatmış oluyor. Bende hangi gögsü vereceksem o tarafa cevirip yatıyorum yanına biberonuda yanımıza koyup gögsümü tuttugu zaman kenardan boruyu yerleştiriyorum boşuna insanlardan yardım isteyip olmayınca bırakmışım kolayı varmış. Biraz boynum ağrıyor ama oda olacak minnoşlarımız için. Bi boyun yastığıda kendime sipariş edeyim

Canım doktor mu önerdi? Bizim doktor saçma dedi evde kaldı öyle. Aslında kızın genzinden seslergeliyor, kullanmak istiyorum
Birbasak ın dediği gibi serum fizyolojik bile olsa kullanım için çok güzel. Bir de kullanırken hiç hareket etmiyorlar, doruk bile, ki eli kolu hiç durmaz normalde kış bebesi zormuş hırıltısı, öksürüğü bitmiyor.

Canım doruk artık memeye baya gelmek istiyor her gün biraz daha çok ama bir öğünde 30cc içmesi gerekirken bence 15-20cc filan çekiyor diye düşünüyorum. 3 gün denedim böyle ağırlıklı olarak meme vermeyi. Arada bir de çok huysuzlanınca parmak bağımlısı oğluma parmak ile eds yaptım. Sonuç 3 günde 30 gram almış bıraktım hemen. Şu an kilo almasından başka isteğim yok.
Ah bu meme ile eds… eday dan eds sistemi aldım ama inan ki ne zaman yapmak istesem doruk memeyi tanımıyor gibi davranıyor. Memeyi genelde alırken uzun uzun bana bakıp onunla konuşmamı filan istiyor duygusal çocuk vesselam
Ne güzel çözdün eds sistemini, bundan sonra daha kolay ilerler sürecin. Mamaya da elveda dersin inşallah darısı bana

İncecik boruyu bile algılıyor bu minikler cidden tam folik asit cocukları bunlar öyle tabi kuzum benimde derdim kilo alması bakalım bir yanda da emzirme odaklı gitmek ikisini birden istiyerek cocuga cok yükleniyorum ama sütüm yavaşta olsa coğalıyor mama karsıtı değilim ama en az 20 dk emzirdikten sonra mama da vermek üzüyor açıkcası geliyorken oğlum talep edecekki çoğalsın sütüm. Sizde atlatacaksınız insallah bu süreci güzel büyüyecek abimiiz

Bu havayı verdikten sonra aspiratör kullanılıyor mu
Bebe kendi mi atıyor ciğerler burun filan nasıl temizleniyor
Verem aşısını ayrı yaptıran var mı ateş oldumu bütün aşıları aynı anda yaptırınca anlaşılmıyor bizim yarın geç kalınmış veremimiz
Var sağlık ocağı kaynaklı:)
Kuzum internette yanlış görmediysem asıl ateş yapan aşı verem aşısı diye okudum
Diğer iki aşı nasıl geçti ?
Bide bir şey sorucam kızlar böyle sanki boğazında bir şey gıcık yapıyormuş gibi oluyor arada sizde olan var mı?
Reflü olabilir mi güneşin de ağzına geliyo genzine kaçıyo sanırım
Yatarken öksürüyor geniz temizlemeye çalışıyor
Doktor fizyolojik reflü dedi ama
Minnoşum ben reflü yatağında eds yapıyorum iki kolum da boşta oluyor otururken. Onu da Bir dene derim her zaman yatarak emzirme fırsatın olmazsa eğer.
Güneş biberon enjektör filan kabuk etmiyor diye probiyotiği mecburen emzirirken hortumla veriyorum ben de

Cumartesi günü kontrolümüz var beklesem geç mi kalmış olurum öyle hırıltı felan yok aslında huysuzluk var mıydı dorukta

Cnm bizim diğer aşılar hiç ateş yapmadı verem olcaz salıda menenjitin bir türü özel olanı

Bizimde reflümüz var normalde 4 saatte 1 120 cc yemesi gerekirken hep 60-30-30 yiyor geceleride birkerede 90 ancak sanırım ondan oluyor ama geçiyormuş 4-5. Aylarda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…