2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım kusuyor demiştin ya ona istinaden sordum gazını çıkarma amaçlı. Doruk da fena gazlı ama kendi işini kendi hallediyor şükür. 30unda gastroentrolojiye randevumuz var. Sonrasında seni de etiketleyeceğim doktorun verdiği bilgilerle. Bakalım gerçekten reflü var mı yok mu…

Canım doruk da öyle bir iki öksürükle başladı sonra aralıklar çoğalınca doktora gittik geçen gün. P pembesakayik ın da dediği gibi hastaneler dolu, salgın var. Bence bir an önce doktora götürüp tedbir amaçlı baktır derim. Ben farkında bile değildim. Doruk’un göğsü doluydu. Acilde ventolini yiyince nebülizatör ile, kendine geldi. Hatta doktor baya korkuttu, iyi olmalarına güvenmeyin aniden kötülüyorlar dedi.

benzer canim kaynanaya ben arkadasimin dogumuna girmistim de , bebek ikk ciktiginfa ayni kaynanasiydi ama kv ile arasi pek iyi degil. morali bozulmasin die herkes esine benziyor dedi. halbuki tip demis burnundan dusmustu kv desinin :)

Bize de o ilaclari vermisleri evdeyken hastanede de onlari kullaniyorlar sanirim baska bi tedavi yok.
Dikkat onemli eger nefes darligi bogulur gibi oksurme morarma falan olursa direkt hastaneye goturmek gerekiyormus.
Biz yarin cikicaz insallah. Evimizi cok ozledik. Bebegimin huyu degisti hastanede bir de uzerine ilaclar yuzunden pisik olduk. Bir gecip gitse de kurtulsak.
Merhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Bizde yapmadi canim saglik ocagindaki hemsire 1. ay asisi ates yapmaz demisti zaten

Bize de sabah aksam cortair 6 saatte 1 ventolin verdiler canim bilgin olsun

Kizlar bu devletin karsilamadigi asilar var ya onu 2. ayda mi yaptirdiniz 3. ayda mi?
Saglik ocagi 2. Ayda yapilmasi daha iyi dedi cocuk doktoru 3. Ayda yaptir dedi. Siz ne yaptiniz.

Ben de yarın çocuk doktoruma gidicem canım, doktorumuzu değiştirmiştik bakalım o ne diyecek ben de sana haber vericem. Malesef bizim kusma olayı aynı şekilde devam ediyor ben reflü olduğuna iyice kanaat getirdim sanırım ama gaz olup onu ayrıca kusma ile mi atıyor o konuda kafam karışık.
Kusma konusunda paslaşalım

benzer canim kaynanaya ben arkadasimin dogumuna girmistim de , bebek ikk ciktiginfa ayni kaynanasiydi ama kv ile arasi pek iyi degil. morali bozulmasin die herkes esine benziyor dedi. halbuki tip demis burnundan dusmustu kv desinin :)
Ahahahahha allahtan benim bir sorunum yok. Arada bozulurum falan ama şükür devamlı bir sorunumuz olmadı hiç

Kizlar bu devletin karsilamadigi asilar var ya onu 2. ayda mi yaptirdiniz 3. ayda mi?
Saglik ocagi 2. Ayda yapilmasi daha iyi dedi cocuk doktoru 3. Ayda yaptir dedi. Siz ne yaptiniz.
2. Ay aşısı zaten ağır bir aşı bide diğerleri cocugu kötü yapıyor ya

Canım almışken iyi bişey al derim. Ben omron aldım kullanıyorum 5 sene kullanacaksın diyorlar. 1000 tl verdim ama tam olarak hakkını veren bir ürün.

Canım almışken iyi bişey al derim. Ben omron aldım kullanıyorum 5 sene kullanacaksın diyorlar. 1000 tl verdim ama tam olarak hakkını veren bir ürün.
Minnoşum bunun fiyatı da 1000’e yakın diğer sitelerde, burada indirime girmiş. Takip ettiğim birkaç çocuk doktoru paylaşmıştı bu ürünü, sipariş vermiştim ben de kimse yazmayınca. Hemen Omron’u da inceleyeyim madem. İptal ederim belki.

İptal de edemedim, hazırlama aşamasına geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…