Canım kusuyor demiştin ya ona istinaden sordum gazını çıkarma amaçlı. Doruk da fena gazlı ama kendi işini kendi hallediyor şükür. 30unda gastroentrolojiye randevumuz var. Sonrasında seni de etiketleyeceğim doktorun verdiği bilgilerle. Bakalım gerçekten reflü var mı yok mu…Hayyal cim gaz damlasını sormuşsun canım, yok ben kullanmadım. Bizim bebek çok gazlı değil. Daha doğrusu çok fazla gazlı ama alttan üstten çıkarabiliyor o yüzden ben sadece biogia kullanıyorum. Size attığım o gaz damlasını ben kullanan ve tavsiye eden birinde görmüştüm, başka konulardaki tavsiyelerini görüp uygulayıp memnun kaldığım İçin paylaştım
Canım doruk da öyle bir iki öksürükle başladı sonra aralıklar çoğalınca doktora gittik geçen gün. P pembesakayik ın da dediği gibi hastaneler dolu, salgın var. Bence bir an önce doktora götürüp tedbir amaçlı baktır derim. Ben farkında bile değildim. Doruk’un göğsü doluydu. Acilde ventolini yiyince nebülizatör ile, kendine geldi. Hatta doktor baya korkuttu, iyi olmalarına güvenmeyin aniden kötülüyorlar dedi.Benim oğlan da aynı arada bi öksürüyo ama tükürüğü kaçtı diye öksürüyor sanırım tam çözemedim birde koltuk altı bizim de aynı derece çıktı ama normalmiş koltuk altının o drece de olması dün panik oldum stres oldum şuan iyi hasta olsalar huzursuz bitkin olurlar sanırım
O zamana bunların lohusalığı biter, bakarız çaresine.ay o degil de , kati gidaya gecince ne yapicaz
benzer canim kaynanayaKızzz oğlan hadi babaya benzer de kız kaynanama ne alakaemerken gözlerine bakıyorum sanki kaynanama bakıyorum oğlumun huyu aynı ben zaten. Eşim hep derdi kızım annesine benzesin huyu bana benzesin diye
Aaaaazaten kullanmadığım bi uygulama aman atılmayım burası olmazsa kafayı yerim
Bize de o ilaclari vermisleri evdeyken hastanede de onlari kullaniyorlar sanirim baska bi tedavi yok.Canım, gaz için bahsettiğin o damladan kullanmaya başladın mı?
Doruk yavaş yavaş daha çok emmeye başladı. Fazla emince muhakkak kusuyor.valla o gece kusmalarından ben de korkuyorum ama kuzucuğunun altından bir örtüyle sıkıştırıp hafif eğim yapabilirsin diğer tarafa doğru. Annemin taktiği
Gidersen deneyimlerini paylaş lütfen çok hoş duruyor
Canım, bugün doktor kontrole çağırmıştı. Nebülizatör İle ventolin ve cortair diye bir ilaç verdi. Bir önceki gün acilde de gene bu ilaçları verdirmişti 1 doz. Ciğerlerdeki doluluk gitmiş ama dikkat edin her an kötüleşebilir dedi. İlaçları kullanıp cuma günü gene kontrole gidicez.
Sizin durumunuzda iyileşme var mı?
İyi yaptınakşamları horlayarak kaçabilir ama gündüzleri yardım etsin beri
Ay ne kadar çok benim kocamanti tez üretmeye bayılır. Ütü filan hak getire o zaman katlamaya üşenen insan
ne diyorsun yavrum benim… babasına da nasıl kıyamazmış o da biliyor kime Naz yapacağını. Tam babacı tam
Bizde yapmadi canim saglik ocagindaki hemsire 1. ay asisi ates yapmaz demisti zatenMerhaba kizlar size birşey sormak istiyorum yarın bizim 1 ay asimiz var ,asi ateşlenme yapıyor mu merak ettim
Bize de sabah aksam cortair 6 saatte 1 ventolin verdiler canim bilgin olsunOlur mu arkadaşım sen hep yaz, ben senden baya feyz alıyorum.
İyi söyledin dediğin gibi yapayım ben de.
Doktor reçetede 1x1 demişti cortair için. Ama anlatırken sabah akşam dedi.
Zararı olur mu dediği gibi sabah akşam yaparsam bilemedim. Ventolin ise 0.5x4 şeklinde kullanılacak.
Ben de yarın çocuk doktoruma gidicem canım, doktorumuzu değiştirmiştik bakalım o ne diyecek ben de sana haber vericem. Malesef bizim kusma olayı aynı şekilde devam ediyor ben reflü olduğuna iyice kanaat getirdim sanırım ama gaz olup onu ayrıca kusma ile mi atıyor o konuda kafam karışık.Canım kusuyor demiştin ya ona istinaden sordum gazını çıkarma amaçlı. Doruk da fena gazlı ama kendi işini kendi hallediyor şükür. 30unda gastroentrolojiye randevumuz var. Sonrasında seni de etiketleyeceğim doktorun verdiği bilgilerle. Bakalım gerçekten reflü var mı yok mu…
Ahahahahha allahtan benim bir sorunum yok. Arada bozulurum falan ama şükür devamlı bir sorunumuz olmadı hiçbenzer canim kaynanayaben arkadasimin dogumuna girmistim de , bebek ikk ciktiginfa ayni kaynanasiydi ama kv ile arasi pek iyi degil. morali bozulmasin die herkes esine benziyor dedi. halbuki tip demis burnundan dusmustu kv desinin :)
2. Ay aşısı zaten ağır bir aşı bide diğerleri cocugu kötü yapıyor yaKizlar bu devletin karsilamadigi asilar var ya onu 2. ayda mi yaptirdiniz 3. ayda mi?
Saglik ocagi 2. Ayda yapilmasi daha iyi dedi cocuk doktoru 3. Ayda yaptir dedi. Siz ne yaptiniz.
Aynen canım hemşire de öyle dedi. Sarsılmasın bebek arası yakın olmasın dedi.O aylar devletin karsıladığı aşılar boş oldugu için yaptırın diyorlar üst üste gelen aşılar bebekleri mahvediyor ya zaten
Aslında hiç şapka takmıyor gibiyim basıyor yaygarayi çünkü anca dışarı çıkarken.Geçmiş olsun canım. Kafasına şapka takıyorsan o da tetikliyormuş.
D vitamini bebekler için çok önemliymiş.
KIZLAR! Nebulizatör alacağım, şu ürünü düşünüyorum, kullananınız var mı? Memnun musunuz?
Direct Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
Canım almışken iyi bişey al derim. Ben omron aldım kullanıyorum 5 sene kullanacaksın diyorlar. 1000 tl verdim ama tam olarak hakkını veren bir ürün.KIZLAR! Nebulizatör alacağım, şu ürünü düşünüyorum, kullananınız var mı? Memnun musunuz?
Direct Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
Bu baya işlevsel bişey canım biz başladık kullanmaya. Sıvıyı buhara dönüştürüyor.Bu alet yeni çıkan bişey mii 1 haftadır herkes bunun adını söylüyor önceden de varmıydı acaba
Aynı dorukAslında hiç şapka takmıyor gibiyim basıyor yaygarayi çünkü anca dışarı çıkarken.
Minnoşum bunun fiyatı da 1000’e yakın diğer sitelerde, burada indirime girmiş. Takip ettiğim birkaç çocuk doktoru paylaşmıştı bu ürünü, sipariş vermiştim ben de kimse yazmayınca. Hemen Omron’u da inceleyeyim madem. İptal ederim belki.Canım almışken iyi bişey al derim. Ben omron aldım kullanıyorum 5 sene kullanacaksın diyorlar. 1000 tl verdim ama tam olarak hakkını veren bir ürün.
Vardı bebeğim, bizim bir tane vardı hatta, kedimiz için kullanıyorduk.Bu alet yeni çıkan bişey mii 1 haftadır herkes bunun adını söylüyor önceden de varmıydı acaba
İptal de edemedim, hazırlama aşamasına geçmiş.Minnoşum bunun fiyatı da 1000’e yakın diğer sitelerde, burada indirime girmiş. Takip ettiğim birkaç çocuk doktoru paylaşmıştı bu ürünü, sipariş vermiştim ben de kimse yazmayınca. Hemen Omron’u da inceleyeyim madem. İptal ederim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?