2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Korkuyordur yavrum, geceleri hiç ayrılmıyorlar. Annemin ya da eşimin kucağındayken beni görürse dili dışarı çıkarıp yalanmaya başlıyor anne değil meme görüyor resmen! 1 dakika sonra da katıla katıla ağlıyor meme vermezsem. Gazını çıkarmak için omzuma alınca omzumu emmeye başlıyor o arada. Karnımdayken Ultrasonda bile emiyordu, doktor meme kremini hazırla bu içerde bile emiyor demişti. Tamam emmesi güzel de emip emip kusması, 20 saat meme de fazla tükendim

Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Bir de sıcak tutan bir battaniye arayışındayım, örgüler bence sıcak tutmuyor

Tabiiki de hayır! Canım şöyle bişey var bende diyorum ki buhar makinesi lazım bana diyorki tamam beğen de alalım. Yada bez bitti sipariş ver gelsin der. Benim eşimin nedeni şu; diyelim buhar makinesini aldı eğer ki memnun kalmazsam başının etini yerim diye korkuyor o sebeple sen seç der bana. Kaldı ki yerim başının etini. Mesela evdeki nabilüzatörü o getirdi çok sesi var buharı az diye söylendim şarjlı olandan istedim modeli beğendim ve sipariş verdim

Yine de getirmiş bak, benimkinin umru değil ya. Serum fizyolojik bitti diyorum 2 gündür ayyy unuttum diyor delircem! Dün gece artık cinnet geçirdim, alacağım buhar makinesi 300 lirayken söylemiştim, şimdi 2500 olmuş, delirdim. Onu almadan eve gelme dedim. Umarım gelmez

Ay gerçekten değişikler ya Senin zamanında sende öyleydin de işte o kalabalıklarda vs cocuga bakan vardı gözün görmüyordu bunları hep unutmuslar. Annem anlatıyor aynı anda doğum yapmıslar yengemle aralarında 10 gün filan var biz iş yapardık babannenle deden cocuklara bakarken. Hangimiz boştaysa o diğerinin cocuguna bakardı diye. Sizinkilerde aşağı yukarı bu şekildedir eskinin kalablığında çocuk mu görmüşlerde

Ah ya tokken bile emiyor o zaman kilo alımı herseyi normalse. Emzik düşündün mü hiç? Belki biraz rahatlatırdı seni. Uykuya geçişte yardımcı oluyor gerçekten. Tabi ben hiç emziremedigim için emme konusunda nasıl bi etkisi olur tam bilmiyorum hani uzaklaşma açısından
Ama gerçekten bazen emzigi verince gözleri kayıyor

Daha sabah kavgasını ettim yataktan kalktık boğazım kupkuru cocuk desen oda burnu tıkalı sana kaç kez dedim alalım ısrarla dinlemiyorsun beni diye en son dedim gerçekten yapana değil yaptırana ben yaptıramıyorum sana hiç birşey diye. Tek değilsin bence geneli böyle. Benim kocam yapıyor diyende bence kendi yaptırıyor ya gerçekten ilginçler

Canım avent, bibs, market emzikleri, burada yazılan bütün emzikleri aldım ve ısrar ettim her gün. Öğürüp atıyor ağlamaya başlıyor. O emziği alsaydı çok rahatlayacaktım gerçekten. Annem sağolsun vermeyin dedi en başta, vermedik şimdi de alışmıyor bir türlü

Aynen çocuğun sesini kısık, burnunu tıkalı görünce nevrim döndü. Allahım şu hormonlar yoluna gelsin çünkü adamlar yola gelmiyor, tahammülüm kalmadı. Oh ne güzel ya, nasılsa kadınlar hem çocuğa bakıyor, hem ihtiyaçları bulup alıyor. Bunlar niye var ben anlamıyorum! Çocuk bizi iyice uzaklaştıracak bence!

Yoo çocuğu olduğunun farkında bile değil bence. Hadi 19 gunlukken gitti ama yanına gitsem de pek bisey değişecek gibi değil. Sadece arada beni sorgulamaya kalkar.
Çocuk diyorum ağzına götürdü oyuncağı sokmaya çalıştı falan sevinerek anlatıyorum. Verme ağzına pis ya hani diyor. Temizliği sen benden öğrendin be adam o kadar cahil mi var karşında
Çalışıyoruz diye herseyi yapıyoruz zannediyorlar
Tüh ya ama daha çok küçük sen denemeye devam et bence. Belli de olmaz çünkü hiç tabi alışık olmadığı için öğürüyordur. Bizimki de benim memeyi tuhaf karşılıyor çünkü alışık değil onun gibi

Anne oğul güzel bir gün geçirdik sanırım benim bebem kalabalık sevmiyor başı şişiyor
Sabah zorlandım biraz ama sabrettim uyuduğunda onunla uyudum öğleden sonra çok rahattı benimle oynamak istedi hep

Eklentiler

• 52FF29E3-F497-4948-ABB2-56309D251B91.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 93
keşke zayıflama konusnda birbirimizi gaza getrsek bnde 64 63arasndaydm şimdi 73um bnde cok tatlıya abandm.baş cevreside gelişiyorsa bişe olmaz Allah korusun hepsinı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…