- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Korkuyordur yavrum, geceleri hiç ayrılmıyorlar. Annemin ya da eşimin kucağındayken beni görürse dili dışarı çıkarıp yalanmaya başlıyorKarninda neyse öyle olurmuş derler ya doğruymuş demek kibenim de uykuları ağır olduğu dönemlerde ilk 40 gün yani işe yarıyordu müzikler. Kıyamam derdi tasası çok olsa bile aglayip uyuyakalıyordu. Gece hariç tabii. 40. Gün sikayetler bi tavan yaptı o gün bugündür 2 3 kere akşam ve gece düzgün uyuduğunu biliyorum. Bizim şikayetler olunca sebebini de tam bilemedigimden şikayetlere odaklı yönetiyorum ben. Ama 3. Aydan sonra daha düzene oturur diye düşünüyorum çünkü bi günleri bi gününü tutmuyor bu zamanlarda
Bir de beni hiç emmedigi için mi bilmiyorum özellikle akşam ve gece kucak istiyor yakın olmak istiyor herhalde
Tabiiki de hayır! Canım şöyle bişey var bende diyorum ki buhar makinesi lazım bana diyorki tamam beğen de alalım. Yada bez bitti sipariş ver gelsin der. Benim eşimin nedeni şu; diyelim buhar makinesini aldı eğer ki memnun kalmazsam başının etini yerim diye korkuyor o sebeple sen seç der bana. Kaldı ki yerim başının etini. Mesela evdeki nabilüzatörü o getirdi çok sesi var buharı az diye söylendim şarjlı olandan istedim modeli beğendim ve sipariş verdimAllahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Bir de sıcak tutan bir battaniye arayışındayım, örgüler bence sıcak tutmuyor
Yine de getirmiş bak, benimkinin umru değil ya. Serum fizyolojik bitti diyorum 2 gündür ayyy unuttum diyor delircem! Dün gece artık cinnet geçirdim, alacağım buhar makinesi 300 lirayken söylemiştim, şimdi 2500 olmuş, delirdim. Onu almadan eve gelme dedim. Umarım gelmezTabiiki de hayır! Canım şöyle bişey var bende diyorum ki buhar makinesi lazım bana diyorki tamam beğen de alalım. Yada bez bitti sipariş ver gelsin der. Benim eşimin nedeni şu; diyelim buhar makinesini aldı eğer ki memnun kalmazsam başının etini yerim diye korkuyor o sebeple sen seç der bana. Kaldı ki yerim başının etini. Mesela evdeki nabilüzatörü o getirdi çok sesi var buharı az diye söylendim şarjlı olandan istedim modeli beğendim ve sipariş verdim
Ay gerçekten değişikler yahope2022 ayy aynen bende kusarken ters çeviriyorum hızlı yapmam gerekiyor hızlı yaptığım için panik yapma diyor birde ilk zamanlar kalıyordu bizde biliyorsunuz bebeği emzirip onlarar bırakıyordum dikişler vs biliyorsunuz lohusalık anneme geçen yeni anneler nasıl anlamıyorum annelik duygusu yok bebeği bırakıp gidiyorlar falan dedi ben mutfaktayken aman bakmasın böyle lazım değil gerekirse uykusuz ölürüm bakarım yine
Ah ya tokken bile emiyor o zaman kilo alımı herseyi normalse. Emzik düşündün mü hiç? Belki biraz rahatlatırdı seni. Uykuya geçişte yardımcı oluyor gerçekten. Tabi ben hiç emziremedigim için emme konusunda nasıl bi etkisi olur tam bilmiyorum hani uzaklaşma açısındanKorkuyordur yavrum, geceleri hiç ayrılmıyorlar. Annemin ya da eşimin kucağındayken beni görürse dili dışarı çıkarıp yalanmaya başlıyoranne değil meme görüyor resmen! 1 dakika sonra da katıla katıla ağlıyor meme vermezsem. Gazını çıkarmak için omzuma alınca omzumu emmeye başlıyor o arada. Karnımdayken Ultrasonda bile emiyordu, doktor meme kremini hazırla bu içerde bile emiyor demişti. Tamam emmesi güzel de emip emip kusması, 20 saat meme de fazla tükendim
Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Ben tohum aldım canım. Ayrı içiyorduk şimdi rezenehle karısık içiyorumKimyon çayını kimyondan mı kimyon tohumundan mı yapıyorsunuz kızlar?
Canım avent, bibs, market emzikleri, burada yazılan bütün emzikleri aldım ve ısrar ettim her gün. Öğürüp atıyor ağlamaya başlıyor. O emziği alsaydı çok rahatlayacaktım gerçekten. Annem sağolsun vermeyin dedi en başta, vermedikAh ya tokken bile emiyor o zaman kilo alımı herseyi normalse. Emzik düşündün mü hiç? Belki biraz rahatlatırdı seni. Uykuya geçişte yardımcı oluyor gerçekten. Tabi ben hiç emziremedigim için emme konusunda nasıl bi etkisi olur tam bilmiyorum hani uzaklaşma açısından
Ama gerçekten bazen emzigi verince gözleri kayıyor
Aynen çocuğun sesini kısık, burnunu tıkalı görünce nevrim döndü. Allahım şu hormonlar yoluna gelsin çünkü adamlar yola gelmiyor, tahammülüm kalmadı. Oh ne güzel ya, nasılsa kadınlar hem çocuğa bakıyor, hem ihtiyaçları bulup alıyor. Bunlar niye var ben anlamıyorum! Çocuk bizi iyice uzaklaştıracak bence!Daha sabah kavgasını ettim yataktan kalktık boğazım kupkuru cocuk desen oda burnu tıkalı sana kaç kez dedim alalım ısrarla dinlemiyorsun beni diye en son dedim gerçekten yapana değil yaptırana ben yaptıramıyorum sana hiç birşey diye. Tek değilsin bence geneli böyle. Benim kocam yapıyor diyende bence kendi yaptırıyor ya gerçekten ilginçler
Ben tohum kullanıyorum daha kolay oluyor süzmesi canımKimyon çayını kimyondan mı kimyon tohumundan mı yapıyorsunuz kızlar?
Yoo çocuğu olduğunun farkında bile değil bence. Hadi 19 gunlukken gitti ama yanına gitsem de pek bisey değişecek gibi değil. Sadece arada beni sorgulamaya kalkar.Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Tüh ya ama daha çok küçük sen denemeye devam et bence. Belli de olmaz çünkü hiç tabi alışık olmadığı için öğürüyordur. Bizimki de benim memeyi tuhaf karşılıyor çünkü alışık değil onun gibiCanım avent, bibs, market emzikleri, burada yazılan bütün emzikleri aldım ve ısrar ettim her gün. Öğürüp atıyor ağlamaya başlıyor. O emziği alsaydı çok rahatlayacaktım gerçekten. Annem sağolsun vermeyin dedi en başta, vermedikşimdi de alışmıyor bir türlü
Ben de aldırayım, sence işe yarıyor mu canım? Anlayabildin mi ?Ben tohum kullanıyorum daha kolay oluyor süzmesi canım
Ben zaten bağırsak problemi olan bir insanım canım bebek olmadan da içiyordum işe yarıyor bende rahat gaz çıkarıyorsun rezenede öyleBen de aldırayım, sence işe yarıyor mu canım? Anlayabildin mi ?
Nazar değmesin tontişe yaAnne oğul güzel bir gün geçirdik sanırım benim bebem kalabalık sevmiyor başı şişiyor
Sabah zorlandım biraz ama sabrettim uyuduğunda onunla uyudum öğleden sonra çok rahattı benimle oynamak istedi hep
Yok canım kızımın 15 günlükken başlayıp 4 aylıkken bitti oğlumunda 20 günlükken başladı suan 43 günlük oldu halen devam ediyo15 gun mu surdu yani canim . Farkli bir sey yaptın mi peki
keşke zayıflama konusnda birbirimizi gaza getrsek bnde 64 63arasndaydm şimdi 73um bnde cok tatlıya abandm.baş cevreside gelişiyorsa bişe olmaz Allah korusun hepsinıBıngıldağın erken kapanması sorun yaratabiliyor da geç kapanması da mı sorunmuş. Benim kızımında küçükmüş baş çevresinin takibi gerek dedi doktor şimdilik büyüyor şükür
Ayyy bende oğluma 64 le hamile kalmıştım kıza 79 la kaldım 97 ile doğurdum şuan 87 de kaldım malum alerjiden dolayı hep kalorili şeyler yemek zorunda kalıyoruz şöyle yoğurt vs yiyemiyorum kiama yulaf denemem bugün harika oldu artık o şekilde yavaş yavaş düzene girip zayıflamam lazım yaza oğluma sünnet düğünü yapıcaz inşallah bu şekilde olmak istemiyorum
Kızz ne pudra şekeri tövbeee. Karbonatlı su ile temizle temiz bi tülbenti batır karbonatlı suya ben oğlumu öyle temizlerdim hatta göğüs ucu yaralarım için göğsüme sürerdim oğlum emiceği zaman silmeden emzirirdim bir daha olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?