Ben kalan 5 kilomu asla veremiyorum napcam delirmek üzereyimBen aldığım kilonun hepsini vermişim dün annemlerde tartıya çıktım kızlar doğumdan sonra ilk kez ama ilk hamilelik ilaçlar ardına bu derken zaten kilolu hamile kalmıştımyani hala çok fazlam var ayrıca aynı kilo olmasına rağmen doğumdan önceki gibi gözükmüyorum 87 ile hamile kalmıştım 97 doğum kilom evlendiğimde 65tim
Banada benzemesi sinirine dokunuyordu bende dedim severek almadınmı beğenerek almadınmı ne bu tantanaSevgili esim bugun ” kizina baktikca kendini goruyor musun ? ayni sana benziyor “ dediadamin icine oturdu cogunlukla bana benzemesi
Açıkcası emzirme aşamasında olduğumuz için çokta bişey yapamıcaz kendiliğinden ne kadar giderde ek gıdaya geçene kadar ek gıdaya geçince bakıcaz çaresine sen zaten fittin aman ne olacakBen kalan 5 kilomu asla veremiyorum napcam delirmek üzereyim
Banada benzemesi sinirine dokunuyordu bende dedim severek almadınmı beğenerek almadınmı ne bu tantana
Kız açıklık getireyim getirmiş derken olay şu görümcem hemşire eşimi napıyon diye aradığında laf arasında sormuş o da bizde var hastaneden getirdim gel al demiş o yaniYine de getirmiş bak, benimkinin umru değil ya. Serum fizyolojik bitti diyorum 2 gündür ayyy unuttum diyor delircem! Dün gece artık cinnet geçirdim, alacağım buhar makinesi 300 lirayken söylemiştim, şimdi 2500 olmuş, delirdim. Onu almadan eve gelme dedim. Umarım gelmez
Tane kimyon aldım aktardan canım ben.Kimyon çayını kimyondan mı kimyon tohumundan mı yapıyorsunuz kızlar?
Yaaa bence de gündüz çok iyiyim ama akşam olunca ne bulsam tepiyorum ağzıma. Alerji yüzünden zaten çok şey yasak yiyebildiğim bişey denk gelirse affetmiyorum. Bide bu ara çiğköfteye çok düştüm ya anlatamam.keşke zayıflama konusnda birbirimizi gaza getrsek bnde 64 63arasndaydm şimdi 73um bnde cok tatlıya abandm.baş cevreside gelişiyorsa bişe olmaz Allah korusun hepsinı
Offffff delircem bende günlerdir. Sadece bende sanıyodumşu opetin reklamı sizde de cıkıyor mu ne sinir bozucu
ben marketten alinacak birsey ise resim atiyorum , gelirken aliyor yada gonderiyorjm evdeyse.Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Bir de sıcak tutan bir battaniye arayışındayım, örgüler bence sıcak tutmuyor
ya benm annem biberonu yukseltip kendi kendine emdiriyor. bizim zamanimiz mi vardi kizim ev ile ilgilenmekten , sizide boyle koyardik , yerdiniz dedi daha gecen gun.Ay gerçekten değişikler yaSenin zamanında sende öyleydin de işte o kalabalıklarda vs cocuga bakan vardı gözün görmüyordu bunları hep unutmuslar. Annem anlatıyor aynı anda doğum yapmıslar yengemle aralarında 10 gün filan var biz iş yapardık babannenle deden cocuklara bakarken. Hangimiz boştaysa o diğerinin cocuguna bakardı diye. Sizinkilerde aşağı yukarı bu şekildedir eskinin kalablığında çocuk mu görmüşlerde
oy masallahAnne oğul güzel bir gün geçirdik sanırım benim bebem kalabalık sevmiyor başı şişiyor
Sabah zorlandım biraz ama sabrettim uyuduğunda onunla uyudum öğleden sonra çok rahattı benimle oynamak istedi hep
Aynen işte valla annem onlarıda dedi. kvler durmuyor ama maalesefben marketten alinacak birsey ise resim atiyorum , gelirken aliyor yada gonderiyorjm evdeyse.
Online ise kargo ucreti varsa gonderip aldiriyorumkargo ucreti yoksa direk eve soyluyorum
ya benm annem biberonu yukseltip kendi kendine emdiriyor. bizim zamanimiz mi vardi kizim ev ile ilgilenmekten , sizide boyle koyardik , yerdiniz dedi daha gecen gun.
oy masallah
Yazacaktım banlanırım diye korktum zaten emziriyoruz tek elimiz var burdaşu opetin reklamı sizde de cıkıyor mu ne sinir bozucu
Yok kuzum demek istediğim mesela şöyle diyor mu; tırnak törpüsü lazım oluyormuş bebeklere ben yorumları okudum ettim aldım. Ya da gaz sancısına şu iyi geliyormuş diyip kendi araştırsın biraz, çocuk kıvranıyo bu vah tüh diyor oyun oynarkenben marketten alinacak birsey ise resim atiyorum , gelirken aliyor yada gonderiyorjm evdeyse.
Online ise kargo ucreti varsa gonderip aldiriyorumkargo ucreti yoksa direk eve soyluyorum
ya benm annem biberonu yukseltip kendi kendine emdiriyor. bizim zamanimiz mi vardi kizim ev ile ilgilenmekten , sizide boyle koyardik , yerdiniz dedi daha gecen gun.
oy masallah
Maşallah nazar değmesin meleğine canımAnne oğul güzel bir gün geçirdik sanırım benim bebem kalabalık sevmiyor başı şişiyor
Sabah zorlandım biraz ama sabrettim uyuduğunda onunla uyudum öğleden sonra çok rahattı benimle oynamak istedi hep
Oyun oynuyorsak max 10 dk sonra kucak istiyor bende onu sıkmadan 10 dk 10 dk bölüyorum oyun zamanlarını balkon çok seviyor balkona çıkıyoruz evi geziyoruz aslında aşağı indircem ama asansör bozuk bu ara bizim yaşıtların 30 dk oyun zamanı olması gerekiyormuş günlük istediğin gibi bölebilirsin bebeğin uyumuna bağlı canımMaşallah nazar değmesin meleğine canımtabi ki merak ediyorum bu şekilde yatıp seninle ne kadar zaman vakit geçiriyor? Benimki ne kadar sorunlu ona bakcam
he yok benimkide arastirmaz oyleYok kuzum demek istediğim mesela şöyle diyor mu; tırnak törpüsü lazım oluyormuş bebeklere ben yorumları okudum ettim aldım. Ya da gaz sancısına şu iyi geliyormuş diyip kendi araştırsın biraz, çocuk kıvranıyo bu vah tüh diyor oyun oynarken
Canim ben karbonatli suya ince muslinj sarip agzini sildim ama cok da etkili olmadi cunku baya vardi pamukcuk arkalara ulasmadi beyaz beyaz kaldi.Kızlar dün yazmıştım Erol taş kızım ağzından sütleri akıtıyor emerken diye. Meğer kızım pamukçuk olmuş. Şu an dilinde epey var. Gece çok huzursuzdu çok ağladı. Yarım saatte bir uyandı meme istedi ama 5 dk bile ememedi. Memeyi kavrayamiyor. Aç kalıyor belli. Aile hekimine sorup ilaç istiycez ama siz neler yapmistiniz acaba. Karbonat ve pudra şekeri kullanılıyormus sanırım
Benimkinin bebegin hicbir esyasindan haberi yok. Bazen cikarip ortaya koyunca aa bunu da mi aldik diyor. Parasini verip laf etmiyorsa bosver.Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Bir de sıcak tutan bir battaniye arayışındayım, örgüler bence sıcak tutmuyor
Sen de haklısın, ortaları yok bunlarınCanim ben karbonatli suya ince muslinj sarip agzini sildim ama cok da etkili olmadi cunku baya vardi pamukcuk arkalara ulasmadi beyaz beyaz kaldi.
Mememe surup verdim daha iyi oldu arkalara da ulasti ama reddeder diye de cok korktum verirken Allahtan oyle bir sey olmadi. Emzige falan surup verebilirsin kullaniyorsa
Benimkinin bebegin hicbir esyasindan haberi yok. Bazen cikarip ortaya koyunca aa bunu da mi aldik diyor. Parasini verip laf etmiyorsa bosver.
Kocasi arastiran kimi gorduysem adamlar o kadar uzun sure arastiriyor ki en sonunda kadin cinnet gecirip kavga ediyor al artik diye. Bizimki en azindan ne alacagini biliyor. Almalari bu kadar uzun suruyorken bir de arastirdiklarini dusunsene cocuk okula baslar bunlar alana kadar.
Uykusuz gecelere devam mi diyorsun benim icinde senij icindeYok canım kızımın 15 günlükken başlayıp 4 aylıkken bitti oğlumunda 20 günlükken başladı suan 43 günlük oldu halen devam ediyo
ay benim arkadasin esi oyleymis, herseye karisiyormus, emzirmesinden , kucakta tutusuna kadar. birbirlerini bogazlama noktasina gelmislerdi.Canim ben karbonatli suya ince muslinj sarip agzini sildim ama cok da etkili olmadi cunku baya vardi pamukcuk arkalara ulasmadi beyaz beyaz kaldi.
Mememe surup verdim daha iyi oldu arkalara da ulasti ama reddeder diye de cok korktum verirken Allahtan oyle bir sey olmadi. Emzige falan surup verebilirsin kullaniyorsa
Benimkinin bebegin hicbir esyasindan haberi yok. Bazen cikarip ortaya koyunca aa bunu da mi aldik diyor. Parasini verip laf etmiyorsa bosver.
Kocasi arastiran kimi gorduysem adamlar o kadar uzun sure arastiriyor ki en sonunda kadin cinnet gecirip kavga ediyor al artik diye. Bizimki en azindan ne alacagini biliyor. Almalari bu kadar uzun suruyorken bir de arastirdiklarini dusunsene cocuk okula baslar bunlar alana kadar.
İnş o kadar sürmez diyelimUykusuz gecelere devam mi diyorsun benim icinde senij icinde
Peki nasil sakinlestiriyorsun bizi 3 gecedir mum etti deİnş o kadar sürmez diyelim
Hissedersin farkı 2 saatte ya ölçümden ziyadeEşim elinde buhar makinesiyle geldi nihayet çocuk yaşlanmadan. Tabi ki benim söylediğimi almamış ve tabi ki nette hiç yorumu olmayan makineyi nasıl bulduysa bulmuş. Sorun şu ki; nem ölçer 46 yı gösteriyordu, 2 saat çalıştırdık aleti yine 46 gösteriyor. Odayı nemlendirmiyor o zaman busiz hiç denediniz mi nemi ölçmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?