2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben kalan 5 kilomu asla veremiyorum napcam delirmek üzereyim
Sevgili esim bugun ” kizina baktikca kendini goruyor musun ? ayni sana benziyor “ dedi adamin icine oturdu cogunlukla bana benzemesi
Banada benzemesi sinirine dokunuyordu bende dedim severek almadınmı beğenerek almadınmı ne bu tantana

Ben kalan 5 kilomu asla veremiyorum napcam delirmek üzereyim

Banada benzemesi sinirine dokunuyordu bende dedim severek almadınmı beğenerek almadınmı ne bu tantana
Açıkcası emzirme aşamasında olduğumuz için çokta bişey yapamıcaz kendiliğinden ne kadar giderde ek gıdaya geçene kadar ek gıdaya geçince bakıcaz çaresine sen zaten fittin aman ne olacak

Kız açıklık getireyim getirmiş derken olay şu görümcem hemşire eşimi napıyon diye aradığında laf arasında sormuş o da bizde var hastaneden getirdim gel al demiş o yani ama allah var ilaç vitamin vs lazım olduğu zaman nöbetçi eczane arar bulur yani. Aman ya al kartını ver sipariş kendini üzdüğüne değmez erkekler böyle maalesef
Kimyon çayını kimyondan mı kimyon tohumundan mı yapıyorsunuz kızlar?
Tane kimyon aldım aktardan canım ben.
keşke zayıflama konusnda birbirimizi gaza getrsek bnde 64 63arasndaydm şimdi 73um bnde cok tatlıya abandm.baş cevreside gelişiyorsa bişe olmaz Allah korusun hepsinı
Yaaa bence de gündüz çok iyiyim ama akşam olunca ne bulsam tepiyorum ağzıma. Alerji yüzünden zaten çok şey yasak yiyebildiğim bişey denk gelirse affetmiyorum. Bide bu ara çiğköfteye çok düştüm ya anlatamam.
şu opetin reklamı sizde de cıkıyor mu ne sinir bozucu
Offffff delircem bende günlerdir. Sadece bende sanıyodum

ben marketten alinacak birsey ise resim atiyorum , gelirken aliyor yada gonderiyorjm evdeyse.

Online ise kargo ucreti varsa gonderip aldiriyorumkargo ucreti yoksa direk eve soyluyorum
ya benm annem biberonu yukseltip kendi kendine emdiriyor. bizim zamanimiz mi vardi kizim ev ile ilgilenmekten , sizide boyle koyardik , yerdiniz dedi daha gecen gun.
oy masallah

Aynen işte valla annem onlarıda dedi. kvler durmuyor ama maalesef

Yok kuzum demek istediğim mesela şöyle diyor mu; tırnak törpüsü lazım oluyormuş bebeklere ben yorumları okudum ettim aldım. Ya da gaz sancısına şu iyi geliyormuş diyip kendi araştırsın biraz, çocuk kıvranıyo bu vah tüh diyor oyun oynarken

Maşallah nazar değmesin meleğine canım tabi ki merak ediyorum bu şekilde yatıp seninle ne kadar zaman vakit geçiriyor? Benimki ne kadar sorunlu ona bakcam

Maşallah nazar değmesin meleğine canım tabi ki merak ediyorum bu şekilde yatıp seninle ne kadar zaman vakit geçiriyor? Benimki ne kadar sorunlu ona bakcam
Oyun oynuyorsak max 10 dk sonra kucak istiyor bende onu sıkmadan 10 dk 10 dk bölüyorum oyun zamanlarını balkon çok seviyor balkona çıkıyoruz evi geziyoruz aslında aşağı indircem ama asansör bozuk bu ara bizim yaşıtların 30 dk oyun zamanı olması gerekiyormuş günlük istediğin gibi bölebilirsin bebeğin uyumuna bağlı canım

he yok benimkide arastirmaz oyle

Canim ben karbonatli suya ince muslinj sarip agzini sildim ama cok da etkili olmadi cunku baya vardi pamukcuk arkalara ulasmadi beyaz beyaz kaldi.
Mememe surup verdim daha iyi oldu arkalara da ulasti ama reddeder diye de cok korktum verirken Allahtan oyle bir sey olmadi. Emzige falan surup verebilirsin kullaniyorsa
Benimkinin bebegin hicbir esyasindan haberi yok. Bazen cikarip ortaya koyunca aa bunu da mi aldik diyor. Parasini verip laf etmiyorsa bosver.
Kocasi arastiran kimi gorduysem adamlar o kadar uzun sure arastiriyor ki en sonunda kadin cinnet gecirip kavga ediyor al artik diye. Bizimki en azindan ne alacagini biliyor. Almalari bu kadar uzun suruyorken bir de arastirdiklarini dusunsene cocuk okula baslar bunlar alana kadar.

Sen de haklısın, ortaları yok bunların

Eşim elinde buhar makinesiyle geldi nihayet çocuk yaşlanmadan. Tabi ki benim söylediğimi almamış ve tabi ki nette hiç yorumu olmayan makineyi nasıl bulduysa bulmuş. Sorun şu ki; nem ölçer 46 yı gösteriyordu, 2 saat çalıştırdık aleti yine 46 gösteriyor. Odayı nemlendirmiyor o zaman bu siz hiç denediniz mi nemi ölçmeyi

ay benim arkadasin esi oyleymis, herseye karisiyormus, emzirmesinden , kucakta tutusuna kadar. birbirlerini bogazlama noktasina gelmislerdi.

bence bir tarafin herseye ok demesi en guzeli

Hissedersin farkı 2 saatte ya ölçümden ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…