- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Canım bende de ısı ve nem ölçer hep açık. Makineyi çalıştırdığımda değerleri değişiyorEşim elinde buhar makinesiyle geldi nihayet çocuk yaşlanmadan. Tabi ki benim söylediğimi almamış ve tabi ki nette hiç yorumu olmayan makineyi nasıl bulduysa bulmuş. Sorun şu ki; nem ölçer 46 yı gösteriyordu, 2 saat çalıştırdık aleti yine 46 gösteriyor. Odayı nemlendirmiyor o zaman busiz hiç denediniz mi nemi ölçmeyi
Bu benim esim olmasinay benim arkadasin esi oyleymis, herseye karisiyormus, emzirmesinden , kucakta tutusuna kadar. birbirlerini bogazlama noktasina gelmislerdi.
bence bir tarafin herseye ok demesi en guzeli
cok bilen es zor ya , allah kolaylik versin bacimBu benim esim olmasinoynatmaya az kaldii
Süpürge sesi biraz sakinleştiriyodu kızımı çok çok zor bi çocuktu bu kolik denen illetin belli bi saati var o saat geçmeyince ne yaparsan yap tam olarak sakinleşmiyorlarPeki nasil sakinlestiriyorsun bizi 3 gecedir mum etti de
Peki eşyalarda nem oluyor mu canım? Ben onu da bekledim açıkçası, her şey kupkuru.Canım bende de ısı ve nem ölçer hep açık. Makineyi çalıştırdığımda değerleri değişiyor
Hiç hissedemedim ben canım ya,Hissedersin farkı 2 saatte ya ölçümden ziyade
Beybiler daha alışamadınız mı evdeki davarolara. Bize de lazımdı buhar makinesi, ben beğenip getirttim. Diyor ki, ne iyi ettin de aldın, çok rahat uyuyorum!!Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Bir de sıcak tutan bir battaniye arayışındayım, örgüler bence sıcak tutmuyor
Canım yazamadım bu saate kaldı kusura bakma lütfen, Zeynep kamile gideceğiz hem nöroloji hem gastroentroloji aynı gün randevu aldık.nörolojıye nereye gdeceksin bnde bu bebeğimi de götrcem. çnkü bir kere insan kalbi korkuyu alınca ne yapsa da düzelmiyor. ilk oğlumda böyle yatarken gözlerini kırpıodu gülüyordu, normal dururken bir bakıyordum gözlerini yarılıyor. yok o nörolojıden o nörolojıye götürğodm kimseye inanamıyordm bir tuhaflık olmadığını. en son bir dr a gttm dediki annenin hislerine inanırm eeg cekti usg cekti baktı temiz cok şukur.dediki sen bu cocuktan uzaklaş eşim ailemin yanına gönderdi 2ay orda kaldı minnoş büyüdü ben rahatladm. yani baya uzun yazdımda aslında büyümeden rahatlayamıcaz.
İnanmıyorumşansızlık oldu kemik başka yere kaynadı, ayağı düz taban oldu. doğduğundan beri hee hafta alcıya alınıyor hasta olduğu için anestezi alamadı. tek cektığımz bu olsun artık napalım Allahım korusun hepsini
Kuzum sen söyledikten sonra kafam rahatladı biraz, yarın zaten duyacağız gerçeği hayırlısıyla. Evet prematüreler farklı her bakımdan, geçen gittiğimiz doktor da açıklığı fazla bulunca hemşire de öyle deyince canım sıkıldı ama inşallah geçebilen bişeydir, normaldir inşallah.hayyalcim arka bıngıldak aile hekimi hemşiresi prematüre bebek sen tabiki nörolojı dr una git ama bazen prematüre bebeklerden herkes anlamayabiliyor bunun için üzülme
Allahaşkına bana söyleyin, çocuğa lazım olan şeyler eşlerinizin aklına geliyor ve gidip kendiliğinden araştırıp alıyor mu? Aylardır buhar makinesini alalım hazır edelim dedim, doğduktan sonra her gün diyorum, adam hala almadı, insan iki yorum okur ya! Bunun dışındaki her şeyi ben hallettim zaten, ya biriniz eşim söyletmeden araştırır alır diyin de şu adamı evden kovayım ya
Bir de sıcak tutan bir battaniye arayışındayım, örgüler bence sıcak tutmuyor
Yine de getirmiş bak, benimkinin umru değil ya. Serum fizyolojik bitti diyorum 2 gündür ayyy unuttum diyor delircem! Dün gece artık cinnet geçirdim, alacağım buhar makinesi 300 lirayken söylemiştim, şimdi 2500 olmuş, delirdim. Onu almadan eve gelme dedim. Umarım gelmez
Maalesef geneli böyle canım kafaları tek tip çalışıyorDaha sabah kavgasını ettim yataktan kalktık boğazım kupkuru cocuk desen oda burnu tıkalı sana kaç kez dedim alalım ısrarla dinlemiyorsun beni diye en son dedim gerçekten yapana değil yaptırana ben yaptıramıyorum sana hiç birşey diye. Tek değilsin bence geneli böyle. Benim kocam yapıyor diyende bence kendi yaptırıyor ya gerçekten ilginçler
Haklısın yanlış bir beklentiydiBeybiler daha alışamadınız mı evdeki davarolara. Bize de lazımdı buhar makinesi, ben beğenip getirttim. Diyor ki, ne iyi ettin de aldın, çok rahat uyuyorum!!
Bunların rahatını kaçıracak şeyler lazım bize, adamın uykusuna uyku kattım resmen.Haklısın yanlış bir beklentiydiMakineyi de bari kuzu, ben hiç anlamadım farkı ya
Fakat uyuyorsa iyi haBeybiler daha alışamadınız mı evdeki davarolara. Bize de lazımdı buhar makinesi, ben beğenip getirttim. Diyor ki, ne iyi ettin de aldın, çok rahat uyuyorum!!
Adam güzel uyuyor güzel, bir de buhar çıkışını kendine doğru çeviriyor.Fakat uyuyorsa iyi hayalnız lohusa bit kasına söylenecek en son sözler yeminle rahat uyumak saatlerce kesintisiz uyumak
ay cocuk ustumde uyuyor, gulmektrn gobegimde zipladi yavrumBeybiler daha alışamadınız mı evdeki davarolara. Bize de lazımdı buhar makinesi, ben beğenip getirttim. Diyor ki, ne iyi ettin de aldın, çok rahat uyuyorum!!
Benimki de çok bilip çok karışanlardan. Sanırsın 5 çocuk büyütmüş. Hayır gerçekten anlasa...Kızlar erkekler hep böyle ya, geçen gece kız kucağımda ağlarken gaz çıkarmaya çalışıyorum, bir yandan da saatlerce uyumadı. Yorgunluk ve sinir harbinden 'hadi kızım ya yat uyu artık' dediğim sırada yanımda öffleyip yorganı üstüne çekip dönüp bir yatışı vardı. Bir de gün içlerinde diyor ki bazen 'çok uykum var '. Kahve yapmış geçen kendine, içememiş soğumuş onu diyor. Ben de dedim ki "işte ben de tuvalete gidemiyorum, dişimi fırçalayalı 3 gün falan oldu herhalde". "Ay ne lüks istekler bunlar" diye dalga geçiyor bir deÇıldırmamak elde değil Erkekler doğası gereği böyle, bazıları daha anaç ruhlu olabilir ama geneli böyle yani. O yüzden düşünüp sinirimi bozup sütümü kaçıramam onun için
Al sen emzir, mamasını sen ver, gazını sen çıkar, sonra da sen uyut o zaman deyip ver çocuğu, ben 3-4 saat uyuyacağım, de canım. Bakalım napıyorBenimki de çok bilip çok karışanlardan. Sanırsın 5 çocuk büyütmüş. Hayır gerçekten anlasa...Benim kayınvalidem yok ama asla aratmıyor. Yaşasa o böyle karismazdi.
Ya yapıyo ama nasıl yapıyo. Mama yediriyor sonra yüz üstü yatırıyor direk sindirmeden gazı çıkmadan. Uyutmak için yatırıyor sallıyor sadece. bebek avaz avaz ağlıyor. Diyorum ya kucağına al pışpışla ya ninni söyle falan yok. Ama bebek onları istiyor. Sonra gerginlik tartisma tabiAl sen emzir, mamasını sen ver, gazını sen çıkar, sonra da sen uyut o zaman deyip ver çocuğu, ben 3-4 saat uyuyacağım, de canım. Bakalım napıyor
Benim de normal değerler arasında olmakla birlikte gebelikte referans değer değiştiğinden ilaç kullandım. Doğum sonrasında kullanacağım ilaçlar arasında o ilacı yazmadı doktor, doğumla beraber kestim kısacası.Merhaba kızlar gebelikte tiroid hapına başlayanlar varmı doğumdan sonra ne yapicaz ben doktora gittim tahlil sonuçlarını bekliyorum da gebelik sonrası hatta bir ömür kullanmak gerekiyor gibi şeyler okudum inşallah öyle bı durum yoktur benim tsh değerim normal sınırlar içindeydi bu arada sadece gebelikte önemli kullan demişti doktorum ondan kullandim
Bugün de eğlendirdik dünürü, çok şükür.ay cocuk ustumde uyuyor, gulmektrn gobegimde zipladi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?