2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bende de ısı ve nem ölçer hep açık. Makineyi çalıştırdığımda değerleri değişiyor

Canım bende de ısı ve nem ölçer hep açık. Makineyi çalıştırdığımda değerleri değişiyor
Peki eşyalarda nem oluyor mu canım? Ben onu da bekledim açıkçası, her şey kupkuru.
Çalışmayan odada nem 45, şu ana kadar çalışan odada 53. Ama odanın kapısı açık. Normal mi sence?

Son düzenleme:
Beybiler daha alışamadınız mı evdeki davarolara. Bize de lazımdı buhar makinesi, ben beğenip getirttim. Diyor ki, ne iyi ettin de aldın, çok rahat uyuyorum!!

Canım yazamadım bu saate kaldı kusura bakma lütfen, Zeynep kamile gideceğiz hem nöroloji hem gastroentroloji aynı gün randevu aldık.
Bu çok doğru canım, insanın kalbindeki o korkuyu silip atması çok zor. Açıkçası birlikte 1 ay geçti ama benim için çok daha uzundu.
Anksiyete geçirecek gibiyim bazı günler. Mesela bazen Doruk saatlerce uyur, onu kaldırmak öyle zordu beslemek için. Hipoglisemi var dedim bir dönem kendi kendime. Her gün ayrı sıkıntı. Hatta 81 gün ben nasıl ayrı kalmışım ondan diye kendimi sorguluyorum. Psikolojim gerçekten darmadağın olmuş, farkında değilmişim.
İyi yapmışlar, o sorumluluk ve korkular birleşince kafayı kırmamak çok zor. Beni de haftasonları eşim çıkarmak istiyor kafamın dağılması için. Her gün Doruku anneme bırakıp, yarım saat yürüyüş yapıyorum öyle rahatlıyorum.
Yaşayan bilir, zor şeyler… şu an durumuma karşıdan bakınca daha zormuş. Senin de keza öyle. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.
İnanmıyorum gerçekten büyük bir sınav. Allah yardımcın olsun gerçekten. İnşallah düzelir ayağı. Daha iyi olursunuz. Zavallı yavrum, her hafta bu sıkıntıyı yaşamanıza üzüldüm. İnşallah geçecek canım, sen sabırlı kullardansın.
hayyalcim arka bıngıldak aile hekimi hemşiresi prematüre bebek sen tabiki nörolojı dr una git ama bazen prematüre bebeklerden herkes anlamayabiliyor bunun için üzülme
Kuzum sen söyledikten sonra kafam rahatladı biraz, yarın zaten duyacağız gerçeği hayırlısıyla. Evet prematüreler farklı her bakımdan, geçen gittiğimiz doktor da açıklığı fazla bulunca hemşire de öyle deyince canım sıkıldı ama inşallah geçebilen bişeydir, normaldir inşallah.
ay canım alemsin tabii ki aklına gelmiyor. Yüz defa söylesem de gelmiyor sonunda ben yapıyorum ve en sonunda saçma sapan yorumlar yapıp beni çileden çıkarıyor bekleme al internetten gitsin
geldi mi almadan merak ettim.
Maalesef geneli böyle canım kafaları tek tip çalışıyor

Haklısın yanlış bir beklentiydi Makineyi de bari kuzu, ben hiç anlamadım farkı ya
Bunların rahatını kaçıracak şeyler lazım bize, adamın uykusuna uyku kattım resmen.

Bizimki bu bebeğim, memnunuz.

Goldmaser GM-7912B Nemo Ultrasonik Hava Nemlendirme Makinesi

Ben alırken bütün yorumlar olumluydu yalnız.

Beybiler daha alışamadınız mı evdeki davarolara. Bize de lazımdı buhar makinesi, ben beğenip getirttim. Diyor ki, ne iyi ettin de aldın, çok rahat uyuyorum!!
Fakat uyuyorsa iyi ha yalnız lohusa bit kasına söylenecek en son sözler yeminle rahat uyumak saatlerce kesintisiz uyumak

Fakat uyuyorsa iyi ha yalnız lohusa bit kasına söylenecek en son sözler yeminle rahat uyumak saatlerce kesintisiz uyumak
Adam güzel uyuyor güzel, bir de buhar çıkışını kendine doğru çeviriyor.

Bir don daha çitiletmezsem rahatlayamam valla içim soğumaz.

Kızlar erkekler hep böyle ya, geçen gece kız kucağımda ağlarken gaz çıkarmaya çalışıyorum, bir yandan da saatlerce uyumadı. Yorgunluk ve sinir harbinden 'hadi kızım ya yat uyu artık' dediğim sırada yanımda öffleyip yorganı üstüne çekip dönüp bir yatışı vardı. Bir de gün içlerinde diyor ki bazen 'çok uykum var '. Kahve yapmış geçen kendine, içememiş soğumuş onu diyor. Ben de dedim ki "işte ben de tuvalete gidemiyorum, dişimi fırçalayalı 3 gün falan oldu herhalde". "Ay ne lüks istekler bunlar" diye dalga geçiyor bir de Çıldırmamak elde değil Erkekler doğası gereği böyle, bazıları daha anaç ruhlu olabilir ama geneli böyle yani. O yüzden düşünüp sinirimi bozup sütümü kaçıramam onun için

Benimki de çok bilip çok karışanlardan. Sanırsın 5 çocuk büyütmüş. Hayır gerçekten anlasa... Benim kayınvalidem yok ama asla aratmıyor. Yaşasa o böyle karismazdi.

Benimki de çok bilip çok karışanlardan. Sanırsın 5 çocuk büyütmüş. Hayır gerçekten anlasa... Benim kayınvalidem yok ama asla aratmıyor. Yaşasa o böyle karismazdi.
Al sen emzir, mamasını sen ver, gazını sen çıkar, sonra da sen uyut o zaman deyip ver çocuğu, ben 3-4 saat uyuyacağım, de canım. Bakalım napıyor

Merhaba kızlar gebelikte tiroid hapına başlayanlar varmı doğumdan sonra ne yapicaz ben doktora gittim tahlil sonuçlarını bekliyorum da gebelik sonrası hatta bir ömür kullanmak gerekiyor gibi şeyler okudum inşallah öyle bı durum yoktur benim tsh değerim normal sınırlar içindeydi bu arada sadece gebelikte önemli kullan demişti doktorum ondan kullandim

Al sen emzir, mamasını sen ver, gazını sen çıkar, sonra da sen uyut o zaman deyip ver çocuğu, ben 3-4 saat uyuyacağım, de canım. Bakalım napıyor
Ya yapıyo ama nasıl yapıyo. Mama yediriyor sonra yüz üstü yatırıyor direk sindirmeden gazı çıkmadan. Uyutmak için yatırıyor sallıyor sadece. bebek avaz avaz ağlıyor. Diyorum ya kucağına al pışpışla ya ninni söyle falan yok. Ama bebek onları istiyor. Sonra gerginlik tartisma tabi

Benim de normal değerler arasında olmakla birlikte gebelikte referans değer değiştiğinden ilaç kullandım. Doğum sonrasında kullanacağım ilaçlar arasında o ilacı yazmadı doktor, doğumla beraber kestim kısacası.

Ömür boyu ilaç kullanma olayı gebelik dışında da değerin referans dışı kalma durumunda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…