2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ah ah kim rahat demiş 2. Çocuk için her çocuk kendi karakteriyle doğuyor oysaki…
Nereden nöroloji randevusu aldın canım?
erdem hastanesinden aldım. ilk oğlumda bna bu bebekte bişe yok sen bebekten uzaklaş diyen dr. a aldım enazından biliyorumki yoksa yok diyeck. uykusundan uyanmadan önce özellikle gözünü kaldırıp gülümseme yapıyor. dorukta var mı? zeynep kamilde bulamadm randevu her gun bakıyorum

Kızlar 2.ay aşılarını olduk bugün. 3 aşı olması gerekiyormuş verem aşısını haftaya olacağız 2 aşı olduk bugün öğleden sonra. Kızım sürekli ağlıyor belli ki ağrısı var. Ateşi şuan yok. Anneme gelmiştim çok şükür tek başıma bakamazmışım. Calpol verdim ağrısına iyi gelsin diye. 2.ay aşısını olanlar sizlerin nasıl geçti?

Çok geç kaldım en büyük pişmanlığım ana kucağı bizimki sallanmıyor
Joie Serina öneriyorum bence hala pek geç değil. Başta güneş de hiç yatmıyordu. 5 dk 5 dk derken bazı kriz gecelerimizde fön makinesi eşliğinde onda sakinleşti
Karşısında durup konuşup şarkı söyleyip alıştırdık iyice.
Artık tüm gündüz uykularını onda uyuyor. Bazen geceleri huzursuzlanıp uyumazsa yine ona alıyoruz.
Valla aldığımıza pişman olucaz diye çok endişelendik ama almasaymışız yapayalnız benim halim harapmış

Geçmiş olsun canım. Bizim ki tuvalet yüzünden. 4. Gündü bugün yapmadığı. Gün boyu sıkıntılıydı çok yordu onun için. Ama ben buraya yazdıktan sonra bir yaptı ooouuuyyysss dört günün hakkını vermiş. Ne küslük kaldı aramızda ne birşey. Kızım pamuk gibi, aramız süt liman

Bizimde aynı canım günde bir ya da 2 kez büyük tuvaletini yapıyor bugün mesela bu saat oldu 1 kez yaptı daha da yapamadı yaptığı da kabızmış gibi değil cıvık bir şekilde yavrum kıvranıyor çıkarmaya çalışıyor ama çıkaramıyor dün doktora sordum bu aylarda normal haftada 1 2 kez de yapabilir dedi

Offf korktum bizimde 14ü ve 21inde var çabucak geçsin

notdefteri2_ probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz canım bizim bebeğe maflor iyi geldi ve gaz masajı kesinlikle yap açken bezini değiştirirken bağırsaklarının olduğu yere bastırarak yap pırt diye çıkıyor

Canım bu aylarda normal 10 güne kadar yapmayabilirmiş. Doktor 10-15 günlükken söylemişti bana ileride böyle bir durum olabilir telaşlanma diye

Canım özel aşıları yaptırıyor musun var mı 2. ayda özel aşı

Ay yazık ama yaa uyuyamıyor yatamıyor kıvranıyor bebeler en kısa zamanda geçer inşallah

L Lalalala1 kuzum sana öğrendiğim (belki de biliyorsundur, biliyorsan affola bakamadım eski mesajlarına) bir durumu paylaşmak istedim, çok emip kusmak alerji belirtisiymiş…
Canım bir yerlerde okumuştum evet hatta bi ara süt ve süt ürünlerini bırakıp bakayım dedim ama yapamadım beceremedim çok. Doktor da reflüsü var normal deyince çok üstünde durmadım. Kakada kan vs takibi yapılıyor görülürse alerji olasılığı daha yüksek oluyor diye biliyorum bizde öyle bir şey olmadı.
Sizin kusma devam mı?

Biz de iki aylik olacagiz yarin uyku ilaci baybay night olan mi canim? Bizimki de uyumuyor ayagimda salliyorum yatirinca aciyor gozleri hic uyumuyor bugun hiç birşey yapamadim sut sagamadim evle ilgilenemedim yemek yapamadim. 2 damla olsun vermek istiyorum yoksa bagisikligimiz düşecek. Doktoruma soeacagim yarin ama o da karsi boyle seylere bakalim ne diyecek

Tavsiyelerin için sağol canım gerçekten çok ihtiyacım vardı. Tavuk pilav harikaymış gerçekten. Aklına başka şeyler de gelirse minnettar olurum çok bunaldım

Offf korktum bizimde 14ü ve 21inde var çabucak geçsin
Yok canım korkma sadece mızmızlanıyor evin içinde gezdirince susuyor uyumuyor. Annenlerde kal mutlaka tek başına zor olur. Belki hiç yan etki olmaz sende. Ama hemşire bu aşı yapabilir diye uyardı beni.
Canım özel aşıları yaptırıyor musun var mı 2. ayda özel aşı
Özel aşıların hepsini yaptıracağım canım. Tam tarihlerini eşim biliyordu 3.ayda olacak sanırım ilk özel aşıyı.

Benim doktorum tekirdağda ünlü bitkiselci diye antibiotik bile son aşamada veren asla ilaç taraftarı değil bu damlayı verince şaşırdım hatta sor cnm doktoruna uygun bulursa ver bunlar büyüme hormonuda alamıyor uykuda sırf süt mamayla olmazki

Evet 1.sınıfa gidiyor kızım. 10 gün önce o hasta oldu. Kardeşini koruyalım derken bana bulaştı. Üç gün devirdi beni. Maskeyle gezdim ve hatta maskeyle uyudum. Çok zor geçiyor covid gibi tüm kemiklerim ağrıdı. Daha yeni toparlıyoruz. Misafir kabul etmemek lazım kesinlikle. Okula giden çocuğu olanlara Allah yardım etsin. Bi şekilde kapıyorlar çünkü. E ekim1903

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…