erdem hastanesinden aldım. ilk oğlumda bna bu bebekte bişe yok sen bebekten uzaklaş diyen dr. a aldım enazından biliyorumki yoksa yok diyeck. uykusundan uyanmadan önce özellikle gözünü kaldırıp gülümseme yapıyor. dorukta var mı? zeynep kamilde bulamadm randevu her gun bakıyorumAh ah kim rahat demiş 2. Çocuk içinher çocuk kendi karakteriyle doğuyor oysaki…
Nereden nöroloji randevusu aldın canım?
Joie Serina öneriyorum bence hala pek geç değil. Başta güneş de hiç yatmıyordu. 5 dk 5 dk derken bazı kriz gecelerimizde fön makinesi eşliğinde onda sakinleştiÇok geç kaldım en büyük pişmanlığım ana kucağı bizimki sallanmıyor
Geçmiş olsun canım. Bizim ki tuvalet yüzünden. 4. Gündü bugün yapmadığı. Gün boyu sıkıntılıydı çok yordu onun için. Ama ben buraya yazdıktan sonra bir yaptı ooouuuyyysss dört günün hakkını vermiş. Ne küslük kaldı aramızda ne birşey. Kızım pamuk gibi, aramız süt limanAh yağmurcum bazen doruk küçük diye, onla bunca zaman ayrı kaldık diye dilini çözemiyorum sanmıştım. Sanırım bizim gibi insan çok. Gerçekten insanın morali çok bozuluyor. Küçücük bebeğe gönül koyduğum için kendime kızıyorum sonrasında.
Haklısın… hem de sonuna kadar. Çok zorbu arada doruk sanırım alerjik bir bebek. Yer fıstığına, domatese, süt ürünlerine tepki verdiğini fark ettim. Yarın alerji doktoruna gidiyorum. Alerji de meme reddi sebebiymiş. Belki senin de durumun benzerdir yağmurcum. Yarın itibariyle ben de diyette olcam.
sorma fena akıllılar hem de.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum daha şimdiden bu kadar dediğini yaptırıyorsa sonu korkutucu
evet biraz alaturka yöntem ama işe yaradı oioi kaşıkla hele çok rahat aldı.
Eğer fıs fıstan memnunsan başlık al bence de
Bizimde aynı canım günde bir ya da 2 kez büyük tuvaletini yapıyor bugün mesela bu saat oldu 1 kez yaptı daha da yapamadı yaptığı da kabızmış gibi değil cıvık bir şekilde yavrum kıvranıyor çıkarmaya çalışıyor ama çıkaramıyor dün doktora sordum bu aylarda normal haftada 1 2 kez de yapabilir dediKızlar bebeğim kakasını yapamıyor yapınca da ishal gibi mukuslu yapıyor. Günde sadecr 1 kez yapıyor o da zorla ağlaya sızlaya. Sadece anne sütüyle besleniyor kızım. Normal mi sizce?? Doymuyor mu acaba kaka sayısına değil de çiş sayısına bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim
Offf korktum bizimde 14ü ve 21inde var çabucak geçsinKızlar 2.ay aşılarını olduk bugün. 3 aşı olması gerekiyormuş verem aşısını haftaya olacağız 2 aşı olduk bugün öğleden sonra. Kızım sürekli ağlıyorbelli ki ağrısı var. Ateşi şuan yok. Anneme gelmiştim çok şükür tek başıma bakamazmışım. Calpol verdim ağrısına iyi gelsin diye. 2.ay aşısını olanlar sizlerin nasıl geçti?
Off bizimde 17 sinde var bende tırsıyorm inşallah güzel geçer her çocukta aynı olmuyorOfff korktum bizimde 14ü ve 21inde var çabucak geçsin
Canım bu aylarda normal 10 güne kadar yapmayabilirmiş. Doktor 10-15 günlükken söylemişti bana ileride böyle bir durum olabilir telaşlanma diyeKızlar bebeğim kakasını yapamıyor yapınca da ishal gibi mukuslu yapıyor. Günde sadecr 1 kez yapıyor o da zorla ağlaya sızlaya. Sadece anne sütüyle besleniyor kızım. Normal mi sizce?? Doymuyor mu acaba kaka sayısına değil de çiş sayısına bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim
Canım özel aşıları yaptırıyor musun var mı 2. ayda özel aşıKızlar 2.ay aşılarını olduk bugün. 3 aşı olması gerekiyormuş verem aşısını haftaya olacağız 2 aşı olduk bugün öğleden sonra. Kızım sürekli ağlıyorbelli ki ağrısı var. Ateşi şuan yok. Anneme gelmiştim çok şükür tek başıma bakamazmışım. Calpol verdim ağrısına iyi gelsin diye. 2.ay aşısını olanlar sizlerin nasıl geçti?
Ay yazık ama yaa uyuyamıyor yatamıyor kıvranıyor bebelerBizimde aynı canım günde bir ya da 2 kez büyük tuvaletini yapıyor bugün mesela bu saat oldu 1 kez yaptı daha da yapamadı yaptığı da kabızmış gibi değil cıvık bir şekilde yavrum kıvranıyor çıkarmaya çalışıyor ama çıkaramıyor dün doktora sordum bu aylarda normal haftada 1 2 kez de yapabilir dedi
Canım bir yerlerde okumuştum evet hatta bi ara süt ve süt ürünlerini bırakıp bakayım dedim ama yapamadım beceremedim çok. Doktor da reflüsü var normal deyince çok üstünde durmadım. Kakada kan vs takibi yapılıyor görülürse alerji olasılığı daha yüksek oluyor diye biliyorum bizde öyle bir şey olmadı.
Biz de iki aylik olacagiz yarin uyku ilaci baybay night olan mi canim? Bizimki de uyumuyor ayagimda salliyorum yatirinca aciyor gozleri hic uyumuyor bugun hiç birşey yapamadim sut sagamadim evle ilgilenemedim yemek yapamadim. 2 damla olsun vermek istiyorum yoksa bagisikligimiz düşecek. Doktoruma soeacagim yarin ama o da karsi boyle seylere bakalim ne diyecekAsla nil uyku damlası olmadan uyumuyor koca
Gün uyumayan bebek napıcağımı şaşırdım doktor günde 40 damla veriyor sabah 20 akşam 20 ben sadece gece 5 damla veriyorum uyuyor ama hep damlaylamı uyucak bu bebek delircem ben akşam 7 de kucakta başlıyor uyku krizine damlayı vermezsem hep krizde alışmasın diede bugüne kadar hiç vermedim son 3 gündür artık dayanamıyorum sırtım boynum tutuk artık canımın acısından ağlıcam annemde diyor ne var 5 samla zararlı olsa doktorun vermezdi ayrıca biz anason çayları veriyorduk onlar sanki çok masumdu diyor her şeyi mükemmel ama sıfır uyku
Tavsiyelerin için sağol canım gerçekten çok ihtiyacım vardı. Tavuk pilav harikaymış gerçekten. Aklına başka şeyler de gelirse minnettar olurum çok bunaldımBir şey söyleyeceğim bu müthiş bi alet, inceledim hemenama benimki emzik de almıyor. Gırtlağını yırtacak gibi Öğürüyor
Ama zorlanan varsa bizim gibi, gerçekten çok güzel düşünülmüş bence teşekkürler
bu kaşıkla verip akanları kaşıkla sıyırmak beni çok güldürüyor maziye götürüyor bunu da denedim. Genzine kaçmasın diye aynı anda kaldırıyorum filan yine kaçırıyor yutmak istemiyor
Ama cidden ben bi sprey başlığı alayım olmazsa ilaçları olmaz da en azından arada damlalardan vermem gerekirse parça parça fıslatırım
Sana uzanıp dokunamıyorum çok üzülüyorum
En azından beslenmeyle alakalı öneride bulunabilirşm
Kahvaltıda zeytin dereotu ceviz fındık kuru kayısı filan tüketiyorum
Zaten malum hızlı ve doyurucu olması gerekiyor
Ama en çok önereceğim şu beni hem proteinsel hem de psikolojik olarak çok doyuruyor.
Kemikli tavuk eti alıp bol suyla kaynatıyorum uzun süre. Etini didip suyuyla pilava katıyorum. Kalan suyuna biraz şehriye karabiber nane katıp bol didilmiş tavuk da katıyorum. Sabah öğle akşam her öğünde gidiyor. Doyduğumu hissediyorum muhakkak bulunsun bence dolabında.
Çünkü ben 2 aydır en çok doymamaktan çekiyorum. Bu bile bi süre sonra İnsanın psikolojisini yoruyor.
Bir de süt ve süt ürünleri diyeti yapacaksan kalsiyum takviyesi almalısın canım
Oh geçmiş gitmiş olsun
Ah sizin şu oğlanlar@kahvecibaby seninkiler napıyor bakalım
Sana oto sallanır anakucağı öneriyorum
Yaaa çok güzeelll
Ah ah doğmadan önce diyordum hemen tutmaya başlayacağım ben de diye.
Ama maalesef aylardır fışkırtmalı ishaliz erkek bebesi gibi üstünü kapatarak alt açıyorumtuvalete tutmaya kalksam herhalde duvarlara kadar sıçratır
Kısmet değilmiş bize
Yok canım korkma sadece mızmızlanıyor evin içinde gezdirince susuyor uyumuyor. Annenlerde kal mutlaka tek başına zor olur. Belki hiç yan etki olmaz sende. Ama hemşire bu aşı yapabilir diye uyardı beni.Offf korktum bizimde 14ü ve 21inde var çabucak geçsin
Özel aşıların hepsini yaptıracağım canım. Tam tarihlerini eşim biliyordu 3.ayda olacak sanırım ilk özel aşıyı.Canım özel aşıları yaptırıyor musun var mı 2. ayda özel aşı
Benim doktorum tekirdağda ünlü bitkiselci diye antibiotik bile son aşamada veren asla ilaç taraftarı değil bu damlayı verince şaşırdım hatta sor cnm doktoruna uygun bulursa ver bunlar büyüme hormonuda alamıyor uykuda sırf süt mamayla olmazkiBiz de iki aylik olacagiz yarin uyku ilaci baybay night olan mi canim? Bizimki de uyumuyor ayagimda salliyorum yatirinca aciyor gozleri hic uyumuyor bugun hiç birşey yapamadim sut sagamadim evle ilgilenemedim yemek yapamadim. 2 damla olsun vermek istiyorum yoksa bagisikligimiz düşecek. Doktoruma soeacagim yarin ama o da karsi boyle seylere bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?