Benim midem bulandıgi icin fazla yiyemiyorum ama bazı günler de hiç doymuyorum mesela bugün hiç doymayan tarafımdan kalktım sürekli biseyler yiyorum bu sefer de midem bulanmaya başlıyor fazla yedim diye ama hala da açım ne yaman çelişki bilmiyorum hap falan kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapamicam
Merhaba evet karından baktığında gördü iki gün önce gittiğimde vajinal ultrasonla bile görememişti . İdrara sıkışık olunca daha rahat gözüküyormuş ben bugün idrara sıkışık gittim Beta hcg kaçken vajinal ultrasonla gördü?
Suan kahve pembe arası kırmızı değil, muanem yarındı iştee daha doktorla tanısmadık . Cumartesi normal kanama olunca acile gitmiştim yerleşme olabilir demişlerdi
Aaa pardon ben ilk randevun olduğunu karistirmisim kusura bakma çok geçmiş olsun rahim falan büyüdükçe de hafif kanamalar olabiliyormuş dediğin gibi kırmızıya dönerse git bence de ve ağrın var mı şuan yoksa sadece lekelenme mi
Aaa pardon ben ilk randevun olduğunu karistirmisim kusura bakma çok geçmiş olsun rahim falan büyüdükçe de hafif kanamalar olabiliyormuş dediğin gibi kırmızıya dönerse git bence de ve ağrın var mı şuan yoksa sadece lekelenme mi
Çok hafif ağrı var gibi ama kırmızı kanamam oldugundaki gibi ağrım yok. Bebek iyi olsunda razıyım buna. Korkuyorum bebek sağlıklmı değilde byle oldu diye ama burda cogu kişi kanama yaşadık yerleşme diye avutuyorum kendimi
Kızlar bu ikili test ile ilgilii konuşulanları okudum. Düşüncelerinizi merak ettim. Sonucu yanlış çıkıyor diyenlerde var , yapılmalı diye var. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Yapılmalı mı ?
Ben yaptırmayı pek düşünmüyorum. Bilmiyorum doktor bir ense kalınlıgını ölcsün ona göre. Onu da ölctüğünde cok düşünmüyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok hafif ağrı var gibi ama kırmızı kanamam oldugundaki gibi ağrım yok. Bebek iyi olsunda razıyım buna. Korkuyorum bebek sağlıklmı değilde byle oldu diye ama burda cogu kişi kanama yaşadık yerleşme diye avutuyorum kendimi
Aman sen içini ferah tutmaya çalış sakin kalmak çok önemli bebiş iyidir merak etme onlar dusundugumuzden de güçlüler bu Ekim anneleri de gerçekten çok kanama yaşayan oldu kanaması olmayanlar çok az kaldı Allah yardımcısı olsun herkesin bebislerimizi bizlere bağışlasın
Kızlar bu ikili test ile ilgilii konuşulanları okudum. Düşüncelerinizi merak ettim. Sonucu yanlış çıkıyor diyenlerde var , yapılmalı diye var. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Yapılmalı mı ?
Kendi adima soyledim canim mecburi diye benim iki gebeligim sorunluydu bu 4cu gebeligim benim yoksa senin dedigin gibi canin isterse yaptirirsin bir mecburiyeti yok ama en azindan 3 lu taramayi yaptirt derim hem cinsiyeti erkenden belli oluyor hemde butun organlarini kollar bacaklar ve yuzunu 4d goruyorsun muthis bir duygu anlatamam
Evet baya pahalı zaten o beni düşündürüyor sanırım çünkü seansı 350 tl ama tahlil falan istedimi 600 700e çıkıyorum oradan... ki daha doğum fiyatlarını falan soramadım bile bana 1 ay sonra gel dedi ama şuan her ay gitmesem mı diyorum bile ya da diğer daha uygun doktorlara mı baksam diyorum sizin ne kadar sadece seansı?
Aman sen içini ferah tutmaya çalış sakin kalmak çok önemli bebiş iyidir merak etme onlar dusundugumuzden de güçlüler bu Ekim anneleri de gerçekten çok kanama yaşayan oldu kanaması olmayanlar çok az kaldı Allah yardımcısı olsun herkesin bebislerimizi bizlere bağışlasın
Kendi adima soyledim canim mecburi diye benim iki gebeligim sorunluydu bu 4cu gebeligim benim yoksa senin dedigin gibi canin isterse yaptirirsin bir mecburiyeti yok ama en azindan 3 lu taramayi yaptirt derim hem cinsiyeti erkenden belli oluyor hemde butun organlarini kollar bacaklar ve yuzunu 4d goruyorsun muthis bir duygu anlatamam
Hee anladim doğru benim ilk hamileligim dah önce hiç hamile kalmadım da pek yaptırmayı düşünmüyordum yanılma payları çok yüksek vs dendiği için de kendi doktoruma da konuşacağım bu durumu gereksiz gördüğü şeyleri önermiyor boşa para harcamaya gerek yok falan diyor bakalım ne dicek duruma göre hareket ederiz bizde artık
Inanın kızlar siz hergün kanama diyince çok çok üzülüyorum biliyorum o duyguyu yüreği ağzına geliyor insanın şuan kanamam yok ama ilişkiye girmeye birşey yapmaya korkuyorum sadece yemek yapıyorum bide günlük ihtiyaçlar o kadar... kendimi o kadar kısıtladım ki çok zor hiçbirşey yapamamak insan kanaması olmasa bile hep bi acaba bişey olurmu derdi bide benim bi düşüğüm var..