2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aklında kalacaksa mesai saati bitmeden ara canım
Cep no verdide ilk gunden darlamıyım adamı diyorum ahahshs dur bakalım sorarım belki ama önemli durum gorse illaki sorar verirdi diye dusunuyorum. Ben transferden sonra testi erken yaptım soledim onada biraz aceleci felanım diye eşime diyor ben ayda bir görcem kardeşim sen napıcaksın

Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
Çok geçmiş olsun , yine baya bir moral bozukluğuna sebebiyet vermiştir kendimden biliyorum. Benim de Cumartesi oldu Pazartesi her şey yolundaydı. Üç gündür yoktu. Bugün tekrar olmuş. Hala yatıyorum. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hala gebeyim diye sevinemiyorum bile.
Bugün okudum senin haftan baya ilerlemiş artık , bu saatten sonra bilimsel verilere düşük riski epey azalmış oluyor.
Kanamalardan etkilenmeyen bebeler var bizimkiler de onlardan olsun
İnsanlar göre göre alışırsın diyor ama insan kanamanın her türlüsüne bir Türlü alışamıyor.
Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun. Bebek güvende öyle düşün ve İnan

Yani kanama alanı var demedi canım ama çok korktum bende yatıyorum

Doktorla gülerek sohbet etme çok önemli bence o enerjiyi yakalamak güvenmek en güzeli. Bence de gerek görse söylerdi sanada. Her şey yolunda insallah canım içini ferah tut

Çok geçmiş olsun sana da sen kaç haftalıksin bende geçenlerde lekelenme yaşadım da doktorun ne dedi sana lekelenmelerin için içeride kanama alanı var mıydı unuttum kusura bakma
Rabbim şifa versin iğnelerle
Amiiin

Çok teşekkür ederim canım bende bekliyorum inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsin

Yat canım kalkma eğer mumkunse yemek felanda ugrasma. Bunun tek çözümü dinlenmek. Doktor banada kırmızı kanama geldiğinde yatışta verebilirim hastane de ama müdahele edlcek durum yok evde yatsın demişti . Bol su içtim ve yatıyorum halen. O iğne keser. Benim ogun kesti bıkac gun sonra leke gorunce aşırı uzulmustum rabbim korusun elden bişe gelmiyor gerekmedikce dısarı bile cıkma dedi bana calısmadıgm ıcın. Calısmıosan al eline tv kumanda yat. Seninki masallah haftası ileri korkma rabbime emanet

Geçiyor canım bak azcık kalmış 12. Haftaya biraz daha sabır ondan sonrası her şey daha az stresle olacak insallah Zaten çocuk en fazla büyümeyi 11 den 12. Haftaya geçişte yaparmış. Azıcık zaman dilimimiz kaldı insallah ondan sonrası güzel olacak insallah

Amin inşallah canım bende yatıyorum hastaneye yatış yapacaklardı yer yoktu bende eve geldim iyi oldu ailemin yanındayım şu an zaten

Ama normal kese görünüyor değil mi canım 5 haftalıkta yolk kesesi görünmüyor sadece

Amin inşaallah canım bende ailemdeyim zaten bı kaç gün hiç kalkmam Allah senin de yardımcın olsun inşallah sağ salim atlatalim benim kanamam yoğun oldu çok korktum ondan

Aminnn insalh canım benim de şu an 10+2 de bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Amin inşaallah canım bende ailemdeyim zaten bı kaç gün hiç kalkmam Allah senin de yardımcın olsun inşallah sağ salim atlatalim benim kanamam yoğun oldu çok korktum ondan
Daha iyi oyalanırsın moral yuksek tutarsan daha iyi olur yat dinlen sonra hiç yatamıcaz aminn hepimizin yarabbim. Son olsun kanamalar inşallah

Ayyy geçmiş olsun, şimdi iyisin umarım. İstemsiz güldüm ama ya, hamilelikte neler geliyor başımıza
Çok teşekkür ederim :)) İyiyim iyiyim çok şükür. Ben de kendi kendime güldüüm :)) Benim çene kayması 15-16 yaşlarında 1 kez olmuştu çene cerrahı masaj la vs. yerine oturttu dikkat et bir kez çıktımı çıkar durur demişti. Sonra hiç olmadı. Nasip hamileliğeymiş :) Bebişler ne hallere koydular bizi resmen :))

Amin inşallah canım bende yatıyorum hastaneye yatış yapacaklardı yer yoktu bende eve geldim iyi oldu ailemin yanındayım şu an zaten
Aman yat canım iyi olmuş ailenin yanında olman bakarlar sana
Ama normal kese görünüyor değil mi canım 5 haftalıkta yolk kesesi görünmüyor sadece
Normal kese gözüküyor sadece içi boş gözüküyor o da çok erken olduğu için daha sonra 6+3 TE gittiğimde bebisi görmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…