- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
Cep no verdide ilk gunden darlamıyım adamı diyorum ahahshs dur bakalım sorarım belki ama önemli durum gorse illaki sorar verirdi diye dusunuyorum. Ben transferden sonra testi erken yaptım soledim onada biraz aceleci felanım diye eşime diyor ben ayda bir görcem kardeşim sen napıcaksınAklında kalacaksa mesai saati bitmeden ara canım
Çok geçmiş olsun , yine baya bir moral bozukluğuna sebebiyet vermiştir kendimden biliyorum. Benim de Cumartesi oldu Pazartesi her şey yolundaydı. Üç gündür yoktu. Bugün tekrar olmuş. Hala yatıyorum. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hala gebeyim diye sevinemiyorum bile.Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
Rabbim şifa versin iğnelerleBenim doktor iğne verdi sadece bana düşük riski var diye lekelenmeden dolayı 3 günde bir vurduracaksin dedi 2. İğneyi de bugün vurduracagim bence gerek görse verirdi içini ferah tut
Yani kanama alanı var demedi canım ama çok korktum bende yatıyorumCanım gecmıs olsun benim gecen hafta kırmızı kanamam oldu iğne yaptılar sonra durdu bıkac gun sonra lekelenmem basladı mesala. Bol bol dinlenmeye bak iş yapma mumkunse. Ayaklarının altına yastık koy . Aktif bir kanama alanımı varmış şuan? Rabbim bebeğini sana tutundursun sağlıkla moralini yüksek tut
Cep no verdide ilk gunden darlamıyım adamı diyorum ahahshs dur bakalım sorarım belki ama önemli durum gorse illaki sorar verirdi diye dusunuyorum. Ben transferden sonra testi erken yaptım soledim onada biraz aceleci felanım diye eşime diyor ben ayda bir görcem kardeşim sen napıcaksın
Çok geçmiş olsun sana da sen kaç haftalıksin bende geçenlerde lekelenme yaşadım da doktorun ne dedi sana lekelenmelerin için içeride kanama alanı var mıydı unuttum kusura bakmaÇok geçmiş olsun , yine baya bir moral bozukluğuna sebebiyet vermiştir kendimden biliyorum. Benim de Cumartesi oldu Pazartesi her şey yolundaydı. Üç gündür yoktu. Bugün tekrar olmuş. Hala yatıyorum. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hala gebeyim diye sevinemiyorum bile.
Bugün okudum senin haftan baya ilerlemiş artık , bu saatten sonra bilimsel verilere düşük riski epey azalmış oluyor.
Kanamalardan etkilenmeyen bebeler var bizimkiler de onlardan olsun
İnsanlar göre göre alışırsın diyor ama insan kanamanın her türlüsüne bir Türlü alışamıyor.
Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun. Bebek güvende öyle düşün ve İnan
AmiiinRabbim şifa versin iğnelerle
Çok teşekkür ederim canım bende bekliyorum inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza aldirsinÇok geçmiş olsun , yine baya bir moral bozukluğuna sebebiyet vermiştir kendimden biliyorum. Benim de Cumartesi oldu Pazartesi her şey yolundaydı. Üç gündür yoktu. Bugün tekrar olmuş. Hala yatıyorum. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hala gebeyim diye sevinemiyorum bile.
Bugün okudum senin haftan baya ilerlemiş artık , bu saatten sonra bilimsel verilere düşük riski epey azalmış oluyor.
Kanamalardan etkilenmeyen bebeler var bizimkiler de onlardan olsun
İnsanlar göre göre alışırsın diyor ama insan kanamanın her türlüsüne bir Türlü alışamıyor.
Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun. Bebek güvende öyle düşün ve İnan
Yat canım kalkma eğer mumkunse yemek felanda ugrasma. Bunun tek çözümü dinlenmek. Doktor banada kırmızı kanama geldiğinde yatışta verebilirim hastane de ama müdahele edlcek durum yok evde yatsın demişti . Bol su içtim ve yatıyorum halen. O iğne keser. Benim ogun kesti bıkac gun sonra leke gorunce aşırı uzulmustum rabbim korusun elden bişe gelmiyor gerekmedikce dısarı bile cıkma dedi bana calısmadıgm ıcın. Calısmıosan al eline tv kumanda yat. Seninki masallah haftası ileri korkma rabbime emanetYani kanama alanı var demedi canım ama çok korktum bende yatıyorum
Yani kanama alanı var demedi canım ama çok korktum bende yatıyorum
Amin inşallah canım bende yatıyorum hastaneye yatış yapacaklardı yer yoktu bende eve geldim iyi oldu ailemin yanındayım şu an zatenTekrar geçmiş olsun canım geçen benim de kanama değil de lekelenme için gitmiştim hemen hastaneye yatırmak istediler kendi doktorum izin vermedi proluton iğne vurdurttu eve gönderdi ve sadece yatacaksin bol su iç dedi bir tek yemek yemeğe kalkıyorum lekelenme baya azaldı bugün de ikinci iğneyi vurduracagim bende bol bol dinlen ve su iç rabbim yardımcın olsun
Valla bigun umutlu bigun uzgun inş gecircez sağ sağlam bu haftalarıDoktorla gülerek sohbet etme çok önemli bence o enerjiyi yakalamak güvenmek en güzeli. Bence de gerek görse söylerdi sanada. Her şey yolunda insallah canım içini ferah tut
Ama normal kese görünüyor değil mi canım 5 haftalıkta yolk kesesi görünmüyor sadeceParam yok dediğin halde amaç nedir ya ayrıca bu testler isteğe bağlı zorla yaptıramaz ki öyle ustelemesindeki amaç ne birşey açıkladı mi sana peki şundan şüphelendim vs diye
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Ben kahve sevmiyorum Nescafe içerdim 2 ayda 2 kere icmisimdirama arkadaşım hamileyken günde 1 bardak türk kahvesi 1 bardak Nescafe icerdi doktoru içebilirsin demişti
5 haftalikta gozukmeme ihtimali var bende 5+3 TE gozukmemisti canım
Tekrar geçmiş olsun canım geçen benim de kanama değil de lekelenme için gitmiştim hemen hastaneye yatırmak istediler kendi doktorum izin vermedi proluton iğne vurdurttu eve gönderdi ve sadece yatacaksin bol su iç dedi bir tek yemek yemeğe kalkıyorum lekelenme baya azaldı bugün de ikinci iğneyi vurduracagim bende bol bol dinlen ve su iç rabbim yardımcın olsun
Amin inşaallah canım bende ailemdeyim zaten bı kaç gün hiç kalkmam Allah senin de yardımcın olsun inşallah sağ salim atlatalim benim kanamam yoğun oldu çok korktum ondanYat canım kalkma eğer mumkunse yemek felanda ugrasma. Bunun tek çözümü dinlenmek. Doktor banada kırmızı kanama geldiğinde yatışta verebilirim hastane de ama müdahele edlcek durum yok evde yatsın demişti . Bol su içtim ve yatıyorum halen. O iğne keser. Benim ogun kesti bıkac gun sonra leke gorunce aşırı uzulmustum rabbim korusun elden bişe gelmiyor gerekmedikce dısarı bile cıkma dedi bana calısmadıgm ıcın. Calısmıosan al eline tv kumanda yat. Seninki masallah haftası ileri korkma rabbime emanet
Aminnn insalh canım benim de şu an 10+2 de bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımGeçiyor canım bak azcık kalmış 12. Haftaya biraz daha sabır ondan sonrası her şey daha az stresle olacak insallahZaten çocuk en fazla büyümeyi 11 den 12. Haftaya geçişte yaparmış. Azıcık zaman dilimimiz kaldı insallah ondan sonrası güzel olacak insallah
Daha iyi oyalanırsın moral yuksek tutarsan daha iyi olur yat dinlen sonra hiç yatamıcazAmin inşaallah canım bende ailemdeyim zaten bı kaç gün hiç kalkmam Allah senin de yardımcın olsun inşallah sağ salim atlatalim benim kanamam yoğun oldu çok korktum ondan
Çok teşekkür ederim :)) İyiyim iyiyim çok şükür. Ben de kendi kendime güldüüm :)) Benim çene kayması 15-16 yaşlarında 1 kez olmuştu çene cerrahı masaj la vs. yerine oturttu dikkat et bir kez çıktımı çıkar durur demişti. Sonra hiç olmadı. Nasip hamileliğeymiş :) Bebişler ne hallere koydular bizi resmen :))Ayyy geçmiş olsun, şimdi iyisin umarım. İstemsiz güldüm ama ya, hamilelikte neler geliyor başımıza
valla onu duyalım da bir keyif kahvesi yapıp içelim o zaman <3M MinikKurbaacik ben transfer oldugum gunden beri Türk kahvesi içmiyorum aşırı canım cektiği halde filtre kahve alıskanlgm yok ama türk kahvesi zorluyor bi sure daha içmiiyim diyorum kalp atısından sonra içerim bitane
Amin canim inşallah hepimizin sağlıklı geçsin sureclerimizDaha iyi oyalanırsın moral yuksek tutarsan daha iyi olur yat dinlen sonra hiç yatamıcazaminn hepimizin yarabbim. Son olsun kanamalar inşallah
Canım noldu iyi misin kontrole gidecektin sen doktor bisey dedi mi?Kızlar bugün benimde çok kanamam oldu hastaneye gittim şimdi durdu bakalım bazen sancı giriyor yatıyorum bende
Aman yat canım iyi olmuş ailenin yanında olman bakarlar sanaAmin inşallah canım bende yatıyorum hastaneye yatış yapacaklardı yer yoktu bende eve geldim iyi oldu ailemin yanındayım şu an zaten
Normal kese gözüküyor sadece içi boş gözüküyor o da çok erken olduğu için daha sonra 6+3 TE gittiğimde bebisi görmüştükAma normal kese görünüyor değil mi canım 5 haftalıkta yolk kesesi görünmüyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?