2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya sen çok güzel motive ediyorsun doğurduktan sonra hamile koçluğu mu yapsan

Ya sen çok güzel motive ediyorsun doğurduktan sonra hamile koçluğumu mu yapsan
Ya şekerim
Ya ben çok okuyup izliyorum her konuda böyleyim içim rahat etmez ama asla okuduğum tek şeyle yetinmem durduk yere moralimi bozmam. bir de bu gebelik sonuçta aynı haftada gebeliğimizi yaşadığımız burdaki arkadaşımızın karnının solunda ağrı oluyor benim sağımda. Onun bulantısı oluyor benim olmuyor. Kimimizin başı ağrıyor. Benim dizlerim ve belim çok ağrırdı. Öldüm bittim değil çözebilir miyim dedim takviye başladım onu da çözdüm.
Stres hiçbir zaman iyi değil. Bunu bilelim güzelim hamileliği zehir etmeyelim kendimize
Ay o ne ben cahil kaldım
12. Haftadan sonra bebeğin kalp atışını dinleyebildiğin cihaz kaçla attığını filan gösteriyor

Açıkçası birkaç gündür senin sayende daha rahat geçiyor günlerim

Açıkçası birkaç gündür senin sayende daha rahat geçiyor günlerim
Ya güzelim bu yolda hep birlikteyiz. Geçecek elbet nasibimizde varsa alacağız kucağımıza. sağlıkla kolaylıkla nasip etsin rabbim
Kızlar cihaz bağımlılık yapmasın mı sonra
Hareketleri hissetmeye başlayana kadar her sabah orda mı diye bakıcam nolur nolmaz sürekli bakmam zaten lekelenmeler bari kesilseydi daha rahat beklerdim de. Ya bi de eşime tek sinir olduğum konu devlet hastanesinde sinir küpüne dönüyor ben de deliriyorum. Dün gece acil e proluton iğne yaptırmaya gittik. Tek başıma gitmeye korktum tansiyonum düşer kanama olur yine yolda diye onu bekledim. İdrar tahlilide yaptırmamı istemişti doktorum onu da yaptıracaktık. Dedim maliyetli olmasın acilden yaptıralım bitsin. Allahım yarım saatte hallettik ama hadi gidelim özele gidelim sinirleniyorum gidelim tutturdu. Diyorum doğmamış çocuğun rızkını bu kadar basit işlem için harcamayalım diyor ki ben vercem ya harcayalım nolcak. Kavga da etmiyoruz da karşılıklı birbirimizi sakinleştirene kadar sinir olduğumuzla kalıyoruz işte bana kalsa dün gece gitmişken ağrım var sancım var diyip doğumhaneden bebeğe de bakacaktım da kocam sağolsun müsaade etmiyor. Kontrole de 10 gün var çatlayacağım

İçin rahat edecekse kullan Eşler genelde öyledir ben bi ara sürekli sinirliydim ona karşı neyse ki atlattım o zamanları. Böyle olacaksa birlikte yaşamayalım dedi çünkü. Atlatmak zorunda kaldım yani benim de çarşamba günü normal muayenem var 4 nisanda da ikili test randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…