Ya güzelim bu yolda hep birlikteyiz. Geçecek elbet nasibimizde varsa alacağız kucağımıza. sağlıkla kolaylıkla nasip etsin rabbim
Hareketleri hissetmeye başlayana kadar her sabah orda mı diye bakıcam nolur nolmaz sürekli bakmam zaten
lekelenmeler bari kesilseydi daha rahat beklerdim de. Ya bi de eşime tek sinir olduğum konu devlet hastanesinde sinir küpüne dönüyor ben de deliriyorum. Dün gece acil e proluton iğne yaptırmaya gittik. Tek başıma gitmeye korktum tansiyonum düşer kanama olur yine yolda diye onu bekledim. İdrar tahlilide yaptırmamı istemişti doktorum onu da yaptıracaktık. Dedim maliyetli olmasın acilden yaptıralım bitsin. Allahım yarım saatte hallettik ama hadi gidelim özele gidelim sinirleniyorum gidelim tutturdu. Diyorum doğmamış çocuğun rızkını bu kadar basit işlem için harcamayalım
diyor ki ben vercem ya harcayalım nolcak. Kavga da etmiyoruz da karşılıklı birbirimizi sakinleştirene kadar sinir olduğumuzla kalıyoruz
işte bana kalsa dün gece gitmişken ağrım var sancım var diyip doğumhaneden bebeğe de bakacaktım da kocam sağolsun müsaade etmiyor. Kontrole de 10 gün var çatlayacağım