2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Prima aqua pure ıslak mendili 9’lu paketi 210 230 civarıydı, trendyolda 190 tlye gördüm ve aldım. Arada 20 30 tl bile olsa kendimi aşırı kârlı hissettim neden ola ki? -Sunshine
Canım trendyolda sleepy sensetive 1080 yaprak 105 tl senin aldığın 432 yaprak bide sleepy sensetive yorumları çok iyi bak istersen

Prima aqua pure ıslak mendili 9’lu paketi 210 230 civarıydı, trendyolda 190 tlye gördüm ve aldım. Arada 20 30 tl bile olsa kendimi aşırı kârlı hissettim neden ola ki? -Sunshine
Hahaha hayırlı olsun Onun fiyatlarına hakim değilim aşşşırı pahalı oluyorlar memnuniyet cok yüksek. ama ben 12x60 babyturco yenidoğanı 50 TL ye aldım kampanyayla gittigidiyordan.valla bez fiyatları aşşırı korkutuyor en azından ıslak mendilde o kadar açılmam sanırım

Kız marka algıdır. Bir satışcı olarak söylüyorum her şeyin iyisi olcak diye kaide yok götünü silcen çocuğun ilk zaman 10 kere alt değiştircen unutma
Bak şimdi markası umrumda değil, primanın ıslak mendilinin kağıt havlu gibi büyük ve ıslak, diğer markaların küçük ve kuru olduğunu tecrübe etmişler, 3 tane diğer marka kullanacağıma bir tane prima mendille silerim. Dötü bile dert oldu.

Babyturco’dan daha kurusu yok diyorlar bebitom ne ettin sen, takibi mi bıraktın?

Ay evet o yorumları ben de gördüm de işte
Ay bende şok sorma canım doktor kesin gibi konuştu
-Sunshine cığımda kızdan erkeğe döndürmüş bak hemen
Görevimizin balındayız
Babyturco’dan daha kurusu yok diyorlar bebitom ne ettin sen, takibi mi bıraktın?
Islaktı kız açtık denedik hemen aman ucuza aldım zaten kıyıyı köşeyi siler siler atarız nolcek

ay herkes gibi ben sokk hayirli olsun oglusun canim
Gecmis olsun kuzum ,
bazen olurmus oyle kanamalar , sen icini ferah tut, stres daha cok zarar veriyor bebeklerimize . Acil birsey olsa zaten pazartesiye kadar bekletmezlerdi seni .
Benim de gecen hafta sonu benzer birsey oldu , sonra ultroson da baktilar hic kanama yok rahimde tertemiz hersey yolunda . sende hersey iyi olacak diye dusun

Ben sana söyliyim biyerlerden kısmak lazım yoksa bu kızanlar bizim ocağımıza

Teşekkür ederim canım
Tek korkum sürekli sürekli cinsiyet değişmesi, yaşayan çok var Allah korusun
Belirsizlikte iyi değil

Ay evet o yorumları ben de gördüm de işte

Görevimizin balındayız

Islaktı kız açtık denedik hemen aman ucuza aldım zaten kıyıyı köşeyi siler siler atarız nolcek
Fiyatı daha da artarsa ondan sonra en iyisi neyse onu alırım artık ben de. Doğru söylüyorsun fiyatı çok iyiymiş.

Görevinin balında misin oyyy yerler
Dışarı yemek yemeye çıktık mutluluk sarhoşuyum ne yazdığıma bakmamışım bile
Fiyatı daha da artarsa ondan sonra en iyisi neyse onu alırım artık ben de. Doğru söylüyorsun fiyatı çok iyiymiş.
Yaşayıp görcez balım bakalım Allah primaya muhtaç etmesin pişik sebebiyle gerisini hallederiz

Ben sana söyliyim biyerlerden kısmak lazım yoksa bu kızanlar bizim ocağımıza
Kızanlar. Çok severim Trakyalıların konuşmalarını. Senin önerdiğin sleepy sensitive miydi ondan da alıp deneyeyim madem, beğenirsem ondan da stoklarım. Nasıl olsa bu bebeler 2 3 sene altına mıçacak, ne kadar stok o kadar iyi.

Dışarı yemek yemeye çıktık mutluluk sarhoşuyum ne yazdığıma bakmamışım bile

Yaşayıp görcez balım bakalım Allah primaya muhtaç etmesin pişik sebebiyle gerisini hallederiz
Amiin, ben de ondan korktuğumdan alabildiğim kadar prima alacağım, bebeğimin dötüne kıyamam.

Amiin, ben de ondan korktuğumdan alabildiğim kadar prima alacağım, bebeğimin dötüne kıyamam.
Oiy deme kız öyle kıyamayız tabi. Allahtan dolap Gardrops gibi uygulama alternatifleri var beğenmediğimizi satıveririz de elimizde patlamaz en azından

Oiy deme kız öyle kıyamayız tabi. Allahtan dolap Gardrops gibi uygulama alternatifleri var beğenmediğimizi satıveririz de elimizde patlamaz en azından
Ay eveet o zamana kadar bana dolap kullanmayı öğretin.

Ya minnoş bu arada, bazıları anakucağı şart diyor bazıları hiç durmuyor üstünde diyor. Şimdi elektrikli olanlar çok pahalı hayatta almam.

Ama 200 300 tlye de anakucağı var. Ne düşünüyorsun bu uygun fiyatlı olanlardan alsak mı almasak mı, sarımsaklasak da mı saklasak sarımsaklamadan mı saklasak??

Sen hangi firmaya yaptırmıştın canım?
Canim Ben turkiyedeki surece hakim degilim laboratuvarlari falan bilmiyorum sizin yazismalarinizdan okudum. hollanda’dayim ben, 175 eur ya yaptirdim. Cinsiyet soylenmiyormus hollanda da 10-14 gun demislerdi sasirdim bugun 8. Gunde mail atmalarina. Insallah bu hafta sen de guzel sonucunu alacaksin hatta cinsiyet bile ogreneceksin

İnşallah canım 8-10 iş günü diyorlar inşallah uzamaz bizde doktora söylüyorlarmış ben sana sölerim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…