Canım trendyolda sleepy sensetive 1080 yaprak 105 tl senin aldığın 432 yaprak bide sleepy sensetive yorumları çok iyi bak istersenPrima aqua pure ıslak mendili 9’lu paketi 210 230 civarıydı, trendyolda 190 tlye gördüm ve aldım. Arada 20 30 tl bile olsa kendimi aşırı kârlı hissettim neden ola ki?-Sunshine
Nooo sadece prima alacağım aşırı övgü var kullanan annelerden. Diğerlerine bakmıyorum bile.Canım trendyolda sleepy sensetive 1080 yaprak 105 tl senin aldığın 432 yaprak bide sleepy sensetive yorumları çok iyi bak istersen
Kız marka algıdır. Bir satışcı olarak söylüyorum her şeyin iyisi olcak diye kaide yok götünü silcen çocuğun ilk zaman 10 kere alt değiştircen unutmaNooo sadece prima alacağım aşırı övgü var kullanan annelerden. Diğerlerine bakmıyorum bile.
Hahaha hayırlı olsunPrima aqua pure ıslak mendili 9’lu paketi 210 230 civarıydı, trendyolda 190 tlye gördüm ve aldım. Arada 20 30 tl bile olsa kendimi aşırı kârlı hissettim neden ola ki?-Sunshine
Bak şimdi markası umrumda değil, primanın ıslak mendilinin kağıt havlu gibi büyük ve ıslak, diğer markaların küçük ve kuru olduğunu tecrübe etmişler, 3 tane diğer marka kullanacağıma bir tane prima mendille silerim.Kız marka algıdır. Bir satışcı olarak söylüyorum her şeyin iyisi olcak diye kaide yok götünü silcen çocuğun ilk zaman 10 kere alt değiştircen unutma
Ay bende şok sorma canım doktor kesin gibi konuştu
Babyturco’dan daha kurusu yok diyorlar bebitom ne ettin sen, takibi mi bıraktın?Hahaha hayırlı olsunOnun fiyatlarına hakim değilim aşşşırı pahalı oluyorlar memnuniyet cok yüksek. ama ben 12x60 babyturco yenidoğanı 50 TL ye aldım kampanyayla gittigidiyordan.valla bez fiyatları aşşırı korkutuyor en azından ıslak mendilde o kadar açılmam sanırım
Ay evet o yorumları ben de gördüm de işteBak şimdi markası umrumda değil, primanın ıslak mendilinin kağıt havlu gibi büyük ve ıslak, diğer markaların küçük ve kuru olduğunu tecrübe etmişler, 3 tane diğer marka kullanacağıma bir tane prima mendille silerim.Dötü bile dert oldu.
Görevimizin balındayızAy bende şok sorma canım doktor kesin gibi konuştu
-Sunshine cığımda kızdan erkeğe döndürmüş bak hemen
Islaktı kız açtık denedik hemenBabyturco’dan daha kurusu yok diyorlar bebitom ne ettin sen, takibi mi bıraktın?
ay herkes gibi ben sokkKızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz
Gecmis olsun kuzum ,Selam Kızlar Dün Kötü Bir Gece Yaşadım Gece Acildeydik Çünkü Bir ıslaklık hissettim ve lavaboya gittim adet olmuş gibi kan gelmiş ve gelmeyede devam ediyordu apar topar gittik,, Acilde kadın baktı içerde kanama alanı göremedi bebeğin kalbi atıyor dedi sebebini anlayamadı şuan biraz azalmaya başladı dedi alttan muayene etti eliyle.. kadın doktoruma bilgileri yazdı pazartesi doktoruma gidicem.. buarada ilaçta vermedi kanama alanı yok diye heralde,,, Devam ederse Gel dediNeden olduğunu Anlayamadım
Ben sana söyliyim biyerlerden kısmak lazım yoksa bu kızanlar bizim ocağımızaBak şimdi markası umrumda değil, primanın ıslak mendilinin kağıt havlu gibi büyük ve ıslak, diğer markaların küçük ve kuru olduğunu tecrübe etmişler, 3 tane diğer marka kullanacağıma bir tane prima mendille silerim.Dötü bile dert oldu.
Görevinin balında misin oyyy yerlerAy evet o yorumları ben de gördüm de işte
Görevimizin balındayız
Islaktı kız açtık denedik hemenaman ucuza aldım zaten kıyıyı köşeyi siler siler atarız nolcek
Teşekkür ederim canımay herkes gibi ben sokkhayirli olsun oglusun canim
Gecmis olsun kuzum ,
bazen olurmus oyle kanamalar , sen icini ferah tut, stres daha cok zarar veriyor bebeklerimize . Acil birsey olsa zaten pazartesiye kadar bekletmezlerdi seni .
Benim de gecen hafta sonu benzer birsey oldu , sonra ultroson da baktilar hic kanama yok rahimde tertemiz hersey yolunda . sende hersey iyi olacak diye dusun
Fiyatı daha da artarsa ondan sonra en iyisi neyse onu alırım artık ben de. Doğru söylüyorsun fiyatı çok iyiymiş.Ay evet o yorumları ben de gördüm de işte
Görevimizin balındayız
Islaktı kız açtık denedik hemenaman ucuza aldım zaten kıyıyı köşeyi siler siler atarız nolcek
Dışarı yemek yemeye çıktık mutluluk sarhoşuyum ne yazdığıma bakmamışım bileGörevinin balında misin oyyy yerler
Yaşayıp görcez balım bakalımFiyatı daha da artarsa ondan sonra en iyisi neyse onu alırım artık ben de. Doğru söylüyorsun fiyatı çok iyiymiş.
Kızanlar.Ben sana söyliyim biyerlerden kısmak lazım yoksa bu kızanlar bizim ocağımıza
Amiin, ben de ondan korktuğumdan alabildiğim kadar prima alacağım, bebeğimin dötüne kıyamam.Dışarı yemek yemeye çıktık mutluluk sarhoşuyum ne yazdığıma bakmamışım bile
Yaşayıp görcez balım bakalımAllah primaya muhtaç etmesin pişik sebebiyle gerisini hallederiz
Oiy deme kız öyleAmiin, ben de ondan korktuğumdan alabildiğim kadar prima alacağım, bebeğimin dötüne kıyamam.
Ay eveet o zamana kadar bana dolap kullanmayı öğretin.Oiy deme kız öylekıyamayız tabi. Allahtan dolap Gardrops gibi uygulama alternatifleri var beğenmediğimizi satıveririz de elimizde patlamaz en azından
Canim Ben turkiyedeki surece hakim degilim laboratuvarlari falan bilmiyorum sizin yazismalarinizdan okudum. hollanda’dayim ben, 175 eur ya yaptirdim. Cinsiyet soylenmiyormus hollanda daSen hangi firmaya yaptırmıştın canım?
İnşallah canım 8-10 iş günü diyorlar inşallah uzamaz bizde doktora söylüyorlarmış ben sana sölerim dediCanim Ben turkiyedeki surece hakim degilim laboratuvarlari falan bilmiyorum sizin yazismalarinizdan okudum. hollanda’dayim ben, 175 eur ya yaptirdim. Cinsiyet soylenmiyormus hollanda da10-14 gun demislerdi sasirdim bugun 8. Gunde mail atmalarina. Insallah bu hafta sen de guzel sonucunu alacaksin hatta cinsiyet bile ogreneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?