2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bende nifty sonucunu bekliyorum ama ense kalınlığı filan iyi çıktı sembolik aldık bir şeyler insan kendine engel olamıyor ya

Bunları evde gördükçe bir heyecana kapılıyorum

Yaa sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın minik ay ben aldıgım her şeyii dolabıma asıyorum böyle dolabı her açtığımda kıyafete sarılıp gerii bırakıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin

Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsiin inşallah sonucu güzel çıkar merak etmeyin

İlacım bitti benim sağlık ocağından yazdırıyorum ordan da yazıyorlar. Ben ilaçla rahat ettim

nihayet son gün. yarın sabah kontrole gidicem aşırı stresliyim. artık şu bebişleri hissetsekte kontrollere tedirgin değil mutlu gitsek..
Offf evet ben de çok tedirginim. Sanki hep iyi olmayan şeyler duyacakmisim gibi geliyor. Hakim olamıyorum kendime.

Canim cvs neden yaptirdin? Yazmis miydin kacirdim galiba ben. 2li veya nipt falan yaptirdin risk mi cikti fiye merak ettim, yoksa doktorun mu istedi?

Canim cvs neden yaptirdin? Yazmis miydin kacirdim galiba ben. 2li veya nipt falan yaptirdin risk mi cikti fiye merak ettim, yoksa doktorun mu istedi?
Genetik hastalık yüzünden maalesef, canım ben hastayım eşim de taşıyıcı o yüzden bebeğin hasta olma riski var o yüzden yaptırmak zorundayım. İlk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştık zaten bol bol duaya ihtiyacım var

İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin canım bol bol Ya Şafi çek karnına elini sur ben öyle yapınca rahatlıyorum

Kızlar benimde bugün biraz genital ağrım var gibi acaba yine enfeksiyon mi var emin değilim bi su içiyorum olmadı yarın doktora gideceğim biraz soğukta kaldım mi hemen enfeksiyonum oluyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…