Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ben daha sevinip birşey alamıyorum maalesef 12 Nisan'da CVS testim var sonucun çıkması 3-4 hafta sürecek inşallah bebek sağlıklıdır dua edin bana
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ben daha sevinip birşey alamıyorum maalesef 12 Nisan'da CVS testim var sonucun çıkması 3-4 hafta sürecek inşallah bebek sağlıklıdır dua edin bana
Bulantin başladı mı dedi başladı yavaştan dedim. Bu kadar .. daha önceki bulantilarim kısa süreli idi ama 2 ay oldu ya tüm gün bulantı devam ediyor. Yeme de problemim oluyor. Zar zor yine bulantı olmadığı zamanlar bir şey yiyorum işte. Ama kusma durumu olacak bulantı gibi değil. Doktor hanım da sağ olsun çok ilgilenmedi. Değiştireceğim bakalım. Belki sağlık ocağından alabilirim
Ay geçmiş olsun arkadaşım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de gebelik öncesi bir gece sabaha karşı fırlamıştım yataktan. Anestezi olmadan diş yapılamıyor maalesef. Dayanman mümkün değil. Kanallık olduysa da baya derine inmiş demektir bu çürükte. İnşallah dayanabilirsin. Doktorun beklemeni mi tavsiye etti ?
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Sağlık ocağında benim doktorum yazıyor oksapar 4000 kullanıyorum ama teşhis yerinde birşey belirtmesi gerekiyormuş yazarken bana hatırlatırsın demişti.
Genetik hastalık yüzünden maalesef, canım ben hastayım eşim de taşıyıcı o yüzden bebeğin hasta olma riski var o yüzden yaptırmak zorundayım. İlk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştık zaten bol bol duaya ihtiyacım var
Genetik hastalık yüzünden maalesef, canım ben hastayım eşim de taşıyıcı o yüzden bebeğin hasta olma riski var o yüzden yaptırmak zorundayım. İlk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştık zaten bol bol duaya ihtiyacım var
Kızlar benimde bugün biraz genital ağrım var gibi acaba yine enfeksiyon mi var emin değilim bi su içiyorum olmadı yarın doktora gideceğim biraz soğukta kaldım mi hemen enfeksiyonum oluyor benim