2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sanada Geçmiş Olsun Cnm Şimdi Nasılsın? Herşey Yolundamı? İnşallah Cnm Doktoruma Gitmeyi Bekliyorum Haftasonu olunca malesef Mecbur bekliycem.

O kadar muamma ki. Ben de hamileliğin başında toy zamanlar otomatik titreşimli seslilerden kesin alırım diyordum. Üstünde duran çocuk için mükemmel ık diyor çalışmaya başlıyor alet. Ama doğmasını beklemek en mantıklısı. Alırsam da 2. El alırım. Mesela çocuk çok kucakçı olup durmazsa almaya hiç gerek yok. Zaten elektrikliler genelde dikkat ettiysen maksimum 6 ay kullanımlık. Hele Çocuk 3-4 ayda kendini kıpraştırmaya başladı mı özellikle kafayı zaten dik tutmaya başladı mı yandın, hayatta üzerinde yalnız bırakamazsın atar kendini. Zaten 3 Ayda kendilerini hafif döndürmeye başlıyorlarmış galiba..
Duruma göre biraz sakin bebişlerimiz olursa eğer bence en azından mutfakta filan iş yaparken ucuzların oyuncaklılarından alıp bebişi koyup biraz nefes alabiliriz belki.
Ben böyle düşündüm

Doğru, ele avuca sığmayan bir bebe olursa onda da durmaz? en iyisi bebitoları bekleyelim.

Doğru, ele avuca sığmayan bir bebe olursa onda da durmaz? en iyisi bebitoları bekleyelim.
Aynen öyle uzun ömürlü kullanılacak ürün olsa elektrikliden alalım kullansın doya doya ama belirsizlik olduğundan ihtiyaca göre bakmak en mantıklısı

Kadın doğum doktorunuz diş tedavisine izin verirse izin verdiğine dair yazılı belge isteyin. O belge ile beraber diş tedavinizi yaptırabilirsiniz. Hamilelikte diş tedavileri için yapılan uygun anestezinin bebeğe bir zararı olmaz. Röntgen çekilmese iyi olur ama zaruriyet durumu varsa kurşun önlük ile çekilebiliyor. Hamilelikte diş tedavileri için en güvenli aralık 2.trimestrdır. (4-6 ay) Ancak dişte enfeksiyon varsa hamileliğe uygun antibiyotik kullanımı sonrası diş tedavisi yapılmalıdır. Enfeksiyon tekrarlaması, tekrarlayan ilaç kullanımı da istenmez çünkü.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben de 14.haftayı beklemek istiyorum. Beklememin bir zararı olur mu sizce

Hanımlar topiğimizde ağrılar sancılar batmalar çok konuşuldu. Bununla alakalı bir video bırakıyorum. Kalsiyum magnezyum diye çok söylemiştim burada da.. sevgili doktorumuz Kağan Kocatepe de meğerse video çekmiş bunla alakalı. Buyurun izleyin

Bu arada takviye alırsanız geceleri yatmadan içmeniz (tok değil) en çok emilimi sağlıyor diye biliyorum ben de bu şekilde kullanıyorum.

Bana da yanlış tahminde bulunmasın ya yıkılırım yoksa gerçi şu an erkek derse yıkılırım kız hissediyorum
Sen kız hissederken yikiliyorsun bana benziyor bile dedi düsünn
Karnım yayvan şekilde büyüyor tip desen bebisin kıza benziyor anlamadım ondan da sasirdim

Bacaklar yukarıda baş aşağıda yaa kıyamamm keyfine bak yapabilir misiniz cinsiyet tahmini çok mu erken
Alırız bir maşallah İkinci fotoğraf en son ultrason görüntüsü, banada ayakları havada gibi geldi senin bebiş gibi

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-27-10-16-07-687_com.miui.gallery.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20220319_221624.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…