2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eski isim hanife olmuyor birleşimlerden han ancak eklenebilir bizde trakyalıyız h yi kimse söyleyemiyor
Benim eşimin annesi de vefat etmiş. O da erkek olursa sen koy kız olursa Hanife koyalım dedi. Kıyamadım yoksa büyüklerin isimlerini koymak çok karşı olduğum şeydi. Hep de büyük konuştum. Ama kıyamadım işte. Bende yanına ek yaparız madem dedim kız olursa Hanife Hüma olacak Allahın izniyle. Yanına ancak onu uydurabildik. Yoksa ben de tek isim taraftarıyım.

Diloşş ne ettin kızzz ben bile şoka girdim resmen. Ama bizim ısrarımızla erken söyledi doktorlar kendimiz kaşındık ben de bekliyorum böyle bir şok pazartesi kendimden Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Ben hiç ısrar da etmedim aslında canım valla kafam karıştı emin olamadığım için. Bir de bana erkeğe benzetmek daha kolay olurmuş gibi geldi hani ne bileyim kordon falan olarak. Kız gibi diyince bisey yok herhalde bundan sonra da olmaz galiba diye kendimi alistirmisim
Şuan kafam karışık tekrar gel dedi, tekrar gidicem bakalım inşallah netleşir artık

Ben kartal koyucam ama ilk Han diye düşündüm ama bizde trakyada an derler

Arkadaşlar merhaba, ben de 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 5 haftalıktı doktor kese gördü 4mm ölçtü, 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi. 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu acile gittim 7 mm ölçtü doktor haftasına göre küçük dedi şüpheli konuştu, düşük olabilir dedi. Kendi doktorumla görüşüp progestan yazdı. Bugün ilk kontrolümün üzerinden iki hafta geçti 7mm den 10 gün geçtikten sonra kese 10.7 mm çıkmış, bebek yok. Doktor kese büyümesi durmuş, bebek gelişmemiş ilacı keselim kendi kendine düşer ya da bir kaç gün bekleyip kürtaj yapalım dedi. Yıkıldım, benzer şekilde hamileliği ilerleyen oldu mu ne yapmalıyım bilmiyorum.

Kizlar nipt sonucumu yolladi ebe. Down sendrom, Edwards sendrom ve Patau sendrom yok yazmis ayricA diger kromozom anomalilikleri de bulunmamistir Diye de eklemis. Bu durumda amniyosentez, cvs su bu baska test yaptırmamıza gerek yok degil mi? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi lütfen

Gözün aydın çok sevindim
Amniyosentez artık son çare olarak biliyorum ben zaten sonuçta temiz maşallah

Ohhh iyi haber geldi inşallah darısı başıma %99.9 canım kalan 0.1 ihtimalde bizi bulursa Allahtan yaptırmana gerek yok daha yanlış sonucu çıkmamış bu testin kaç günde çıktı?

Ben kan vermicem ense burun bakılsın elbette bunların da garantisi yok ama ilk gebelikte yaşayacağım korkuyu yaşadım bir daha böyle detaylı işlere girmek istemiyorum
En iyisi valla inşallah doktor ısrar etmez de yaptırmak istemiyorum çünkü

Aynen aldırmayı düşünmüyorsak yaptırıp strese girmeye gerek yok. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Şimdiden stres bastı ense ölçümü kaç çıkacak diye. Bi de yaptırıp riskli çıkarsa içim içimi yer

Ohhh iyi haber geldi inşallah darısı başıma %99.9 canım kalan 0.1 ihtimalde bizi bulursa Allahtan yaptırmana gerek yok daha yanlış sonucu çıkmamış bu testin kaç günde çıktı?
8 gunde cıktı canım sonuç. Evet artık o ufak ihtimalde bizi bulmasın

Prima aqua pure ıslak mendili 9’lu paketi 210 230 civarıydı, trendyolda 190 tlye gördüm ve aldım. Arada 20 30 tl bile olsa kendimi aşırı kârlı hissettim neden ola ki? -Sunshine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…