2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ben tedavi olduğum doktora gidiyordum ama son gitiğimde memnun kalmadım başka doktora gittim şimdilik ona gidiyorum 5+0 da keseyi gördüm 6mm di 5+2 de yolku gördüm çok şükür göbekten baktığında alttan baktırmaya cesaret edemiyorum bugün 6+4 üm

Sen kız çocuk istiyordun o yüzden üzüldüm ben biraz, evet önceliğimiz sağlıklı olmaları bebeklerimizin ama için azıcık buruk biliyorum.

benim şimdiden göğüslerimde çatlaklar oluştu zaten çatlamaya meyilli bi cildim var ama by kadar çabuk olacağını tahmin etmezdim. birde kırmızı kırmızı çatlıyorum ben. sizde var mı böyle bir durum?

Aaa niyeki sanki biraz erken gibi çokmu kilo aldın benim göğüslerde bişey yok daha göğüslerin büyükse ondan da olmuş olabilr

Sen kız çocuk istiyordun o yüzden üzüldüm ben biraz, evet önceliğimiz sağlıklı olmaları bebeklerimizin ama için azıcık buruk biliyorum.
Ailede de hep kız çocuk var 4 yeğenim kız öyle de bi alışmışız erkek bi garip gelecek dedim ilk. Olsun yavrum valla sağlıklı olsun az ugrasmadik evlat her türlü sevilir, sevilmez mi hiç

Ailede de hep kız çocuk var 4 yeğenim kız öyle de bi alışmışız erkek bi garip gelecek dedim ilk. Olsun yavrum valla sağlıklı olsun az ugrasmadik evlat her türlü sevilir, sevilmez mi hiç
Sevilir tabiii, ben düşünüyorum da kız olsa aklım oğlanda, oğlan olsa aklım kızda kalacak. Sağ salim doğsa da ikinciyi düşünsek, benimki tövbe etti şimdiden ama olsun kandırırım onu.

Sevilir tabiii, ben düşünüyorum da kız olsa aklım oğlanda, oğlan olsa aklım kızda kalacak. Sağ salim doğsa da ikinciyi düşünsek, benimki tövbe etti şimdiden ama olsun kandırırım onu.
Ahaha hakikaten öyle olur insan ikisini de tatmak ister
Kandır yavrum kandır

Annesine aşık, onu babasından bile kıskanan, gerektiğinde onu herkese karşı minik boyuyla savunan bir aslan geliyor

Aaa niyeki sanki biraz erken gibi çokmu kilo aldın benim göğüslerde bişey yok daha göğüslerin büyükse ondan da olmuş olabilr
yok çok büyük değillerdi 64 kilo ile hamile kaldım şuan 67.5 im. ince ince çatlamışlar. bu hafta olmuş o da hep kontrol ediyorum çünkü.

Var bende hemde yağlandığıma rağmen mustelaa ama benimde cildim öyleydi hep zaten %50 gen ama bırakma yağlan nekadar azaltırsak kardır ben hindistan cevizi yağıda aldım

Var bende hemde yağlandığıma rağmen mustelaa ama benimde cildim öyleydi hep zaten %50 gen ama bırakma yağlan nekadar azaltırsak kardır ben hindistan cevizi yağıda aldım
ben hiçbir şey sürmüyordum ama artık başlıycam 3.ayda başlıyormuş çatlaklar zaten ben daha geç başlar sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…