Sen bence burayı da düzenli takip et sadece kasım annelerini değil. Hep konuşulan şeyleri soruyorsun zaten yaşadık biz önden
, ileriye yönelik aklında kalır bizim yaşadıklarımız her şeye telaş yapmazsın. Ama yeniden yazıyorum belirtiler gidiyor geliyor vücut alışıyor hormonlara doğal süreç. Kimileri 3 ay hamile olduğunu bilmeden belirtisiz geçiriyor yani. Biraz daha relax ol rabbim kolay gebelik nasip etsin herkese. Ben gerçek anlamda bulantı yaşamadım ama kanamalar yaşadım yaşıyorum hala ona rağmen şükürler olsun bebeğim sağlıklı ve benimle. Daha 6 haftalıkken göğüs hassasiyetim yok diye endişelenseydim bu yaşadıklarım ile birlikte şimdiye kalp krizi geçirirdim
Yeterki rahat bi gebelik geçir yani bundan güzeli mi var..
Dr Kağan Kocatepe nin ve Hüseyin Cengiz’in her hafta için hafta hafta gebelik videoları var. Hepsini İzleyip biraz rahatlamanı öneririm. Önümüzdeki günlerde ağrılar kramplar yaşamaya başlaman da normal bunun için kalsiyum- magnezyum takviyesi kullanabilirsin. Dün gece de bununla alakalı bi video paylaştım bu topikte izle bence.
Dualarım seninle. Rabbim her bakımdan sağ Salim bir yavruyu sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin güzel anne
Geçmiş olsun inşallah enfeksiyon değildir. Kontrol amaçlı sık sık baktırmakta fayda var sık tekrarlıyorsa eğer.
Ben 11+6 da kontrol amaçlı idrar tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı. 12+0 yani dün alt genital bölgede gün boyu ara ara zonklamalar yaşadım ama enfeksiyon ile alakası yoktu demek istediğim. Bugün zonklama hiç olmadı henüz. Kalsiyum magnezyumu günde 2 ye çıkardım o da pozitif etki yaratmış olabilir.