2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Anladim insallah guzel sonuclar alacaksiniz, dua ediyorum guzel enerjiler yolluyorum size

Gerçekten mii kaçırmışım bakayım hemen ara ara gidip gelir mi yani
Sen bence burayı da düzenli takip et sadece kasım annelerini değil. Hep konuşulan şeyleri soruyorsun zaten yaşadık biz önden , ileriye yönelik aklında kalır bizim yaşadıklarımız her şeye telaş yapmazsın. Ama yeniden yazıyorum belirtiler gidiyor geliyor vücut alışıyor hormonlara doğal süreç. Kimileri 3 ay hamile olduğunu bilmeden belirtisiz geçiriyor yani. Biraz daha relax ol rabbim kolay gebelik nasip etsin herkese. Ben gerçek anlamda bulantı yaşamadım ama kanamalar yaşadım yaşıyorum hala ona rağmen şükürler olsun bebeğim sağlıklı ve benimle. Daha 6 haftalıkken göğüs hassasiyetim yok diye endişelenseydim bu yaşadıklarım ile birlikte şimdiye kalp krizi geçirirdim
Yeterki rahat bi gebelik geçir yani bundan güzeli mi var..
Dr Kağan Kocatepe nin ve Hüseyin Cengiz’in her hafta için hafta hafta gebelik videoları var. Hepsini İzleyip biraz rahatlamanı öneririm. Önümüzdeki günlerde ağrılar kramplar yaşamaya başlaman da normal bunun için kalsiyum- magnezyum takviyesi kullanabilirsin. Dün gece de bununla alakalı bi video paylaştım bu topikte izle bence.

Dualarım seninle. Rabbim her bakımdan sağ Salim bir yavruyu sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin güzel anne

Kızlar benimde bugün biraz genital ağrım var gibi acaba yine enfeksiyon mi var emin değilim bi su içiyorum olmadı yarın doktora gideceğim biraz soğukta kaldım mi hemen enfeksiyonum oluyor benim
Geçmiş olsun inşallah enfeksiyon değildir. Kontrol amaçlı sık sık baktırmakta fayda var sık tekrarlıyorsa eğer.
Ben 11+6 da kontrol amaçlı idrar tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı. 12+0 yani dün alt genital bölgede gün boyu ara ara zonklamalar yaşadım ama enfeksiyon ile alakası yoktu demek istediğim. Bugün zonklama hiç olmadı henüz. Kalsiyum magnezyumu günde 2 ye çıkardım o da pozitif etki yaratmış olabilir.

Evet canım normalde iki hafta sonra randevum var bu aralar hiç haftalık gitmedigim olmadı sürekli hastanedeyim bakayım bugün devam ederse yarın yine randevu alırım

Amin canım çok sağol sende inşallah

Kızlar birde hamilelik takvimi nasıl ekliyorsunuz ben yapamadım

Hamilelik takvimi olanlarda en altta hamilelik günlüğünü imza alanı tarzı bir yzı var ya oraya tıkla sayfaya atıyor seni tahmini doğum tarihini yazman yeterli.

Hamilelik takvimi olanlarda en altta hamilelik günlüğünü imza alanı tarzı bir yzı var ya oraya tıkla sayfaya atıyor seni tahmini doğum tarihini yazman yeterli.

Ay pardon öyle değilmiş profilinden hesap detaylarından oluyormus Oraya bastıgında nasıl yapıldıgını anlatıyormus @Durukoc06

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben de 14.haftayı beklemek istiyorum. Beklememin bir zararı olur mu sizce
Diş hekiminiz dişinizde enfeksiyon varsa antibiyotik reçete eder. İlacınızı muhakkak kutusu bitene kadar kullanın. Antibiyotik enfeksiyonu baskılayıp 14. haftayı beklemenize yardımcı olacaktır. Ağrı kesici olarak yalnızca parol ve muadili ilaçlar kullanabilirsiniz. Antibiyotik kullanınca ağrınız geçse bile 14.haftada tedavinizi olun çünkü son üç ayda enfeksiyon tekrarlarsa yine ağrılarınız olur ve ilaç kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

Birbasak napıyon
Bulantın geçti mi nolur geçti de benimki ne zaman geçecek herşey hala kokuyor
Keşke geçti diyebilseydim beybisi, ama hafiflediğini hissediyorum en azından gündüzleri, prilama devam ediyorum malum kusmamı engelliyor.
Ama koku hassasiyeti geçmedi, bir yemek ismi geçse bile öğürüyorum. Sen ne durumdasıın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…