- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Hhahahahah canım yazını alıp duvar kağıdı mı yapsam unuttukça okurumSen bence burayı da düzenli takip et sadece kasım annelerini değil. Hep konuşulan şeyleri soruyorsun zaten yaşadık biz önden, ileriye yönelik aklında kalır bizim yaşadıklarımız her şeye telaş yapmazsın. Ama yeniden yazıyorum belirtiler gidiyor geliyor vücut alışıyor hormonlara doğal süreç. Kimileri 3 ay hamile olduğunu bilmeden belirtisiz geçiriyor yani. Biraz daha relax ol rabbim kolay gebelik nasip etsin herkese. Ben gerçek anlamda bulantı yaşamadım ama kanamalar yaşadım yaşıyorum hala ona rağmen şükürler olsun bebeğim sağlıklı ve benimle. Daha 6 haftalıkken göğüs hassasiyetim yok diye endişelenseydim bu yaşadıklarım ile birlikte şimdiye kalp krizi geçirirdim
Yeterki rahat bi gebelik geçir yani bundan güzeli mi var..
Dr Kağan Kocatepe nin ve Hüseyin Cengiz’in her hafta için hafta hafta gebelik videoları var. Hepsini İzleyip biraz rahatlamanı öneririm. Önümüzdeki günlerde ağrılar kramplar yaşamaya başlaman da normal bunun için kalsiyum- magnezyum takviyesi kullanabilirsin. Dün gece de bununla alakalı bi video paylaştım bu topikte izle bence.
Dualarım seninle. Rabbim her bakımdan sağ Salim bir yavruyu sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin güzel anne
Geçmiş olsun inşallah enfeksiyon değildir. Kontrol amaçlı sık sık baktırmakta fayda var sık tekrarlıyorsa eğer.
Ben 11+6 da kontrol amaçlı idrar tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı. 12+0 yani dün alt genital bölgede gün boyu ara ara zonklamalar yaşadım ama enfeksiyon ile alakası yoktu demek istediğim. Bugün zonklama hiç olmadı henüz. Kalsiyum magnezyumu günde 2 ye çıkardım o da pozitif etki yaratmış olabilir.
Ben prilam almadım hiç pişmanım şu anKeşke geçti diyebilseydim beybisi, ama hafiflediğini hissediyorum en azından gündüzleri, prilama devam ediyorum malum kusmamı engelliyor.
Ama koku hassasiyeti geçmedi, bir yemek ismi geçse bile öğürüyorum. Sen ne durumdasıın?
Yavrum niye içmiyorsun, eziyet etme kendine. Ben de bir ümit bu hafta geçmesini bekliyorum. İnşallah üçüncü ay sonunda geçer, anneminki doğuma kadar sürmüş çok korkuyorum.Ben prilam almadım hiç pişmanım şu an
Son demlerini mi yaşıyor anlamadım gittikçe daha kötü oluyorum 2 gün kusmadım o da griptim koku alamıyordum. grip belirtileri geçtikçe eskisinden beter şekilde devam ediyorum. Ne zaman geçecek ya açlıktan ölücem
Yanma var mı canim sen yine de doktoruna soyle akintim cok diye canimCanım benim akıntım çok oluyor yani emin de olamıyorum ki enfeksiyon var mı yok mu
Benim annem 3. 4. Ayda hamile olduğunu anlamış hiç belirtisi olmadan adet görürmüş bi deYavrum niye içmiyorsun, eziyet etme kendine. Ben de bir ümit bu hafta geçmesini bekliyorum. İnşallah üçüncü ay sonunda geçer, anneminki doğuma kadar sürmüş çok korkuyorum.
Canım benim kilom olduğu için tam olarak kestiremiyorum ama göbek kismim yayvan şekilde yana doğru büyüyor. Yatınca pek bisey yok ama ayakta öyle çok belli. Sözde kız bebiste öyle olur derler ama suanlik erkekDilos6342 sen nerelerinden kilo aldın cinsiyet için bize yardımcı olsana benim göbek aynı hala kalça aldı başını gidiyor
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimDiş hekiminiz dişinizde enfeksiyon varsa antibiyotik reçete eder. İlacınızı muhakkak kutusu bitene kadar kullanın. Antibiyotik enfeksiyonu baskılayıp 14. haftayı beklemenize yardımcı olacaktır. Ağrı kesici olarak yalnızca parol ve muadili ilaçlar kullanabilirsiniz. Antibiyotik kullanınca ağrınız geçse bile 14.haftada tedavinizi olun çünkü son üç ayda enfeksiyon tekrarlarsa yine ağrılarınız olur ve ilaç kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
Canım naptın gittin mi doktora güzel haberlerle gel inşallah
İmreniyorum gerçekten böyle rahat hamileliklere, ahh ahh. Evet bebeğim tiksinmeye çare olmuyor maalesef, ama korkudan içmeyi bırakamıyorum.Benim annem 3. 4. Ayda hamile olduğunu anlamış hiç belirtisi olmadan adet görürmüş bi deben kime çektim böyle
Benim kusmalarım genelde sabah olur akşamları da öğürme tarzında aşırı kusmadığım için alma gereği duymadım tiksinmeye çare değilmiş prilam. Perşembe kontrole gideceğim hala devam ediyorsa alırım diye düşünüyorum.
Canım üzülme dicem ama mümkün değil üzülüyorsun kürtaj sonrası tekrar hamile kalman çok yüksek eskilerin bir lafı var düşüşün kolu içinde olur derler tekrardan hamile kalman kolay olur inşallah demeli sağlıksız olacaktı Allah her zaman bizim için hayırlısını verirler sakin kalmaya çalış inşallah tekrar hamilelik haberlerini alacağız senindene yazık ki süreç benim için burada bitti .pazartesi günü bebeğimle ayrılıcam(Kürtaj olacak ne yazıkki) haftasonu 3tane doktora gittim sonuç ne yazıkki hüsran kalp atışımız yok.Benim hikayem buraya kadarmış Dilerim diğer arkadaşlar sağlıklı mutlu gebelikler sonunda sağlıcakla kavuşurlar yavrularına
Yanma yok akıntı var ama biraz da böyle sanki ağrı varYanma var mı canim sen yine de doktoruna soyle akintim cok diye canim
Ağrı bende de hamileliğin başından beri oluyor ara ara hep sorucam unutuyorum sormayıYanma yok akıntı var ama biraz da böyle sanki ağrı var
Benimde kilom var bugün evdeki bi kaç şeyimi denedim kalçalar baya belirgin göbek aynı hatta sivri gibi kız bebekte kalça büyür derler bilemedim meraktan çatlıcamCanım benim kilom olduğu için tam olarak kestiremiyorum ama göbek kismim yayvan şekilde yana doğru büyüyor. Yatınca pek bisey yok ama ayakta öyle çok belli. Sözde kız bebiste öyle olur derler ama suanlik erkek
Evet girdim ama gittikçe daha kötü oluyorum bitmesi gerekirdi yalan mı söyledilerİmreniyorum gerçekten böyle rahat hamileliklere, ahh ahh. Evet bebeğim tiksinmeye çare olmuyor maalesef, ama korkudan içmeyi bırakamıyorum.
Sen de 12.haftaya girdin değil mi? Artık azalarak bitmesi lazım, yani bitmeli. BİTSİN!
Deme öyle deme beni de bayıltacaksın.Evet girdim ama gittikçe daha kötü oluyorum bitmesi gerekirdi yalan mı söylediler
11+4 senden bi gün gerideyim
Bir de şöyle bi şey duydum bebeğin hareketlerini hissedene kadar bulantısı devam edenler olurmuş yani bu 5. Ay demek mi oluyor ay bayılicim
benim hem damarlar belirginleşti hem çatladıKızlar göğüslerinizde süt damarları belirginleşti mi
Tekrar grip mi olsam koku almayınca ne güzeldiDeme öyle deme beni de bayıltacaksın.Ağzından yel alsın, bak daha bir haftamız var, az daha sabır biteceeek.
Bende çatlama yok ama mavi damarları ilk görünce bi korktum şimdi alıştım artık. Herkeste bu kadar erken belirmiyormuş sanırımbenim hem damarlar belirginleşti hem çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?