2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hhahahahah canım yazını alıp duvar kağıdı mı yapsam unuttukça okurum ikisinide takip etmeye çalışıyorum hiçbir belirtim yok gibi valla bi anlamadım işte kendimi çok yokluyorum bu yüzden kayboluyor sanırım 5 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum benimde sadece ultrasonda kanamam vardı doktorum 3 haftada bir çağırıyor bekleyemiyorum kalp atışını duyamadım diye sanırım inşallah herkes umduğunu bulur bebecikleri kucaklarımızı alırız

Ben prilam almadım hiç pişmanım şu an
Son demlerini mi yaşıyor anlamadım gittikçe daha kötü oluyorum 2 gün kusmadım o da griptim koku alamıyordum. grip belirtileri geçtikçe eskisinden beter şekilde devam ediyorum. Ne zaman geçecek ya açlıktan ölücem

Yavrum niye içmiyorsun, eziyet etme kendine. Ben de bir ümit bu hafta geçmesini bekliyorum. İnşallah üçüncü ay sonunda geçer, anneminki doğuma kadar sürmüş çok korkuyorum.

Yavrum niye içmiyorsun, eziyet etme kendine. Ben de bir ümit bu hafta geçmesini bekliyorum. İnşallah üçüncü ay sonunda geçer, anneminki doğuma kadar sürmüş çok korkuyorum.
Benim annem 3. 4. Ayda hamile olduğunu anlamış hiç belirtisi olmadan adet görürmüş bi de ben kime çektim böyle
Benim kusmalarım genelde sabah olur akşamları da öğürme tarzında aşırı kusmadığım için alma gereği duymadım tiksinmeye çare değilmiş prilam. Perşembe kontrole gideceğim hala devam ediyorsa alırım diye düşünüyorum.

Dilos6342 sen nerelerinden kilo aldın cinsiyet için bize yardımcı olsana benim göbek aynı hala kalça aldı başını gidiyor
Canım benim kilom olduğu için tam olarak kestiremiyorum ama göbek kismim yayvan şekilde yana doğru büyüyor. Yatınca pek bisey yok ama ayakta öyle çok belli. Sözde kız bebiste öyle olur derler ama suanlik erkek

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Canım naptın gittin mi doktora güzel haberlerle gel inşallah
ne yazık ki süreç benim için burada bitti .pazartesi günü bebeğimle ayrılıcam(Kürtaj olacak ne yazıkki) haftasonu 3tane doktora gittim sonuç ne yazıkki hüsran kalp atışımız yok.Benim hikayem buraya kadarmışDilerim diğer arkadaşlar sağlıklı mutlu gebelikler sonunda sağlıcakla kavuşurlar yavrularına

İmreniyorum gerçekten böyle rahat hamileliklere, ahh ahh. Evet bebeğim tiksinmeye çare olmuyor maalesef, ama korkudan içmeyi bırakamıyorum.
Sen de 12.haftaya girdin değil mi? Artık azalarak bitmesi lazım, yani bitmeli. BİTSİN!

Canım üzülme dicem ama mümkün değil üzülüyorsun kürtaj sonrası tekrar hamile kalman çok yüksek eskilerin bir lafı var düşüşün kolu içinde olur derler tekrardan hamile kalman kolay olur inşallah demeli sağlıksız olacaktı Allah her zaman bizim için hayırlısını verirler sakin kalmaya çalış inşallah tekrar hamilelik haberlerini alacağız seninde

Benimde kilom var bugün evdeki bi kaç şeyimi denedim kalçalar baya belirgin göbek aynı hatta sivri gibi kız bebekte kalça büyür derler bilemedim meraktan çatlıcam
Yanlar da baya büyüdü kalçaya eklendi ondan mı öyle büyük gözüktü anlamadım

Evet girdim ama gittikçe daha kötü oluyorum bitmesi gerekirdi yalan mı söylediler
11+4 senden bi gün gerideyim
Bir de şöyle bi şey duydum bebeğin hareketlerini hissedene kadar bulantısı devam edenler olurmuş yani bu 5. Ay demek mi oluyor ay bayılicim

Deme öyle deme beni de bayıltacaksın. Ağzından yel alsın, bak daha bir haftamız var, az daha sabır biteceeek.

Kızlar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Hergün yoğurt yiyor musunuz? Ben bazı günler yemiyorum ama yemedigim günü telafi niyetine süt içiyorum bi bardak ya da ayran içiyorum hepsini birlikte yiyemiyorum yani hem yoğurt hem süt hergün olmuyor acaba yeterli gelir mi sadece yoğurt yada sadece süt aynı işi görürmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…