2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde kalça kismim basen kismim var ama göbeğim resmen yana yana büyüyor hani o top gibi karın görüntüsüne bu gidişle altı aydan önce varamicam sanırım çünkü hep yana doğru
Göbek sivri olursa erkek derler ama inanmıyorum artık

Bende erkek bebek kalça kız bebek göbek yapar diye biliyorum

Ben kendime rutin yaptım canım öğlen leblebi yada elmayla vs ayran içiyorum. İnsilün direncim oldugu için meyveyle yoğurt olayı yapıyorum. Akşamlarıda yemeği 6 da yiyorum en geç uyumak gece 12-1 anca buluyor onda da 9-10 gibi bir kase yoğurt yiyorum. Yoğurduda bazen sade gitmiyor onda da pekmez atıyorum eğer. Süt bana dokunuyor o yüzden içemiyorum ya

Ayy ne oldu ki anlayamadim gecmis olsun canim neyin var

Hmm bende süt içiyorum akşamları yatmadan önce çünkü o saatte yoğurt boş boş yiyemiyorum

Sütte faydalı sonuçta. Bende süt içtiğimde aşırı bir şişkinlik sindirim sıkıntısı yapıyor yoğurt ayran daha iyi geliyor nedense. İçebiliyorsan gündüzde 1 bardak ayran iç
Laktoz intoleransınız varsa eğer yani sindiremiyorsanız eğer laktozu böyle şeyler yasamanız normal. Yoğurtta doğal olarak büyük bir kısmı laktaz enzimiyle parçalanıyor ve daha rahat sindirim sağlanıyor. Normal süt yerine Laktozsuz süt tüketebilirsiniz rahatsız etmez.

Hamile kalmadan önce rahatsız etmiyordu ama hamile kaldıktan sonra başladı rahatsız etmeye. Doğru dedin laktozsuz süt deniyim bide bakalım o nasıl hissettirecek

Seni o kadar iyi anlıyorumki aynılarını yaşdım kürtajdan sonra kendine çok iyi bak eylulde kürtaj oldum ocakta hamile kaldım hala ilk bebeğimin ultrason fotoğrflarını saklıyorum ve içim buruk kendine çok iyi bak çok üzücü bir süreç ama kürtajdan sonra hamile kalma olasılığın daha yüksek Allahım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inş

Kızlar merhaba 6+5 teyim beta hcg kaç çıkması lazım tahmini olarak bilenler cevaplarsa çok sevinirim

Hamile kalmadan önce rahatsız etmiyordu ama hamile kaldıktan sonra başladı rahatsız etmeye. Doğru dedin laktozsuz süt deniyim bide bakalım o nasıl hissettirecek
Ay evet ya hamilelikte Normalde rahatsız etmeyen şeyler etmeye başlıyor gerçekten. Bu arada kabızlık cekiyorsanız 3-4 tane salatalık üstüne su içebilirsiniz mahvetti beni

Ay evet ya hamilelikte Normalde rahatsız etmeyen şeyler etmeye başlıyor gerçekten. Bu arada kabızlık cekiyorsanız 3-4 tane salatalık üstüne su içebilirsiniz mahvetti beni

Ben üzümlü kayısılı hoşaf yaptım az şekerli yaptım sabah aç karnına günde 1 kase içiyorum çok rahatladım bitti o derdim. Tabi buna vücut alısmasın diye bırakcam bundan sonra salata deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…