Benimde kilom var bugün evdeki bi kaç şeyimi denedim kalçalar baya belirgin göbek aynı hatta sivri gibi kız bebekte kalça büyür derler bilemedim meraktan çatlıcam
Yanlar da baya büyüdü kalçaya eklendi ondan mı öyle büyük gözüktü anlamadım
Benimde kalça kismim basen kismim var ama göbeğim resmen yana yana büyüyor hani o top gibi karın görüntüsüne bu gidişle altı aydan önce varamicam sanırım çünkü hep yana doğru
Göbek sivri olursa erkek derler ama inanmıyorum artık
Benimde kilom var bugün evdeki bi kaç şeyimi denedim kalçalar baya belirgin göbek aynı hatta sivri gibi kız bebekte kalça büyür derler bilemedim meraktan çatlıcam
Yanlar da baya büyüdü kalçaya eklendi ondan mı öyle büyük gözüktü anlamadım
Hergün yoğurt yiyor musunuz? Ben bazı günler yemiyorum ama yemedigim günü telafi niyetine süt içiyorum bi bardak ya da ayran içiyorum hepsini birlikte yiyemiyorum yani hem yoğurt hem süt hergün olmuyor acaba yeterli gelir mi sadece yoğurt yada sadece süt aynı işi görürmü
Ben kendime rutin yaptım canım öğlen leblebi yada elmayla vs ayran içiyorum. İnsilün direncim oldugu için meyveyle yoğurt olayı yapıyorum. Akşamlarıda yemeği 6 da yiyorum en geç uyumak gece 12-1 anca buluyor onda da 9-10 gibi bir kase yoğurt yiyorum. Yoğurduda bazen sade gitmiyor onda da pekmez atıyorum eğer. Süt bana dokunuyor o yüzden içemiyorum ya
Hayır kanamam olmadı hala daha yok bugün karnıma çok bastırdı ondan sonra brz karın agrım oldu ama ultrasonda kanama var demesıne rağmen lekelenme bıle yok . Sadece gebelıgın baslarındakı gıbı kasık agrım olmustu hafıf .en erken pazartesiye randevu bulabildim bir başka doktora daha gidicem .içim içimi yiyor eşimle ilk kez kalp atışını duyarız diye birlikte gittik ve ikimizde yıkıldık şok olduk Allah kimseye böylesi bir üzüntü yaşatmasın ilk gebeliğimdi
Ben kendime rutin yaptım canım öğlen leblebi yada elmayla vs ayran içiyorum. İnsilün direncim oldugu için meyveyle yoğurt olayı yapıyorum. Akşamlarıda yemeği 6 da yiyorum en geç uyumak gece 12-1 anca buluyor onda da 9-10 gibi bir kase yoğurt yiyorum. Yoğurduda bazen sade gitmiyor onda da pekmez atıyorum eğer. Süt bana dokunuyor o yüzden içemiyorum ya
Sütte faydalı sonuçta. Bende süt içtiğimde aşırı bir şişkinlik sindirim sıkıntısı yapıyor yoğurt ayran daha iyi geliyor nedense. İçebiliyorsan gündüzde 1 bardak ayran iç
Sütte faydalı sonuçta. Bende süt içtiğimde aşırı bir şişkinlik sindirim sıkıntısı yapıyor yoğurt ayran daha iyi geliyor nedense. İçebiliyorsan gündüzde 1 bardak ayran iç
Laktoz intoleransınız varsa eğer yani sindiremiyorsanız eğer laktozu böyle şeyler yasamanız normal. Yoğurtta doğal olarak büyük bir kısmı laktaz enzimiyle parçalanıyor ve daha rahat sindirim sağlanıyor. Normal süt yerine Laktozsuz süt tüketebilirsiniz rahatsız etmez.
Laktoz intoleransınız varsa eğer yani sindiremiyorsanız eğer laktozu böyle şeyler yasamanız normal. Yoğurtta doğal olarak büyük bir kısmı laktaz enzimiyle parçalanıyor ve daha rahat sindirim sağlanıyor. Normal süt yerine Laktozsuz süt tüketebilirsiniz rahatsız etmez.
Hamile kalmadan önce rahatsız etmiyordu ama hamile kaldıktan sonra başladı rahatsız etmeye. Doğru dedin laktozsuz süt deniyim bide bakalım o nasıl hissettirecek
ne yazık ki süreç benim için burada bitti .pazartesi günü bebeğimle ayrılıcam(Kürtaj olacak ne yazıkki) haftasonu 3tane doktora gittim sonuç ne yazıkki hüsran kalp atışımız yok.Benim hikayem buraya kadarmışDilerim diğer arkadaşlar sağlıklı mutlu gebelikler sonunda sağlıcakla kavuşurlar yavrularına
Seni o kadar iyi anlıyorumki aynılarını yaşdım kürtajdan sonra kendine çok iyi bak eylulde kürtaj oldum ocakta hamile kaldım hala ilk bebeğimin ultrason fotoğrflarını saklıyorum ve içim buruk kendine çok iyi bak çok üzücü bir süreç ama kürtajdan sonra hamile kalma olasılığın daha yüksek Allahım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inş
Hamile kalmadan önce rahatsız etmiyordu ama hamile kaldıktan sonra başladı rahatsız etmeye. Doğru dedin laktozsuz süt deniyim bide bakalım o nasıl hissettirecek
Ay evet ya hamilelikte Normalde rahatsız etmeyen şeyler etmeye başlıyor gerçekten. Bu arada kabızlık cekiyorsanız 3-4 tane salatalık üstüne su içebilirsiniz mahvetti beni
Ay evet ya hamilelikte Normalde rahatsız etmeyen şeyler etmeye başlıyor gerçekten. Bu arada kabızlık cekiyorsanız 3-4 tane salatalık üstüne su içebilirsiniz mahvetti beni
Ben üzümlü kayısılı hoşaf yaptım az şekerli yaptım sabah aç karnına günde 1 kase içiyorum çok rahatladım bitti o derdim. Tabi buna vücut alısmasın diye bırakcam bundan sonra salata deniyim