2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Yavrularımızı kucağımıza alalım sağ salim de ben herkesi Allah’a havale ediyorum zaten artık bildiğin takmıyorum duymuyorum kimseyi. Yok kuzum ne farkı olabilir ki Rabbim böyle nasip etmiş çok şükür daha fazla aratmadan yormadan nasip etti senelerce arayıp bulamayanlar var Rabbim onlarada tez vakitte nasip etsin

Bana kalsa bende anlatan tip değilim de kendi anneme bile kısaca anlatıp geçmiştim ama işte eşimin hatası. Annesi ya hanii sanıyor ki bunun lafı sözü bana gelmeyecek. Benim klomen + çatlatma iğnesi tedavim nerelere çekilmedi kii Hatanın çoğu da bende öyle konuştuklarında cevap veremiyorum kimseye ağızlarının payını verip sustursam bir daha kimse konuşamazsa beceremiyorum.

canım selam araştırırken gördüm bu yazını. İnsülin hapı hamilelikte kullanılıyor mu bilgin var mı? benimde insülin direncim yüksek çünkü.

Doktorum daha ölçüm istemedi canım. Glifor kullanıyordum ben gebeliği öğrenince doktor bırak dedi başka da ilaç ölçüm vs istemedi

Merhaba arkadaşlar, zaman hem hiç geçmiyor hem de çokk çabuk geçiyor gibi haftaya CVS testi var güzel geçsin ve güzel haberler alıyım diye dua edin lütfen

Bu durum utanılacak bişey değil ki be canım. Benim 6. tedavimle oldu bebeğim şükür. Önceleri biz de söylemedik ama çok abuk subuk laflar duyup rahatsız olmaya başlayınca söyledim sonunda. Herkes ona göre hassas davransın, saçmalamasın diye.

Benim kayınvalide kıza hasret ailede hiç kız yok şimdiden kız olursa adı bu olacak demeye başladı.Şimdilik ses etmiyorum eşime hallettireceğim o işi

Diloşcum çok teşekkür ederim canım arkadaşım, inşallah herkesin sonucu böyle temiz gelir gönül rahatlığı ile yaşarız hamileliklerimizi.

canım selam araştırırken gördüm bu yazını. İnsülin hapı hamilelikte kullanılıyor mu bilgin var mı? benimde insülin direncim yüksek çünkü.
Merhaba canım, benim de insülin direncim çıktı doktorum Glifor diye bi ilaç yazmıştı sabah akşam birer tablet aldım. 13. Hafta itibariyle de bıraktırdı doktorum.

Valla ben bele vurulan iğneden korkuyorum ondan genel aneztezi isticem çocuk için bir sorun olcağını düşünmüyorum

Aynen.Erkek olursa karışmam ama kız olursa isim bulmuş hiçte beğendiğim bir isim değil eşime söyledim koymam diye kendinede beğenmediğimi söyledim kesin küser şimdi çokta umrumda değil
Valla anne sensin, senin emeğin herkesten fazla. Karıştırma isme başkalarını. Eşin de anlayışlı olmalı. Sen sun isimleri o da oylasın madem en rahatı.

Yok o bizim seçtiğimiz isim tabi de, hem bizden hemde kendilerinden aynı isim var istedikleri isim üstümden baskı yapıyorlar işte
Yok istemiyoruz deyin canim hatırladım babanda isim vardı kv senin de babasının ismiydi çocuğu ben doguruyorum de açık açık

Yok o bizim seçtiğimiz isim tabi de, hem bizden hemde kendilerinden aynı isim var istedikleri isim üstümden baskı yapıyorlar işte
Dilos bende ismi söylemiştim ya sana neden Arapça değil diye esime kızmışlar eşim bu olacak deyip kestirmiş bana kimse birşey diyemedi sende eşine söyle beni uzuyorlar sen konuş ailenle diye biz bu isme karar verdik degistirmeyecegiz desin . Eşine biraz sert çık

Ne terbiyesiz insanlar var ne demek eksik muamelesi yapmak? İleride öyle bir duruma gelecek ki dünya çok insanın tedavisiz bebeği olmayacak. Bu kadar katkılı besleniyoruz, herşey yapay çünkü.
Kimin ne yaşayacağını ne bilebilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…