Allahim ne kötü niyetli insanlar var ya ayıp günah kimse bizim başımıza gelir demiyor . Hiç canını sıkma tedavi ile de olsa inan ne farki var ki benimde bu hamilelik tedavili inan farkı yok geçer bu günlerimiz inşallah
Yavrularımızı kucağımıza alalım sağ salim de ben herkesi Allah’a havale ediyorum zaten artık bildiğin takmıyorum duymuyorum kimseyi. Yok kuzum ne farkı olabilir ki Rabbim böyle nasip etmiş çok şükür daha fazla aratmadan yormadan nasip etti senelerce arayıp bulamayanlar var Rabbim onlarada tez vakitte nasip etsin
Ben bu zihniyeti bildiğim için eşimin ailesine tedavi olduğumuzu söylemedim hatta bi önceki ay aşılama dahi yaptırmıştık tutmamıştı onu da söylemedik. Kendi ailemden de yakın gördüklerim biliyor sadece tedavi olduğunu onun dışında herkes normal oldu sanıyor. Yumurtlama tedavisi desen insanlar tüp bebek algılar kimseyi o kadar yakın görüp böyle hassas bi konuyu anlatmamak lazım. Kimseye güvenmiyorum çünkü en hassas noktandan vururlar seni böyle de acımasız insanlar var
Bana kalsa bende anlatan tip değilim de kendi anneme bile kısaca anlatıp geçmiştim ama işte eşimin hatası. Annesi ya hanii sanıyor ki bunun lafı sözü bana gelmeyecek. Benim klomen + çatlatma iğnesi tedavim nerelere çekilmedi kii Hatanın çoğu da bende öyle konuştuklarında cevap veremiyorum kimseye ağızlarının payını verip sustursam bir daha kimse konuşamazsa beceremiyorum.
Merhaba arkadaşlar, zaman hem hiç geçmiyor hem de çokk çabuk geçiyor gibi haftaya CVS testi var güzel geçsin ve güzel haberler alıyım diye dua edin lütfen
Ben bu zihniyeti bildiğim için eşimin ailesine tedavi olduğumuzu söylemedim hatta bi önceki ay aşılama dahi yaptırmıştık tutmamıştı onu da söylemedik. Kendi ailemden de yakın gördüklerim biliyor sadece tedavi olduğunu onun dışında herkes normal oldu sanıyor. Yumurtlama tedavisi desen insanlar tüp bebek algılar kimseyi o kadar yakın görüp böyle hassas bi konuyu anlatmamak lazım. Kimseye güvenmiyorum çünkü en hassas noktandan vururlar seni böyle de acımasız insanlar var
Bu durum utanılacak bişey değil ki be canım. Benim 6. tedavimle oldu bebeğim şükür. Önceleri biz de söylemedik ama çok abuk subuk laflar duyup rahatsız olmaya başlayınca söyledim sonunda. Herkes ona göre hassas davransın, saçmalamasın diye.
Canım gözün aydın ama ultrasonda 7cm yazıyor zaten daha 15 cm olmaz. Benim en son 13+4te boyu 8 cmdi. Gözün aydın tekrardan Hayyal
testinin güzel çıkmasına o kadar sevindim ki rabbim kucağına almak nasip eylesin hepimizin oh ne güzel için rahatlamistir artık çok güzel bi duygudur
Merhaba canım, benim de insülin direncim çıktı doktorum Glifor diye bi ilaç yazmıştı sabah akşam birer tablet aldım. 13. Hafta itibariyle de bıraktırdı doktorum.
Aynen.Erkek olursa karışmam ama kız olursa isim bulmuş hiçte beğendiğim bir isim değil eşime söyledim koymam diye kendinede beğenmediğimi söyledim kesin küser şimdi çokta umrumda değil
Günaydın herkese mutlu huzurlu cumalar.
İlaçlarımın çoğunu kullanmayı bırakınca 1 kilo vermişim bugün tartıldım çok sevindim.
Demek ki ödemdi çoğu. An itibariyle +1 kiloyla 4. ayın içindeyim.
Aynen.Erkek olursa karışmam ama kız olursa isim bulmuş hiçte beğendiğim bir isim değil eşime söyledim koymam diye kendinede beğenmediğimi söyledim kesin küser şimdi çokta umrumda değil
Dilos bende ismi söylemiştim ya sana neden Arapça değil diye esime kızmışlar eşim bu olacak deyip kestirmiş bana kimse birşey diyemedi sende eşine söyle beni uzuyorlar sen konuş ailenle diye biz bu isme karar verdik degistirmeyecegiz desin . Eşine biraz sert çık
Kuzum zor biliyorum ama bir kulağından girsin diğerinden çıksın cidden. Şu en güzel zamanlarını zehir etme boşver. Zaten eşinin işi gereği çocuğun büyüyüne kadar uzakta kalacaksın belki tek başına zor olacak ama karışanın göçenin olmayacak kim ne dedi durumlarına düşmeyeceksin gelirse bir annen gelir yardıma zaten. Aman öyle bir konusuyorlar ki geçen bi akrabanın eşi doğum yaptı kız zaten 45 kilo 1.57 filan anca boyu vardır çok zayıf bir kızdı hamile kaldı ilk 4 ay kusma etme zor geçirdi neyse sağ salim doğum yaptı 2.850 doğmus cocuk ay gör etrafta konusulanları hani sanırsın kız uzaylı doğurdu. Bide ani sezeryan vs olayları oldu sütü de geç geldi resmen kadını analıktan avaroz ettiler. Ben 40 cıkmamıs cocuk ziyaret etmeyi sevmem 10. Günde sezeryanlı kadının başına üşüştüler çocuk görme adı adında. Zihniyet cahiil. Bazen bunları duyunca şey diyorum o halimdeyken annemden başkasını görmesem keşke diye ama işte maalesef o süreçleri bizde yaşayacaz. Ay hele bide benimki tedaviyle oldu ya görsen tepkileri tedaviyle oldu ya işte millet bir dikkt ederken sen iki dikkat edeceksin bilmem ne. Kanamalarımın oldugunu söyledikten sonra tepkileri yüzünden çok zor günler geçirdim. Niye tedaviyle olmuş cünkü. Şimdi kanama oldugunda eşim de bende kimseye söylemiyoruz bide şu iyilik adı altında işte dikkat et şunu yapma bunu yapma benim karnımda ki çocugun durumunu snaa mı sorcam ona bir şey olursa her şeyden önce ilk benim canım yanacak söylemende ki niyet ortada. Ben evlendim 5 ay sonra eşimin kardşei evlendi hemen hamile kaldı onunla bile kıyaslandım. Aramızda 5 ay var alt üstü. Herkesin cocugu oldu senin oğlunun tedaviyle oldu geç oldu sanırsın eksik hissediyoruz biz onlara göre. Arkadaşım şey dedi doğumdan sonra sakın kimseye bir şey sorma aç interneti ara beni 2 çocugu var onunda ben sana yardımcı olurum. Zihniyeti bozuk bunların bu sefer çocuk en ufak hastalıkta tedaviyle oldu gözüyle bakarlar diyor hakta verdim. Amaan her ailede var böyle cahil tipler. Ben duymuyorum yoruldum artık Rabbime havale ediyorum herkesii
Ne terbiyesiz insanlar var ne demek eksik muamelesi yapmak? İleride öyle bir duruma gelecek ki dünya çok insanın tedavisiz bebeği olmayacak. Bu kadar katkılı besleniyoruz, herşey yapay çünkü.
Kimin ne yaşayacağını ne bilebilirsin?