2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İçmiyorum, akşama kadar çekiyorum sınıf mevcudu kalabalık, gittikçe ağrıyor başım.. ama bulantı ve kusma had safhada olduğu için başımın ağrısını unutuyorum
Allah hepsinden kurtarsin. Benim şiddetli baş ağrım arada oluyor da şuan dişten dolayıdır diye düşünüyorum. Sizliyor. Yoksa o da mı belirti

Teşekkür ederim umarım Bayraklı da güzeldir

Merhaba kızlar büyük ihtimalle Kasım annesiyim rabbimin izniyleAllah hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin

Sizler benim haftamı geçtiğiniz için size sormak istedim. Tüp bebek annesiyim devamlı lekelenmeli sorunlu bir hamilelik geçiriyorum Allah'ıma bin şükür bebiş maşallah iyi durumda. Yalnız hergün farklı bir sorunla başlıyorum güne iki gündür tüm belirtilerim kayboldu hepsi birden. 7. Haftada da aynı şey olmuştu ama bu kadar net kesilmemişti belirtilerim. Ne bulantı ne koku hassasiyeti ne halsizlik hiç biri kalmadı çok hafif bel ağrım var sadece. Devamlı panik yapıp doktora koşuyorum. Çocukta daha şimdiden elli kez ultrasona girdi. Yine gitmek istemiyorum hastaneye ama korkuyorum da bir yandan. Aranızda yaşayan varmı acaba bu durumu? Belirtileri bir gidip bir gelen yada 10 11. Haftada tamamen kaybolan?

Canım ben kürtaj olduğumda bile belirtilerim devam etti bir süre. Hatta hiç bir şey yiyemedim bulantıdan. Bence bu durumla bebek sağlığının pek ilgisi yok derim :) Vicudun hormonlara alışınca belirtilerin gidicek dedi doktor. Benim hormonlar tavanken kürtaj olmuşum. Muhtemelen senin hormonların da uyum sağladı bebeğe. Tedirgin olma bence boşuna :)

Bana oldu canım 7. haftada bir sabah aniden kesildi bulantı çok korkmuştum doktorum rahatlattı nitekim bebiş de iyiydi .Mesela 12. haftada da kesildi bir kaç gündür iyiydim geçti diye düşündüm ama bu sabah mahvoldum sabah afedersin 3 kez çıkardımBelli olmuyor bir kaç gün kesilip tekrar devam ediyor yani.

Çok üzüldüm rabbim tez zamanda doldursun inşallah kucağını aynı acıyı yaşatmasın bir daha.

Aynı benim durumumu yaşamışsınız içim rahatladı benimde 7de kesildi geri geldi şimdi yine kesildiler, korkuyoruz bilmediğimiz şeyler olduğundan. Teşekkür ederim aynı durumu yaşayan birine denk gelince rahatlıyor insan cidden

Benimde ocak tek ilişki 13 ü hatta adetin 13. Günü bakalım ne çıkacak

Tek ilişki ve ovulasyon testi kullandım sonuç kız. Allahın dediği oluyor kızımda da sık ilişkiydi bende tek de olsa çok ta kız

Bana uymadı canım ben ovulasyon testi bile kullandım tek ilişki tam çatlama da ama sonuç kız.. İlk kızımda sık ilişkiydi bende her halükarda kız yani

Amin canım kız isteyince sorun olmuyor toplum sorun yapmıyor ama oğlan isteyince toplumda cinsiyet ayrımcı oluyorsun maalesef..
Hiç de değil. Her annenin gönlünde bir aslan yatar. Elbet birine daha çok içi kaynar. Artık ataerkil olmaktan çıktı toplum, kadın erkek ayrımı kalmadı. Bir taraf daha çok heyecanlandırıyor hepimizi sadece Ben prenses gibi giydirmek isterim, sen cool, yakışıklı bir prens istersin kime ne

Bir prensesm vardı birde prens istedim Allah dansağlıkla hayırla. Olmadı nasip etmedi rabbim. Kızım olursa sevmsycekmym tabiki canımdan çok seveceğim. İki prenses annesi olacağım ne mutlu. Ama bir de erkek evlat istedim olmadı. Allah büyük. Kader

Kısmet tabi. En yakın iki arkadaş gibi olacaklar ne güzel Tabi bir kızı olan diğerini de erkek ister, ikisini de tatmak ister. Ama olmayınca olmuyor kısmet annesi dediğin gibi. Ben de yaşım itibariyle tek çocuk olacak muhtemelen. Onun da kız olmasını isterim, bana yoldaş olsun isterim ama olmazsa da yine koklayarak uyuyacağız evlat evlattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…