- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398
Amin canım amin. Seninde Allahım bebeğini hayrılı uğurlu etsin. Her anlamda yoldaş arkadaş olsun sağlıkla gelsin sevgiyle büyüsünInşallah canım hepsi hayırlı olsun bu kızın da sakin bir bebek olsun inşallah annesini üzmesin çok yormasin diğer bebeğe cesaret edin o da sağlıkla hayırla gelsin sakin bir erkek bebiş olsun inşallah
Merba bende Ekim annesi olacagım
Amin inşallah hepimizinAmin canım amin. Seninde Allahım bebeğini hayrılı uğurlu etsin. Her anlamda yoldaş arkadaş olsun sağlıkla gelsin sevgiyle büyüsün
sari, beyaz , yesil ,krem gbi renklerden alabilirsin benceKızlar yeni doğan şeysileri alacağım benim doktor iki hafta sonra beni çağırdı işte o zaman sana net konuşurum kıyafet alırsın dedi şimdi LC de yüzde atmış indirim vardı bişey alamadım ya değişirse diye
Çok mantıklı da ya çok güzel kız ve erkek için böyle hastane çıkışları var emin olsam ona göre alacağımsari, beyaz , yesil ,krem gbi renklerden alabilirsin bence
Sahsen ben oyle yapicam
Mavi ve pembe de alabilirsiiin, maviyi kız pembeyi de erkek bebek giyebilir.sari, beyaz , yesil ,krem gbi renklerden alabilirsin bence
Sahsen ben oyle yapicam
Belirtiler gideeer gelirrr hiçbir şeycik olmaz Allah’ın izniyle.Merhaba kızlar büyük ihtimalle Kasım annesiyim rabbimin izniyleAllah hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin
Sizler benim haftamı geçtiğiniz için size sormak istedim. Tüp bebek annesiyim devamlı lekelenmeli sorunlu bir hamilelik geçiriyorum Allah'ıma bin şükür bebiş maşallah iyi durumda. Yalnız hergün farklı bir sorunla başlıyorum güne iki gündür tüm belirtilerim kayboldu hepsi birden. 7. Haftada da aynı şey olmuştu ama bu kadar net kesilmemişti belirtilerim. Ne bulantı ne koku hassasiyeti ne halsizlik hiç biri kalmadı çok hafif bel ağrım var sadece. Devamlı panik yapıp doktora koşuyorum. Çocukta daha şimdiden elli kez ultrasona girdi. Yine gitmek istemiyorum hastaneye ama korkuyorum da bir yandan. Aranızda yaşayan varmı acaba bu durumu? Belirtileri bir gidip bir gelen yada 10 11. Haftada tamamen kaybolan?
Kuzum bi sağlık ocağına uğra bence. Gebeliğimi ilk öğrendiğimde sağlık ocağındaki doktor çok hızlı bi anlatım yapmıştı. Vücudunda kaşıntılar olduğunda gel test yapalım demişti gebelikte yaşanabiliyormuş. karaciğer enzimleriyle alakalı olabiliyormuş. Daha ileriki haftalarda yaşandığını söylemişti sanırım ama Ne olur ne olmaz bi baktır derim. Hem bi sorun olmasa bile gebeliğe uygun bi ilaç önerirYok canım karın değil ayak bileklerim bacaklarım avuç içlerim ürtiker olduğu zaman ki gibi oldu kanama derecesinde
Aramıza hoşgeldinizMerba bende Ekim annesi olacagım
Unisexx ürünler ve diğer tekstil ürünleriKızlar yeni doğan şeysileri alacağım benim doktor iki hafta sonra beni çağırdı işte o zaman sana net konuşurum kıyafet alırsın dedi şimdi LC de yüzde atmış indirim vardı bişey alamadım ya değişirse diye
Yaa ben de soft bi mavi zıbın almıştım kızım olsa da giyer diye meselaMavi ve pembe de alabilirsiiin, maviyi kız pembeyi de erkek bebek giyebilir.
Çünkü, RENKLERİN CİNSİYETİ YOKTUR.
Ben 3. Kız nasip etsin diye dua edicem sakın kızma bana ama 20 sene sonra beni hatırla bizim sülalede hep 5-6 doğurmuşlar hep kız olmuş bazıları ölmüş bazıları yaşamış erkeği bulana kadar devam etmişler 2 kuşakta böyle 4 kız 1 erkek bütün kızlar analarının babalarının altını temizledi senelerce baktılar erkekler tambir hayırsız arada arayan tipler biliyorum erkekte tatmak ister insan var zaten kızlarım diye ama ben herkes için tek bir şeyi diliyorum Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versin erkek olacaksada merhametli erkek versinAhh amin canm amin gebeliği kolay olan hayırlı sağlıklı akıllı olsun vatana millete hayırlı bana hayırlı. Yoksa olmasın hayrılı olması en önemli şey amin canım
Ben 3. Kız nasip etsin diye dua edicem sakın kızma bana ama 20 sene sonra beni hatırla bizim sülalede hep 5-6 doğurmuşlar hep kız olmuş bazıları ölmüş bazıları yaşamış erkeği bulana kadar devam etmişler 2 kuşakta böyle 4 kız 1 erkek bütün kızlar analarının babalarının altını temizledi senelerce baktılar erkekler tambir hayırsız arada arayan tipler biliyorum erkekte tatmak ister insan var zaten kızlarım diye ama ben herkes için tek bir şeyi diliyorum Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versin erkek olacaksada merhametli erkek versin
Bendede tam o dönemlerde olmuştu canım. Belirtilerim bianda kesildi. Bundan dolayı tedirgin olmamanı tavsiye ederim. Artık vücudum alıstı bebeğo kabul etti gayet sağlıklıyız diye düsün:)Merhaba kızlar büyük ihtimalle Kasım annesiyim rabbimin izniyleAllah hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin
Sizler benim haftamı geçtiğiniz için size sormak istedim. Tüp bebek annesiyim devamlı lekelenmeli sorunlu bir hamilelik geçiriyorum Allah'ıma bin şükür bebiş maşallah iyi durumda. Yalnız hergün farklı bir sorunla başlıyorum güne iki gündür tüm belirtilerim kayboldu hepsi birden. 7. Haftada da aynı şey olmuştu ama bu kadar net kesilmemişti belirtilerim. Ne bulantı ne koku hassasiyeti ne halsizlik hiç biri kalmadı çok hafif bel ağrım var sadece. Devamlı panik yapıp doktora koşuyorum. Çocukta daha şimdiden elli kez ultrasona girdi. Yine gitmek istemiyorum hastaneye ama korkuyorum da bir yandan. Aranızda yaşayan varmı acaba bu durumu? Belirtileri bir gidip bir gelen yada 10 11. Haftada tamamen kaybolan?
İstemek günah değil evlat istemenin neresi günah Allah gönlünüze göre versin ben bu şekilde dileyeceğim diye istediğinizin tersi olsun diye dilemedim benim küçüklüğümden beri tek bildiğim ve yaşadığım bir şey vardır çok istediğinizle Allah imtihan eder ya vermez ya verirse ders vermek için verir siz kız isteyin bazen tersini istemek istediğinizi getirirBen hayırlı sağlıklı erkek evlat istiyorum diye dua ediyorum Hayırsız ise olmasın diye dua ediyorum. Ne kızlar duyduk hayırsız olarak.. Önceden toplumda erkeği olmaya baski yapılırdı şimdi ise kızı olmayan aynı baskıyı görüyor. İki oğlu olana gördüğüm herkes aa kızın yokmu kız hayırlı diyor buda yanlış çünkü belki oğlu daha hayırlı olacak.. Yani sülalenzdeki erkekler hayrsz diye benimde oğlum olursa hayırsız anlamına gelmiyor veya sülalenizde kızlar hayırlı diye benim kızlar hayrılı olacak anlamına gelmiyor. Allah korusun hayırsız evlattan Allaha sığınırım.
Rabbim den sağlıkla hayırla iki kız bir erkek evlat istiyorum. Verirse de vermezse de bin şükür. Ama istiyorum. Rabbim büyük. İstemek de günah değil ya.
Hiç de değil. Her annenin gönlünde bir aslan yatar. Elbet birine daha çok içi kaynar. Artık ataerkil olmaktan çıktı toplum, kadın erkek ayrımı kalmadı. Bir taraf daha çok heyecanlandırıyor hepimizi sadeceBen prenses gibi giydirmek isterim, sen cool, yakışıklı bir prens istersin kime ne
Günaydın kızlar sabah sabah moralim bozuldu resmi gazetede kovid 19 genelgesi kaldırılmış şimdi ne olacak kamu kurumlarında çalışanlar için
Ama bu haksızlık. Hamileyim biz ya ne olacak sanki o kalsa. Bı de derler ya siz hamilesiniz hasta değilsiniz. Offff çik sinirlindim şimdiOlamazzzz
İlaçkarımızı düzenli kullanır endokrin kontrollerimizi de aksatmazsak birşey olacağını sanmıyorum, iyi ki ilacı varBenim de tsh yuksek çıktı doktor bı hap verdi levotiron diye 3.kusurlerde bı oran çıktı inşallah sorun yaşamayız
Hamileliğimden önce böyle bir durum yaşadım kaşıntı vardı uyutmuyordu hemen dermatolojiye gittim. gebelik planladığımı hamile olma ihtimalim olduğunu söyledim ilk üç ay ilaç önermiyoruz dedi ve vermedi hamile olma ihtimalime karşı. excipial lipo diye bir krem verdi tüm vücuduma sürebileceğim nemlendirici gibi bir şey. Ondan sonra hemen geçti. Bende olan kaşıntının nedeni denize girmiştim denizdeki tuz oranından dolayı alerji gibi bir şey olmuştu.Kızlar birkaç gündür kaşıntı sıkıntısı yaşıyorum daha öncede oluyordu senede 1 kez ama doktora görünmedim sanırım ürtiker bir anda ortaya çıkıyor kabarıyor ertesi gün sönüyor allerset ile çözüm bulmuştum hamilelikte kullanılır mı mahvoldum kaşınmaktan
Bilim kurulunun tavsiyesine bırakılmış durum bakalım ne olacakAma bu haksızlık. Hamileyim biz ya ne olacak sanki o kalsa. Bı de derler ya siz hamilesiniz hasta değilsiniz. Offff çik sinirlindim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?