Ayy böyle diyince sanki uzak bir geçmişten bahsetmiş gibi geldi o günleri hatırladım her ay aynı durum yok sperm kalitesi yok çatladı mı çatlamadı mı zamanları sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu o günler ama çok şükür geçti gitti şimdi hatırlamıyor bile insaan. Ben nasipte varsa 3 çocuk istiyorum Rabbim inşallah onları böyle habersiz uğraşsız nasip etsin. Yıllardır uğraşan çabalayan herkese de en yakın vakitte sağlıklı gebelik nasip etsiin
Ayy böyle diyince sanki uzak bir geçmişten bahsetmiş gibi geldi o günleri hatırladım her ay aynı durum yok sperm kalitesi yok çatladı mı çatlamadı mı zamanları sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu o günler ama çok şükür geçti gitti şimdi hatırlamıyor bile insaan. Ben nasipte varsa 3 çocuk istiyorum Rabbim inşallah onları böyle habersiz uğraşsız nasip etsin. Yıllardır uğraşan çabalayan herkese de en yakın vakitte sağlıklı gebelik nasip etsiin
ayy ilk cocukta kucagina alistirmayan bir arkadasim , esi pek razi olmamasina ragmen ikinci cocugu yapti ve yuruyene kadar kucagindan indirmedi “aklima tukureyim ilkinde neden oyle yaptim “ diye . kadin bebek hasretiyle yandi resmen ikinci cocuga kadsr
Ay zaten bakıyorum şimdi çocuk okula başladığı andan itibaren aileden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Hele lise zamanına geldi mi hepten kendi hayatını kurmaya adım atıyor. Hepi topu 5-6 seneyi dip dibe geçiriyoruz oda insan ömründe ne ki
valla biz subat ayinda cok seyrek iliski yasadik son uc baya yogun ugrasmistk artk salmaya karar vermistik . hic umudum yoktu zaten subat ayindan oylesine her ovulasyondan 10 gun sonrasi test yapiyorum die bunda da yapim dedim , biraktm kenara , digital testi , bir saat sonra geldim baktim ki 1-2 haftalik hamile yaziyor . Sok gecirmistim
Bu konuda fazla hassasım minnoş ya, görüp de üzülen olur diye eklemiyorum, yıllardır bebek hasreti çeken insanlar var, belki gereksiz bir hassasiyet ama olsun. Bende de olmayıversin.
Bu konuda fazla hassasım minnoş ya, görüp de üzülen olur diye eklemiyorum, yıllardır bebek hasreti çeken insanlar var, belki gereksiz bir hassasiyet ama olsun. Bende de olmayıversin.
Oğlum tek ilişki ile oldu plansız bir gebelikti aradaki düşüğümde aynı.İlk kez planlı sık ilişki denedim belki kız olur diye doktor kız gibi görünüyor dedi şimdilik tuttu gibi gözüküyor
Cinsiyet kesinleşip kızı olacak olanlara bir sorum var. Tam yumurtlama gününde ilişki olursa erkek oluyormuş, yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olursa kız oluyormuş diye bir şey duydum. Size uyuyor mu bu söylenti
12. Gün yumurtlama testim pozitif çıktı. Biz öncesi sonrası komple değerlendirmiştik. Reglim 7. Gün bitmişti 8,9,10 denemişiz 11 i atlamışız. 12,13,14,15 i boş geçmedik.
Tuttuysa ya ovulasyondan 2 gün önceki tuttu ya da sonrakiler bence sonrakilerin şansı daha çok hepsini uygulamaya not aldığımdan biliyorum
Yumurtlayacak mıyım emin bile değildik bam güm regl sonrası riske atmadık şok olmuştum 12. Gün pozitif görünce. Hey gidi. Reglim 29-31 arası değişir normalde. Bazen 28 de olur ama sabit değildir. Bi önceki döngü günüm tam 31 di mesela. Sağdan yumurtlamışım o yumurtam tutmuş ultrasonda gördük.
Sol yumurtalığım çikolata kisti yüzünden tıkalıydı. Bi önceki ay ovulasyon testinde hiç pozitifi görmemiştim, çok üzülmüştüm çok umutsuzdum hiç yumurtlamıyorum sanmıştım. Allahtan Ümit kesilmiyor.
Kız ben cok fena turşu portakal düştüm ama bakındım şimdi asitli içeceklerden bahsediyorlsr bence sağlıklı yendiği sürece ne olcak batıl inançlar bence onlar
Haaa birde bu gebeliğimde ilk ultrason fotoğrafımda bebek sağda gözüküyordu yani aslında solumda.Diğer iki gebelikte tam tersiydi yani Ramzi teorisi de tuttu bende
Haaa birde bu gebeliğimde ilk ultrason fotoğrafımda bebek sağda gözüküyordu yani aslında solumda.Diğer iki gebelikte tam tersiydi yani Ramzi teorisi de tuttu bende