3.gebelik mi sizin.. Çok güzel yazmışsn bende hayırlı olanı istedim ömür boyu içimde kalacak ama hayırlısı böyleyms artık cinsiyet konusu ile birşey yazmak istemiyorm. Yüce Rabbim su grupta olan ve hamile olan herkese hayırlı sağlıklı salih uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kızlar herşeyin başı o..Kahkahaları evimizin duvarında yankilansin
İstemsiz takıyor insan kafayaBendede tam o dönemlerde olmuştu canım. Belirtilerim bianda kesildi. Bundan dolayı tedirgin olmamanı tavsiye ederim. Artık vücudum alıstı bebeğo kabul etti gayet sağlıklıyız diye düsün:)
Evet bende öyle hissediyorum. Sanki Ekim'de gelecekmiş gibi bebişBelirtiler gideeer gelirrr hiçbir şeycik olmaz Allah’ın izniyle.
Gebeliği kanamalarla çok zorluklarla geçenlerden biri de benim. Belirtilerin saatlik günlük kaybolduğu bile oldu.hatta hiç doğru düzgün bulantı yaşamadım diyebilirim. O bile bi saat vardı bi saat yoktu çoğu arkadaşımız gibi hiç kusmadım.
Bunlar kafana takacağın son şey olsun. Sakin ol ve şükret rabbim nasip etti bu mucizeyi. Ayrıca ekim annesi olma ihtimalin de var benden söylemesi
Kuzum bi sağlık ocağına uğra bence. Gebeliğimi ilk öğrendiğimde sağlık ocağındaki doktor çok hızlı bi anlatım yapmıştı. Vücudunda kaşıntılar olduğunda gel test yapalım demişti gebelikte yaşanabiliyormuş. karaciğer enzimleriyle alakalı olabiliyormuş. Daha ileriki haftalarda yaşandığını söylemişti sanırım ama Ne olur ne olmaz bi baktır derim. Hem bi sorun olmasa bile gebeliğe uygun bi ilaç önerir
Aramıza hoşgeldiniz
İlk mesajdaki Tablomuza eklememi isterseniz yaş-son adet tarihi- kaçıncı çocuk gibi bilgileri alabilirim
Unisexx ürünler ve diğer tekstil ürünleri
Yaa ben de soft bi mavi zıbın almıştım kızım olsa da giyer diye meselaanam gene heyecan yaptım
Ben de 1 hafta sonra gideceğim. Yaşım ileri olduğu için test sonuçlarından çok korkuyorum. Direk fetal dna isteyelim dedim, doktorum kabul etmedi. O da yüzde yüz sonuç vermiyor dedi. Çok gerginimGünaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de sadece ölçümlere baksın diyeceğim kan verir miyim onu bilmiyorum rüyamda ense kalınlığı on çıkıyodu kabus oldu banaBen de 1 hafta sonra gideceğim. Yaşım ileri olduğu için test sonuçlarından çok korkuyorum. Direk fetal dna isteyelim dedim, doktorum kabul etmedi. O da yüzde yüz sonuç vermiyor dedi. Çok gerginiminşallah siz de ben de olumlu, hayırlı haberler duyarız
Çoook teşekkür ederimSağlıklaa gelsiin inşallah
Günaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok canım öğretmen değilim şu an keşke dediğim anlardn birinormal memurum.Yıl sonuna kdr uzatılır diye kesin gözüyle bakıyordum.ilaç raporları uzatıldı bi kaç gün önce ama.nasip
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.Merhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. Çocuğuma hamileyim
11 haftalık henüz
Canım %99.9 fetal dna acaba doktorun o gün günündemi değildi asıl ikili test olasılık hesabı ikili testte riskli çıkıp bu testlerin çoğu temiz çıkıyor yaşın ileriyse nifty testini öneriyorum ikili teste verceğin paranın üstüne koyar direk nifty yaptırırsın ben yaptırdım okadar huzurluyum ki şuan sadece detaylı yaptırcam bende 34 yaşındayım canımBen de 1 hafta sonra gideceğim. Yaşım ileri olduğu için test sonuçlarından çok korkuyorum. Direk fetal dna isteyelim dedim, doktorum kabul etmedi. O da yüzde yüz sonuç vermiyor dedi. Çok gerginiminşallah siz de ben de olumlu, hayırlı haberler duyarız
Ben bugün gittim cok şükür kipirdanmalarini gördüm zipliyordu bi araGünaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Doğum paketi aldığım için ikili test dahil ücrete canım. Ama ben nifty de isterim tabi. 37 yaşındayım. O da yüzde 99,9 dedi. Yüzde 100 değil diyor. İkili ve üçlü normal çıkarsa fetal dna ya gerek yok diyor. Öyle mi gerçekten?Canım %99.9 fetal dna acaba doktorun o gün günündemi değildi asıl ikili test olasılık hesabı ikili testte riskli çıkıp bu testlerin çoğu temiz çıkıyor yaşın ileriyse nifty testini öneriyorum ikili teste verceğin paranın üstüne koyar direk nifty yaptırırsın ben yaptırdım okadar huzurluyum ki şuan sadece detaylı yaptırcam bende 34 yaşındayım canım
Merhaba günlerimiz aynı ve benimde 3.gebeliğim,benim 2 oğlum var, sağlıkla hayırla kucaklarımıza da alalım inşallahMerhaba arkadaşlar 2 kızım var 3. Çocuğuma hamileyim
11 haftalık henüz
Canım o biraz göreceli mesela ikili üçlü risk oranı yüksek çıkıp aslında çocukta bir şey yok çıkıyor ama şöylede bir şey var ense kalınlığı düşük çıkınca genelde zaten risk yok aminiyosentez hariç en yakın fetal dna %99.9 koldan alınan kanla çıkıyor zorluğuda yok ben nacizane tavsiye ediyorum madem doğum paketine onlar dahil tabi yaptır ama bizim yaşlar ileri 34-35 den sonra nifty gerekiyorDoğum paketi aldığım için ikili test dahil ücrete canım. Ama ben nifty de isterim tabi. 37 yaşındayım. O da yüzde 99,9 dedi. Yüzde 100 değil diyor. İkili ve üçlü normal çıkarsa fetal dna ya gerek yok diyor. Öyle mi gerçekten?
Peki kaçıncı haftada yapılıyor fetal dna ya da nifty? Geç kalınmış olmuyor mu? Allah korusun bir anormallik olsa alıyorlar mı? Çok stresli gerçektenCanım o biraz göreceli mesela ikili üçlü risk oranı yüksek çıkıp aslında çocukta bir şey yok çıkıyor ama şöylede bir şey var ense kalınlığı düşük çıkınca genelde zaten risk yok aminiyosentez hariç en yakın fetal dna %99.9 koldan alınan kanla çıkıyor zorluğuda yok ben nacizane tavsiye ediyorum madem doğum paketine onlar dahil tabi yaptır ama bizim yaşlar ileri 34-35 den sonra nifty gerekiyor
Benimde şafak 6,aynen ölçümler yapışacak, inşallah güzel sonuçlar alırızGünaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Gözün aydın canım, 1 hafta demişlerdi ama 2 günde çıktı benim sonuçlarBen bugün gittim cok şükür kipirdanmalarini gördüm zipliyordu bi araölçümlerde sıkıntı yok kanim düşük çıkmış test yaptırmıştım takviye alacağım. Ikili test sonuclari kac gunde cikiyor bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?