2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ben 4 kız kardeşim dünyanın en güzel şeyi kız kardeş hatta bildiğin doğdugunda arkadaşınla doğmus oluyorsun resmen abim de olsun çok isterdim böyle okulda mahallede bir şey oldugunda herkesin abisi gelirdi nasıl özenirdim çocuk akılla ama hala içimde benimde. Eşimin, babamın abiliklerine bayılırım mesela dalga geçiyorum arada abim niye olmadınız benim diye Ben 3 cocuk istiyorum nasipte varsa eğer o yüzden hep ilk cocugum erkek ikinci ve üçüncü cocugum kız olsun istiyorum. Annem ikiz gebelik geçirmiş tek yumurta ikizi birisi düştü birisi yaşıyor anneden gelen ikizlikte var hatta 2. Çocugum tek yumurta ikizi kız olsun çok istiyorum tabii her şeyin başı sağlıklı hayırlı evlatlar olması ama isterken kimse hayırsızı istemez sonucta hayırlı bir şekilde istiyoruz. Sizin sadece cümleye girişiniz birazcık yanlıştıı. Yoksa herkesin gönlünden geçiyor tabi kii bir şeyler. Hamile kaldıgımdan beri kız hissediyorum elim kız cocuk kıyafetlerine gidiyor bakalım doktor ne diyecek sevmeyecek miyim sanki tabi ki seveceğiim hatta kendimize arkadaş doğuruyoruz resmeen

Evet bende öyle hissediyorum. Sanki Ekim'de gelecekmiş gibi bebiş 4 Kasım muhtemel doğum tarihi.

Günaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de 1 hafta sonra gideceğim. Yaşım ileri olduğu için test sonuçlarından çok korkuyorum. Direk fetal dna isteyelim dedim, doktorum kabul etmedi. O da yüzde yüz sonuç vermiyor dedi. Çok gerginim inşallah siz de ben de olumlu, hayırlı haberler duyarız

Ben de sadece ölçümlere baksın diyeceğim kan verir miyim onu bilmiyorum rüyamda ense kalınlığı on çıkıyodu kabus oldu bana

Yok canım öğretmen değilim şu an keşke dediğim anlardn biri normal memurum.Yıl sonuna kdr uzatılır diye kesin gözüyle bakıyordum.ilaç raporları uzatıldı bi kaç gün önce ama.nasip

Belli olmaz belki uzatırlar çünkü hala riskli bir de şu hes kodunu kaldırdılar hastalar evde mi dışarda mı bilmiyoruz ki

Canım %99.9 fetal dna acaba doktorun o gün günündemi değildi asıl ikili test olasılık hesabı ikili testte riskli çıkıp bu testlerin çoğu temiz çıkıyor yaşın ileriyse nifty testini öneriyorum ikili teste verceğin paranın üstüne koyar direk nifty yaptırırsın ben yaptırdım okadar huzurluyum ki şuan sadece detaylı yaptırcam bende 34 yaşındayım canım

Günaydınlarrr şafak 6 :) kimler bu hafta kontrole gidiyor benim Cuma günü ölçümler olacağı için stresliyim inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben bugün gittim cok şükür kipirdanmalarini gördüm zipliyordu bi ara ölçümlerde sıkıntı yok kanim düşük çıkmış test yaptırmıştım takviye alacağım. Ikili test sonuclari kac gunde cikiyor bilen var mi

Doğum paketi aldığım için ikili test dahil ücrete canım. Ama ben nifty de isterim tabi. 37 yaşındayım. O da yüzde 99,9 dedi. Yüzde 100 değil diyor. İkili ve üçlü normal çıkarsa fetal dna ya gerek yok diyor. Öyle mi gerçekten?

Canım o biraz göreceli mesela ikili üçlü risk oranı yüksek çıkıp aslında çocukta bir şey yok çıkıyor ama şöylede bir şey var ense kalınlığı düşük çıkınca genelde zaten risk yok aminiyosentez hariç en yakın fetal dna %99.9 koldan alınan kanla çıkıyor zorluğuda yok ben nacizane tavsiye ediyorum madem doğum paketine onlar dahil tabi yaptır ama bizim yaşlar ileri 34-35 den sonra nifty gerekiyor

Peki kaçıncı haftada yapılıyor fetal dna ya da nifty? Geç kalınmış olmuyor mu? Allah korusun bir anormallik olsa alıyorlar mı? Çok stresli gerçekten

Gözün aydın canım, 1 hafta demişlerdi ama 2 günde çıktı benim sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…