Biz 5.yılımızda düşünüyoruz şeker, bu halde ne nikahı ne tazelemesi.Düğünle alakalı tüm görüşlerine katılıyorum valla biz de aile zoruyla yaptık. Corona var diye yırtmaya çalıştık da olmadı maalesef
Kız ben bayram için 2 saat Bursa’ya ailemi görmeye gitmeye izin alamadım ahahahah sen bana Bodrum filan diyorsunbayramda hazır tatil satın almıştık Marmaris’ten onu bile iptal ettik mecburen
Neyse güneşimiz sağlıkla gelsin seneye beraber gideriz kısmetse
En güzel şahit
Meyve ne kadar yiyorsun günde? Ben tatlı yemiyorum diye meyveye dayandım ama oda kötü heralde
Anladım canm bu ara yaz meyveleri cıktı 'ya ona dadandım canm bişey istedikçe meyve yiyim bari kilo yapmaz diyorum masum diyorum salata falan yiyorum marul yaprağı yiyorum artık sırf mide dolsunMeyveyi doktor bana günde hangi meyveyi yiyeceksen ye 1 kivi büyüklüğünü geçme dedi. Yanında da peynir verdi işte. Ama canım benim insülin direncim ve kilom var o yüzdendir
Haftalarca hayalleriyle yaşadım yaz meyvelerinin, hepsi bir çıksın meydana, beni tutabilene aşk olsun.Anladım canm bu ara yaz meyveleri cıktı 'ya ona dadandım canm bişey istedikçe meyve yiyim bari kilo yapmaz diyorum masum diyorum salata falan yiyorum marul yaprağı yiyorum artık sırf mide dolsun
Aynen söyleyip canınızı çektirmeyim dedim ama birkaçını hasretle bekliyorum resmenHaftalarca hayalleriyle yaşadım yaz meyvelerinin, hepsi bir çıksın meydana, beni tutabilene aşk olsun.
Ooo daha var o zamanBiz 5.yılımızda düşünüyoruz şeker, bu halde ne nikahı ne tazelemesi.Ben seni getirteceğim kanımca.
Marmaris tatiline şu an ne kadar üzüldüğümü anlatamam, o kadar ihtiyacım var ki tatileee. inşallah bebeğim, her şey yolunda güzel güzel ilerlesin bebeklerimizle gidelim.
tesekkur ederim canimBilgilendirme için teşekkür ederizinşallah hiç bir sorun çıkmaz bu tansiyon konusunda. Yürüyüş konusu gerçekten de öyle hem senin kan akışın hızlanıyor senin kan akışında hızlandığı için bebeğe giden kan akışı düzenlenmiş oluyor. Harekette bereket vardır lafı her zaman doğru gelir bana
ben 10+3 de yaptirdim , daha sonucu cikmadiMerhaba kızlar. nifty testi yaptırmaya karar verdim. Doktor haftaya yaptırabilirsin dedi şuan 9+4 ama erken mi olur emin olamıyorum. 10+3 lerde yaptırılır mı? Yoksa 11. hafta mı daha mantıklı sizce? yaptırmış arkadaşlar zamanlama konusunda ne düşünüyor? Kaçıncı haftada yaptırdınız? Invitae testi yaptıran var mı?
ay ben 10. yilimda tekrar dugun yapmak istiyorumBiz 5.yılımızda düşünüyoruz şeker, bu halde ne nikahı ne tazelemesi.Ben seni getirteceğim kanımca.
Marmaris tatiline şu an ne kadar üzüldüğümü anlatamam, o kadar ihtiyacım var ki tatileee. inşallah bebeğim, her şey yolunda güzel güzel ilerlesin bebeklerimizle gidelim.
Anladım canm bu ara yaz meyveleri cıktı 'ya ona dadandım canm bişey istedikçe meyve yiyim bari kilo yapmaz diyorum masum diyorum salata falan yiyorum marul yaprağı yiyorum artık sırf mide dolsun
Muz hergün yiyorum ama oda kabızlığa götürüyor beniMuz bebişe yarıyor çiğ kuruyemiş al canım bari oda bebişe yarar
Bende de kilo problem ya insulın direncim vardı ve pcos kilo olayı ile bağlantılı geri almıştım verdiğim kiloları öyle hamile kaldım üzücü biraz benim için etraftanda dikkat et deyip duruyorlar ama 4 saat ara verince öğünler arası bayılacak gibi oluyorum soğuk terliyorum elinde olmayan sebeplerden de kilolu olabiliyor insanlar kimse anlamıyorBebek için son 3 ay diyorlar canım kilo artışı için önemliymiş. Daha kilo olayı alınır bence zaten sen kilo konusunu aşmış birisin nasıl ne yemen gerektiğini gayet iyi biliyorsundur bence o yüzden düşünme bunları iştah artışıda başlayacak elbet. Hem hamurişidir ekmedir tatlıdır vs sana sadece boş kilo aldırır ama vitaminli şeyler sana ve bebeğine yarar. Yazmıştım buraya doktorumun tavsiye ile diyetisyene başladım ben listeye uygun besleniyorum. 2,5 kilo verdim diyetisyenle konustugumda ne çocuğa ne de bana zararı olduğunu hatta şimdi porsiyonları bilerek küçük tutuyorum 6. Ayına girdiğimizden itibaren miktarlarını artırcam asıl ihtiyaç o zaman başlıyor demişti
Bende de kilo problem ya insulın direncim vardı ve pcos kilo olayı ile bağlantılı geri almıştım verdiğim kiloları öyle hamile kaldım üzücü biraz benim için etraftanda dikkat et deyip duruyorlar ama 4 saat ara verince öğünler arası bayılacak gibi oluyorum soğuk terliyorum elinde olmayan sebeplerden de kilolu olabiliyor insanlar kimse anlamıyor
Aynen canım ama patavatsız çok işteBende öyle pcos, insülin direnci son 5 aydır çocuk için tedavi vs derken iyice bünyem şaşırdı. Önemli olan az az sık sık tüketmek. Önemli olan cocuklarım sağlıkla doğması suanda
bende uzun sure ac kalinca midem daha kotu bulaniyorBende de kilo problem ya insulın direncim vardı ve pcos kilo olayı ile bağlantılı geri almıştım verdiğim kiloları öyle hamile kaldım üzücü biraz benim için etraftanda dikkat et deyip duruyorlar ama 4 saat ara verince öğünler arası bayılacak gibi oluyorum soğuk terliyorum elinde olmayan sebeplerden de kilolu olabiliyor insanlar kimse anlamıyor
Kuzu çok iyi anlıyorum bende de çok kilo ve insülin direnci vardı şekerim çok hızlı çakılırdı sağlıklı düşünemez o an yükselsin diye elimin altında ne varsa atıştırmak zorunda kalırdım bazen. Çok dikkat ettiğim dönemlerde bile vermem x10 daha zordu. Diyetisyen desteği bu dönemde faydalı olabilir bebek söz konusu.Bende de kilo problem ya insulın direncim vardı ve pcos kilo olayı ile bağlantılı geri almıştım verdiğim kiloları öyle hamile kaldım üzücü biraz benim için etraftanda dikkat et deyip duruyorlar ama 4 saat ara verince öğünler arası bayılacak gibi oluyorum soğuk terliyorum elinde olmayan sebeplerden de kilolu olabiliyor insanlar kimse anlamıyor
Tuzu kullanmayınca aynı şey bir daha olmadı canım, öyle korktum ki, daha tuza yaklaşmamAnladım canım şükür sevindim adına
Tansiyonun nasıl oldu umarım bi daha sıkıntı olmamıştır canım
Bende iyiyim şükür
Erkekler ve çiçeklere bakış açılarıbenimkinin çiçeğe bakış açısı gereksiz olduğu yönündemesela 14 şubatta pırlanta kolye alma teklifiyle geldi, dedim bebek gelcek gerek yok. çiçek alsan yeter. ya off çiçeğe o kadar para vercem solup gitcek ne gerek var kolyeyi takarsın en azından diyo aşırı parlak maddi durumumuz da yoktur he adam aşırı gerçekçi sadece yılda 5 çiçek alacağıma bi takı alırım diyor
oğluşun da alır babası da alııır sen hele bi doğuuur
bende uzun sure ac kalinca midem daha kotu bulaniyor
Canım bizim miniğin de cinsiyeti belli oldu.Bi oğlum olacakmış tabloya eklersinoh maşallah ya canım gözün aydın :)
ohhh havalar da ısınıyor valla ne iyi gelir tatil sana.
ultrason çıktısı verdi mi üzerinde yazıyordur belki ?
Yer kalmadı ki evdeErkekler ve çiçeklere bakış açıları
Solanlardan değil de saksı bitkisi daha sever oldum ben :)
Oo sağlıkla gelsin kuzucuk Gözün Aydın canım ekliyorumCanım bizim miniğin de cinsiyeti belli oldu.Bi oğlum olacakmış tabloya eklersin
Ben zaten bu orkide bakmayı hiç beceremiyorum. 3-4 taneyi Pert etmişliğim varYer kalmadı ki evdeev zaten ufak çiçekler sadece salonda salon desen 16 m2 filan. 6 orkide bi kaç aloevera ve sukulent kaktüs filan var. Ve Ev o kadAr kuzey ve güneş de almıyor ki 2 senedir sadece 1 orkidem açabildi hiç hoşlanmıyor o yüzden. Dün de gitmiş çiçekçi güneşe ihtiyaç duymuyor dedi diye sarı kalanchoe almış bari açsın da renk olsun diyor iyi yaptın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?