2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz 5.yılımızda düşünüyoruz şeker, bu halde ne nikahı ne tazelemesi. Ben seni getirteceğim kanımca.

Marmaris tatiline şu an ne kadar üzüldüğümü anlatamam, o kadar ihtiyacım var ki tatileee. inşallah bebeğim, her şey yolunda güzel güzel ilerlesin bebeklerimizle gidelim.

Meyveyi doktor bana günde hangi meyveyi yiyeceksen ye 1 kivi büyüklüğünü geçme dedi. Yanında da peynir verdi işte. Ama canım benim insülin direncim ve kilom var o yüzdendir
Anladım canm bu ara yaz meyveleri cıktı 'ya ona dadandım canm bişey istedikçe meyve yiyim bari kilo yapmaz diyorum masum diyorum salata falan yiyorum marul yaprağı yiyorum artık sırf mide dolsun

Anladım canm bu ara yaz meyveleri cıktı 'ya ona dadandım canm bişey istedikçe meyve yiyim bari kilo yapmaz diyorum masum diyorum salata falan yiyorum marul yaprağı yiyorum artık sırf mide dolsun
Haftalarca hayalleriyle yaşadım yaz meyvelerinin, hepsi bir çıksın meydana, beni tutabilene aşk olsun.

Haftalarca hayalleriyle yaşadım yaz meyvelerinin, hepsi bir çıksın meydana, beni tutabilene aşk olsun.
Aynen söyleyip canınızı çektirmeyim dedim ama birkaçını hasretle bekliyorum resmen iyiki yaz meyvelerine sonlarına doğru denk geliyoruz bol bol yeriz

Ooo daha var o zaman bize de gezmeye bahane olsun vakit olursa geliriz tabi

İnşallah kuzucum biz de bi üzüldük ama geçti

tesekkur ederim canim evet aynen oyle
ben 10+3 de yaptirdim , daha sonucu cikmadi
ay ben 10. yilimda tekrar dugun yapmak istiyorum en sevdigim sey bu yaban ellerde en cok hasretini cektigim sey dugun ve halay

K KIR PAPATYASII , hayirli olsun canim bir prensesimiz daha geliyor

Muz bebişe yarıyor çiğ kuruyemiş al canım bari oda bebişe yarar

Bende de kilo problem ya insulın direncim vardı ve pcos kilo olayı ile bağlantılı geri almıştım verdiğim kiloları öyle hamile kaldım üzücü biraz benim için etraftanda dikkat et deyip duruyorlar ama 4 saat ara verince öğünler arası bayılacak gibi oluyorum soğuk terliyorum elinde olmayan sebeplerden de kilolu olabiliyor insanlar kimse anlamıyor

Bende öyle pcos, insülin direnci son 5 aydır çocuk için tedavi vs derken iyice bünyem şaşırdı. Önemli olan az az sık sık tüketmek. Önemli olan cocuklarım sağlıkla doğması suanda

bende uzun sure ac kalinca midem daha kotu bulaniyor

Kuzu çok iyi anlıyorum bende de çok kilo ve insülin direnci vardı şekerim çok hızlı çakılırdı sağlıklı düşünemez o an yükselsin diye elimin altında ne varsa atıştırmak zorunda kalırdım bazen. Çok dikkat ettiğim dönemlerde bile vermem x10 daha zordu. Diyetisyen desteği bu dönemde faydalı olabilir bebek söz konusu.
Bir de kesinlikle 2 saatten uzun süre bir şey atıştırmadan durma en kötü süt ayran yoğurt filan muhakkak tüket daha kötü olursun. Bende de gebelik sonrası ekstra şeker düşmeleri yeniden başladı. İyi bi beslenmeyle yolunda tutarsın inşallah her şeyi

Anladım canım şükür sevindim adına
Tansiyonun nasıl oldu umarım bi daha sıkıntı olmamıştır canım
Bende iyiyim şükür
Tuzu kullanmayınca aynı şey bir daha olmadı canım, öyle korktum ki, daha tuza yaklaşmam demek ki ben salatalığı, ayvayı tuzlayıp yiye yiye yapmışım o işi

Erkekler ve çiçeklere bakış açıları
Solanlardan değil de saksı bitkisi daha sever oldum ben :)

Erkekler ve çiçeklere bakış açıları
Solanlardan değil de saksı bitkisi daha sever oldum ben :)
Yer kalmadı ki evde ev zaten ufak çiçekler sadece salonda salon desen 16 m2 filan. 6 orkide bi kaç aloevera ve sukulent kaktüs filan var. Ve Ev o kadAr kuzey ve güneş de almıyor ki 2 senedir sadece 1 orkidem açabildi hiç hoşlanmıyor o yüzden. Dün de gitmiş çiçekçi güneşe ihtiyaç duymuyor dedi diye sarı kalanchoe almış bari açsın da renk olsun diyor iyi yaptın dedim
Canım bizim miniğin de cinsiyeti belli oldu.Bi oğlum olacakmış tabloya eklersin
Oo sağlıkla gelsin kuzucuk Gözün Aydın canım ekliyorum

Ben zaten bu orkide bakmayı hiç beceremiyorum. 3-4 taneyi Pert etmişliğim var şubatta aldı bir tane eşim, onun İçin mayalı şekerli sulu bir karışım düşünüyorum umarım bunu da pert etmem coşturuyor diyorlar orkideleri istersen deneyince söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…