2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O kadar haklısın ki. Huy işte bende altında kalmam kolay kolay söylenen sözlerin. Bir kaç kişi yadırgayınca acaba dedim, sanki uzaylı ismi, yok çok eski isimmiş bilmem ne. Ben de ben beğeniyorum, içime de siniyor diyorum bakakalıyorlar da. İnsanlarda bu kadar sevgisizlik, hırçınlık niye.
Vallahi çok güzel söylemişsin, ağzına sağlık Artık kayınvalide kayınpederi geçtik bide onların bi üst kuşağının isimleri çıktı tövbe estağfurullah.

Bence eşinle siz nasıl mutlu olursanız . Bizde Almila da netiz. Yok o nasıl işim yok yabanci ismi gibi Arapça koysaydiniz ne saçma yorumlar yorumlar hiç umrumda olmadı . Biz bunu sevdik bu olacak dedik. Insanları bosverin Sunshine da demiş onlar da doğursun sevdiklerini koysun . Benim bı akrabam çok değişik bir isim koydu açıkçası çok tuhaf gelmişti bana da ismi şimdi yazmayayim koyan çıkar ki sanmam ismiyle hayırlı ve sağlıklı yaşasın dedim geçtim . Önemli olan anne ve babanın ne istediği ki bence annenin ne istediği daha önemli o kadar uğrasiyoruz

Almila bir arkadaşımın kızının ismi çok kibar ve hoş bir isim, o da çok cici bir kızdı
Yok benim de çok içime sinen bir isim kolay değiştirmem zaten de bir tek bana mı güzel geliyo bu isim gibi oldum
İşte sırf başkalarında olmasın diyerek çok absürt isimler koyanda çok. Ama dediğiniz gibi sonuçta yine onların kararı .
kesinlikle öyle ne kadar sıkıntı çekiyoruz sırf onlar için. Umarım bebişlerimiz zevklerimizi beğenirler

Canım gerçekten hiç merak etme inşallah sağlıkla gelecekler bana bir doktor plesanta aşağıda dedi mesela başka doktor değil dedi .
Aslında tıp bazen tamamen tahmin üstüne kurulu, bazı şeyler sadece doğunca anlaşılabilecek ve şu an biz tahminler üstüne bebeklerimizi büyütüyoruz. Allah nasip ederse bebeklerimize sağ salim kavuşacağız zamanlı ve sağlıklı.

Bence isimlere herkesin yorumu değişir. Eğer szin içinize siniyorsa ve anlamı da güzelse önemli olan bu . Inşallah isimlerini begenirler

Aynı şeyi düşünüyorum :) Annenin bebekteki emeği yadsınamaz.
Adıyla yaşasın bebişin.
Bana da kuzenim geçen tutturdu Doruk aynı Moruk der gibi koyma o nasıl isim filan.
Ben sevdim filan dedim tutturdu illa koymayacaksın
-Sunshine cığıma katılıyorum, onlar da doğursun sevdikleri isimleri koysun

Aynen öyle o yüzden her denilene çok takılmamak gerekiyormuş. Mesela ben başta kürtaj olmak üzere hastaneye gitmiştim bana kese boş demişlerdi sonra bir kaç gün geçince bebek göründü . Bir şeker ilacı kullandım doktorum yazmıştı diğer doktor kesin bebek düşer gibi saçma ve emin konuştu . Kanamam oldu aynı sekilde .Anlayacağın canım çok badire atlatan biri olarak söylüyorum bebek dogacaksa bizimle olacaksa oluyor. Hamileliğin tadını çıkaracak az zamanımız kaldı

Koymayacaksin ne ya off bu insanlar çok değişik cidden isim konusunda kimseye hak düşmez. Birde zevkler bir olamaz ki mümkün değil yani

Annemle konuşurken geçende, son zamanlar ağır geçiyor artık çıksın diyosun, çıkınca da bu nerden çıktı diyorsun demişti. Hamilelik güzel kolay bişey demişti.
Bebek büyütmek, onun dünyaya entegre olması kolay değil. İnşallah kolay alışırlar dünyamıza ve biz ailelerine.
Ya hatırlıyorum senin sürecini tamamen mucize, Allah'ın lütfu

Koymayacaksin ne ya off bu insanlar çok değişik cidden isim konusunda kimseye hak düşmez. Birde zevkler bir olamaz ki mümkün değil yani
Ya sorma, her arayan ben kirvesi olcam diyor o da ayrı dert, eşim hepsine söz veriyor bizim oğlanın pipisini tutan çok olacak
Herkesin zevki kendine, içimize sinmişse kime ne...

Sağlıgıyla sıhhatiyle bekleyecek güneş 37-38. Haftalarıı inanalım kuzuum tabi ki tedbirli olmakta fayda var

Asaf ismi bence çok güzel bir isim. Benimde aklımda bir isim var her söylediğim sizinkiler gibi bir tepKi veriyor ama sanki çocuk bu isimle gelecek yani öyle içime sindi. Milleti boşver yaa gerçekten biz büyütücez bizden başka sanki kim adıyla fazlasıyla hitap edecek ki

Evet insanın içine bir isim sindi mi gerçekten öbürleri yabancı gibi geliyor benimseyemiyor insan. Öyle tabiki önemli olan bizim içimize sinmesi

Ayy ne bileyim gerçekten anneler öyle diyor da dogsunlar bir koklayalim sevelim minnaklari sonra uyumuyorlar diye burda aglaşiriz

Ya sorma, her arayan ben kirvesi olcam diyor o da ayrı dert, eşim hepsine söz veriyor bizim oğlanın pipisini tutan çok olacak
Herkesin zevki kendine, içimize sinmişse kime ne...
Ahahahha ay kirveyi ilk kez duydum sünnet olunca mi kirve olunuyor. Bu arada Doruk bence çok güzel bir isim

kuzum hiçbir sıkıntı da yaşamayabilirsin. bu şekil bozukluğunun da ne kadar olduğu önemli. belki çok çok hafiftir.
benim özellikle kasılma anlarında dışarıdan bile belli oluyor mesela.
ama yorulmakla alakasını çözemedim.
ha ama şöyle mesela yorulunca kasılmalarım çok oluyor alakası var mı bilmiyorum :)
sen hareketlerin konusunda bi tık daha bilinçli ol Allahın izniyle erişeceğiz güzel günlere.

Canım benim ki o kadar karışık ki beş altı tane alt beş altı tane zıbın var Dr brown's un biberonunu aldım. Sevi bebeden reflü yatagi aldım ama liste yapmadım bakıp çıkaracagim ama
liste bekliyorum ben anlamam

Kız şimdi üç yaşında çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı canım . Inşallah olmaz sende de sıkıntı
ay maşallah kuzucuğa.
inşallah bakalım :)
bence moruk denmesi hoşuna bile gidebilir
yeni nesil kendi arasında normalde de çok kullanıyor illa adının doruk olmasına gerek yok bence

Sağlıgıyla sıhhatiyle bekleyecek güneş 37-38. Haftalarıı inanalım kuzuum tabi ki tedbirli olmakta fayda var
inşallah çiçeğim dua ederken hiçbirinizin bebeğini es geçmiyorum :) omuz omuza erişeceğiz o günlere inşallah
Ayy ne bileyim gerçekten anneler öyle diyor da dogsunlar bir koklayalim sevelim minnaklari sonra uyumuyorlar diye burda aglaşiriz
uykusuz gecelerimi sabırsızlıkla bekliyorum

İnşAllah canım Çok hafif duruyordu ultrasonda ilk benim fazla yorulduğum için kasılı duruyor çocuk sandı sonraki gittiğimde belki rahim şeklinden dolayıdır bazı kadınların bu şekilde duruyor diye eliyle tarif etmişti ama benim hiç kasılmam yok çok şükür de çocuk o şekilde duruyormuş bir sıkıntı görmedi sadece ileri ki haftalarda takip ederiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…