2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün kontrole gittim . Şükür sağlığı yerinde gidiyor. Hatta 1 hafta önden gidiyor. Rahatına da düşkün beyfendi doğduğunda bilmiyorum böyle artist olur mu bilmiyorum :) resimde artistliğini göreceksiniz zaten :)

Ayrıntılı ultrason da bir problem çıkmıştı o canımı sıktı inşallah bir problem çıkmaz ya kalp kapakciginda bir yerde parlaklık var . Eko istedi. 2 hafta sonra yaptircam işte. Bakalım

Eklentiler

• 20220608_180856.webp
    68 KB · Görüntüleme: 84
  • 20220608_180549.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 89
Evet insanın içine bir isim sindi mi gerçekten öbürleri yabancı gibi geliyor benimseyemiyor insan. Öyle tabiki önemli olan bizim içimize sinmesi

Sağlıkla gelsiin sağlıkla adıyla yaşasın inşallah Netleşince bizede haber ver burada sizlere yazarken bebeklerinizn isimleriyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor

Ay bende öyleyim resmen bu zorlu ve dünyanın en güzel yolculuğunda sizlerden destek alıyorum. Yol arkadaşlığınız bana iyi hissettiriyor

Hem yan durup hem yüzünü mü kapatmışş o minik inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım organlarda ki parlaklık olayları son 3 ayda kapanıyormuş bol bol dua edip içini ferah tut insallah

Hem yan durup hem yüzünü mü kapatmışş o minik inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım organlarda ki parlaklık olayları son 3 ayda kapanıyormuş bol bol dua edip içini ferah tut insallah
Sıpa sıpa:) göstermedi yine.. artist :)) inşallah problem çıkmaz ya canımı sıktı biraz .. sende durumlar nasıl. Nasıl gidiyor

maşallah kuzucuğa
bebiş resmen çekmeyin noluyo kardeşim ne bu tantana demiş
geçmiş olsun genelde o parlaklığın hep kaybolduğunu okudum sen de bu haberi verenlerden olursun inşallah :)

Ay bende öyleyim resmen bu zorlu ve dünyanın en güzel yolculuğunda sizlerden destek alıyorum. Yol arkadaşlığınız bana iyi hissettiriyor

Benim bebeğimin de kalbinde parlaklık göründü. Doktorum da biz de umursamadık. Kaybolacak çünkü.

Sıpa sıpa:) göstermedi yine.. artist :)) inşallah problem çıkmaz ya canımı sıktı biraz .. sende durumlar nasıl. Nasıl gidiyor

İnşallah canım dua edelim bol bol Bende iyiyim çok şükür haftaya detaylı ultrason için gitcem doktora bakalım güzel şeyler duyarım inşallah

0-3 belki ilk bir ay fln kullaniliyor bizim bebeklerde. Asyalilarin bebekleri mesela minancik onlar ilk 6 ay kullaniuor 0-3 u
Kızlar sonuçlarım çıktı anlayan varsa bakabilir misiniz ? Üre ve demir düşük biraz endişelendim ama
kuzum ure dusuklugu ne demek bilmiyorjm ama kolestrol bende de yuksek , gebelikte normal demisti karaciger degerleri yukselirmis.
Canım benim ki o kadar karışık ki beş altı tane alt beş altı tane zıbın var Dr brown's un biberonunu aldım. Sevi bebeden reflü yatagi aldım ama liste yapmadım bakıp çıkaracagim ama
Bende Dr. browns alicam ama duydum ki her bebek her biberonu almazmis. o yuzden set almayin hemen diyorlar
Tahmin degilde , bilmem kac kisi uzerinde deney yapmislar yada arastirip gozlemlemlemisler ya o veriler uzerinden sonuc cikarmislar.

O sonuclara gore de genelleme yapiyorlar. Zaten surada bile kac kisiyiz , hepimizin gebeligi birbirinden farkli doktorlarin isi cok zor
Ya sorma, her arayan ben kirvesi olcam diyor o da ayrı dert, eşim hepsine söz veriyor bizim oğlanın pipisini tutan çok olacak
Herkesin zevki kendine, içimize sinmişse kime ne...
Kirvelik kolay is degil , tamamen duygusal . en cok masrafa destek olan , yavruna hediyeleri onune seren kazanir
Benim bebeğimin de kalbinde parlaklık göründü. Doktorum da biz de umursamadık. Kaybolacak çünkü.
kuzum nasil oldun ? doktor dan var mi bir haber ?

maşallah kuzucuğa
bebiş resmen çekmeyin noluyo kardeşim ne bu tantana demiş
geçmiş olsun genelde o parlaklığın hep kaybolduğunu okudum sen de bu haberi verenlerden olursun inşallah :)

Ayrıntılı ultrasonda da çene altında idi eli . Mübarek artist artist takılıyor. Keyfi yerinde şükür:)

kuzum nasil oldun ? doktor dan var mi bir haber ?
Yavrum görüştüm doktorumla, kasılmaların artması normal dedi, her zamanki gibi.
Apandisit bölgesindeki ağrı çok zorluyor beni, haftaya kan vereceğim yine enfeksiyon bakılacak. Onun dışında iyiyim diyelim, sen nasılsın kuzuşum?
Bilmiyorum ki ne yapsam eko yaptirirsin demisti. Benim canımı sıktı sonra toparladı. 15 gün sonra yaptır demişti
Benim gittiğim perinatolog profesördü. Çok rahat ve kendinden emin bir şekilde kafaya takılacak bir şey değil, doğuma kadar kayboluyor dedi, hiç endişe etmedim o yüzden bebeğim. Korkma, çok sık rastlanıyormuş buna.

Çoğu kişi de oluyor sanırım. Hadi hayırlısı olsun bakalım. İçim rahatladı. Çok sağ ol ya

anladim canim , enfeksiyon devam ederse mudahale edicekler demi ?

Ben napim , rutin kan testimi verdim , gelirkende tostumu aldim biraz midem sakinlessin kahvalti niyetine yiyecegim
Belki hiç kullanmayacaklar canım ben ne olursa olsun yedek dursun diye aldım
Evet ya , benim arkadasin bebegi hic mama yemiyor , beklemis anne sutunude sevmiyor pasam anca bir biberondan su iciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…