Evet insanın içine bir isim sindi mi gerçekten öbürleri yabancı gibi geliyor benimseyemiyor insan. Öyle tabiki önemli olan bizim içimize sinmesi
kuzum hiçbir sıkıntı da yaşamayabilirsin. bu şekil bozukluğunun da ne kadar olduğu önemli. belki çok çok hafiftir.
benim özellikle kasılma anlarında dışarıdan bile belli oluyor mesela.
ama yorulmakla alakasını çözemedim.
ha ama şöyle mesela yorulunca kasılmalarım çok oluyor alakası var mı bilmiyorum :)
sen hareketlerin konusunda bi tık daha bilinçli ol Allahın izniyle erişeceğiz güzel günlere.
liste bekliyorum ben anlamam
ay maşallah kuzucuğa.
inşallah bakalım :)
bence moruk denmesi hoşuna bile gidebilir
yeni nesil kendi arasında normalde de çok kullanıyor illa adının doruk olmasına gerek yok bence
inşallah çiçeğim dua ederken hiçbirinizin bebeğini es geçmiyorum :) omuz omuza erişeceğiz o günlere inşallah
uykusuz gecelerimi sabırsızlıkla bekliyorum
Kızlar bugün kontrole gittim . Şükür sağlığı yerinde gidiyor. Hatta 1 hafta önden gidiyor. Rahatına da düşkün beyfendidoğduğunda bilmiyorum böyle artist olur mu bilmiyorum :) resimde artistliğini göreceksiniz zaten :)
Ayrıntılı ultrason da bir problem çıkmıştı o canımı sıktı inşallah bir problem çıkmaz ya kalp kapakciginda bir yerde parlaklık var . Eko istedi. 2 hafta sonra yaptircam işte. Bakalım
Sıpa sıpa:) göstermedi yine.. artist :)) inşallah problem çıkmaz ya canımı sıktı biraz .. sende durumlar nasıl. Nasıl gidiyorHem yan durup hem yüzünü mü kapatmışş o minikinşallah bir sıkıntı çıkmaz canım organlarda ki parlaklık olayları son 3 ayda kapanıyormuş bol bol dua edip içini ferah tut insallah
maşallah kuzucuğaKızlar bugün kontrole gittim . Şükür sağlığı yerinde gidiyor. Hatta 1 hafta önden gidiyor. Rahatına da düşkün beyfendidoğduğunda bilmiyorum böyle artist olur mu bilmiyorum :) resimde artistliğini göreceksiniz zaten :)
Ayrıntılı ultrason da bir problem çıkmıştı o canımı sıktı inşallah bir problem çıkmaz ya kalp kapakciginda bir yerde parlaklık var . Eko istedi. 2 hafta sonra yaptircam işte. Bakalım
Ay bende öyleyim resmen bu zorlu ve dünyanın en güzel yolculuğunda sizlerden destek alıyorum. Yol arkadaşlığınız bana iyi hissettiriyor
Benim bebeğimin de kalbinde parlaklık göründü. Doktorum da biz de umursamadık. Kaybolacak çünkü.Kızlar bugün kontrole gittim . Şükür sağlığı yerinde gidiyor. Hatta 1 hafta önden gidiyor. Rahatına da düşkün beyfendidoğduğunda bilmiyorum böyle artist olur mu bilmiyorum :) resimde artistliğini göreceksiniz zaten :)
Sıpa sıpa:) göstermedi yine.. artist :)) inşallah problem çıkmaz ya canımı sıktı biraz .. sende durumlar nasıl. Nasıl gidiyor
0-3 belki ilk bir ay fln kullaniliyor bizim bebeklerde. Asyalilarin bebekleri mesela minancik onlar ilk 6 ay kullaniuor 0-3 ubu listeye göre çoğunu tamamlamışım ama tabi beden konusunda sıkıntılarım var.
anneler sizler yenidoğan için alışverişi 0 ya da 0-1 ay aldınız mı? ya da ne beden alıyorsunuz 3 ay mı?
özellikle tecrübeli analar
ben geçenki alışverişte yine 3 aylık kıyafetlere yükselmişim
yenidoğan sadece
2 uzun kollu patikli tulum,
1 üçlü takım,
3 alt pijama
3 çıtçıtlı body
çorap var.
alt pijamanın üstü yok mesela şu an farkettim
3 ay için yeterince kıyafetimiz var diye düşünüyorum.
ama ilk yenidoğan alışverişi bununla kalsın mı sizce? ilerleyen haftalarda bebeğin kilosuna göre mi eklemek mantıklı ya da doğunca. 2 güne siparişle geliyor zaten eve.
ne dersiniz
kuzum ure dusuklugu ne demek bilmiyorjm ama kolestrol bende de yuksek , gebelikte normal demisti karaciger degerleri yukselirmis.Kızlar sonuçlarım çıktı anlayan varsa bakabilir misiniz ? Üre ve demir düşük biraz endişelendim ama
Bende Dr. browns alicam ama duydum ki her bebek her biberonu almazmis. o yuzden set almayin hemen diyorlarCanım benim ki o kadar karışık kibeş altı tane alt beş altı tane zıbın var Dr brown's un biberonunu aldım. Sevi bebeden reflü yatagi aldım ama liste yapmadım bakıp çıkaracagim ama
Tahmin degilde , bilmem kac kisi uzerinde deney yapmislar yada arastirip gozlemlemlemisler ya o veriler uzerinden sonuc cikarmislar.Aslında tıp bazen tamamen tahmin üstüne kurulu, bazı şeyler sadece doğunca anlaşılabilecek ve şu an biz tahminler üstüne bebeklerimizi büyütüyoruz. Allah nasip ederse bebeklerimize sağ salim kavuşacağız zamanlı ve sağlıklı.
Kirvelik kolay is degil , tamamen duygusalYa sorma, her arayan ben kirvesi olcam diyor o da ayrı dert, eşim hepsine söz veriyor bizim oğlanın pipisini tutan çok olacak
Herkesin zevki kendine, içimize sinmişse kime ne...
kuzum nasil oldun ? doktor dan var mi bir haber ?Benim bebeğimin de kalbinde parlaklık göründü. Doktorum da biz de umursamadık. Kaybolacak çünkü.
İnşallah canım benim . Sorun çıkmaz inşallah. Heyecan fazla yapma olur muİnşallah canım dua edelim bol bolBende iyiyim çok şükür haftaya detaylı ultrason için gitcem doktora bakalım güzel şeyler duyarım inşallah
Bilmiyorum ki ne yapsam eko yaptirirsin demisti. Benim canımı sıktı sonra toparladı. 15 gün sonra yaptır demiştiBenim bebeğimin de kalbinde parlaklık göründü. Doktorum da biz de umursamadık. Kaybolacak çünkü.
Ayrıntılı ultrasonda da çene altında idi eli . Mübarek artist artist takılıyor. Keyfi yerinde şükür:)maşallah kuzucuğa
bebiş resmen çekmeyin noluyo kardeşim ne bu tantana demiş
geçmiş olsun genelde o parlaklığın hep kaybolduğunu okudum sen de bu haberi verenlerden olursun inşallah :)
İnşallah canım çok sağ olMaşallah büyümüş artık annesi, minyatür insan gibi herbiriRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Set almadım ben canım bı tane büyük olandan aldımBende Dr. browns alicam ama duydum ki her bebek her biberonu almazmis. o yuzden set almayin hemen diyorlar
Mantikli :) bende ilk basta bir tane alacagim , ne olur ne olmaz diyeSet almadım ben canım bı tane büyük olandan aldım
Yavrum görüştüm doktorumla, kasılmaların artması normal dedi, her zamanki gibi.kuzum nasil oldun ? doktor dan var mi bir haber ?
Benim gittiğim perinatolog profesördü. Çok rahat ve kendinden emin bir şekilde kafaya takılacak bir şey değil, doğuma kadar kayboluyor dedi, hiç endişe etmedim o yüzden bebeğim. Korkma, çok sık rastlanıyormuş buna.Bilmiyorum ki ne yapsam eko yaptirirsin demisti. Benim canımı sıktı sonra toparladı. 15 gün sonra yaptır demişti
Belki hiç kullanmayacaklar canım ben ne olursa olsun yedek dursun diye aldımMantikli :) bende ilk basta bir tane alacagim , ne olur ne olmaz diye
Çoğu kişi de oluyor sanırım. Hadi hayırlısı olsun bakalım. İçim rahatladı. Çok sağ ol yaYavrum görüştüm doktorumla, kasılmaların artması normal dedi, her zamanki gibi.
Apandisit bölgesindeki ağrı çok zorluyor beni, haftaya kan vereceğim yine enfeksiyon bakılacak. Onun dışında iyiyim diyelim, sen nasılsın kuzuşum?
Benim gittiğim perinatolog profesördü. Çok rahat ve kendinden emin bir şekilde kafaya takılacak bir şey değil, doğuma kadar kayboluyor dedi, hiç endişe etmedim o yüzden bebeğim. Korkma, çok sık rastlanıyormuş buna.
anladim canim , enfeksiyon devam ederse mudahale edicekler demi ?Yavrum görüştüm doktorumla, kasılmaların artması normal dedi, her zamanki gibi.
Apandisit bölgesindeki ağrı çok zorluyor beni, haftaya kan vereceğim yine enfeksiyon bakılacak. Onun dışında iyiyim diyelim, sen nasılsın kuzuşum?
Evet ya , benim arkadasin bebegi hic mama yemiyor , beklemis anne sutunude sevmiyor pasamBelki hiç kullanmayacaklar canım ben ne olursa olsun yedek dursun diye aldım
İnşallah canım benim . Sorun çıkmaz inşallah. Heyecan fazla yapma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?