Çıkarsa ameliyat ederler artık.anladim canim , enfeksiyon devam ederse mudahale edicekler demi ?
Ben napim , rutin kan testimi verdim , gelirkende tostumu aldimbiraz midem sakinlessin kahvalti niyetine yiyecegim
İnşallah canımmaşallah kuzucuğa
bebiş resmen çekmeyin noluyo kardeşim ne bu tantana demiş
geçmiş olsun genelde o parlaklığın hep kaybolduğunu okudum sen de bu haberi verenlerden olursun inşallah :)
Benim hissettiğim nabzı mi anlamadım ki tık tıkYa heycanlanıyorum ben düzenli her gün hareketlerini hissetmiyorum belki de ondandır bu heycan iyi mi değil mii
Bencede bir kereden bir sey olmaz. Birde ayak paca cok pisiyor , bir mikrobu kalmiyordurKızlar ya hamilelikte sakadat, kelle paça, işkembe, kokoreç vs yemeyin diyorlar yaa ben ayak paça çorbası çok severiim ve şuanda resmen onu aşeriyorum içsem ne olur ki ya resmen burnuma koktu. En son hamileliğimin başında hamile olduğumu bilmiyordum ve corona olmustum o zaman içtim o zamandır içmiyorum. Diyorum bir seferden bir şey olmaz aslında
ye kiz, beni yalniz birakmaOhh afiyet olsun, bugün ilaç almayı unuttum midem berbat.O yüzden ben de yerim belki.
Ayy bende kokoreç istiyorum ya doktoruma sormadım ama kağan kocatepe abartı porsiyonlar olmadığı sürece temiz yapılan yerdeyse sorun olmaz diyorKızlar ya hamilelikte sakadat, kelle paça, işkembe, kokoreç vs yemeyin diyorlar yaa ben ayak paça çorbası çok severiim ve şuanda resmen onu aşeriyorum içsem ne olur ki ya resmen burnuma koktu. En son hamileliğimin başında hamile olduğumu bilmiyordum ve corona olmustum o zaman içtim o zamandır içmiyorum. Diyorum bir seferden bir şey olmaz aslında
Temiz yer de yapiliyorsa cig sushi bile yenilebilir diyor doktorlar. kokerec fln hepsi pismis urunler. guzel bir restaurant da yenilebilir .Ayy bende kokoreç istiyorum ya doktoruma sormadım ama kağan kocatepe abartı porsiyonlar olmadığı sürece temiz yapılan yerdeyse sorun olmaz diyor
ayy kuzumm , ne desem bilemedim ..Anne ve babanın canı sıkkın bugün sanırım bebişimde üzgüneşimin görevlendirmesi çıktı ani suriye ye yeni yapılacak harekat için hemde zırhlı araç içinde görevi çıkışta öğrendik 3-6 ay arası değişiyormuş doğuma bile yetişemeyecek en iyi ihtimalde o üzülmesin diye susuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Yarın dilekçe vericez gebelik var 2. Grupla gitsin diye kabul edilmesi çok zor ama bakalım
İnşallah dua edin yarın başvuracağızTemiz yer de yapiliyorsa cig sushi bile yenilebilir diyor doktorlar. kokerec fln hepsi pismis urunler. guzel bir restaurant da yenilebilir .
ayy kuzumm , ne desem bilemedim ..
Insallah, ikinci grupla gitme istegi kabul edilir
Seni yicem seni, tatlış şey.ye kiz, beni yalniz birakma
bebise bir zarari yok dedin ya, bence agri cekmektense ameliyat etsinler , rahat edersin
tabikide kuzum , dualarimiz sizinleİnşallah dua edin yarın başvuracağızallah koruyacak artık diyorum teselli için
Ben de öyleydim, her gün bir kaç kez kusuyordum ve hiç bir şey yemiyordum, tiksiniyordum yemek lafından. Prilam içiyorum artık. Çok şükür her şeyi yiyorum ve hiç kusmadım içtiğimden beri. Ama aksattığım an bulantım başlıyor malesef.Kızlar ben de 20 haftalık oldum hala ara sıra kusuyorum rahat rahat su içemiyorum yemekleri düşünemiyorum dahi midem bulanıyor aklıma geldikçe hala iştah yok benim gibi olup sonra düzelen var mı
Bende bakiyorum bunlara instagramda bi sayfa buldum isim kararlastiralim onda yaptiricam sayfanın ismiKızlar dün siteye pek bakamadım hastane çıkışları konusulmuş. Ben baskılı değil de böyle rokoko yada nakışlı seviyorum bir kaç model sayfaya baktım nasipse kesinleştirip buralardan yaptırcam sizede atayım. Birde benim yeni doğum yapmış arkadaşlarım vs hep şey dedi tam takım alma sakın içliğine önlüğe kadar isim yazılıyor ya onlardan alma dedi. 1 kez sadece hastane de giyiliyor kalıyor sadece battaniyesini kullanıyorsun dedi. Banada mantıklı geldi zaten haftasına büyüyorlar hemen. aldıkların boşa gitmesin diye giydiriyoruz ona tekrar sıra gelmiyor dedi. Sadece zıbın, eldiven, şapka, yastık ve battaniyesini yaptırcam bende
Bizde gecen esimle corbaciya gittik onlari yemedim kuzu gerdan vardi onu ictim sifa niyetine o sakatata girmiyormus 3 4 ay icmicez artıkKızlar ya hamilelikte sakadat, kelle paça, işkembe, kokoreç vs yemeyin diyorlar yaa ben ayak paça çorbası çok severiim ve şuanda resmen onu aşeriyorum içsem ne olur ki ya resmen burnuma koktu. En son hamileliğimin başında hamile olduğumu bilmiyordum ve corona olmustum o zaman içtim o zamandır içmiyorum. Diyorum bir seferden bir şey olmaz aslında
Aminnn inşallah, Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSağlıkla gelsiin sağlıkla adıyla yaşasın inşallahNetleşince bizede haber ver burada sizlere yazarken bebeklerinizn isimleriyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor
Şu an siz gibiyim yaa. Inanilmaz iskembe canim ıstiyor severim de kendisini. Kaynatılıyor sonuçta bir de güvenilir bir yerse sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Etkilemek gibi olmasin ama ben icecegimKızlar ya hamilelikte sakadat, kelle paça, işkembe, kokoreç vs yemeyin diyorlar yaa ben ayak paça çorbası çok severiim ve şuanda resmen onu aşeriyorum içsem ne olur ki ya resmen burnuma koktu. En son hamileliğimin başında hamile olduğumu bilmiyordum ve corona olmustum o zaman içtim o zamandır içmiyorum. Diyorum bir seferden bir şey olmaz aslında
Bebitom indirim görünce beni de etiketle herşeyden en son haberim oluyormüslin örtüsü, battaniyesi, bi kaç parça kıyafet, çorap, tarak, tırnak makası, serum fizyolojik, süt kaşığı filan derken buraya geldik
ama iptal edebilirim de :)))))
yazık cocuuumun henüz doğru düzgün yenidoğan kıyafeti yok çok kararsızım yenidoğan kaç tane almalıyım0-3 ay bile cok az var elimde
Bende Eylül analarında gördüm de buraya yazdım yaaaBebitom indirim görünce beni de etiketle herşeyden en son haberim oluyor
Anaaa ben kaçırmışım orayı demek ki canimBende Eylül analarında gördüm de buraya yazdım yaaa
Tamam inşallah unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?