2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya hamilelikte sakadat, kelle paça, işkembe, kokoreç vs yemeyin diyorlar yaa ben ayak paça çorbası çok severiim ve şuanda resmen onu aşeriyorum içsem ne olur ki ya resmen burnuma koktu. En son hamileliğimin başında hamile olduğumu bilmiyordum ve corona olmustum o zaman içtim o zamandır içmiyorum. Diyorum bir seferden bir şey olmaz aslında

anladim canim , enfeksiyon devam ederse mudahale edicekler demi ?

Ben napim , rutin kan testimi verdim , gelirkende tostumu aldim biraz midem sakinlessin kahvalti niyetine yiyecegim
Çıkarsa ameliyat ederler artık.‍♀

Ohh afiyet olsun, bugün ilaç almayı unuttum midem berbat. O yüzden ben de yerim belki.

maşallah kuzucuğa
bebiş resmen çekmeyin noluyo kardeşim ne bu tantana demiş
geçmiş olsun genelde o parlaklığın hep kaybolduğunu okudum sen de bu haberi verenlerden olursun inşallah :)

İnşallah canım
Ya heycanlanıyorum ben düzenli her gün hareketlerini hissetmiyorum belki de ondandır bu heycan iyi mi değil mii
Benim hissettiğim nabzı mi anlamadım ki tık tık
.. uykucu olacak belli ki senin ki canını sıkma onun için tatlım. Zaman zaman bak . Arada karnına dokun da rahatsız et ama çok değil. Uyuması iyidir de işte insan sipheleniyor işte canını sıkma ama ya

Bencede bir kereden bir sey olmaz. Birde ayak paca cok pisiyor , bir mikrobu kalmiyordur

aserince bence yemek lazim, aklinda kalmasi daha kotu

Çıkarsa ameliyat ederler artık.‍♀
Ohh afiyet olsun, bugün ilaç almayı unuttum midem berbat. O yüzden ben de yerim belki.
ye kiz, beni yalniz birakma

bebise bir zarari yok dedin ya, bence agri cekmektense ameliyat etsinler , rahat edersin

Ayy bende kokoreç istiyorum ya doktoruma sormadım ama kağan kocatepe abartı porsiyonlar olmadığı sürece temiz yapılan yerdeyse sorun olmaz diyor

Anne ve babanın canı sıkkın bugün sanırım bebişimde üzgün eşimin görevlendirmesi çıktı ani suriye ye yeni yapılacak harekat için hemde zırhlı araç içinde görevi çıkışta öğrendik 3-6 ay arası değişiyormuş doğuma bile yetişemeyecek en iyi ihtimalde o üzülmesin diye susuyorum hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
Yarın dilekçe vericez gebelik var 2. Grupla gitsin diye kabul edilmesi çok zor ama bakalım

Ayy bende kokoreç istiyorum ya doktoruma sormadım ama kağan kocatepe abartı porsiyonlar olmadığı sürece temiz yapılan yerdeyse sorun olmaz diyor
Temiz yer de yapiliyorsa cig sushi bile yenilebilir diyor doktorlar. kokerec fln hepsi pismis urunler. guzel bir restaurant da yenilebilir .
ayy kuzumm , ne desem bilemedim ..
Insallah, ikinci grupla gitme istegi kabul edilir

Temiz yer de yapiliyorsa cig sushi bile yenilebilir diyor doktorlar. kokerec fln hepsi pismis urunler. guzel bir restaurant da yenilebilir .

ayy kuzumm , ne desem bilemedim ..
Insallah, ikinci grupla gitme istegi kabul edilir
İnşallah dua edin yarın başvuracağız allah koruyacak artık diyorum teselli için

Kızlar ben de 20 haftalık oldum hala ara sıra kusuyorum rahat rahat su içemiyorum yemekleri düşünemiyorum dahi midem bulanıyor aklıma geldikçe hala iştah yok benim gibi olup sonra düzelen var mı
Ben de öyleydim, her gün bir kaç kez kusuyordum ve hiç bir şey yemiyordum, tiksiniyordum yemek lafından. Prilam içiyorum artık. Çok şükür her şeyi yiyorum ve hiç kusmadım içtiğimden beri. Ama aksattığım an bulantım başlıyor malesef.

Kizlar benimde kızimin dolabı alındi
Bende bakiyorum bunlara instagramda bi sayfa buldum isim kararlastiralim onda yaptiricam sayfanın ismi

Lapetite.lumiere

Bizde gecen esimle corbaciya gittik onlari yemedim kuzu gerdan vardi onu ictim sifa niyetine o sakatata girmiyormus 3 4 ay icmicez artık

Sağlıkla gelsiin sağlıkla adıyla yaşasın inşallah Netleşince bizede haber ver burada sizlere yazarken bebeklerinizn isimleriyle hitap etmek çok hoşuma gidiyor
Aminnn inşallah, Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Yok yok eşimle de konuştuk tekrar bugün Asaf olacak eminim artık kimsenin de lafına sözüne bakmayacağım. Oyy ne kadar güzel düşünüyosun çok motive edici, o kadar çok hoşuma gider kiii

Şu an siz gibiyim yaa. Inanilmaz iskembe canim ıstiyor severim de kendisini. Kaynatılıyor sonuçta bir de güvenilir bir yerse sıkıntı olmaz gibi geliyor bana. Etkilemek gibi olmasin ama ben icecegim

Bebitom indirim görünce beni de etiketle herşeyden en son haberim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…