2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende bayram öncesi alayım istiyorum evim küçük aslında ama camlar vs toplu temizlik yapılması lazım kaynanam çok ısrar ediyor yapayım diye ama sonrasını bilemem kimse konuşma hakkına sahip olsun istemiyorum sanırım bu dönem en büyük olayımız bu kızlar temizlik 😱günlük robot hallediyor çok şükür ama dip köşe kaç aydır ellemiyorum 🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar regle 4 gün kala test yaptım ikinci çizgi olması gereken yerden daha ilerde çıktı bu ne demek test mi bozuk hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG_20220408_133831.webp
    IMG_20220408_133831.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 55
Sirke kullansan? :KK43: ben ara ara sirke kullanıyorum. Uzun zamandan beri sadece sirke kullanıyorum aslında. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi 🌺
Beyaz sirke kullanıyordum aslında ama sirkeyle olacak gibi değildi bundan sonra tekrar sirkeye devam bugünkü korku yetti bana😔

Ellerim buram buram çamaşır suyu kokarken okuyorum yazdıklarınızı :KK53: sağ elim yanıyor hatta 🤣
Dün kayınpederim geldi. 2 gündür cok ayakta kaldım iş yapmak zorunda kaldım evin yüzüne bakılmıyordu. Dip köşe temizlik yaptım sanılmasın 🤣ve sabahtan beri bel ağrısı ile birlikte karın ağrısından ölüyorum 🥲 belim ortaya ikiye ayrılacak yemin edebilirim ama ispatlayamam 🥲 adam allahtan oruç tutuyor da bi sahur bi akşam yemeği için telaş yapıyoruz en azından 🙈🥲🥲
Boğazın yanmadı mı senin de? Keşke eldiven ve maske kullansak daha az etkileniriz🥲
Ben de eşimle randevulaştım pazartesi dip köşe temizlik yapıcaz bugün ütü yaptım dolapların içini düzenledim pazartesi süpürme silme ellerinden öper kocişin😂
İftardan sonra yapayım diyor bi de tamam dedim farketmez kanepelerin de silinmesi lazım dedim bakalım balkonlar filan bir sürü iş var😍

Bende bayram öncesi alayım istiyorum evim küçük aslında ama camlar vs toplu temizlik yapılması lazım kaynanam çok ısrar ediyor yapayım diye ama sonrasını bilemem kimse konuşma hakkına sahip olsun istemiyorum sanırım bu dönem en büyük olayımız bu kızlar temizlik 😱günlük robot hallediyor çok şükür ama dip köşe kaç aydır ellemiyorum 🤦🏻‍♀️
Benimde robot yapıyor ama içime sinmiyor artık çamaşır suyuyla elle bi silinmesi lazım evin😂
Bence yardımcı gelmesi daha iyi bilemedim bende minnet almak istemem😏

Kızlar ben bugün resmen hamile olduğumu unutup deli gibi çamaşır suyuyla temizlik yaptım lavabolar da beklettim baya sonra duruladım elimle çok temas etmedim ama boğazım çok yanıyor vicdan azabı çekiyorum. Siz kullanıyor musunuz çamaşır suyu bebişime bişey olmaz değil mi😔
Benim de aklıma çok takıliyordu, kullanamıyordum, doktoruma sordum, yoğun kimyasal içeren yağ sökücü çamaşır suyu gibi maddeleri mümkün olduğunca kullanma, kullanıyorsan da eldiven ve maskeyle kullan evi de iyice havalandir dedi, sadece hamileyken de değil normal hayatında da bu sekilde devam etmemi söyledi. Ben de tuvalet banyoda falan döküp az bekletip maskeyle hızlıca duruluyorum, sonra iyice havalanana kadar girmiyorum, bence sen de dikkat et bundan sonra, bisey olmaz bir sefer kullanmaktan.

selamın aleyküm anneler birley sormak istiyorum müsadenizle 🥰 her ayın 12 si günüm diye düşünürken dün uygulamada fark ettim ben 28 günde bir regl oluyormus ve reglim bugun ile birlikte iki gün gecti regl oncesi gögüslerimin şiştiğini bilmem ilk iki gün agrıyordu gecti şimdi ise balon gibeler karnım çok şiş olurdu karnımda şişlik yok anlam veremedim idrar testi yaptım bugun sabah negatif cıktı hiç regl olacakmısım gibide bir agrım yok dün gece sadece biraz agrı yasadım gelecek galiba dedim ama hala gelen giden yok böyle olupda acaba pozitife döner mi dersiniz böyle olup biten varmı

Yiyebiliyorsan dışardan benim yerime de ye, off neler istiyor canım ama ah şu midem :halay:
Sen de çok yaşa bebeğinle, topiğimizin neşesi 🥰
Ah tüm şu bulantılarınız bi def olup gitse ya artık 🥺🥺
Yaaa ağzın bal yesin kız 🙈🤩
Boğazın yanmadı mı senin de? Keşke eldiven ve maske kullansak daha az etkileniriz🥲
Ben de eşimle randevulaştım pazartesi dip köşe temizlik yapıcaz bugün ütü yaptım dolapların içini düzenledim pazartesi süpürme silme ellerinden öper kocişin😂
İftardan sonra yapayım diyor bi de tamam dedim farketmez kanepelerin de silinmesi lazım dedim bakalım balkonlar filan bir sürü iş var😍
Kıızzz maşallah kocişine ☺️☺️
Alışkanlık sanırım ya boğazım etkilenmedi yağ çözücü mahvediyor tıkıyor beni sadece. Neys een azından eldivene geçiş yapayım ben De hepimizin dikkat etmesi lazım ☺️

Benimde ikili testte kombine riskim 1/1700 geldi. Yaş ve biyokimyasal değerden. Orta derecede riskte. USG de sıkıntı çıkmadı çok şükür.
Sizin risk oranı baya düşük zaten ama keşke en baş fetal DNA yaptırsaymışım dedim

selamın aleyküm anneler birley sormak istiyorum müsadenizle 🥰 her ayın 12 si günüm diye düşünürken dün uygulamada fark ettim ben 28 günde bir regl oluyormus ve reglim bugun ile birlikte iki gün gecti regl oncesi gögüslerimin şiştiğini bilmem ilk iki gün agrıyordu gecti şimdi ise balon gibeler karnım çok şiş olurdu karnımda şişlik yok anlam veremedim idrar testi yaptım bugun sabah negatif cıktı hiç regl olacakmısım gibide bir agrım yok dün gece sadece biraz agrı yasadım gelecek galiba dedim ama hala gelen giden yok böyle olupda acaba pozitife döner mi dersiniz böyle olup biten varmı
Geç döllenme ise idrar testinde çıkmayabilir. Bence kan testi verin kafanız rahat olsun.

Kıymayı çıplak elle yoğurmakta sakınca var mı tokso açısından? Öyle bir şey duymuştum da elimizde yara varsa filan geçebilir diye

Kızlar selam 13. Haftamin başlarndaym bu dönemlerde göbegi cikan oldu mu acaba? Kotlarımı falan hic giyemiyorum hepsi sıkıyor karnimi daha simdiden fazla bi kilo degisimi de olmadi ustelik ama karnim hassas baya hemen rahatsz oluyor biraz sıkan bisey giysem😂

Kızlar göbüşler ne durumda ben 3 hafta önce çekmiştim bunu 3. Ayın bitiminde yine çekeceğim iç karnım dar sanırım büyüdü hemen 🥰😍
Tam da bu konuyu sormuştum üstüne geldi 😂 maşallahhh 🧿🧿 günceli merak ettim bana yakınmis haftaniz. Bende bitek bende mi simdiden cikti diyordum😂🤦🏻‍♀️

Tam da bu konuyu sormuştum üstüne geldi 😂 maşallahhh 🧿🧿 günceli merak ettim bana yakınmis haftaniz. Bende bitek bende mi simdiden cikti diyordum😂🤦🏻‍♀️
Valla çıktı bende anlamadım bir düşüğüm vardı onda hiç çıkmamıştı gelişim geriydi sanırım eşimde öyle söylüyor çıktı bunda diye 😂 4 kilo almışım başlangıçtan bu yana bakalım 🥰

Kızlar selam 13. Haftamin başlarndaym bu dönemlerde göbegi cikan oldu mu acaba? Kotlarımı falan hic giyemiyorum hepsi sıkıyor karnimi daha simdiden fazla bi kilo degisimi de olmadi ustelik ama karnim hassas baya hemen rahatsz oluyor biraz sıkan bisey giysem😂
Ben şuan 6!aylik hamile gibiyim kızımda da böyleydi benimki hemen çıkıyor doğan çocuk öyle 4 kilo falan değildi ama göbeğim gören 4 kilo derdi annemin de öyleymiş genetik galiba

Back
X