2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar. Nifty testi yaptırmış olanlarınız kaçıncı haftada kan verdi? doktorum 12. haftada gel dedi ama internette 8-10 haftada yapılır yazılıyor.
11+2 de yaptırdım canım. Hollanda da 11. Haftadan önce yapılmasına izin verilmiyor, doktorun dogru yönlendirmiş bence

Çok büyük konuşmuşum 😂 dağınıklık neyse de kirlilik kötü ya:skandal:
Katılıyorum pisliğe dayanamam. 2 gündür anneme gitmiştim ev felaket durumda, akşam temizlik yapacağım mesela :)
Dağınıklık dediğin çabuk hallolan bişey. Aslında benim katlanamadığım şey, hem dağınıklık hem kirliliğin olması.
Bir insanın kendine saygısızlığı olarak düşünüyorum o ortamda yaşamasını.

Katılıyorum pisliğe dayanamam. 2 gündür anneme gitmiştim ev felaket durumda, akşam temizlik yapacağım mesela :)
Dağınıklık dediğin çabuk hallolan bişey. Aslında benim katlanamadığım şey, hem dağınıklık hem kirliliğin olması.
Sizde mi benim gibi Başak burcumusunuz merak ettim🙈 benim hem burcum hem yükselenim Başak. Temizlik❤️ben😂 aslında burçla alakalı olduğunuda düşünmüyorum ya ev temiz değilken mutsuz oluyorum elimde değil

Sizde mi benim gibi Başak burcumusunuz merak ettim🙈 benim hem burcum hem yükselenim Başak. Temizlik❤️ben😂 aslında burçla alakalı olduğunuda düşünmüyorum ya ev temiz değilken mutsuz oluyorum elimde değil
Annem başak. :) Belki yanında kala kala onun huylarını kaptım. Ama temizlik güzel şey.
Bilmiyorum yaşım ilerledikçe temizliğe düştüm, hamilelikten önce daha titizdim şu an da 2. trimester etkisiyle atom karınca gibiyim, gerçekten içim daralıyor dağınıklıktan. Seni çok iyi anlıyorum.

merhaba kızlar
doktordan geldim. normalde 12. hafta ama ultrasonda 13 göründü anlamadım. sormadım da unuttum neden diye sormayı🤔
nifty için kan verdim bakalım. aslında 2 li tarama için gitmiştim ama doktoruma nifty i sorunca eğer maddi olarak sıkıntı çekmeyecekseniz ben nifty i tercih ederim dedi. ben de kan verdim bakalım. güney kore ye gönderiyormuş bu firma. 350 dolar dedi. 5200 e geliyor. cinsiyet tahminim var ama söylemem şimdi dedi. çok ısrar ettim erkek gibi duruyor dedi bakalım😁

Annem başak. :) Belki yanında kala kala onun huylarını kaptım. Ama temizlik güzel şey.
Bilmiyorum yaşım ilerledikçe temizliğe düştüm, hamilelikten önce daha titizdim şu an da 2. trimester etkisiyle atom karınca gibiyim, gerçekten içim daralıyor dağınıklıktan. Seni çok iyi anlıyorum.
umarım ben de bir an önce atom karıncaya bağlarım zira şu an cesetten halliceyim 🤪 ensemden tutup çekebilirsiniz o derece

Eklentiler

• 27894EDE-CDD0-4D39-8935-0A161ED9F585.webp
    27894EDE-CDD0-4D39-8935-0A161ED9F585.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 47
Biz de bu akşam temizlik yapıcaz çok mutluyum😂
kesinlikle katılıyorum.
Aslan yattığı yerden belli olur sözü de boşuna denmemiş bence.

Kullanıyorum bebeğim, 4.kutuyu bitireceğim, kusmayı dizginliyor hergüm değil de birkaç günde bir kusuyorum ama bulantıya çözümü yok, daha ağırlarını da kullanmak istemiyorum.
İnsallah en kısa zaman da hiç birşeyin kalmaz kuzucum zor oluyor bulantı bide kusma da var diyorsun

Son 2 gün kaldıı doktora gitmeme 🥲🥲 kavuşup sonra tekrar 1 ay bekleme düşüncesi çok üzüyor benii 🥺

Diloş ilk defa oğlu olacak birinin göbeğinin şimdiden netleştiğini okudum oğlun kendini göstermeyi seviyor demek ki :)
Benim mide kısmım daha çok şişti zaten hazımsızlık var ondan sanırım ee biraz alt karnımda şişti bu sefer iki kat gibiyim 😅🙈

Back
X