- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
Ya 12. Haftada öğrenme şansım olur mu ne diyorsunuz cuma kontrol var amaBen yaptım :) ama doğru çıkmadı. Yüzük falı, Çin takvimi kız diyordu oğlum oluyorbir hurafe daha gerçekleşmedi yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 12. Haftada öğrenme şansım olur mu ne diyorsunuz cuma kontrol var amaBen yaptım :) ama doğru çıkmadı. Yüzük falı, Çin takvimi kız diyordu oğlum oluyorbir hurafe daha gerçekleşmedi yani.
11+1 di yaptırdım 8-10 haftalarda yeterli dna bulunmayabilir sen yine 12 yi bekle canımGünaydın arkadaşlar. Nifty testi yaptırmış olanlarınız kaçıncı haftada kan verdi? doktorum 12. haftada gel dedi ama internette 8-10 haftada yapılır yazılıyor.
12+2 de verdimGünaydın arkadaşlar. Nifty testi yaptırmış olanlarınız kaçıncı haftada kan verdi? doktorum 12. haftada gel dedi ama internette 8-10 haftada yapılır yazılıyor.
Yüzük,Çin,ramzi tuttu bendeSelam kızlar Çin takvimi deneyen ve doğru çıkan var mı ? Ben daha cinsiyet öğrenmedim…
Valla erkekse kendini 11. haftadan belli ediyor ama öğrenirsiniz bence. Hayırlı olsun inşallah. :)Ya 12. Haftada öğrenme şansım olur mu ne diyorsunuz cuma kontrol var ama![]()
Diloş ilk defa oğlu olacak birinin göbeğinin şimdiden netleştiğini okudum oğlun kendini göstermeyi seviyor demek ki :)Günaydın kızlar maşallah herkes göbekleri büyütmüşbenimki iki kat oldu ahshshsh keşke top gibi olsa hamile değilde göbeğimden kilo almış gibiyim
![]()
11+2 de yaptırdım canım. Hollanda da 11. Haftadan önce yapılmasına izin verilmiyor, doktorun dogru yönlendirmiş benceGünaydın arkadaşlar. Nifty testi yaptırmış olanlarınız kaçıncı haftada kan verdi? doktorum 12. haftada gel dedi ama internette 8-10 haftada yapılır yazılıyor.
Katılıyorum pisliğe dayanamam. 2 gündür anneme gitmiştim ev felaket durumda, akşam temizlik yapacağım mesela :)Çok büyük konuşmuşumdağınıklık neyse de kirlilik kötü ya
![]()
Sizde mi benim gibi Başak burcumusunuz merak ettimKatılıyorum pisliğe dayanamam. 2 gündür anneme gitmiştim ev felaket durumda, akşam temizlik yapacağım mesela :)
Dağınıklık dediğin çabuk hallolan bişey. Aslında benim katlanamadığım şey, hem dağınıklık hem kirliliğin olması.
Bir insanın kendine saygısızlığı olarak düşünüyorum o ortamda yaşamasını.
Annem başak. :) Belki yanında kala kala onun huylarını kaptım. Ama temizlik güzel şey.Sizde mi benim gibi Başak burcumusunuz merak ettimbenim hem burcum hem yükselenim Başak. Temizlik
ben
aslında burçla alakalı olduğunuda düşünmüyorum ya ev temiz değilken mutsuz oluyorum elimde değil
umarım ben de bir an önce atom karıncaya bağlarım zira şu an cesetten halliceyimAnnem başak. :) Belki yanında kala kala onun huylarını kaptım. Ama temizlik güzel şey.
Bilmiyorum yaşım ilerledikçe temizliğe düştüm, hamilelikten önce daha titizdim şu an da 2. trimester etkisiyle atom karınca gibiyim, gerçekten içim daralıyor dağınıklıktan. Seni çok iyi anlıyorum.
Başından beri bulantı-kusma mavişim. Geçmiyor, hafiflemiyor. Üstüne takviyeler tüy dikti daha beter oldum.Hayırdır kuzucum ne oldu sana
Bulantı için ilaç vermedimi doktorun canım iyi gelirdi belkiBaşından beri bulantı-kusma mavişim. Geçmiyor, hafiflemiyor. Üstüne takviyeler tüy dikti daha beter oldum.
Biz de bu akşam temizlik yapıcaz çok mutluyumKatılıyorum pisliğe dayanamam. 2 gündür anneme gitmiştim ev felaket durumda, akşam temizlik yapacağım mesela :)
Dağınıklık dediğin çabuk hallolan bişey. Aslında benim katlanamadığım şey, hem dağınıklık hem kirliliğin olması.
Bir insanın kendine saygısızlığı olarak düşünüyorum o ortamda yaşamasını.
Kullanıyorum bebeğim, 4.kutuyu bitireceğim, kusmayı dizginliyor hergüm değil de birkaç günde bir kusuyorum ama bulantıya çözümü yok, daha ağırlarını da kullanmak istemiyorum.Bulantı için ilaç vermedimi doktorun canım iyi gelirdi belki
İnsallah en kısa zaman da hiç birşeyin kalmaz kuzucum zor oluyor bulantı bide kusma da var diyorsunKullanıyorum bebeğim, 4.kutuyu bitireceğim, kusmayı dizginliyor hergüm değil de birkaç günde bir kusuyorum ama bulantıya çözümü yok, daha ağırlarını da kullanmak istemiyorum.
İnşallah mavişim, pek ümidim kalmadı ama 16.haftayı bekliyorum bakalım.İnsallah en kısa zaman da hiç birşeyin kalmaz kuzucum zor oluyor bulantı bide kusma da var diyorsun
Benim mide kısmım daha çok şişti zaten hazımsızlık var ondan sanırım ee biraz alt karnımda şişti bu sefer iki kat gibiyimDiloş ilk defa oğlu olacak birinin göbeğinin şimdiden netleştiğini okudum oğlun kendini göstermeyi seviyor demek ki :)