2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben oda takımı aldım set halinde ondan ayrı araştırmadım hiç kuzum

Dua edeceğim canım sana ve bebeğine 🙏🏻

O zamana kadar iyice büyür annesi merak etme 🙏🏻 Ispanakta çok yararlı kızlar öğle yemeğinde vs kavurun yiyin hem bizim demir açısından hemde bebeğe faydalı
Allah razı olsun canım sizde benim dualarimdasiniz:)

Öyle valla canım alınmıyor yine halimize şükür herşey aldi başını gidyor. Arti doğum öncesi masraf iki çocuğum daha var okula giden yine Rabbim can sağlığı versin.
Hergün bir yumurta peynir yoğurt bir bardak süt ceviz meyve evde ne varsa bunlardan tüketiyorum. Geçen ay bana doktor tombul bir bebege benziyor demişti ne olduysa bu ay oldu ondan daha dikkat etmeye çalışıyorum 12 gün önce gittigimde 2145 demişti dünde 2580 di galiba ise yatıyor mu emin olamadım ama son ana kadar dikkat edeyim diyorum elimden geleni yapayım gerisi Allahtan.
Baya da oldu aynı kilodayim kilolu hamile kaldım şimdiye kadar 13 kilo aldim 20 güne yakındır kilom da aynı senin kilo durumun nasıl?
Ben de toplamda 9 kilo aldım ama onun pek ilgisi yok bence hic kendini sıkma dediğim gibi yemene daha çok özen göster inşallah sıkıntı olmaz🥰 bende ilk çok endişelendim ama her çocuk kilolu olmuyor demek ki sağlıkları iyi olsun da

canim senin doktorunda demis zaten kilo aldigi surece sorun yok , ha 100 gr ha 200 gr. buyuyorlar oyle yada boyle 🙈

hayir belki biz gelecegin mankenlerini dogurup , paraya para demicez😂 ne bu telaslandirma cabasi bizi🙈
Ay gerçekten biz eşimle biraz iriyiz 🤣 ondan küçük bebek olunca ben telaş yaptım oysa ki sağlıklı dogsunlar da elbet buyuyecekler

Ben de toplamda 9 kilo aldım ama onun pek ilgisi yok bence hic kendini sıkma dediğim gibi yemene daha çok özen göster inşallah sıkıntı olmaz🥰 bende ilk çok endişelendim ama her çocuk kilolu olmuyor demek ki sağlıkları iyi olsun da
Aynen canim orası öyle tabi sağlikla alalım kucagimiza insaallah:)

Canim 5 hafta kadar olduğunu sanmıyorum ama yine soracağım gittigimde kaç hafta diye
yok kuzm sana zaten gecen hafta tombul bir bebek demis . bu haftalik sadece onlarin cizelgesine gore daha az kilo almistir ama olabilir yani. hic canini skma .

haftalik boyle oynamalar olabilir. bebegin pozisyonundan dolayi bile dogru olcemeyebiliuorlar son aylar .

sen normal beslenmene dikkat et , zaten bebisin saglikla buyur 🙏🏼🥰

Ay gerçekten biz eşimle biraz iriyiz 🤣 ondan küçük bebek olunca ben telaş yaptım oysa ki sağlıklı dogsunlar da elbet buyuyecekler
ben annemden cok korkuyorum😂😂
yillar once univ deyken bir kablumbagam vard . 1 tl kadar kucucuktu. anneme birakip , univ e gittim. 3 ay sonra geldigimde hayvancagiz elim kadar olmustu ve acikinca suya vurup ses cikarip yemek istiyordu😂😂annem eline ne verdiyle vermis hayvana😂 bir de diyor ki “ ee biz yerken bakiyordu, kiyamadim verdim “

tornuna da boyle bakarsa , zictik😂yuvarlanir artik yavrum 😂

ben annemden cok korkuyorum😂😂
yillar once univ deyken bir kablumbagam vard . 1 tl kadar kucucuktu. anneme birakip , univ e gittim. 3 ay sonra geldigimde hayvancagiz elim kadar olmustu ve acikinca suya vurup ses cikarip yemek istiyordu😂😂annem eline ne verdiyle vermis hayvana😂 bir de diyor ki “ ee biz yerken bakiyordu, kiyamadim verdim “

tornuna da boyle bakarsa , zictik😂yuvarlanir artik yavrum 😂
Yaaaa 🤣🤣 anneler ne yaptığını bilir diye buna diyorlar doğunca uuu torununa nasıl bakar 🥰🥰 ahahaj çok kilo almasınlar tabi ama inşallah sütümuz bol olsun da büyürler minikler yaaa 🤣

Evet canım inşallah iki haftaya yakın zamanımız var o sırada almaya devam eder 🥰
Alır alır canım hiç endişelenme 🙏🏻 2 haftaya 3 kiloyu bulur bence zaten sonrası da dışarda büyür annesi daha ne olsun 😍
bisi kalmamis 39 a zaten , boyle giderse 40 i da cok rahat gorurursun🥰

amin kuzum🥰
topigimizin 4. bebegi olucak🥰
Aslında en başta ben vardım ama aceleci bebisler öne geçti 🥰
Bizimkinin rahatına bakarsan ohoo sonuncu bile olur 😅

Yaaaa 🤣🤣 anneler ne yaptığını bilir diye buna diyorlar doğunca uuu torununa nasıl bakar 🥰🥰 ahahaj çok kilo almasınlar tabi ama inşallah sütümuz bol olsun da büyürler minikler yaaa 🤣
ben aslinda hep endiseyliudim sut konusunda . buyuk ihtimal sezeryan olucam . hemen gelmez fln diyordum ama simdi hayyal ve ekim i gorunce , rahatladim .

Alır alır canım hiç endişelenme 🙏🏻 2 haftaya 3 kiloyu bulur bence zaten sonrası da dışarda büyür annesi daha ne olsun 😍

Aslında en başta ben vardım ama aceleci bebisler öne geçti 🥰
Bizimkinin rahatına bakarsan ohoo sonuncu bile olur 😅
muhtemelen ben ekim ortasinda dogurup topigin son dogurani olacagim😂
ekim bebeleri , eylul bebesi oluyor.🙈

ben aslinda hep endiseyliudim sut konusunda . buyuk ihtimal sezeryan olucam . hemen gelmez fln diyordum ama simdi hayyal ve ekim i gorunce , rahatladim .
Canım hiç öyle düşünme bu süt olayı tamamen strese bağlı su içip dinlenirsen zaten vücut üretiyor o yüzden gelecek emin ol. Ayrıca sezaryanda süt gelmez diye birşey yok diyorlar ben kaç doktordan dinledim plesantanin ayrılması ve çocuğunu kucağına almanla alakalı tamamen olay 🥰

Canım hiç öyle düşünme bu süt olayı tamamen strese bağlı su içip dinlenirsen zaten vücut üretiyor o yüzden gelecek emin ol. Ayrıca sezaryanda süt gelmez diye birşey yok diyorlar ben kaç doktordan dinledim plesantanin ayrılması ve çocuğunu kucağına almanla alakalı tamamen olay 🥰
vallahi insan denen canli mucizevi bir sisteme sahip ya. makina gibi zamani geldimi isliyor.

hope2022 hope2022 ben kiymaya dadandim.
aksam ogunumde var mutlaka. et yiyemiyorum.
bakalim ne kadsr etki etmis olucak.

soganla ve salcayla kavurup , icine misir ve fasulye ekliyorum. meksikalilarin taco su gibi , lavas icine yesillik , avakado, kasar peyniri ve kiyma harcini koyup yiyorum.
Şifa olsuun kuzum hepimiz bir şeyler deniyoruz işte sağlıklı olsunlar insallah bakalım. Dışarda da gğzelce büyütürüz annesi 🙏🏻🙏🏻♥️
Kız bende eşimde 2.400-2600 şeklinde doğmusuz ikimizde ortalamanın üstü boy kilodayız 😅 ondan takılmayın kiloya iyi sağlıklı olsunlardaa 🙏🏻🙏🏻😍

Bir arkadaş incir süte iyi geliyor demiştide yazıyı bulamadım. İncir uyutması yapıyorlarmıs süt için hastaneden eve gelince bende deniycem onu. Kayısı komposto zaten hazırlıklıyız o da kabızlık yaşarsam diye 😅😅

Back
X