2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kız bende eşimde 2.400-2600 şeklinde doğmusuz ikimizde ortalamanın üstü boy kilodayız 😅 ondan takılmayın kiloya iyi sağlıklı olsunlardaa 🙏🏻🙏🏻😍

Bir arkadaş incir süte iyi geliyor demiştide yazıyı bulamadım. İncir uyutması yapıyorlarmıs süt için hastaneden eve gelince bende deniycem onu. Kayısı komposto zaten hazırlıklıyız o da kabızlık yaşarsam diye 😅😅
Ay evet ya sağlıklı gelsin büyüyüp gidecekler 🥰 komando gibi hazırlıklar başlasin 🤣 inciri bende çok duydum sütü arttirdiginu en çok su diyorlar bende kayısı ve erik kompostosu yapacağım kabızlık çok sıkıntı

Ay evet ya sağlıklı gelsin büyüyüp gidecekler 🥰 komando gibi hazırlıklar başlasin 🤣 inciri bende çok duydum sütü arttirdiginu en çok su diyorlar bende kayısı ve erik kompostosu yapacağım kabızlık çok sıkıntı
yulaf ve dereotuda cok etkiliymis. ama yulaf bu hizli pisenler degilde. ocakta pisirilenler 10-15 dk da

Tam erkek yanii sıpaa 😅😅 annesii azıcık kaldı onun güzel suratını görmeye ay çok heycanlıı ya hemde cok duygusal 🥹😍😍

Öyle tabi annem diyor kafayı cıkarana kadar her şey diye 😂😂

Kimide sancıya hiç bir şey diyor. Bizim bi arkadasın annesi bırakmadı kızı hastaneye zaten 2. Doğumuydu kendide anladı sancılardan doğum geliyor diye son dakikaya kadar hastane önünde acılma ve sancı yasadı içeriye girdi 15 dk sonra cocugu gösterdiler 😅 hafif hafif yürüyüşlerle açılma daha hızlı oluyormuş gelen sancıyı kasılmayı ayakta daha hafif karsılıyormussun da . Ay bakalım nasıl olacak. Hala belirli bir doğum şeklimiz yok ama bakcaz artık normal olursa daha iyi tabi ki. Sezeryan da olursa bakcaz artık Rabbim sağlıkla kucaklarımzıa almayı nasip etsinde 🙏🏻
Bende iş devam edince sürekli merdiven in çık oturarak da ders anlatamıyorum okul içinde 5 bin adım atmışım 😂😂
Çocuklar bugün diyor suyunuz gelirse sizi hastaneye kim götürecek bilmedikleri yok dedim bir susun ya 😂😂

Kızlar benim memişlerde şimdiye kadar hiçbir değişiklik olmadı. Dünden beri mens öncesi ağrısı olmaya başladı. Bir de sertleşme var ama her yeri değil damar damar sanki.

Bende iş devam edince sürekli merdiven in çık oturarak da ders anlatamıyorum okul içinde 5 bin adım atmışım 😂😂
Çocuklar bugün diyor suyunuz gelirse sizi hastaneye kim götürecek bilmedikleri yok dedim bir susun ya 😂😂
bu internet bebeleri fena valla , herseyden haberleri var

sen izne cikmicakmiydin 7 eylulde ? ben mi yanlis hatirliyorum

bu internet bebeleri fena valla , herseyden haberleri var

sen izne cikmicakmiydin 7 eylulde ? ben mi yanlis hatirliyorum
Canım 32 hafta için gittim çalışabilir rapor aldım eşim 14 ekimde gelecek çok var daha doğumada var biraz çalışabildiğim kadar devam edeyim dedim sanırım 30 eylül son olacak

Back
X