2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet ben eylül ekim arasi annesiyim eylüle kaldık bak 😂 ama evet burda doğumlar erken başladı
Yine Seninki normal çiçeğim 1 ekimmiş zaten. Allah'ım kolay doğum nasip etsin. Bakalım biz napicaz. Topigimizin bebisleri doğdukça acayip heyecanlanıp gaza geliyorum. Herşeyi acaba doğum belirtisi mi diye algılar oldum.

Ay evet ya sağlıklı gelsin büyüyüp gidecekler 🥰 komando gibi hazırlıklar başlasin 🤣 inciri bende çok duydum sütü arttirdiginu en çok su diyorlar bende kayısı ve erik kompostosu yapacağım kabızlık çok sıkıntı
Ay valla sorma savaşa hazırlanır gibi stresle devam ediyoruz 😅😅
yulaf ve dereotuda cok etkiliymis. ama yulaf bu hizli pisenler degilde. ocakta pisirilenler 10-15 dk da
Dereotu duydumda yulaf ne biliyim 😂😂
Bende iş devam edince sürekli merdiven in çık oturarak da ders anlatamıyorum okul içinde 5 bin adım atmışım 😂😂
Çocuklar bugün diyor suyunuz gelirse sizi hastaneye kim götürecek bilmedikleri yok dedim bir susun ya 😂😂
Ay sıpalara bak sen 😂😂 kuzum dikkatli ol hareket iyidir ödem bile tutmassın ama kendinede dikkat et ani hareketlerden kaçın

Yine Seninki normal çiçeğim 1 ekimmiş zaten. Allah'ım kolay doğum nasip etsin. Bakalım biz napicaz. Topigimizin bebisleri doğdukça acayip heyecanlanıp gaza geliyorum. Herşeyi acaba doğum belirtisi mi diye algılar oldum.
Evet gününde geliyor inşallah herkesin de öyle olsun 🙏🏻 ama ben mesela gece adet sancıları çektim sabaha nstye girdim hiç sancı yok. Hiç anlamıyorum artık doğum belirtisi nasıl oluyor diye. Ama doğum kanalına girdiği zaman belli oluyormuş yani insan hissediyormus doktor bugun öyle dedi yürüyüşün değişiyor diye

Ben son bir haftadır stresi bıraktım stres olsa da olmasa da olacağına varıyor biraz sezaryan korkum var 🤧 ama artık diyorum ki ne olursa olacak
ben surekli dogum katinda nst ye giriyorum ya 3-4 haftadir. bir tane bebek aglama sesi disinda hic ses duymadim bunca zmaandir. dun dayanamadm kadina sordum😂😂
kactir geliyorum , hic dogum yok mu ? ses hic duymadim “ diye😂😂 hemsire de dediki “ eskisi gibi degil dedi, artik epidural var, kimse aci cekmiyor, ciglik atmiyor . hem sezeryanda cok oluyor “ dedi 🙈

Ben son bir haftadır stresi bıraktım stres olsa da olmasa da olacağına varıyor biraz sezaryan korkum var 🤧 ama artık diyorum ki ne olursa olacak
Aynen valla kuzum biz duamızı edelim elimizden geleni yapalım gerisi kader diycez. Güzel şeyler düşünelim tabi ki o arada 🙏🏻

ben surekli dogum katinda nst ye giriyorum ya 3-4 haftadir. bir tane bebek aglama sesi disinda hic ses duymadim bunca zmaandir. dun dayanamadm kadina sordum😂😂
kactir geliyorum , hic dogum yok mu ? ses hic duymadim “ diye😂😂 hemsire de dediki “ eskisi gibi degil dedi, artik epidural var, kimse aci cekmiyor, ciglik atmiyor . hem sezeryanda cok oluyor “ dedi 🙈
Ya demi eskisi gibi değil . Kendimizi korkutacak birşey yok bak -Sunshine -Sunshine cim da doğurdu 😅 sırayla geliyor minikler

Ya demi eskisi gibi değil . Kendimizi korkutacak birşey yok bak -Sunshine -Sunshine cim da doğurdu 😅 sırayla geliyor minikler
doktoruna gore burada cok degisiyor. kadin dogum hastanesi var , onlr normal doguma cok zorluyorlar yada bazi ebeler israrla normal dogurtmaya calisiyor.
5 sene once arkadasimin dogumuna fotografci olarak girdim de , bir kdin disinda herkes epidural almisti. 8 dogum vardi ama sadece bir kisi bagiriyordu 🙈
o yuzde epidural ile yada anestezi ile olanlar beni korkutmuyor.

doktoruna gore burada cok degisiyor. kadin dogum hastanesi var , onlr normal doguma cok zorluyorlar yada bazi ebeler israrla normal dogurtmaya calisiyor.
5 sene once arkadasimin dogumuna fotografci olarak girdim de , bir kdin disinda herkes epidural almisti. 8 dogum vardi ama sadece bir kisi bagiriyordu 🙈

Ya bilgim yokta ilk normal doğumda epidralide tavsiye etmiyor bir kaç doktor. Ikınma hissiyadı olmamasından dolayı kendini tam yönlendiremiyor mussun. Yaa çok düşünmemek lzım aslında da insan ister istemez araştırırken buluyor kendimi. Başından beri cahil cesareti takılcam diyordum doğum konusunda ama yok yapamıyorum 🤭🤭

Canım benim doktor da seçimi bana bıraktı ben normal doğumdan yanayım dedim riskli olabilir dedi sezeryan olursa genel anestezi mi olacak spinal mi olacak dedim senin tercihin diyor 🤷çok değişik bir adam bende dedim o gün gelince siz karar verirsiniz 😅

Canım benim doktor da seçimi bana bıraktı ben normal doğumdan yanayım dedim riskli olabilir dedi sezeryan olursa genel anestezi mi olacak spinal mi olacak dedim senin tercihin diyor 🤷çok değişik bir adam bende dedim o gün gelince siz karar verirsiniz 😅
ne gicik ya doktorlarin cogu boyle artik. O zaman sana niye geliyorum youtube dan izleyerek dogurayim deseydin

ne gicik ya doktorlarin cogu boyle artik. O zaman sana niye geliyorum youtube dan izleyerek dogurayim deseydin
Benim doktorum ayrı bir gıcıktir özel bir gıcık yani arasan bulamazsın . Bugün ilk defa kız kardeşimle gittim abla bu doktor ne kadar değişik diyor . Bir şey söylüyor önce suyun iyi dedi sonra azalmış dedi . Toksoplazma testi yaptırdım önce diyor ki evham mi yaptın neden istedin diyor ama gecirmemissin önceden çok riskli birşey dikkatli ol diyor . Gerçekten insanın tansiyonunu çıkartıp yolluyor adam her konuda net değil 😅

Önceki gebelikte 37de başladığımı hatırlıyorum inşallah yine öyle yapacağım ben. Toprakta çıplak ayakla yürüme imkanın varsa öneririm benim doğumumu o başlatmıştı.

Ilk kez duydum suan deneyebilme imkanim olursa deniycem insallah zarar gelmez topraktan.

Çok şükür kendim gibi birine denk geldim yanlış anlama ne olur beni:) 12 gün önce gittigimde bana 2 hafta demişti ama dünkü doktora sormayi unuttum oda birşey demedi sadece baya kısa dedi bende esimde kisayiz hani genetik de olabilir dedi bir sorun olmasında önemli olan o benim için.
Inşaallah seninkindede bir sıkıntı çıkmaz saglikla alalım bebeklerimizi kucagimiza
Iş konusunda ağrım olmasa neler yapacağım da agridan dolayı yavaş yavaş yapıyorum iki çocuğum var okullu onlara beslenme koyuyorum şimdi yapmasam doğum sonrası dhaa zor olur benim için diye. Bide gelen giden olur benim çok yakinimda yok yardıma cagirayim ondan istiyorum evim temiz dolabim dolu olsun en azından sonrası için kafam rahat olur diye
Bu arada kuru incir çok faydalı diyorlar süt için dogrumu sizce esim toplayip getirdi bende baya bir kuruttum kayısı kompostosu yaotim doğum icin böyle bende:)

Ya ne yanlisi insan ayni durumda birini gorunce seviniyor yalniz degilmisim gercekten normalmis bu durum diyorsun cok iyi anliyorum ☺️
Gelen giden olacaksa elleri bos gelmesinler bir zahmet 3 cocuklu eve gelip ikram beklemek de ne bileyim.
Incir cok iyi geliyor diyorlar faydali olur insallah iyi yapmissin canim.

Kizlar merhaba doktora gittim geldim benim minik bu sefer kilo almış 2500 şu 2680 olmuş kafa ve bacak gününe yakın gidiyor karın çevresi üç hafta fark var neredeyse doktor ben bu çocuğu şimdi almam gelişmesi devam ediyor dedi beş günde 180 Gr almış çok şükür . Bakalım 39. Hafta olunca dogum olacak suyum sinirda en ufak bir şeyde gel dedi o biraz tabi korkutuyor 🥲 ama onun haricinde böyle giderse inşallah 2900 doğar o da yeter bize 🥰

Ya masallah minik kusa cok iyi 5 gunde 180gr.
2900 gr olursa zaten sen ona 3 de masallah Allah bereket versin gayet normal. Sezeryanda israrci mi doktorun hala?

canim benim arkadasimin halasi riskli gebelik uzmani.
Ben kendi tansiyon duurmumdan dolayi gecen hafta kendisiyle konustum.
5 haftaya kadar olan geriklerde sorun yok dedi. 5. haftanin uzeri gerilik tehlikeli dedi.
ekledim ekran goruntusunu.

Nasil rahatlatti bu ekran goruntusu bi bilsen☺️

Ay gerçekten biz eşimle biraz iriyiz 🤣 ondan küçük bebek olunca ben telaş yaptım oysa ki sağlıklı dogsunlar da elbet buyuyecekler

Ya esimle ben de iriyiz ve etrafimdakiler ilk hamile oldugum donemde sakalasiyorlardi senin bebegin kocaman olur falan diye. Onlarin etkisinden mi bilmiyorum ben hic kucuk bebek beklememisim kiyafetlerinin cogunu hani zaten buyuk olur hemen kuculmesin diye 3-6 aylik almisim. Bu hafta alisverise ciktim kucuk ic bodyler aldim cuval gibi durmasin ustunde yavrumun🥲

yok kuzm sana zaten gecen hafta tombul bir bebek demis . bu haftalik sadece onlarin cizelgesine gore daha az kilo almistir ama olabilir yani. hic canini skma .

haftalik boyle oynamalar olabilir. bebegin pozisyonundan dolayi bile dogru olcemeyebiliuorlar son aylar .

sen normal beslenmene dikkat et , zaten bebisin saglikla buyur 🙏🏼🥰
Inşaallah canım elimden geldiği kadar yapıyorum yemedigim şeyleri bile yiyorum içim rahat etsin diye burayida elimden geldiği kadar okuyorum arkadaşların dediklerini dikkate alıyorum gerisi nasip😊

Ilk kez duydum suan deneyebilme imkanim olursa deniycem insallah zarar gelmez topraktan.

Ya ne yanlisi insan ayni durumda birini gorunce seviniyor yalniz degilmisim gercekten normalmis bu durum diyorsun cok iyi anliyorum ☺️
Gelen giden olacaksa elleri bos gelmesinler bir zahmet 3 cocuklu eve gelip ikram beklemek de ne bileyim.
Incir cok iyi geliyor diyorlar faydali olur insallah iyi yapmissin canim.

Ya masallah minik kusa cok iyi 5 gunde 180gr.
2900 gr olursa zaten sen ona 3 de masallah Allah bereket versin gayet normal. Sezeryanda israrci mi doktorun hala?

Nasil rahatlatti bu ekran goruntusu bi bilsen☺️

Ya esimle ben de iriyiz ve etrafimdakiler ilk hamile oldugum donemde sakalasiyorlardi senin bebegin kocaman olur falan diye. Onlarin etkisinden mi bilmiyorum ben hic kucuk bebek beklememisim kiyafetlerinin cogunu hani zaten buyuk olur hemen kuculmesin diye 3-6 aylik almisim. Bu hafta alisverise ciktim kucuk ic bodyler aldim cuval gibi durmasin ustunde yavrumun🥲
Teşekkür ederim canım🤗

Şifa olsuun kuzum hepimiz bir şeyler deniyoruz işte sağlıklı olsunlar insallah bakalım. Dışarda da gğzelce büyütürüz annesi 🙏🏻🙏🏻♥️

Kız bende eşimde 2.400-2600 şeklinde doğmusuz ikimizde ortalamanın üstü boy kilodayız 😅 ondan takılmayın kiloya iyi sağlıklı olsunlardaa 🙏🏻🙏🏻😍

Bir arkadaş incir süte iyi geliyor demiştide yazıyı bulamadım. İncir uyutması yapıyorlarmıs süt için hastaneden eve gelince bende deniycem onu. Kayısı komposto zaten hazırlıklıyız o da kabızlık yaşarsam diye 😅😅
Ben sormustum canım 😊 baya kuruttum öyle duyunca bol bol tüketeyim diyorum bakalım nasip olursa ise yarar insaallah:)

Back
X