Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum gecmis olsun . insallah bir an once atesi duser oglununkızlar yaa duanıza ıhtıyacım var, oğlum hastalandı ateşide düşmedi hastanede yatıcaz bgn.okdr stres oldumki pazartesi de doğum var nasıl olacak nasıl edicem bilmiyorum. karnımda stresten taş gbi oldu.
Hayırlı olsuunnnnCanlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız
İmkanınız varsa normal doğurun![]()
Yavrum kuzum ne yaptın gelişme nedir ?Kızlar wc den çıktım, peçeteye pembe bir leke geldi?? Başına gelen var mı
Diloşum hadi hayırlı olsun yeniden, hazırlıkları son güne bırakmaKızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda şifalandırsın. Analık endişeleri çok zormuşkızlar yaa duanıza ıhtıyacım var, oğlum hastalandı ateşide düşmedi hastanede yatıcaz bgn.okdr stres oldumki pazartesi de doğum var nasıl olacak nasıl edicem bilmiyorum. karnımda stresten taş gbi oldu.
Ya pecan teşekkür ederimHayırlı olsuunnnnSağlıkla büyüsün miniğin
![]()
Her şey yolundaysa inşallah bi 7 saate taburcuyuz bakalım
artik cok yukari cikti organlarimiz , ondan baski yapiyordur cigerlerine canim.-Sunshine canım çok mutluyum senin adına, benim ağır dönemlerim de geçse de ben de kavuşsam diyorum.
Akşama doğru taze kan geldi, baktık hemeroidden geliyor. Bugün dışardan yedim ve sanırım dokundu. Karnım taş gibi, kıpırdayamıyorum, tansiyonum 13/9, kusamıyorum, başım çatlıyor. Sabah olsa da doktorumu arasam diye bekliyorum. Nefesimde de sorun var batıyor alırken. Zehirlendim mi be yaptım anlamadım ama çok korkuyorum
Birincisi o süt şakır şakır gelecekkk ben inanıyorum stres yapmazsan canım ve bol su iç eve geçince bebiş uyuyunca hemen dinlen ve uyu zamanla çoğalacak .Heppinizin mesajlarını okudum topic elden gitmeyeah![]()
Kızlar son günlerinizde bol bol dinlenin uykusuz kalmayın mümkünse. Günler sonra bu akşam 2 saat uyumuşum. Bayılmışım daha cok
K KIR PAPATYASII papatyam 5 günde çok güzel kilo aldırmışsın. Gözün Aydın sakin sakin bekleme vakti inşallah.
Azcık size iç dökeyim süreç anlatayım. Telefonu elime hiç alamıyorum inşallah ilerde süreç biraz daha normalleşiyordur
Süt konusu var.
Haftalardır sütüm geliyordu biliyorsunuz.
Hiç sağmadım henüz ne çıkıyor bilmiyorum.
Bismillah diyip emzirmeye başladım.
İlk gün cok güzel emdi yavrum.
9 kere mekonyumlu kaka yaptık idrara çıktık çok iyiyidi.
Kilo kaybımız 1 günde 30 gr kadardı iyi dediler aslında.
Tabi memede haftalardır biriken miktarla bir günde hem uykusuzluk hem beslenememe etkisiyle oluşan miktar bir olmuyormuş. Böyle bi durumdan bahsetti hemşireler. Bebek de Öğlenden beri doğru düzgün emmedi süt azaldığı için.
Emmeynce uyku hali arttı, soyup soyup emzirdim fakat idrar azaldı ve bezde kan gördük.
Bunlar hep beklenebilen şeyler önceden okumuştum. aslında hormonal de kanama olabiliyor.
Fakat insan bi anda yetersiz beslenme vs gibi şeyler de duyunca kendini tutamıyor.
2 kere 30 Cc mama takviyesi yapıldı. Mışıl mışıl uyudu yavrum.
Bir de Bizde kan uyuşmazlığı çıktı. Alında hafif sarılık vardı. Bi kaç saat sonra tekrar kontrol edilecek kan değerlerine bakılacak yükselme var mı.
2. Gün topuk kanı alındı ve işitme testleri yapıldı. Sol kulağımız testten geçemedi. Haftaya tekrar bakılacak. Sıvı kaçmış olabilir dediler. İnşallah öyledir. 10 bebeden 8 i testten ilk seferde kalıyor dediler doğruluğunu bilemiyorum.
1 buçuk ay sonraya da kalça usg iÇin gün verdiler. Genelde 1 ay diye duymuştum ama belki prematüre olmasıyla alakası vardır.
Bebiş çok güzel ama Analık endişe ile doluymuş. Lohusalık nasıl oluyor bilmiyorum ama Şuan hiç öyle hissetmiyorum. Bebeyi henüz korktuğum gibi kimseden sakınmadım. O kadar güzel ki bakın ben doğurdum diyesi geliyo insanın.
Sadece kötü haber gelince insan zorlanıyor haliyle.
Durumlar bu şekilde bugün kısmetse taburcu olacağız. Süreçte böyle sıkıntılar olabiliyor ilk kez anne olacaklar için söylüyorum ne kadar hazırlansanız da bi bocalama hali mevcut tabi ama insana bi yiğitlik geliyor. 2400 lük bebeyi elimde basketbol topu gibi çevirebiliyorum şu anda.
Dün ilk alt değiştirmeye çalıştığımda bacaklarını bile zaptetmekte zorlanıyordumher yer pok içinde kalmıştı
Allahım sağ Salim vakitli doğumlar nasip etsin hepinize![]()
Çok geçmiş olsun pazartesiye oğlunun hiçbir şeyi kalmaz hiç merak etme allahtan bir iki gün kala olmamış sakin olmaya çalış ikisinin de sana ihtiyacı var.kızlar yaa duanıza ıhtıyacım var, oğlum hastalandı ateşide düşmedi hastanede yatıcaz bgn.okdr stres oldumki pazartesi de doğum var nasıl olacak nasıl edicem bilmiyorum. karnımda stresten taş gbi oldu.
Normal de olabilir riskli diyor benim doktor pek net konuşmaz canımYa masallah minik kusa cok iyi 5 gunde 180gr.
2900 gr olursa zaten sen ona 3 de masallah Allah bereket versin gayet normal. Sezeryanda israrci mi doktorun hala?
Canım bir acile gitsen tansiyon korkudan çıkar Nst çekerler en azından rahatlarsij-Sunshine canım çok mutluyum senin adına, benim ağır dönemlerim de geçse de ben de kavuşsam diyorum.
Akşama doğru taze kan geldi, baktık hemeroidden geliyor. Bugün dışardan yedim ve sanırım dokundu. Karnım taş gibi, kıpırdayamıyorum, tansiyonum 13/9, kusamıyorum, başım çatlıyor. Sabah olsa da doktorumu arasam diye bekliyorum. Nefesimde de sorun var batıyor alırken. Zehirlendim mi be yaptım anlamadım ama çok korkuyorum
Yaaaaa cok az kaldıııııııııııKızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah![]()
Normal de olabilir riskli diyor benim doktor pek net konuşmaz canım![]()
Ayyy benim güzel annem annelik sana çok ama çok yakıştı herşeyin yolunda olmasına sevindim evinize çıkınca düzeniniz oturacak herşey daha güzel olacak Allahin izniyle Rabbim güzel günlerde anneli babalı büyütsün inşallahHeppinizin mesajlarını okudum topic elden gitmeyeah
Kızlar son günlerinizde bol bol dinlenin uykusuz kalmayın mümkünse. Günler sonra bu akşam 2 saat uyumuşum. Bayılmışım daha cok
K KIR PAPATYASII papatyam 5 günde çok güzel kilo aldırmışsın. Gözün Aydın sakin sakin bekleme vakti inşallah.
Azcık size iç dökeyim süreç anlatayım. Telefonu elime hiç alamıyorum inşallah ilerde süreç biraz daha normalleşiyordur
Süt konusu var.
Tabi memede haftalardır biriken miktarla bir günde hem uykusuzluk hem beslenememe etkisiyle oluşan miktar bir olmuyormuş. Böyle bi durumdan bahsetti hemşireler. Bebek de Öğlenden beri doğru düzgün emmedi süt azaldığı için.
Emmeynce uyku hali arttı, soyup soyup emzirdim fakat idrar azaldı ve bezde kan gördük.
Bunlar hep beklenebilen şeyler önceden okumuştum. aslında hormonal de kanama olabiliyor.
Fakat insan bi anda yetersiz beslenme vs gibi şeyler de duyunca kendini tutamıyor.
Bir de Bizde kan uyuşmazlığı çıktı. Alında hafif sarılık vardı. Bi kaç saat sonra tekrar kontrol edilecek kan değerlerine bakılacak yükselme var mı.
2. Gün topuk kanı alındı ve işitme testleri yapıldı. Sol kulağımız testten geçemedi. Haftaya tekrar bakılacak. Sıvı kaçmış olabilir dediler. İnşallah öyledir. 10 bebeden 8 i testten ilk seferde kalıyor dediler doğruluğunu bilemiyorum.
1 buçuk ay sonraya da kalça usg iÇin gün verdiler. Genelde 1 ay diye duymuştum ama belki prematüre olmasıyla alakası vardır.
Bebiş çok güzel ama Analık endişe ile doluymuş. Lohusalık nasıl oluyor bilmiyorum ama Şuan hiç öyle hissetmiyorum. Bebeyi henüz korktuğum gibi kimseden sakınmadım. O kadar güzel ki bakın ben doğurdum diyesi geliyo insanın.
Durumlar bu şekilde bugün kısmetse taburcu olacağız. Süreçte böyle sıkıntılar olabiliyor ilk kez anne olacaklar için söylüyorum ne kadar hazırlansanız da bi bocalama hali mevcut tabi ama insana bi yiğitlik geliyor. 2400 lük bebeyi elimde basketbol topu gibi çevirebiliyorum şu anda.
Dün ilk alt değiştirmeye çalıştığımda bacaklarını bile zaptetmekte zorlanıyordumher yer pok içinde kalmıştı
Ya gerçekten benim doktorum varya adama sabır öğretir eğitiyor beni sabırsız bir insandimYa senin bu doktor beni bile gerdi tansiyonumu yukseltti bi net ol be adam![]()
Ya neden bir kitap tadında okunuyor senin yazdıklarınHeppinizin mesajlarını okudum topic elden gitmeyeah
Süt konusu var.