2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
🥹🥹 çok mutlu oldum su an
Suanda ne tüy ne de akıntı var gibi. Çukur içini sürekli temiz tutmaya çalışıyorum ama delik devam etmiyordur inşallah 🤗
Akıntı yoktur inşallah ya olsa gözümüze çarpar herhalde

Sorunsuz atlatırsın bu haftaları da umarım canım
Sancılar için bol su / sıvı tüketmeye çalış en iyi gelen şey bunlar su anda. Haftaya kadar biraz daha rahat geçer inşallah:)

Kalça usg için 1.5 aylık olduğunda diye tarih verildi.
Bu usg yi kalça ultrasonundan önce çektirmekte sorun olur mu acaba.
cünkü sakral usg ye de benzer bi tarih verildi.

Bize de aynısını dedi tutunca herhangi bi titreme hissetmiyorum
En ufak sorunda kalbime çöken ağırlığı tarif edemem ama beni anladığından eminim.
Sizlerdeki cesarete hayranım 2.,3. Çocuğu yapabiliyorsunuz 🤭
Diyip büyük konuşuyormuşum 😅

Loresima8989 Loresima8989 ben soruna yazdım sanıyordum ama yazmadığımı farkettim. Sen daha iyi bilirsin ama deneyimlediğim kadarıyla süt sağımı sonrası meme ucum 2 kat büyüyor.
Bir de ebebkte filan göğüs ucu çıkarıcı aparat görmüştüm bi bak istersen 🤗
yok bna etrafımdakı herkes sakın bir daha doğurma dedi okdr kötüyüm,yanı o buyüyüp bni ıyı olduğuna ikna edene kadar ne tadını cıkarabılıyorum ne mutluluğunu. ama snr buyuyunce tek olmasına uzuluyorsun. keşke az rahat olabılseydm hala kendıme sasırıyorum nasıl yaptm diye. usg içinde birşey olmaz ama internete bnde girince çöküyorum ben yapıyorum siz yapmayın.

Ayy ne güzel uygulamalar onlar ya hazırlık yapıp getiriyorlar istediğini alıp getiriyorlar filan 😍😍 bizimlede paylas detaylarınıı

Az kaldı canımm sağlıkla alacaksın kucağına 😍 ay bizlerede doğumdan sonra haber ver unutma güzel haberleri aklım kalıyor benim acaba naptılar diye 😅

Neyse ki günü belli minik kuşun annesi 😍

Ay nice mutlu yıllarınız olsunn iyi olmus kafan dağılmıştıır bencede bir sürede normal hayata dönmek için zorlancaz 😅

Nice seneleriniz olsuun kuzum maşallah size kavuşma hikayenizin sonu güzel olmus 🌸😍

Şişlik vs de oluyormus cocukta zaten normal kaybetmiş kilo o zaman

Ya benimde öyle bugün baktım gögsüme ne bir bğyüme ne bir şişlik gögüs ucum arada cıkıyor sonra sütyen baskısından mı nedir geri içeri giriyor. Acaba diyorum gögüs kalkanı mı alsam kii baskı olmassa belki ucu içeri kacmaz

Amiin kuzum amiin sen son zamanlarını yorgun geçiriyormussun çokta yorma kendşni enerjini bebişe saklaa. Doğumdan sonra bizlere müsait anında haber vermeyi ihmal etmee güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Öyle canım bir aydir hiç dinlenemedim desem yeridir doğum sonrasina birşey kalmasın diye hem ameliyat hem üç çocuk birşey yapamam en azından kafam rahat olsun diye.
Inşaallah canım yazarım tabi bebeğim sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum hayırlısıyla tabi🤗

Sağ olasın balım süt pompasını yıkadım koycam valize ucu çıkartıyordu evet ilk etapta daha süt inmeden çekilir mi ona emin olamadım ama her yolu denicem -Sunshine -Sunshine

Sağ olasın balım süt pompasını yıkadım koycam valize ucu çıkartıyordu evet ilk etapta daha süt inmeden çekilir mi ona emin olamadım ama her yolu denicem -Sunshine -Sunshine
O da doğru ya kolostrum ziyan olma ihtimali yüksek
Bi de enjektörle çıkarma mevzusunu duymuştum bi araştır istersen ben bilmiyorum nasıl oluyor

Bugün kontrolümüz vardı, 35. haftadayız, bebiş 2700 gr 46 cm. Bana biraz minnak geldi sanki.
Nst de sancılar çıktı. Çocuğuma asla isim bulamıyorum bu yüzden hastane çıkışı, kapı süsü yaptıramıyorum. İsimsiz mi yaptırsam acaba ya 😔
Bir de kızlar arkadaşım bir poşet dolusu kıyafet verdi bana yenidoğan vs. Çoğu giyilmedi dedi. Siz olsanız kullanır mısınız? Eşim açtırmıyor poşeti, ben de kararsızım.

Bence bebisin boyu kilosu gayet iyi masallah.

Kapi susu ve hastane cikislarinin yapilmasi, kargo falan derken 2-3 haftayi bulabiliyor bence isim bulamadiysan isimsiz yaptir gitsin bebis aceleci cikarsa hastane cikissiz kalmasin☺️

Ben olsam kullanirdim herhalde cocuk kiyafetleri cok pahali bi zibina 60-70 tl istiyorlar ki buyuk markalar degil yani normal bir cocuk magazasi. Ve giyse giyse 1 ay anca giyer.
Biz cocukken bir kiyafeti buyuk kuzenim ablam ben ve kucuk kuzenim sirayla giyiyorduk mont mesela eskimiyordu ki zaten. Bir zararini da gormedik. Benim esim de izin vermiyor o tarz seylere ama ikna edebilirsen o parayi bebisin baska ihtiyaclari icin kullanirsin.

Kizlar bir de benim gogusler buyudu ama icleri bos gibi hani sut olsa sertlesir biraz diye dusunuyorum evirdim cevirdim oyle bi sertlik de gelmiyor ele bildiginiz bos et yigini 🙈 acaba normal mi sizin de oyle mi.
Sutum olmayacak mi diye tribe girdim sabah sabah her gun baska seye takiyorum😒

Kizlar bir de benim gogusler buyudu ama icleri bos gibi hani sut olsa sertlesir biraz diye dusunuyorum evirdim cevirdim oyle bi sertlik de gelmiyor ele bildiginiz bos et yigini 🙈 acaba normal mi sizin de oyle mi.

Evet canım boş şuan neden sert olsun ki oksitosinle birlikte üretilmeye başlayacak o da doğumdan sonra olacak korkma mucizevi bir şey benden nasıl bu çıkıyor diyeceksin 🥰

Doğumdan sonra Bi anda büyüyorlar merak etme 😅

Ayy aynı tribe ben dün girdim haftan ilerde benden dedim demekkş normalmiş bildiğin hamile olmadan daha dolgun duruyordu gögsğm simdi değişik bi fosluk var bende anlamadım 😅😅

Bugün kontrolümüz vardı, 35. haftadayız, bebiş 2700 gr 46 cm. Bana biraz minnak geldi sanki.
Nst de sancılar çıktı. Çocuğuma asla isim bulamıyorum bu yüzden hastane çıkışı, kapı süsü yaptıramıyorum. İsimsiz mi yaptırsam acaba ya 😔
Bir de kızlar arkadaşım bir poşet dolusu kıyafet verdi bana yenidoğan vs. Çoğu giyilmedi dedi. Siz olsanız kullanır mısınız? Eşim açtırmıyor poşeti, ben de kararsızım.
4 ay önce doğum yaptı ben kendim istedim ondan oda snırım verme taraftarı değildi o yüzden 2-3 takım anca verdi bende o yüzden onları yıkadım ütüledim kenara koydum yedeklerde dursun diye gönüllğ verdi gibi gelmedi o yüzden kullanmayı düşünmüyorum ama 1 ay sonra teşekkür edip geri vericem. Benim fikrim kıyafete fazlasan vereceğim parayı başka bir şeyine vereyim daha kalıcı daha uzun süreli kullanacağım eşyasında kaliteli alayım diye. Tabi ki yeni kıyafetler aldım hoşuma giden sevdiğim tarzda vs ama işte erkek bebekler özellikle ilk zamanlar bezi açınca vs işiyormus bide havalar soğudu çamaşırlar eskisi gibi hızla kuramayacak

5 Ekim minnoşum, o güne kadar tutmam lazım, kukuyu tutarak yürüyorum resmen.😂
Çok az kalmış ne heyecanlı 🥲 herşey tamam mı?
Çok iyi canım ♥️ Sen ve eşin minyon musun?
İsim olayında bazen bebeğin yüzüne bakınca isim bulanlar da varmış.
Yenidoğan İçin 0dan eşya elbette alınır ama arkadaşın çoğu giyinmedik kıyafet verdiyse de değerlendir derim. Bunda kötü bişey yok ki.

olcen doktora gore de degisiyor kuzum.
Beni pzartesi prof olctu 5-10 dk surmedi, adam isinin ehli biriydi.
Persembe bir ultroson teknisyenine denk geldim, 40 dk dan fazla surdu ve belim artik agridi o yatakta .
ultroson gunu zaten bebegin pozisyonuda onemli. bazen sacma bir sekilde duruyorlar ee haliyle olcumler de farkli cikiyor
Aynen öyle pozisyonuda çok önemliymiş cihazların kalibrasyonu bile çok önemliymiş

İyi kuzum çıktık bugün yatmasına gerek görmedi doktor 😍 annesinde kalıyoruz ben çalışacağım için bakamayacağım son bir hafta 🤗🤗
Gecmis olsun da canim ne uzerine çalışıyorsun bilmiyorum ama iste doğurma olur mu sende :)

Kuzum 3620 dogdu ama çok şişlik vardı. Persembe hastanede 3500 çıktı 100 gr kıyafet saydılar cuma sağlık ocağında 3400 çıktı 100 gr yine kıyafet saydılar bakalım pazartesi tekrar çağırdı doktor
Simdi normal bence ya .. bundan sonra da inmez zannetmiyorum

4 ay önce doğum yaptı ben kendim istedim ondan oda snırım verme taraftarı değildi o yüzden 2-3 takım anca verdi bende o yüzden onları yıkadım ütüledim kenara koydum yedeklerde dursun diye gönüllğ verdi gibi gelmedi o yüzden kullanmayı düşünmüyorum ama 1 ay sonra teşekkür edip geri vericem. Benim fikrim kıyafete fazlasan vereceğim parayı başka bir şeyine vereyim daha kalıcı daha uzun süreli kullanacağım eşyasında kaliteli alayım diye. Tabi ki yeni kıyafetler aldım hoşuma giden sevdiğim tarzda vs ama işte erkek bebekler özellikle ilk zamanlar bezi açınca vs işiyormus bide havalar soğudu çamaşırlar eskisi gibi hızla kuramayacak
Şu kadar söylim benim kız altını açınca 2 şer posta daha yapıyo 😂 daha yapmaz diyorum yine yapıyor. Püskürtmeli ayrı püskürtmesiz ayrı yapıyor. En son temiz bez takıyorum yine yapıyor 😂

Çok enteresan ne yapacakmış ki bir daha giyilmeyecek kıyafeti? Bence de geri ver gitsin.

Şu kadar söylim benim kız altını açınca 2 şer posta daha yapıyo 😂 daha yapmaz diyorum yine yapıyor. Püskürtmeli ayrı püskürtmesiz ayrı yapıyor. En son temiz bez takıyorum yine yapıyor 😂
İşin özü kaç paket almak lazım 🤭😂 hafta başına yani 🤭

Evet canım boş şuan neden sert olsun ki oksitosinle birlikte üretilmeye başlayacak o da doğumdan sonra olacak korkma mucizevi bir şey benden nasıl bu çıkıyor diyeceksin 🥰

Ya iste ilk olunca cehalete ver🙈 şey sanıyorum süt iceride birikiyo birikiyo sonra çıkıyo😂 o yüzden biriken süt nerde acaba yok mu diye bi sorguladım😂

Ayy aynı tribe ben dün girdim haftan ilerde benden dedim demekkş normalmiş bildiğin hamile olmadan daha dolgun duruyordu gögsğm simdi değişik bi fosluk var bende anlamadım 😅😅

Aynen büyüdüler ama bi foslar yani belki süt dolunca dolgun durur yani inşallah😂

İşin özü kaç paket almak lazım 🤭😂 hafta başına yani 🤭
13 günlüğüz 90 tane prima premium care 0 beden ve 30 tane molfix 0 beden kullandım.
Primanın verdiği yetkiye dayanarak asla ve asla yapar yapmaz açmadım, bütün bezlerimiz kakalı ve 2 posta çişli genelde 😂 ona rağmen ortalama günlük 10 bezimiz var demek ki 😂

Back
X