2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben kullandım bu bebeğimde de kullanacağım. Yıkandı paklandı hepsi. Bebekler çabuk büyüyor hiç sıkıntı yapma.
Bir sonraki postunda gönülsüz verdi gibi geldi demişsin eşyaları eğer öyle ise hiç kullanma direk ver bence ve kullanmadığını gerek kalmadığını da belirt içine dert olmuşsa rahatlar karşıdaki kişinin böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum canını al malını alma dedikleri tipler bunlar.

Benim de öyle sönmüş balon gibi ama süt var geçen biraz sıktım baktım geliyor korktum bıraktım 🤣
Canım gönülsüz verdi diyen diğer arkadaş sanırım, benim arkadaş çok isteyerek verdi ve halen biriktirdiğini söylüyor sağolsun. Yıkayıp kullanacağım sanırım :)

Şu kadar söylim benim kız altını açınca 2 şer posta daha yapıyo 😂 daha yapmaz diyorum yine yapıyor. Püskürtmeli ayrı püskürtmesiz ayrı yapıyor. En son temiz bez takıyorum yine yapıyor 😂
aaaaa gunes hanim demekki icerde cok skismisti ondan haftalardir erken gelecem diye zorladi😂😂😂
O degil de sen 6 yıllık evli degisin ki bjnun geçmişi var.. kabul etmiyorum :)... hikayen cok güzel Hayran kaldim size valla artik cogalarak bulursunuz ❣️😊
evet kuzum 15 senelik toplam bir sure var ama iste okul du saglik sorunlariydi vs bir fiil hep birlikte degildik ama kopamadik da :)
tesekkur ederim canim 🥰🥰

Merhaba canım kusura bakmayın bir süre bakamadım kilo takibi yapılmak şartıyla 13. gün küvezden çıktı bebiş kilo alımı devam etmese tekrardan küveze alınacaktı. Bu süreçte şunu anladım ki asıl zorlu olan doğumdan sonrasıymış. Herkes birşey diyor herkes herşeyi biliyor. Zaten düşük kilolu olduğu için onun stresi var birde normal zamanında doğmuş gibi davrananlar var. Ben kesinlikle gerekmediği sürece mama, emzik vermeyi ve kucağa almayı istemiyorum bu sürecin sonrasında zorlanmak istemiyorum ama kayınvalidem başta olmak üzere olsun ne olacak bakılır deyip her fırsatta kucağına almak istiyorlar kucağa alınmasını istemediğimi söylediğim halde uykusundan uyandırıyor 😬😬😬😬 Sizin anlayacağınız kızlar pek de iyi değil durumum. Şükür ki bebişim gayet iyi eoprotin desteği ile 2660 gr çıktık. Sadece alerjimiz çıktı şimdilik süt ve süt ürünlerini keserek tespit etmeye çalışıyoruz neye alerjisi olduğunu.

Tavrını çok güzel koy canım çocuga yazıktır yavrum zaten kendini toparlamaya güç harcıyor fazla enerji kaybetmemesi lazım bide bilincsiz insanlarla uğrasıyorsunuz ya. Allah yardımcınız olsun
Ben kullandım bu bebeğimde de kullanacağım. Yıkandı paklandı hepsi. Bebekler çabuk büyüyor hiç sıkıntı yapma.
Bir sonraki postunda gönülsüz verdi gibi geldi demişsin eşyaları eğer öyle ise hiç kullanma direk ver bence ve kullanmadığını gerek kalmadığını da belirt içine dert olmuşsa rahatlar karşıdaki kişinin böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum canını al malını alma dedikleri tipler bunlar.

Benim de öyle sönmüş balon gibi ama süt var geçen biraz sıktım baktım geliyor korktum bıraktım 🤣
O bendim canım evet bende öyle yapcam artık gönülsüz olunca içime sinmedi zaten kullandırmam cocuguma

Kızlar ölüyorum sırt ağrısından. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Sağ kürek kemiğine doğru kaburgamın arka kısmı :( yamuk yumuk durmaktan delircem artık. Varmı bildiğiniz bir yöntem

Ayy resmen paraya mıcıyorlar dedikleri olay 😂😂 canları sağolsuun 2-3 aylık oluncada yapsın diye gözlerinin içine bakacaz 😂

Ay küçük hanımın boşaltım sistemine bereket 😂😂

aaaaa gunes hanim demekki icerde cok skismisti ondan haftalardir erken gelecem diye zorladi😂😂😂
Evet kızlar ben de yarından cok umutluyum bu kadar aktif boşaltım boşa değildir herhalde 😂
Sarılık defolup bol bol kilo aldığımızı umuyorum 🥹
Veeee bugün ilk duşumuzu aldık pamuk gibiyiz 😂
Merhaba canım kusura bakmayın bir süre bakamadım kilo takibi yapılmak şartıyla 13. gün küvezden çıktı bebiş kilo alımı devam etmese tekrardan küveze alınacaktı. Bu süreçte şunu anladım ki asıl zorlu olan doğumdan sonrasıymış. Herkes birşey diyor herkes herşeyi biliyor. Zaten düşük kilolu olduğu için onun stresi var birde normal zamanında doğmuş gibi davrananlar var. Ben kesinlikle gerekmediği sürece mama, emzik vermeyi ve kucağa almayı istemiyorum bu sürecin sonrasında zorlanmak istemiyorum ama kayınvalidem başta olmak üzere olsun ne olacak bakılır deyip her fırsatta kucağına almak istiyorlar kucağa alınmasını istemediğimi söylediğim halde uykusundan uyandırıyor 😬😬😬😬 Sizin anlayacağınız kızlar pek de iyi değil durumum. Şükür ki bebişim gayet iyi eoprotin desteği ile 2660 gr çıktık. Sadece alerjimiz çıktı şimdilik süt ve süt ürünlerini keserek tespit etmeye çalışıyoruz neye alerjisi olduğunu.
Doğum sonrası her bakımdan zor maalesef :/…
Allah sabır versin lohusalık bu tip insanlarla cok zor geçiyor olmalı.
Geçmiş olsun bu arada Alerji teşhisi nasıl konuldu ?

Kızlar bize mustela pişik önleyici krem hiç işe yaramadı kızarıklık ne önledi ne geçirdi bepantol denicem şimdi
Bepanthol kullanıyorum ben her bezde değil arada kullanıyorum iyi gibi su an. Pişik olursa anlarız herhalde dimi

Eki Görüntüle 3135155
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum, evde yalnızım, doktorum teli açmıyor, bu tansiyon nasıl sizce
Yavrukusum sen hiç kendine dikkat etmiyorsun gibi hissediyorum nasılsın?
Bol su iç bi bardağa da limon sık biraz iyi gelir diye düşünüyorum.
Kusmuşsun da ruh halin nasıl onlar yapıyor olabilr mi?

Evet kızlar ben de yarından cok umutluyum bu kadar aktif boşaltım boşa değildir herhalde 😂

Bepanthol kullanıyorum ben her bezde değil arada kullanıyorum iyi gibi su an. Pişik olursa anlarız herhalde dimi

Ruh halim çok kötü. Doktorum stres mi yaşadın diye sordu zaten. Dün görümcemler geldi, bugün eşim onlarla memlekete gitti. Gece kötüydüm, defalarca kustum, bugün gitme dedim, kötüyüm dedim, gitti. Sabah gitti, durumumu bilmesine rağmen halen yok. 1 saatlik yol oysa. Hiç iyi değilim. Evde yalnızım, annem de hasta çağırmıyorum

Bende mustela almıştım canım ama işe yaramazsa diye bu linkteki aklımda çok övülüyor. İçeriğini bilmiyorum.
https://ty.gl/wngic4jiln

Bende bepantol alcam şimdi. Cnm bizim ilk başlarda yoktu şimdi kızarmış kızın poposu anlarsın hemen merak etme ben bile anladıysam😂

evet kuzum 15 senelik toplam bir sure var ama iste okul du saglik sorunlariydi vs bir fiil hep birlikte degildik ama kopamadik da :)
tesekkur ederim canim 🥰🥰
Bende 2005twn beri taniyorum da ne oluyor. Abi diyordum 😀 abi deme lazim olur demediler hic olan oldu . 1 ay dolmadan gorusme oldu evlilik karari aldk .. hayat iste :)

Oh mis gibi olmustur şimdii 😍 kuzum valla havalar soğudu ama güzelce düzenli yıkamaya çalış yıkanan çocuk güzel büyüyor

Bende bugün aldım raporumu. İlk raporda tam doğum tarihi belli olmadığı için rapor bitiş tarihi yazılmıyor. Doğumdan sonra da bir rapor daha verilecek :KK54:
Canim bende başlama tarihi yazıyor bitiş yok analık çalışır diyor anlamadım ise gitmem gerekiyormu

Benimkinde yazıyor. Bitiş tarihi tahmini doğum tarihi oluyor. Doğum olunca doğum raporu ile birlikte ikinci 8 haftalık raporu verirler yattığınız Hastaneden. Onu işyerine verirsiniz
Bende de yazmıyor hicbirsey anlamadım elinizde örneği varsa atabilirmisiniz acaba

Bende de yazmıyor hicbirsey anlamadım elinizde örneği varsa atabilirmisiniz acaba

Bende ayakta başlama tarihi yazıyor bide doğum öncesi analık çalışır yazıyor ise gidecekmiyim anlamadim
Canm bende doğum öncesi analık çalışamaz yazıyor. Ben çalışamaz almak istedim çünkü. Ek olarak bitiş bende de yazmıyor çünkü bu doğum öncesi. Doğumun tam gününü bilemeyiz o sebeple gün yazamazlar

Bugun benim arkadasimin arkadasi 5 kg bebis dogurdu epiduralsiz :) Resmen 3 aylik hazir dogdu🙈

Hay maşallah😍 ne çatı varmış.. valla hazır bebek 3 aylık hakkaten 😅

Bugün arkadaşlar mesaj atıyor bana da kendini yarına hazırla gelebilir diye😅😅😅 ağrım sızım yok şimdilik nişan yok leke yok birşey yok... hayırlısı bakalım ne zaman gelecek

Sıcak suya oturmayı araştır bi bakalıım. Faydasını gören oluyormus. İlişki de iyi diyorlar sperm yumuşatıyormus rahim ağzını
Sıcak suyu araştırayım canım.. ilişkiyi biliyorum da istemiyorum ya😔 bugün O kadar çok yürüdüm ki kalçam ağrıdı 😅 aşağı doğru belki iner de rahim ağzı incelir belki diye.. yarın da plates topuna oturcam duracam orda

Tavrını çok güzel koy canım çocuga yazıktır yavrum zaten kendini toparlamaya güç harcıyor fazla enerji kaybetmemesi lazım bide bilincsiz insanlarla uğrasıyorsunuz ya. Allah yardımcınız olsun
Amin canım keşke tavırı anlasalar
Sağol canım gerçekten çok zor. Kakasından anlaşıldı mukozalı olmaya başladı iplik iplik sümüksü bi yapı oluyor içinde birazda poposu kızardı kaka tahlili yapıldı yarın sonucu görüşeceğiz bakalım.

Canim bende başlama tarihi yazıyor bitiş yok analık çalışır diyor anlamadım ise gitmem gerekiyormu
Raporunda Analık çalışır yazıyorsa 37.haftaya kadar çalışmaya devam edebilirsin anlamına gelir. Ama çalışamaz durumdaysan doktorunla konuşup analık çalışamaz raporu alman gerekir canım 🥰

Hanımlar az önce tuvaletteydim sadece küçük tuvaletimi yaptım ve en son peçeteyle silerken hafif pembemsi leke vardı emin olmak için tekrar sildim yine vardı kötü bir şey değil demi çocukta hareketli nişan mı oluyor bu ne 🙄

Back
X