• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibim 🥲haftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok🥴
ayy zorla çıkaracaklar hanfendiyi 😊seninkinin gelmeyi niyeti yok benimkide dünden meraklı ama tembel😂dönmedi suyunuda bitirdi minnoş kızım😂sağlıkla kucağına alırsın inşallah yarın😊

Kızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibim 🥲haftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok🥴
E yarın 15 eylül, 3 tane doğumumuz olacak Allah nasip ederse😍

Çok heyecanlı bir gün ve gece sizi bekliyor. Hadi bakalım canım sağlıkla gelsin nazlı kız🫶

Sırt üstü yatırdığımda çok agliyo bide Sırtını sivazladigimda. Galiba çok kucakta tuttum yenidoganda kemikleri batar fln derler. Bu yüzden bol bol masaj yapıp biraz yüzüstü yatıyorum gün içinde, rahatlıyo
Kucak istiyor ama koalalar 🐨 napıcaz benimki de öyle… dün geceden beri yatağına koyduğum gibi ağlıyor kucakta susuyor 😪 sırtını sıvazlayınca ağrımıyor ama tam tersi rahatlıyor benimki. Bizde gaz var sanırım.

Minnoşlar doğurmadım henüz😀😀 önce bunu yazayım. Geldiğimde 4,5 cm açıklık vardı zaten yatışım yapıldı suni verdiler yavaş yavaş sancılar arttı. Epidural aldım bu Nası bişimiş yA hiç ağrı hissetmiyorum biraz uyuştum kafam güzel. Bekliyoz bakalım açılmaya devam 6 cm oldum. Odadayım henüz😍😍

Minnoşlar doğurmadım henüz😀😀 önce bunu yazayım. Geldiğimde 4,5 cm açıklık vardı zaten yatışım yapıldı suni verdiler yavaş yavaş sancılar arttı. Epidural aldım bu Nası bişimiş yA hiç ağrı hissetmiyorum biraz uyuştum kafam güzel. Bekliyoz bakalım açılmaya devam 6 cm oldum. Odadayım henüz😍😍
Canım epudirali almadan önce cok sancı hissediyormuydun bnde yarın almayı düşünüyorum 1 cmde kaldı benmkide sonum ne olur bilmem 🤣birde lavman yaptılarmı 🤪minigine bi an önce kavuşş🤲🏼

Doğumlarimiz inşallah normal olur bunlara grek kalmaz çok korkuyorum sezeryandan😕

Ne kadar çok korkarsaniz o kadar zor olur süreç.sadece kucaklaşma anını düşünün,gerisi hallolur. Ayağa da kalkıliyor,ağrılar da geçiyor. 11 gün önce sezeryan olup biraz önce bebeğini emzirip uyutmus,bütün evini toplayıp, 2 Sepet ütü yapmış, çamaşırlarını yıkayıp asmis taze bir anne olarak söylüyorum bunu 🌺

Bunu duydum hemeeeen Solgar alıyorum. Zaten güvendiğim bir marka. Başka yaptığın etkili bir şey varsa ekle canım faydalanalım. Süt konusu önemli
Dereotu, yulaf,yeşil yapraklı sebzeler, protein ağırlıklı beslenme,incir, hurma, üzüm, şeftali,bol bol su, şekersiz komposto,ayran,kefir vb. Ben bunların faydasını görüyorum ☺️

Allah allaaaah🫶🫶🫶

Keyfini çıkar bu kafa güzelliğinin, güzel haberlerini bekliyoruz🙏

Ne kadar çok korkarsaniz o kadar zor olur süreç.sadece kucaklaşma anını düşünün,gerisi hallolur. Ayağa da kalkıliyor,ağrılar da geçiyor. 11 gün önce sezeryan olup biraz önce bebeğini emzirip uyutmus,bütün evini toplayıp, 2 Sepet ütü yapmış, çamaşırlarını yıkayıp asmis taze bir anne olarak söylüyorum bunu 🌺
Sen bi harikasın, geçen gün merdiven çıkıyorken şimdi neler neler yapıyorsun maşallah 🧿

Bütün gün böyleyiz 🙈 İyice kucak bebesi oldu bu gazman kızım 👶🏻

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-13-13-25-27-806_com.adobe.lrmobile.webp
    Screenshot_2022-09-13-13-25-27-806_com.adobe.lrmobile.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 99
Yaa cok teşekkür ederim😍 bütün bunları yaparken burada çok aktif olamasam da doğum yaptin mi diye seni de takip ediyorun🤭🤭
Sende bu pozitiflik olduktan sonra zaten kaçınılmaz son buydu, her şey güzel ilerliyor maşallah ben öyle bir izlenim alıyorum. Süreci şok güzel yönetiyorsun🌸

Ben de bir gün kızlar beni yatırdılar doğurdum falan yazacak mıyım acaba? Hep böyle kalacakmışım gibi son hafta psikolojisi de zormuş. Yarın tam 39+0 oluyor bakalım kontrolde ne diyecekler.

Back
X