• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederim🤗benim az agrılarm var zorlanıyorum kalkıp otururken ama gittikçe azalıyor bebişim saglıklı cok sükür şuan sıkıntımız yok.🤲🏼siz nasılsınız alıştınızmı😍😍
Maşallah tosbiş ayakların güzelliğine bak 🥰 bizde iyiz şükür benimde var hala ağrılarım ayağa kalkarken oturup yatarken dikişlerim sızlıyor.

Kızlar mama ne kullanıyorsunuz biz hipp organıc combıotıc ile başladık kakasını koyun gibi yapıyor azıcık azıcık.Doktorumuz birde aptamil prosyneo deneyin hassas bebekler için dedi onda sıkıntı yaşamadık kakası falan daha sıvı normalleşti. İçerik olarak hipp daha iyi dedikleri için tekrar hipp’e döndüm yine kakasını çok az yapıyor 😞 sanırım bir ondan bir diğerinden vereceğim. Bu arada içeriklerine baktım ikiside neredeyse aynı şeker oranları vs.
Hippe bende yorumlara güvenerek almıştım dediğin gibi kaka yaparken sıkıntılıydı ikizlerimde sonra similac da denedim o da yaramadı sma kullandım bi süre meme mama olarak

Kızlar ben doğurdum. 2 gündür geçmeyen adet ağrılarım vardı ve karnım sürekli sert haldeydi. Dün akşam doktora yazdım doğum başlangıcı olabilir mi diye . Oda olabilir takip et artarsa doğumhanede nst çektir dedi. Gece 21.00 den sonra yavaş yavaş kasılmalar düzene girdi. En son sabah 4te 6 dk ya inmişti. Evde bir kere kustum.Hastaneye geldik. 1 cm açılma varmış sancılar nstde de çıktı. Ağrılardan dolayı hastanede de 2 kere kustum kusman iyi birşey dediler.Doktoru bekledik sabah 9 da geldi. Açıklık 1,5 cm dedi. Lağman yaptılar. Suni sancı taktılar. Açıklık 2,5 cm de kaldı. Suyumu patlattılar maalesef kızım kakasını yapmış su mekonyumlu çıkınca sezeryana alınmak zorunda kaldım. 11.03 te sesini duydum 🥰 Doğar doğmaz emmeye başladı. Ben hala biraz uyuşuğum arada ağrı kesici yapıyorlar. Çok şükür ikimizde iyiyiz.❤
Doğurmayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum🤗

Takip edemiyorum yazılanları cok merak ediyorum..suniyle başladık yaklasık 6 saat aldımm ama ilerleme olmadı en son doktorum suyunu patlatalım birde öyle deneyelim diyip çatıda biraz zorladı suniye devam etmeme kararı aldım cünki çok zorlandım.sezeryana alındım bebegimi görünce aglamayla gülmeyle karısık bi duygu yaşadım bebişi yukarı götürdüler ben o ara fenalaştım masada sakinleştiriciler oksijenler verildi kendime geldim..gece dikiş yerinde cok yanma cektim cok agladım ama bebegim saglıklo olsun yeter dedim suan daha daha iyiyim çok şükür..52 cm 3600 dogduk memeyi hemen aldı gece uyumadı gündüz uyuyor benden bu kadar şimdilik en kısa zamanda dönecegim 🤗
Olsun canim sen elinden geleni yapmissin saglikla kavusmussun bebegine allah hayirli ugurlu etsin insallah 🌸

Bugün doktor kontrolümüz vardı böbreğimizin birinde büyüme varmış doktor her ay ultrason ve idrar kültürü istedi zamanla kendiliğinden geçiyor diyo çoğu yerde ama dua edin nolur kızlar bi sıkıntı yaratmasın 🙏 bir de bu idrar kültürü ne kadar zor bişeymiş hastaneye yakınız diye evde yapın getirin dediler ama 2 damla çıktı yeter mi acaba

Merhabalar herkese Ekim anneleri grubundan geliyorum😅 Çoğunuz doğum yapmışsınızdır belki benzer durum yaşayanınız vardır diye sormak istedim. Gebeliğinde özellikle son haftalarda bebeği az ve yavaş hareket eden var mıydı acaba? Hiçbir zaman çok hareketli bir bebek değildi benimkisi ama 33. haftadan beri belirgin bir azalma oldu hareketlerinde. Yani hareketleri ancak ayağını 3 4 cm kaydırmak ittirmek kafasını hareket ettirmek. Dışarıdan çok belirgin olacak şekilde kuvvetli hareketler yapmıyor. 19 gün sonra inşallah doğumum var ister istemez endişeleniyorum düşünüyorum sağlığında bir sıkıntı mı var doğunca nasıl olur diye. Bu arada ultrasonda nst de herşey normal ve gelişimi her zaman gününde gidiyor. Benzer durum yaşayan anneler varsa doğumdan sonra bebeğiniz nasıldı? Hareketli bir bebek mi? Herhangi bir sağlık sorunu yaşadınız mı? 🙏🏻

Bi gögsüm iptal digeride acıyor ama gene digerine göre iyi umarım cabuk iyileşir😪
Valla canım biraz sürüyo maalesef. Idare edeceksin mecbur. Hep nemli tutmaya çalış kurumasın o zaman çok aciyo. Şuan ayva var mı acaba bilmiyorum onun çekirdeğini biraz suya koy jel oluyo onu sür göğüs uçlarına.

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 3023 kg cıktı.(37+5 iz) Doğumumuz sezaryen spinal olucak. Günümüzde 22/09/2022 (38+4’te)diye konuştuk sancı bi değişiklik olmazsa🙃 doğum hakkında hiç bir araştırma yapmadım bilgimde yok kafamda deli sorular🤪😫 inş her şey güzel geçer biraz tedirginim düşünceliyim😔 sezaryan öncesi ve sonrası ne yiyip içmeliyim ne iyi gelir her şeyi unuttum napıcağımı bilmiyorum gibiyim panik oldum🥺😣

Back
X