Evet Canım. Şöyle bi süt sıkıyorum zaten önce bi yumuşatiyormAnladm canım şimdi lansinoh aldırdım onu yıkamadan bebek emebiliyormu peki yıka emmzir zor oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Canım. Şöyle bi süt sıkıyorum zaten önce bi yumuşatiyormAnladm canım şimdi lansinoh aldırdım onu yıkamadan bebek emebiliyormu peki yıka emmzir zor oluyor![]()
Maşallah tosbiş ayakların güzelliğine bakTeşekkür ederimbenim az agrılarm var zorlanıyorum kalkıp otururken ama gittikçe azalıyor bebişim saglıklı cok sükür şuan sıkıntımız yok.
siz nasılsınız alıştınızmı
![]()
Hippe bende yorumlara güvenerek almıştım dediğin gibi kaka yaparken sıkıntılıydı ikizlerimde sonra similac da denedim o da yaramadı sma kullandım bi süre meme mama olarakKızlar mama ne kullanıyorsunuz biz hipp organıc combıotıc ile başladık kakasını koyun gibi yapıyor azıcık azıcık.Doktorumuz birde aptamil prosyneo deneyin hassas bebekler için dedi onda sıkıntı yaşamadık kakası falan daha sıvı normalleşti. İçerik olarak hipp daha iyi dedikleri için tekrar hipp’e döndüm yine kakasını çok az yapıyorsanırım bir ondan bir diğerinden vereceğim. Bu arada içeriklerine baktım ikiside neredeyse aynı şeker oranları vs.
Olsun canim sen elinden geleni yapmissin saglikla kavusmussun bebegine allah hayirli ugurlu etsin insallahTakip edemiyorum yazılanları cok merak ediyorum..suniyle başladık yaklasık 6 saat aldımm ama ilerleme olmadı en son doktorum suyunu patlatalım birde öyle deneyelim diyip çatıda biraz zorladı suniye devam etmeme kararı aldım cünki çok zorlandım.sezeryana alındım bebegimi görünce aglamayla gülmeyle karısık bi duygu yaşadım bebişi yukarı götürdüler ben o ara fenalaştım masada sakinleştiriciler oksijenler verildi kendime geldim..gece dikiş yerinde cok yanma cektim cok agladım ama bebegim saglıklo olsun yeter dedim suan daha daha iyiyim çok şükür..52 cm 3600 dogduk memeyi hemen aldı gece uyumadı gündüz uyuyor benden bu kadar şimdilik en kısa zamanda dönecegim![]()
Insallah canimNe güzel sütün artmış canım. Bende protein ağırlıklı besleniyorum. Solgar ve laktom kullanıyorum. Isırgan otu çayı ve dereotu tüketiyorjm bakalım artar zamanla herhalde
Oyyy6 maşallahhhhBunlarda bizdenn.bebek değilde saç dogurmuşum![]()
Umarım.hersey yolundadırPrematüre olduğu için kilomuz geriden geliyor o yüzden bende 2 saat diye diretiyorum cuma günü kontrol var bakalım herşey yolundaysa bende daha rahat olurum
Bi gögsüm iptal digeride acıyor ama gene digerine göre iyi umarım cabuk iyileşirEvet Canım. Şöyle bi süt sıkıyorum zaten önce bi yumuşatiyorm
Allahm tez zamanla bu agrılardan kurtulmayı nasip etsin yavrularımızla rahat rahat ilgilenelimMaşallah tosbiş ayakların güzelliğine bakbizde iyiz şükür benimde var hala ağrılarım ayağa kalkarken oturup yatarken dikişlerim sızlıyor.
Sen nasılsın canım bebegin nasıl alıştınızmk iyiceOyyy6 maşallahhhh![]()
Kilo alımımız çok iyiymiş şükür geceleri uyandırma artık o acıkınca uyanır dedi gazı olduğu için sürekli aranıyor oda normalmiş her istediğinde verme kucaktan inmez bu sefer dediUmarım.hersey yolundadır![]()
Valla canım biraz sürüyo maalesef. Idare edeceksin mecbur. Hep nemli tutmaya çalış kurumasın o zaman çok aciyo. Şuan ayva var mı acaba bilmiyorum onun çekirdeğini biraz suya koy jel oluyo onu sür göğüs uçlarına.Bi gögsüm iptal digeride acıyor ama gene digerine göre iyi umarım cabuk iyileşir![]()