• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sor tabiki ya bir de benimki 20 dakika bir memede 20 dakika öbüründe toplamda 40 dakika memede kalıyor +-10 dakika olabiliyor bazı zamanlar bu normal mi herkes 5-10 dakika yeter diyor bilemedim 🧐
Benim bebeğim de aynen bu şekilde toplamda 40 dakika. Doktor dedi ki 20 dakika bile fazla ama ben 20.dakikada çektiğimde bebeğim çığlık çığlığa, devam istiyo emmek 😁

Beennnn telefon nedir unuttum🤣

L Lalalala1 canım dogurmadnmı durum neee gecmişe dönemiyorumm🥲
Canım henüz doğurmadım😋

Ctesi kontrol vardı, kanalın girişinde gibi bir şey söyledi ama daha inmemiş anladığım kadarıyla. Salı bidaha gel dedi, eğer kendi gelmezse 28 Eylülde alacağız dedi, suni sancıyla bi deneyeceğiz. Ama ben 27 Eylül isteyeceğim eşimin doğum gününde.

Sen nasılsın 🍀

Kızlar ben hastanelik oldum saat 18den beri tansiyonumu düşüremiyorlar ilaçlarla. 18lerde 15lere iniyor seviniyoruz yine yükseliyor. Kardiyolojiye yatış verdiler böbreklerimde sıkıntı varmış gebeliktede idrar kaçağı olmuştu zaten. Bebeğim yeni yeni memeye alışıyordu ki ilaçlardan emziremeyeceğim. Dualarınıza talibim

Canım henüz doğurmadım😋

Ctesi kontrol vardı, kanalın girişinde gibi bir şey söyledi ama daha inmemiş anladığım kadarıyla. Salı bidaha gel dedi, eğer kendi gelmezse 28 Eylülde alacağız dedi, suni sancıyla bi deneyeceğiz. Ama ben 27 Eylül isteyeceğim eşimin doğum gününde.

Sen nasılsın 🍀
İnşallah başlar dogumun hemen saglıklıca gelsin🤲🏼iyiyiz şükür mucizemden kendimi alamıyorum ona baktıkca deliricek gibi oluyorum anlatılmaz 🥲sürekli aglıyorum bide🥴

Benim bebeğim de aynen bu şekilde toplamda 40 dakika. Doktor dedi ki 20 dakika bile fazla ama ben 20.dakikada çektiğimde bebeğim çığlık çığlığa, devam istiyo emmek 😁
Aynen dinlene dinlene içiyor o yüzden ben ne zaman memeyi bırakırsa o zamana kadar tutuyorum bir kere 1.5 saat emdi 3 günlüktü herhalde o zamanlar

Kızlar ben hastanelik oldum saat 18den beri tansiyonumu düşüremiyorlar ilaçlarla. 18lerde 15lere iniyor seviniyoruz yine yükseliyor. Kardiyolojiye yatış verdiler böbreklerimde sıkıntı varmış gebeliktede idrar kaçağı olmuştu zaten. Bebeğim yeni yeni memeye alışıyordu ki ilaçlardan emziremeyeceğim. Dualarınıza talibim
Çok geçmiş oldu Allah acil şifalar versin inşallah 🙏🏻

günaydınnn , bebişin göz çapağı geçsin diye anne sütü damlatan oldu mu?
Hayır hastane bi damla verdi bize 5 gün günde 2 damlatın dediler çapak ta yok aslında
Hiccc sorma bebitom şimdi dönüşümlü olarak yanımda annem kv kalıyorlar biri bebek her ağladığı da emzirmem için bana getiriyor yahu yeni emzirmisim susmadı diye göğsünde uyusun diyor bu arada göğüslerim pert gümüş kapak kanama yapmıyor gayet nemli bırakıyor ama gene de can yakıcı oluyot ona ayrı bı ayar oldum öbürü der ki daha ne sütü var ki çocuk doysun aç kızım bu çocuk diyor ee tabi uykusuz geceler bir yandan onların böyle dan dan konusmasi diğer yandan ayy bişey de diyemiyorum Allah razı olsun geliyorlar bakıyorlar bebeğe de bana da Boşveeer beee.. ne derlerse desinler

Çok geçmiş olsun canım yaa kötü olmuş çabucak geçsin gitsin inşallaaaa. Dün benim de küçük çıkmıştı allahım nasıl bir baş ağrısı yaptı. Umarım çabuk geçer

Kızlar ödemleriniz doğumdan sonra nezaman geçti yA sol ayağım sol elim şiş benim de vücudum topik topik hala

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede şifa diliyorum. Dilerim bı an önce evine, bebisine kavuşursun🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım

Rabbim şifa versin inşallah..

Arkadaşlar ben de son zaman ağır bir bronşit olunca bugün bebeğim 37 artı 5 de doğdu. Şuan kuvezde ne olur dua edin içim paramparça duygularımı tarif.edemiyorum :KK43:
Gözün aydın diyelim kötü şeyler düşünmeyelim burada birçok arkadaşın bebeği küveze girdi çıktılar tedbir amaçlı gibi düşün dua edelim bol bol şifa olsun 38. hafta çok iyi zaten en kısa zamanda yavruna kavuşman ve bol bol koklaşmalı dilerim🙏
kızlar göğüslerimde şişkinlik sertlik ve az ağrı var normalmi bu durum ya
Sık sık emzirmen ve boşaltmaya çalışman gerek ben de aynı durumdayım ya da sağıcan mastit olmamak için uğraşıyorum

Gözün aydın diyelim kötü şeyler düşünmeyelim burada birçok arkadaşın bebeği küveze girdi çıktılar tedbir amaçlı gibi düşün dua edelim bol bol şifa olsun 38. hafta çok iyi zaten en kısa zamanda yavruna kavuşman ve bol bol koklaşmalı dilerim🙏

Sık sık emzirmen ve boşaltmaya çalışman gerek ben de aynı durumdayım ya da sağıcan mastit olmamak için uğraşıyorum
akşamnsağdım ama yinede yumuşamadılar ya napsam bilemedim

Back
X