• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hiccc sorma bebitom şimdi dönüşümlü olarak yanımda annem kv kalıyorlar biri bebek her ağladığı da emzirmem için bana getiriyor yahu yeni emzirmisim susmadı diye göğsünde uyusun diyor bu arada göğüslerim pert gümüş kapak kanama yapmıyor gayet nemli bırakıyor ama gene de can yakıcı oluyot ona ayrı bı ayar oldum öbürü der ki daha ne sütü var ki çocuk doysun aç kızım bu çocuk diyor ee tabi uykusuz geceler bir yandan onların böyle dan dan konusmasi diğer yandan ayy bişey de diyemiyorum Allah razı olsun geliyorlar bakıyorlar bebeğe de bana da ama bı lohusaya neler söylenir söylenmez bilmiyorlar 😂 ilkinde de bu muhabbetler oluyordu ama takmiuormusum galiba bunda daha hassasım kızlar ağlayacak kıvama geliyorum
Yeni doğum yapmış bir kadına söylenmemesi gereken yasaklı cümleler arasında bence 1. Sırada ‘sütün yok, bu çocuk doymuyor vs. ’ 🤦🏻‍♀️

Allah razı olsun tabi bakıyorlar ama işte insan kafaya takar ister istemez. Allah kolaylık versin canım, bir de geride bekleyen bir minik daha var kolay değil.

Gidiyoeum canm iyice ayaklandım şükür aksama kadar dolanıyorum sagı solu toplayabliyorum aksam bi tık daha agırlasıyorum o kdar🥲biraz lohusalıktan dolayı heralde duygusalm bişi olucak diye korkudan aglıyorm herseye aglıyorm kısacası🤗
O maşallahin var kız daglara taşlara 🤭🤫
Ben 1 hafta desteksiz kalkamadim sen evi topluyorum diyosun .d dr sana doping verdi heralde .d

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canim 😍
Yaaaa gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını o kadar güzel ve duygusal ki Allah razı olsun sizde iyi ki varsınız hiç görmediğim ama bi o kadar da tanıyor gibi olduğum kk ailem doğumdan dolayı da çok duygusalim ilkinde olduğu gibi bu sefer de ağlayarak gidiyorum en kısa zaman da dönüş yapacağım hayırlısıyla ❤️🥰
Amin canım inşallah 🥰
Ahh güzel jajindamm inşallah 🥰 inşallah herşey güzel olacak❤️
Kizzzz sen kontrole gitmedin mi ne doğurması
Ahhh yavrum neler yaşatmislar öyle sana bugün kollarına gelecek bebeğin hiç üzülme Allahin izniyle hiç bişey olmayacak kuzucum ❤️ sağlıklı günler de Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰
Gozunuzaydin canim müsait bir zamanda hikayeni dinlemek isteriz 😍❤️ bebek nasıl sen nasılsın
İyiyiz cnm sütüm yetmiyorms sarılık olduk hastaneye yattım 1 gece birlikte. Çok şükür şimdi iyiyiz 🙏 evimize geldik psikolojimi toparlamaya çalışıyorum.
Hikayem aslijnda güzel başladı. Ponçik ponçik gittik herşey yolunda. Apar topar geldiler alıyoruz dediler. Daha aileler bile gelmemişti, eşim şok. Korkuda oldu bende. Epidural i zor girdi. Kadın giremedikce bana sinirlendi, değişik bı kadındı anestezi uzmanı. Operasyon anında tansiyon problemi yaşadım. İnanılmaz bir baş ağrısı ve taşikardi. Kadın bana sürekli sen yapıyorsun iyisin falan diyor. Böyle birşeyi ben nasıl yapabilirim tansiyonum 3 e düşmüş. kadına yalvardm lütfen biri elini alnıma koyabilir mi diye. Bı şekilde geçti. çok iyi, operasyon hızlı bitti. Bebeğimi falan hayal meyal hatırlıyorum. Sonrasında da baş ağrım hiç geçmedi ağrı kesicilerle aşk yaşadım 😄 şimdi daha iyiyim. Bebeğime odakliyim . Sen nasılsın nasıl geçti sürecin
ku
Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Sağol canım🥰 sizinkinide inşallah

Hadi yaa 🙈Dertler ortakmis şu anda da memedeyiz. Ben kapak, krem de kullanmıyorum iyi dayaniyorum valla 🧿benim kakasiz bezim yok gibi 2/3 saatte değiştiriyorum. Bazılarında çok az leke kadar, diğerleri de orta karar diyebilirim. İki gündür bazı bezlerinde daha sulu kaka görüyorum, bugün banyo öncesi altını temizlerken de bı pirtladi gözümle de gördüm. Yarın bı doktoruna sorayım diyorum ilk haftalar vs de geçti yani 7-10 normal mi diye
Ay bazen çişli bezlerini değiştirirken ufak bir kakası oluyor da onları saymıyorum tam dolu dolu kakaları sayıyorum 7-10 1 aylık bebek için fazla gibi 4-5 olması ideal diye biliyorum ben yanlış olmasın

Yok dolu dolu değil hepsi 😊 bı sorayım da içim rahatlasın 🙃
Sor tabiki ya bir de benimki 20 dakika bir memede 20 dakika öbüründe toplamda 40 dakika memede kalıyor +-10 dakika olabiliyor bazı zamanlar bu normal mi herkes 5-10 dakika yeter diyor bilemedim 🧐

Sor tabiki ya bir de benimki 20 dakika bir memede 20 dakika öbüründe toplamda 40 dakika memede kalıyor +-10 dakika olabiliyor bazı zamanlar bu normal mi herkes 5-10 dakika yeter diyor bilemedim 🧐
Benimde sabit degil surekli degisiyor bazen 10 dk bazen yarim saat bazen 1 saat aclik uyaniklik durumuna gore degisiyor.

Bu büyüme atağı bizi erken yakalamış olabilir mi uyku düzeni diye bir şey kalmadı habire memede kalmak istiyor emzikle de asla kanmıyor beni emzik niyetine kullanıyor bütün gün uyumadı asla sabahtan beri ayaktaydı en sonda uykuya yenik düştü yarın da 1. Ay aşımız var 🥺

Selamün aleyküm kızlar pazar günü sezeryanla doğum yaptim bugün 1 hafta oldu dikiş yerim hafif şişmiş sizce neden korkmali miyim ilk doğumum endişelendim doğrusu 🥺

Bebişko iyi belli bir duzen oturttuk şukur heycanla 30undaki kontrolu bekliyorumm
Siz nasilsiniz 🥰
Maşallah🤗bizde iyiyiz çok şükür gaz olmasa daha iyi olucazda🥲dün gittik salı günü tekrr gidicez kontrole.yarında saglık ocagına gidiyoruz topuk kanı alıcaklar gene içim parça parça olucak🥺

Back
X