• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ay bu güzellik ne yahu, evcilik oynar gibi ben de sürekli üst değiştirmeyi aldığım her şeyi giydirmeyi planlıyorum 🌸🌸🧿

Ben bir kaç tane atayım. Annem ördü😇
çok hoş olmuş bunlar benimde teyzem örecekte annen bunları videodan mı baktı canım örneğini bakacaktık kaç tel falan onu ayarlayamadık nerden bakmamız lazım ki🤷🏻‍♀️🤔

Hiç takılma canım benim. Uyuşukluk yavaş yavaş geçmeye başladığı zaman hemen bir dikloron yapıyorlar kalçadan ya da bacağının yanından. Zaten hissetmiyorsun iğneyi bile. O çok rahatlatıyor. Ben çok kolay yürüdüm kalktım. Tabi kalkarken bir hemşire ve bir personel elini tutup kaldırıyor. Yürüdükçe kanama artıyor. Loşa dediğimiz kanama. O iyi oluyor. Ve açılıyorsun. Ağrım başlamadan ağrı kesici istedim günde 3 defa. Hiç ciddi bir ağrı çekmedim. Bebeğimi de emzirdim kucağıma alıp korkma sen de yapacaksın inşallah 🥰🥰
Maşalah ne güzel ya 🧿 çok moral oldu bana teşekkür ederim 😊 her şey güzel olacak inanıyorum inşalah🥰 Allah sizede kolaylıklarla ilerletsin sürecinizi🥰

Çok geçmiş olsun canim neden beş gün yatırıyorlar normal de bir iki güne çıkartmaları gerekiyor

All benden de o kadar sürekli ağzı açık meme arıyor verince de uyuyup gidiyor el kadar bebe uyumak için kullanıyor beni resmen 😂😂

Canim benim bebeğim de oldu bugün baktım dili beyaz karbonatlı sulu bezle temizleyince geciuor göğsünü de onunla silersin
Cok tesekkur ederim canım.Allah razı olsun. Ben yurtdisinda yasiyorum. Normal dogum yapanlar 3 gün sezeryan 5 gün kaliyor hastanede. Oğlumda doğum sirasinda kalp atislari yavaslamisti . Onu sürekli kontrol ediyorlar. Yarın bir daha kalbine bakacaklar. Kan alinacak.Goz kulak testleri yapacaklar. Sali gunu nasipse insAllah cikacagiz sabah. Rabbım doğum yapanlara hayirli kolay dogumlar nasip etsin. Doğum hikayemi çok detaylica anlatip ilk doğum yapacaklari korkutmak istemiyorum Herkesin doğumu farklı.. ve her hamilelik de aynı olmuyor.Anne olanlara da sana da kuzucuklarinizi Rabbım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin sizlere ..Keyfini cikarin bu güzel anlarin zaman çok hızlı geciyor.

çok hoş olmuş bunlar benimde teyzem örecekte annen bunları videodan mı baktı canım örneğini bakacaktık kaç tel falan onu ayarlayamadık nerden bakmamız lazım ki🤷🏻‍♀️🤔
Ben örmüş olsam direkt sayıları örnekleri söylerdim canım ama annem hepsine internetten baktı buldu, bir sürü çeşit video var biz renklerini ayarladık sadece. Elimden pek gelmiyor böyle şeyler benim :)

YouTube de bir çok kanal bak bi bak istersen muhakkak çıkar beğendiğin.

Ben örmüş olsam direkt sayıları örnekleri söylerdim canım ama annem hepsine internetten baktı buldu, bir sürü çeşit video var biz renklerini ayarladık sadece. Elimden pek gelmiyor böyle şeyler benim :)

YouTube de bir çok kanal bak bi bak istersen muhakkak çıkar beğendiğin.
Anladım canım teyzem galiba farklı bir model bakmışta videosu detaysız gösterince bilememişde şimdi ben bakıyorum detaylı olanlardan seçicez artık teşekkür ediyorum 🥰🙃

Ay şahane olmuş🤩🌸 ya bizde oğluma tulum örneği bakıyoruz güzel tulum örneği varsa paylaşabilir misin canım ya🤔 internette pek bulamadım tavsiye varsa banada at lütfen 🥰Eki Görüntüle 3131709 mesela bunu çok beğendim ama örneği anlatmıyor yok.
Ben de pek anlamam örgüden aslında, YouTube'da bulmuştum tığ işi kolay gelmişti. Benim anlatımlı video bu
Bu da yine tığ işi
Bu da şiş ile yapılan model

Ben varım 29 Eylül son günüm 😀 beklerse bakalım. Hiç doğurasim da yok. Şimdiden lohusa gibiyim. Rahat rahat yatsın uyusun içerde diyorum.
Dogum tarihimiz ayni gözüküyor
Valla ben biran önce doğurmak istiyorum iyice daraldım ne yesem siskinlik yapıyor su bile.sisiriyor bence bebekte sıkıldı icerde rahat hareket etmek istiyor 🙂

maviss_34 maviss_34 sana ne oldu lohusa psikolojisi ne demek bahsetsene biraz güzel kiz😍🤪
Hiccc sorma bebitom şimdi dönüşümlü olarak yanımda annem kv kalıyorlar biri bebek her ağladığı da emzirmem için bana getiriyor yahu yeni emzirmisim susmadı diye göğsünde uyusun diyor bu arada göğüslerim pert gümüş kapak kanama yapmıyor gayet nemli bırakıyor ama gene de can yakıcı oluyot ona ayrı bı ayar oldum öbürü der ki daha ne sütü var ki çocuk doysun aç kızım bu çocuk diyor ee tabi uykusuz geceler bir yandan onların böyle dan dan konusmasi diğer yandan ayy bişey de diyemiyorum Allah razı olsun geliyorlar bakıyorlar bebeğe de bana da ama bı lohusaya neler söylenir söylenmez bilmiyorlar 😂 ilkinde de bu muhabbetler oluyordu ama takmiuormusum galiba bunda daha hassasım kızlar ağlayacak kıvama geliyorum

Ya bende sabah gaz akşam gaz uğraşıp duruyoruz. Gaz damlası kısa süreliğine fayda edoyo. Arada zeytinyağı da veriyorum ama gaz oluyo yine. Bugün de hiç kakasini yapmadı, şuan hem masaj yapıyorum karnına hem size yaziyorum.

yumosamber yumosamber seninki de meme duskunu diye sorayim istedim, gün içinde kaç kakalı bez değiştiriyorsunuz? Acaba ishal mi diye düşünmeye başladım da biraz
7-8 kakalı bez aldım bugün hem de belinden taşacak kadar sabah incir yemiştim alakası var mı bilmiyorum ama normal zamanda 4-5 bez kakalı oluyor o da genelde bez dolu oluyor ama belinden taşacak kadar ilk defa kaka yaptı bugün hem de defalarca prima premium care kullanıyorum ona rağmen yani idrarlı bezleri 7-8 kere gün içinde
Bugün beni öldürdü resmen bütün gün memeden inmedi uyumadı huysuzluk var meme uçlarım mahvoldu gümüş kapak koyamadım bütün gün bir o memedeyiz bir öbüründe 🤦🏻‍♀️

7-8 kakalı bez aldım bugün hem de belinden taşacak kadar sabah incir yemiştim alakası var mı bilmiyorum ama normal zamanda 4-5 bez kakalı oluyor o da genelde bez dolu oluyor ama belinden taşacak kadar ilk defa kaka yaptı bugün hem de defalarca prima premium care kullanıyorum ona rağmen yani idrarlı bezleri 7-8 kere gün içinde
Bugün beni öldürdü resmen bütün gün memeden inmedi uyumadı huysuzluk var meme uçlarım mahvoldu gümüş kapak koyamadım bütün gün bir o memedeyiz bir öbüründe 🤦🏻‍♀️
Hadi yaa 🙈Dertler ortakmis şu anda da memedeyiz. Ben kapak, krem de kullanmıyorum iyi dayaniyorum valla 🧿benim kakasiz bezim yok gibi 2/3 saatte değiştiriyorum. Bazılarında çok az leke kadar, diğerleri de orta karar diyebilirim. İki gündür bazı bezlerinde daha sulu kaka görüyorum, bugün banyo öncesi altını temizlerken de bı pirtladi gözümle de gördüm. Yarın bı doktoruna sorayım diyorum ilk haftalar vs de geçti yani 7-10 normal mi diye

Back
X