Hadi bekliyoruz inşallahDün gece 1 cm olan açıklığım az evvel 4 cm çıktı kızlar, geliyor gelmekte olan doktor haftasınu gelir muhtemelen dedi
Bugün öğleden sonra geldi her wcye gittiğimde devamı geliyorAy ne zaman geldi yeni miiii?
Benim dün sabah çok az pembe sümüksü bir akıntı gelmişti şimdi maşallah yaldır yaldır geliyor
Bence de öyle, hayır mantıklı tek bir açıklama sunulsun çıkmayalım. Neden 30-50 değil de 40 gün, belki bizim bilmediğimiz şeyler vardır ama bana tuhaf geliyor bilmiyorum. Doğumumu bile programlamadım, akışa göre yaşıyorum o zaman da öyle yapacağım paşa gönlüm ne isterse.
En iyisini yapıyorsun zzy
İnan ben 37. Haftada izne ayrılınca bile bölüyorum oldum. Evde kalmak iyi bir şey değil hem insanı tembelleştieiyor hem bunalıma sokuyor. En kötü siteye çıkıp yürüyorum
A alin91 canım naçizane yapıyorsunuz belki ama sıcak su sancıya çok iyi geliyor altında dur musluktan tutunup çömel kalk ben öyle yaptım; merdiven çık. Bir de meme ucunu uyar bana hem doktor hem ebe söyledi.
Pilates topuk varsa üzerinde takıl çömel kalk hep.
Bir de adayı ya da ahududu yaprağı çayı.
Dün geceden beri hiç uyumadım sancıdan dolayı hala yapmaya çalışıyorum, açılmayı destekliyor kesinlikle doktor bile şaşırdı.
Suya giricem ama kaç saattir kesik gelmesini bekliyorumA alin91 canım naçizane yapıyorsunuz belki ama sıcak su sancıya çok iyi geliyor altında dur musluktan tutunup çömel kalk ben öyle yaptım; merdiven çık. Bir de meme ucunu uyar bana hem doktor hem ebe söyledi.
Pilates topuk varsa üzerinde takıl çömel kalk hep.
Bir de adayı ya da ahududu yaprağı çayı.
Dün geceden beri hiç uyumadım sancıdan dolayı hala yapmaya çalışıyorum, açılmayı destekliyor kesinlikle doktor bile şaşırdı.
En kısa zamanda iyileşir bebegin inşallahMesajlarınız dönemedim afedersiniz bebeğim yoğun bakıma yatırıyorlar bu gece bizimle odada kalacak yoğun bakımda yer olmadığı için yarın yoğun bakıma alacaklar kanda 0-5 arasında olması gereken değer 12 çıktı. Kanında enfeksiyon çıktı 5 gün yoğun bakımda kalacak süt sağmayla alakalı hiç bir fikrim bilgim yok bana bilgi verebilir misiniz acaba nasıl bir pomba almalıyım göğsümün ucunda yara da var ne yapmalıyım
Allah yardımcımız olsunyumosamber minik kalp0753 Jajinda
Kızlar ben de aynı duygular içindeyim. Saçma sapan kendimi suçlu hissediyorum. Sanki yetemiyormuşum gibi.. yetemiyorsam neden anne oldum hak etmiyorum diyorum bazen. Her şeye ağlama potansiyelim var. 40ta geçer inşallah çok bunaldım
aynen öyle nasıl istersen öyle yapAy ne zaman geldi yeni miiii?
Benim dün sabah çok az pembe sümüksü bir akıntı gelmişti şimdi maşallah yaldır yaldır geliyor
Bence de öyle, hayır mantıklı tek bir açıklama sunulsun çıkmayalım. Neden 30-50 değil de 40 gün, belki bizim bilmediğimiz şeyler vardır ama bana tuhaf geliyor bilmiyorum. Doğumumu bile programlamadım, akışa göre yaşıyorum o zaman da öyle yapacağım paşa gönlüm ne isterse.
En iyisini yapıyorsun zzy
İnan ben 37. Haftada izne ayrılınca bile bölüyorum oldum. Evde kalmak iyi bir şey değil hem insanı tembelleştieiyor hem bunalıma sokuyor. En kötü siteye çıkıp yürüyorum
Ben de verdim ilk geceler şimdi atıyo. İlk 2 gün mama da verdim biberonla şimdi onu da almıyo. Abisi de böyleydi asla sağdığım sütü emmedi 2 yaşına kadar her öğlen eve geldim emzirmeyeEdiyorum canım ama uykusuzluktan gece annemle öldük. Az önce 1 saat falan uyuduk avent emziği çok seviyor onu denedim mecbur uyumak için onun sayesinde uyudum sizinkilerde ilk günlerde emzik verdiniz mi sorun olmaz inş mecbur kaldım uykuya geçişte verip alıyorum sadece şu aralar.
İlk günler için istiyorsan sadece istersen hastane tipi kirala onlar daha iyi çekiyormuş sütün gelmesine de fayda eder ama çalışıyosan ve sürekli kullanacaksan lansinohun ikilisini öneririm çok güzelMesajlarınız dönemedim afedersiniz bebeğim yoğun bakıma yatırıyorlar bu gece bizimle odada kalacak yoğun bakımda yer olmadığı için yarın yoğun bakıma alacaklar kanda 0-5 arasında olması gereken değer 12 çıktı. Kanında enfeksiyon çıktı 5 gün yoğun bakımda kalacak süt sağmayla alakalı hiç bir fikrim bilgim yok bana bilgi verebilir misiniz acaba nasıl bir pomba almalıyım göğsümün ucunda yara da var ne yapmalıyım
Canım o biraz da sana bağlı birşey aslında. İlk bebeğimde ben de saçma sapan insanları dinledim şimdi buraya yazıp kimsenin bilinçaltını kirletmek istemem ama 40 günle ilgili ne hikayeler. Sonra 2. Oldu şimdi 3. ve 5. Günde yürüyüşe çıktım gratis filan gezdim. Bugün BİM’e gittim vakumlu burç almayaKızlar bende lohusa sendromu oldu (sanırım en sorunlu kişi falan olmuş olabilirim grubumuzda) sanki bebegimizle artık hep evde duracağız dışarı cikamayacagiz hiç bisey yapamayacağım gibi bi düşünceye büründüm normal mi karamsarlık çöktü, surekli evde olmamizdan kaynaklı diye düşünüyorum ve sürekli uykusuzluk vs. Ama her şey yapılıyor dimi tecrübeli annelere sesleniyorum. Allah onu bana bağışladığı icin cok mutluyum o ayrı asla pişman değilim iyi ki olmus ama böyle bir düşünce kapladı icimi
Gelsin terazi bebesi bakalımEvet canım doktor eve gönderdi, geldim sıcak suyuma girdim bi kovaya sıcak su doldurup popom acıyana kadar bekledim merdiven çıktım çalışmalara devam ediyorum
Darısı vaktiyle her birimize, önce tabi sağlıkla
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişkooMerhaba hanımlar bnde bu sabah 11:40ta oğlumu normal doğumla kucağıma aldım herkese hayırlısiyla sağlıklı doğumlar diliyorum
Yok bazen su patlar bazen de sancı gelir ikisi de olmayabilir ama çoğunlukla sanırım ikisinden biri olur. Rahmin iki kapısı var derler ilk kapı açılışında nişan gelir ikinci de su patlar derler ama demekki pata küte gelmek isteyen de var dünyaya herkesin kendi tercihi karışamayızYa benim Nisan falan da gelmedi gelmesi gerekiyormu bu nişanın
Yok yok benim kızın dünyaya gelesi yok heralde nasılkonforluysa annesinin karnında .gün geçince bı sıkıntı olmaz inşallah günü geçende çok oldu sanırım bu zamana kadar panik değildim artık panik yapmaya basladimBen de verdim ilk geceler şimdi atıyo. İlk 2 gün mama da verdim biberonla şimdi onu da almıyo. Abisi de böyleydi asla sağdığım sütü emmedi 2 yaşına kadar her öğlen eve geldim emzirmeye
İlk günler için istiyorsan sadece istersen hastane tipi kirala onlar daha iyi çekiyormuş sütün gelmesine de fayda eder ama çalışıyosan ve sürekli kullanacaksan lansinohun ikilisini öneririm çok güzel
Canım o biraz da sana bağlı birşey aslında. İlk bebeğimde ben de saçma sapan insanları dinledim şimdi buraya yazıp kimsenin bilinçaltını kirletmek istemem ama 40 günle ilgili ne hikayeler. Sonra 2. Oldu şimdi 3. ve 5. Günde yürüyüşe çıktım gratis filan gezdim. Bugün BİM’e gittim vakumlu burç almayafırsat buldukça çıkarım ama tabii kendimizi de korumamız lazım vücut doğumdan çıktı kanamamız devam ediyor geceleri uykusuz kalıyoruz bağışıklık düşüyor. Haftaya bi işyerine uğrayacam. Annem burdayken her fırsatı değerlendiricem. Annem gidince de eşime bırakıp kızlarla kahve içmeye filan çıkarım akşamları kısa kısa. Ruh sağlığı çok önemli yorman gendinizi guzulaaar
Gelsin terazi bebesi bakalım
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişkoo
Yok bazen su patlar bazen de sancı gelir ikisi de olmayabilir ama çoğunlukla sanırım ikisinden biri olur. Rahmin iki kapısı var derler ilk kapı açılışında nişan gelir ikinci de su patlar derler ama demekki pata küte gelmek isteyen de var dünyaya herkesin kendi tercihi karışamayız
Kasılma olarak adlandırılıyor. Ben ilk iki de hiç sertleşme yaşamamıştım ama bu bebiste yaşıyorum ve sancilarim yüksek değil hatta bazen yok bile. Tam olarak ondan sertleşme neden oluyor bilemedim çünkü bende 2 aydır sertleşme var.Karnım taş gibi oluyor belli araliklarla bu kasilmami sancimi ne oluyor peki tecrubesizlikten hep kusura bakmayın
Aynen cok guzel ozetledin aslinda kendimize acimasz davranabiliyoruz. Herkes farkli bir yonden bunalima sıkıntiya dusuyor ve onunu goremiuor bazen mantikli bir yol bile bulamiyorrr isteHenüz doğum yapmadım ama bazen ben bile bu duygulara giriyorum, ki benim de kayıplarım var çok istediğimiz bir bebekti bu. Tüm düşen değişiyor kızlar kolay mı?
Bence bunun formülü şu geçen bir yerde dinledim;
Kendimizle sesli konuşmalıyız yani başkasına fikir verirken ne güzel ama kendimize malesef çok acımasızız. O yüzden sesli şekilde telkin verince daha etkili oluyormuş. Eminim ben böyle hissediyorum desem siz de bana bunun normal olduğunu söylersiniz şefkat gösterirsiniz ama insan kendine çok acımasız oluyor malesef.
40 çıkmadan dışarı çıkılmalı kim çıkardıysa malesef öyleleri çok var ama ben artı eksi dengesine bakarım eğer çıkmak bana ve bebeğime iyi gelecekse daha verimli olacaksam ona karşı bi yarım saatten ne olabilir ki en fazla?
Bazen bnada aglama krizi geliyor tutuyorum kendimi aglamamak icin aslinda hata yapiyorum kucuk bi olayda patlicak bi bomba olabilitim. Sma npim huyum boyle duygularimi gizli yasamayi seviyorum hep ondannnyumosamber minik kalp0753 Jajinda
Kızlar ben de aynı duygular içindeyim. Saçma sapan kendimi suçlu hissediyorum. Sanki yetemiyormuşum gibi.. yetemiyorsam neden anne oldum hak etmiyorum diyorum bazen. Her şeye ağlama potansiyelim var. 40ta geçer inşallah çok bunaldım
Benimde oluyordu nst anında sertleşme olduğunda sancım cikti. bugün daha fazla olmaya başladı belki acilmam oluyordur bekleyeceğim bakalımKasılma olarak adlandırılıyor. Ben ilk iki de hiç sertleşme yaşamamıştım ama bu bebiste yaşıyorum ve sancilarim yüksek değil hatta bazen yok bile. Tam olarak ondan sertleşme neden oluyor bilemedim çünkü bende 2 aydır sertleşme var.
Sütün baya çoğaldı mı yani canım? Bir de tadı nasıl bişeyBana hastanede hipp markasının çaylarından getirdiler. İşe yaradı. Evde de kullanmak için büyük kutusundan aldım ben çok işe yaradı. Günde 2 fincan içiyorum. Bir de ilk kolostrum gelmesi için göğüs uçlarımı biraz fazla sıktı hemşire. Yağlı ve yoğun bir süt olduğu için.
Yani ben tek uyku açısından geceleri emzik veriyorum yanlış bişey mi yapıyorum acaba neden verilmesin diyor doktorlarBen de verdim ilk geceler şimdi atıyo. İlk 2 gün mama da verdim biberonla şimdi onu da almıyo. Abisi de böyleydi asla sağdığım sütü emmedi 2 yaşına kadar her öğlen eve geldim emzirmeye
İlk günler için istiyorsan sadece istersen hastane tipi kirala onlar daha iyi çekiyormuş sütün gelmesine de fayda eder ama çalışıyosan ve sürekli kullanacaksan lansinohun ikilisini öneririm çok güzel
Canım o biraz da sana bağlı birşey aslında. İlk bebeğimde ben de saçma sapan insanları dinledim şimdi buraya yazıp kimsenin bilinçaltını kirletmek istemem ama 40 günle ilgili ne hikayeler. Sonra 2. Oldu şimdi 3. ve 5. Günde yürüyüşe çıktım gratis filan gezdim. Bugün BİM’e gittim vakumlu burç almayafırsat buldukça çıkarım ama tabii kendimizi de korumamız lazım vücut doğumdan çıktı kanamamız devam ediyor geceleri uykusuz kalıyoruz bağışıklık düşüyor. Haftaya bi işyerine uğrayacam. Annem burdayken her fırsatı değerlendiricem. Annem gidince de eşime bırakıp kızlarla kahve içmeye filan çıkarım akşamları kısa kısa. Ruh sağlığı çok önemli yorman gendinizi guzulaaar
Gelsin terazi bebesi bakalım
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişkoo
Yok bazen su patlar bazen de sancı gelir ikisi de olmayabilir ama çoğunlukla sanırım ikisinden biri olur. Rahmin iki kapısı var derler ilk kapı açılışında nişan gelir ikinci de su patlar derler ama demekki pata küte gelmek isteyen de var dünyaya herkesin kendi tercihi karışamayız
Benim bir memeyi 20-25 dakika emiyor sonra altını değiştiriyorum öbür memeyi de 20-25 dakika emiyor 1-1.15 saat sürüyorHanımlar saçma ama gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi sorum var
Bebe baya lıkır lıkır memeden süt içiyor. İdeal süresi var mı bunun? 6-7 dk emiyor mesela dalıyor. Uyandırıyorum alt değiştiriyorum biraz daha yavaşça yine o kadar emiyor. Bu süreç uyu uyandır derken bir saati buluyor ama ben pert tabi.
Ne yapmak lazım ?
10 günlükken nasıldı peki?Benim bir memeyi 20-25 dakika emiyor sonra altını değiştiriyorum öbür memeyi de 20-25 dakika emiyor 1-1.15 saat sürüyor
Ya anlamadım ben ama şöyle yapıyorum. Emmek istediği zaman altına bakıyorum bezi doluysa degistiriyorum ağlasa daHanımlar saçma ama gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi sorum var
Bebe baya lıkır lıkır memeden süt içiyor. İdeal süresi var mı bunun? 6-7 dk emiyor mesela dalıyor. Uyandırıyorum alt değiştiriyorum biraz daha yavaşça yine o kadar emiyor. Bu süreç uyu uyandır derken bir saati buluyor ama ben pert tabi.
Ne yapmak lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?