2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar hipp mama kullanıyoruz bugün bitti evden çıkamadım eczaneye sanal bi marketten sipariş verdim ama gelen kutu benim aldığımla tamamen farklı içinde kaşık yok nemli gibi kokusu farklı sizce sahte olabilirmi? İçirmicem bebeğime yarında markaya sorucam ama çok sinirlendim eğer sahteyse alıp farketmeyen içiren olabilir. Sorup yazıcam mama veren varsa mutlaka dikkat edin tecrğbeli bazı anneler kaşık olmaması sıkıntı dedi

Bugün öğleden sonra geldi her wcye gittiğimde devamı geliyor

Suya giricem ama kaç saattir kesik gelmesini bekliyorum pilates topum yok ama merdiven inip çıktım bende, meme ucunu ve adaçayını da yapayım iyi söylediniz teşekkür ederim

En kısa zamanda iyileşir bebegin inşallahbn lansinohun elektiriklisini aldım cok başarılı tavsiye ederim.

aynen öyle nasıl istersen öyle yap

Ben de verdim ilk geceler şimdi atıyo. İlk 2 gün mama da verdim biberonla şimdi onu da almıyo. Abisi de böyleydi asla sağdığım sütü emmedi 2 yaşına kadar her öğlen eve geldim emzirmeye
İlk günler için istiyorsan sadece istersen hastane tipi kirala onlar daha iyi çekiyormuş sütün gelmesine de fayda eder ama çalışıyosan ve sürekli kullanacaksan lansinohun ikilisini öneririm çok güzel
Canım o biraz da sana bağlı birşey aslında. İlk bebeğimde ben de saçma sapan insanları dinledim şimdi buraya yazıp kimsenin bilinçaltını kirletmek istemem ama 40 günle ilgili ne hikayeler. Sonra 2. Oldu şimdi 3. ve 5. Günde yürüyüşe çıktım gratis filan gezdim. Bugün BİM’e gittim vakumlu burç almaya fırsat buldukça çıkarım ama tabii kendimizi de korumamız lazım vücut doğumdan çıktı kanamamız devam ediyor geceleri uykusuz kalıyoruz bağışıklık düşüyor. Haftaya bi işyerine uğrayacam. Annem burdayken her fırsatı değerlendiricem. Annem gidince de eşime bırakıp kızlarla kahve içmeye filan çıkarım akşamları kısa kısa. Ruh sağlığı çok önemli yorman gendinizi guzulaaar
Gelsin terazi bebesi bakalım
Merhaba hanımlar bnde bu sabah 11:40ta oğlumu normal doğumla kucağıma aldım herkese hayırlısiyla sağlıklı doğumlar diliyorum
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişkoo
Ya benim Nisan falan da gelmedi gelmesi gerekiyormu bu nişanın
Yok bazen su patlar bazen de sancı gelir ikisi de olmayabilir ama çoğunlukla sanırım ikisinden biri olur. Rahmin iki kapısı var derler ilk kapı açılışında nişan gelir ikinci de su patlar derler ama demekki pata küte gelmek isteyen de var dünyaya herkesin kendi tercihi karışamayız

Yok yok benim kızın dünyaya gelesi yok heralde nasılkonforluysa annesinin karnında .gün geçince bı sıkıntı olmaz inşallah günü geçende çok oldu sanırım bu zamana kadar panik değildim artık panik yapmaya basladim

Karnım taş gibi oluyor belli araliklarla bu kasilmami sancimi ne oluyor peki tecrubesizlikten hep kusura bakmayın
Kasılma olarak adlandırılıyor. Ben ilk iki de hiç sertleşme yaşamamıştım ama bu bebiste yaşıyorum ve sancilarim yüksek değil hatta bazen yok bile. Tam olarak ondan sertleşme neden oluyor bilemedim çünkü bende 2 aydır sertleşme var.

Aynen cok guzel ozetledin aslinda kendimize acimasz davranabiliyoruz. Herkes farkli bir yonden bunalima sıkıntiya dusuyor ve onunu goremiuor bazen mantikli bir yol bile bulamiyorrr iste

Bazen bnada aglama krizi geliyor tutuyorum kendimi aglamamak icin aslinda hata yapiyorum kucuk bi olayda patlicak bi bomba olabilitim. Sma npim huyum boyle duygularimi gizli yasamayi seviyorum hep ondannn
Bide ben ilklerde iyi gbiydim 20. Gunden sonra hersey herkeskn sozu lafi batmaya basladi
Piffff .d

Benimde oluyordu nst anında sertleşme olduğunda sancım cikti. bugün daha fazla olmaya başladı belki acilmam oluyordur bekleyeceğim bakalım

Sütün baya çoğaldı mı yani canım? Bir de tadı nasıl bişey

Yani ben tek uyku açısından geceleri emzik veriyorum yanlış bişey mi yapıyorum acaba neden verilmesin diyor doktorlar

Hanımlar saçma ama gerçekten ne yapacağımı bilmediğim bi sorum var
Bebe baya lıkır lıkır memeden süt içiyor. İdeal süresi var mı bunun? 6-7 dk emiyor mesela dalıyor. Uyandırıyorum alt değiştiriyorum biraz daha yavaşça yine o kadar emiyor. Bu süreç uyu uyandır derken bir saati buluyor ama ben pert tabi.
Ne yapmak lazım ?

Benim bir memeyi 20-25 dakika emiyor sonra altını değiştiriyorum öbür memeyi de 20-25 dakika emiyor 1-1.15 saat sürüyor

Benim bir memeyi 20-25 dakika emiyor sonra altını değiştiriyorum öbür memeyi de 20-25 dakika emiyor 1-1.15 saat sürüyor
10 günlükken nasıldı peki?
Bazen daha yavaş şekilde 15 dk emiyor.
Kestiremiyorum hiç
Tüm bezlerimiz kakalı çişli maşallah sürekli yapıyor.
Süt sıkıntım da yok şükür baya şiddetli akıyor o yüzden mi acaba süremiz kısaldı diyorum

Ya anlamadım ben ama şöyle yapıyorum. Emmek istediği zaman altına bakıyorum bezi doluysa degistiriyorum ağlasa da
Sonra emziriyorum uyuyo memeyi bazen kendi çıkartıyo. Bazen ben. Koyuyorum. Beşiğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…