2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu annemin aradığı emziren kadın birini emzirirken diğerinden süt akıyorsa sütün boldur der dururdu annem bende çok az olurdu böyle bir durum. Maşallah diyelim sütüne. Doktoruna bir danış belki bir çözüm önerisi vardır ya da emzirme pozisyonu önerebilir

İnan ki bu sınır bozucu sürecten ilk çocukta hemen hemen herkes geçiyor. Bana ne yaptılar bak anlatayım. Bebek ağlıyor gazdan. Evde de annem ve kayınvalidem ikisi var. Doymuyor bu sarılık olmasın şekerli su verelim dediler ben delirdim tabi. Kendim içemem şekerli su bebeğime verecekler. Bu iki kafadar zorla bir çay kaşığı şekerli su verdiler bebeğime. 1200 Gr aldı bebeğim oysa ki o ay. Gayet de doyuyormuş yani.

Sagol canım çok şükür 45 açıyla emzirdgim zaman biraz daha iyi oluyor ama gece uyku sersemi açı maçı kalmıyor

Şu oglan annelerinin amacı ne bn anlamıyorum.bnde bogacaktım az kalmıştıki lohusa halimde bizim eve geldiler tartıstık cok sükür defolup gittiler bidahada gelmezlerebeler hemşireler degilde onun öyle diyor olması sinir bozucu gerçekten

Kolay gelsin çok zor gerçekten durumun
Bize de biogaia damla yazdı probiyotikmiş. Mecbur kalırsak gaz için damlaya geçeceğiz bakalım. Hemen vermek istemedi

Aaaa bunu bende yaşıyorum bunun adı o muymuş
Silikon göğüs koruyucu aldım allahım haznesine süt dolar, oradan eğilince üstüme akar hergün kıyafet değiştir, iç çamaşırı yetişmez. En son gümüş kapak aldım en azından üstüm başıma süt akmaz diye düşündüm , şimdilik iyiyiz
Göğüs pedi bende kullandım ama sanki sertleştirdi böyle hava almadı mı anlamadım bi daha takmadım
Yaa kızlar çok alakasız bişi sorucam emziren anneler fast food abur cubur falan dikkat ediyormusunuz canım baharatlı cips istedi gaz yapar mı azıcık yesem acaba
Baharatlı sütün tadını bozuyor dye yememeye çalışıyorumama bazen pide de yiyorum şimdi

Evet bnde -Sunshine yazınca bakayım dedm oymuş gögüs yaralarım iyileştiği için gögüs pedi pek zarar vermedi ama kurutuyor evet.dısarı cıkarken filan şart ama

İnsana en çok dokunan da zaten kendine yetemezken bir de başında böyle saçma insanların oluşu. Benim kv de gece hep yanına aldı çocuğu. Ten tene temas yapalım diye hemşire veriyor, o gelip alıyor. Babası alıp seviyor o gelip alıyor. Kendi çocuğu gibi. Gece uyanıp puseti yanında göremeyince bebeğim nerde diye bir tepki verdi. Sinir oldum. Sıkıyorsa diğer geline yapsaydı. Zaten o yanında bile istemedi. Hep iyi niyetten oluyor bunlar. Kendini üzme sakın. Bence içine de atma direk söyle sütün kesilmesin iyice

Yaa kızlar çok alakasız bişi sorucam emziren anneler fast food abur cubur falan dikkat ediyormusunuz canım baharatlı cips istedi gaz yapar mı azıcık yesem acaba
Gaz yapıyormuş o yüzden yemesen daha iyi. Benim de çoook istedi bir tane attım ağzıma sadece

51 gr almıştı ama 7 dk aktif emme, sonraki günlerde ise memede uykuya gecerken az az da olsa içti ve sonra süre 10 -12 dk arasına çıktı 8 günde

Bende güya özelde doğum yaptim ama başıma benimde aynısı geldi anne sütü diye direttiler iki gün aç kaldi oğlum ve sonuç sarılık.bir hafta evde ben hem emzirdim hem sagdim hem mama verdim 15.gun tamamen geçti çok şükür.

Bizde iyiyiz çok şükür ama 2 gündür sıkıntısı var gaz mi ateş-i mi var anlamıyorum salak gibi hissediyorum kendimi. Ateş 36 buçuk 37 cikiyo hatta hep aynı ilaç bisey versem bile. Acaba gazsan dolayı kendini sısıkoı da o yüzden mi ateş-i cikiyo. SSengirmiyosun pek kavuştun kızına tabi

Bencede katiliyorum sana, yada bizim gebelik zehirlenmesi oldugu icin sezeryanimiz bu kdr agir geciyor olabilir ben oyle dusunuyorum

Gaza sıkıştıgı zaman bizimkide öyle cayır cayır yanıyor sanki sorma normale dönüyor.eve geldigimden beri bi kaç problem yaşıyorumda onlarla ugrastım keyifliyim bebegim oldugu için ama bi yandanda keyifsizim o yüzden aktif olamadım kuzum

Sıkma canını bebişine odaklan. Ben bi sinirlenince diyorum.gidim de miniğim bi.opeyim diye uyusada gidip seviyorum rahatlıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…