2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çıkmadı canım yaa cumartesi cıkarttız dedi bi sıkntı olmazsa inşallah kavuscaz Sen nasıl alıştn mi bebişine nasıl gidiyo
Bugün çıkıyor o zaman kuzum hadi hayırlısı inşallah biz alıştık birbirimize ya inşallah bu düzen de gider diye umut ediyorum ama bakalım 15 gününden sonra değişebilir de
Hahahah eminim çok sinir bozucu bir durum canim bize kaka değil de çiş yapıyor genelde üstümüze başımıza attırıyor sıpa kakayi da ne zaman bezini değiştirsem babasına inatmis gibi temiz beze yapıyor
Ben de birkaç yerde okudum çok sıkıntılı bir surecmis,o yüzden günde 2 kere sağım yapıyorum genelde, buzluğa atıyorum
Fazlasıyla sıkıntılı canim ilk bebehim de olmuştum bunda olmamak için hep sagiyorum
Canim başlangıcı zor olmuş ama sonu güzel olmuş inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüt bebeğini
Annenin değil de senin bir iki saatte de olsa uyumam lazım canim sütün gelecektir uyumak çok iyi geliyor insana vücudun dinleniyor emzige gelince bende ikinci gün verdim ama pek tutmadı avent ağzına büyük geliyor galiba bazen tutuyor bazen tutmuyor başka emzik denicem
Canim lütfen kendini eve kapatma markete olsun yürüyüşe olsun çık bebeği çıkartmana gerek yok miss gibi sahil havası al kendine gel
Merhaba hanımlar bnde bu sabah 11:40ta oğlumu normal doğumla kucağıma aldım herkese hayırlısiyla sağlıklı doğumlar diliyorum
Gozunuzaydin canim sağlıklı güzel günlerde büyüt bebeğini doğum kg boyu nedir ekleyelim
Kuzum hastanedeki hemşire 20 dakika bir göğsü 20 dakika bir göğsü demişti ama şu aralar toplamda yarım saatte uykuya daliyor
Bebeğini ters pozisyon da emzir canim hemen yumusuyor o göğsün benim de sabah kalktigimda şişmiş oluyor önce bebeği emzirio sonra sagiyorm kalanı
Kızlar hastanedeyiz geceden beri, az sonra doğuma iniyoruz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
Heyecanla ege beyi ve seni bekliyoruz canim su gibi doğumun olsun inşallah

Günaydın canımm değişmez inşallah öyle gidersnz biz bugün kavusuyoz ama yarın eve gidiyoruz bi gün misafir olcakmısız anne bebek uyumu içinmiş çok heyecanlıyım oğluma kavusmaya Allah kimseyi ayırmasın evladından

Aminn canim benim olsun geç olsun güç olmasın kollarına alacaksin ya o bile yeterli miss kokusunu içine çekmeye

Ay bu ortak problemimiz ben artık hatırlamadığım zaman ellerimle memeleri tartıyorum hangisi doluysa ondan başlıyorum
o da iyi
Kızlar hastanedeyiz geceden beri, az sonra doğuma iniyoruz. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
Hadi bakalım tatlım
Amiiin

Bizimde geçmedi test 15 güne kadar randevu alın dediler tekrar.

10 15 günlük olunca verelm dedi canım salı günü verir büyük ihtimal.tek bakıyorsan daha zor hele sezeryan Allahım kolaylık versin kuzum gece nasıl uyuyabliyormusum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…