Canım normal bence bizimkide böyle büküyor ediyor ayağını. Yinede sor gittiğinde aklında kalmasınKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl
Duruş şekli böyle de parantez bacakmı olcak acabaCanım normal bence bizimkide böyle büküyor ediyor ayağını. Yinede sor gittiğinde aklında kalmasın
Neler yiyip içiyorsun peki? Anne cayı, damla filan kullanıyor musun?Sagol canım çok şükür45 açıyla emzirdgim zaman biraz daha iyi oluyor ama gece uyku sersemi açı maçı kalmıyor
Bence normal. Sağa sola yatır zamanla şekil alır zaten. D vitaminini de kullanmalısınız mutlakaKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl
Ya ben anlamadım.nasil ki normal görünüyoKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl
Avent küçük aslında ya belki bebiş emzik mi almak istemiyor olabilirBugün çıkıyor o zaman kuzum hadi hayırlısı inşallahbiz alıştık birbirimize ya inşallah bu düzen de gider diye umut ediyorum ama bakalım 15 gününden sonra değişebilir de
Hahahah eminim çok sinir bozucu bir durum canim bize kaka değil de çiş yapıyor genelde üstümüze başımıza attırıyor sıpakakayi da ne zaman bezini değiştirsem babasına inatmis gibi temiz beze yapıyor
Fazlasıyla sıkıntılı canim ilk bebehim de olmuştum bunda olmamak için hep sagiyorum
Canim başlangıcı zor olmuş ama sonu güzel olmuş inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüt bebeğini
Annenin değil de senin bir iki saatte de olsa uyumam lazım canim sütün gelecektir uyumak çok iyi geliyor insana vücudun dinleniyor emzige gelince bende ikinci gün verdim ama pek tutmadı avent ağzına büyük geliyor galiba bazen tutuyor bazen tutmuyor başka emzik denicem
Canim lütfen kendini eve kapatma markete olsun yürüyüşe olsun çık bebeği çıkartmana gerek yok miss gibi sahil havası al kendine gel
Gozunuzaydin canim sağlıklı güzel günlerde büyüt bebeğini doğum kg boyu nedir ekleyelim
Kuzum hastanedeki hemşire 20 dakika bir göğsü 20 dakika bir göğsü demişti ama şu aralar toplamda yarım saatte uykuya daliyor
Bebeğini ters pozisyon da emzir canim hemen yumusuyor o göğsün benim de sabah kalktigimda şişmiş oluyor önce bebeği emzirio sonra sagiyorm kalanı
Heyecanla ege beyi ve seni bekliyoruz canim su gibi doğumun olsun inşallah
Kendisi mi büküyor normalde böyle mi duruyor, bence doktora sor canım. Sorun varsa da erken yaşta tedavisi kolay olurKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl
Bizimki emzik çok seviyor o yüzden vermiyorum hiçbir şey. Biberonu ilkinde tutmadı uykusunda bi daha denemedim.Cok iyi anlıyorım seni aynı durum bizdede var ömrümden ömür gdiyor öyle oluncagögüs uclarım yara oldugunda doktorumuz sütünü sag sık sık besle sarılıgı artmasın degince bnde bi cesaret biberon denedim çok şükür memeyi reddetmedi şansıma biberon bazen kurtarıcım oluyor onda cok rahat ediyoruz öksürmüyor ama memeye gelince aşırıda yoruluyor yavrum.zamanla inşallah geçecek brde lohusalıgın vermiş oldugu yetkiyle insan daha cok dert ediyor ama alışacagız merak etme.
Ah ya maşallah. Darısı bize inşallah.51 gr almıştı ama 7 dk aktif emme, sonraki günlerde ise memede uykuya gecerken az az da olsa içti ve sonra süre 10 -12 dk arasına çıktı 8 günde
Doğurdum sessizliği bu@Lalalala1 lalalalallalalallalalalal ses ver lalallalallalalla oooooo lalallalalla
Hiç kullanmadım canım extra.biraz fazla etçilim öyle diyimNeler yiyip içiyorsun peki? Anne cayı, damla filan kullanıyor musun?
Duruşu böyle canım parantez gibiKendisi mi büküyor normalde böyle mi duruyor, bence doktora sor canım. Sorun varsa da erken yaşta tedavisi kolay olur
Aynı benimki )) futbolcu bacagı mı olacak dedim ben de benimkini görünce : dKızlar yavrumun bacakları böyle doktor kontrol ederken birşey demedi sorun olsa söyler diye düşündüğümden sormadm ama gözüme cok takılıyor bidaha gittigimde sorucam.normalmi acaba şekli zamanla düzeliyormu sizinkiler nasıl
D vitamini 15 günlükken başlayalm dedi saglık ocagıda hemen. Basla dedi beklicem bndeBence normal. Sağa sola yatır zamanla şekil alır zaten. D vitaminini de kullanmalısınız mutlaka
Aynı seyi bizde söyledikAynı benimki )) futbolcu bacagı mı olacak dedim ben de benimkini görünce : d
İnşallah düşmüştür kuzum kendini böyle gitmeden darlama illaki bi çaresi ve çözümüde varBizimki emzik çok seviyor o yüzden vermiyorum hiçbir şey. Biberonu ilkinde tutmadı uykusunda bi daha denemedim.
PAzartesi sarılığa bi daha bakacağız inşallah artık düşmeye başlamıştır diyeceğim ama hiç inancım yok
Ah ya maşallah. Darısı bize inşallah.
Bi günü bi gününü tutmuyor bak son 2 saat boyunca uyandırmaya çalıştık sürekli. 12 dk emdi ardından 20 cc sütü zorla içirdik.
Aç yani farkındayım. Totalde 3 saati geçmişti açlığı.. Tükenmiş vaziyetteyim
Doğurdum sessizliği bu
Parantez duruyor gibi kuzumYa ben anlamadım.nasil ki normal görünüyo
Heran hersey olablr doktorun brşey demesse gününü sen belirleyeblrsn doktora kalsa bu pazartesi alıcaktı doguma sabırsızlandım benBen hala dogurmadim günü geçtikten sonra doğum yapan annisler bana biraz teselli verebilirmi
Doktor Çarşamba günü çağırdı suni verecek o gün nobetciyim.seninle daha iyi ilgilenirim dedi bende kendisi gelsin istiyorumHeran hersey olablr doktorun brşey demesse gününü sen belirleyeblrsn doktora kalsa bu pazartesi alıcaktı doguma sabırsızlandım ben
Bende hala doğurmadımBen hala dogurmadim günü geçtikten sonra doğum yapan annisler bana biraz teselli verebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?