Senin kv benimki olabilir mi acaba ? Resmen aynı hareketleri yaptı biliyor musun? Bebeği yanıma getirin diyorum getirmiyor kadın ya cocugun doğru düzgün yüzünü goremiyordum hastanede. Yattığı yatagi hep uzağa alıyor çocuğun. Seninki de resmen bebegim demiş bi de geldi boğma ya.İnsana en çok dokunan da zaten kendine yetemezken bir de başında böyle saçma insanların oluşu. Benim kv de gece hep yanına aldı çocuğu. Ten tene temas yapalım diye hemşire veriyor, o gelip alıyor. Babası alıp seviyor o gelip alıyor. Kendi çocuğu gibi. Gece uyanıp puseti yanında göremeyince bebeğim nerde diye bir tepki verdi. Sinir oldum. Sıkıyorsa diğer geline yapsaydı. Zaten o yanında bile istemedi. Hep iyi niyetten oluyor bunlar. Kendini üzme sakın. Bence içine de atma direk söyle sütün kesilmesin iyice
Merhabalar.sagma işleminin sıklığı ve süresi ne.bende sağmak istiyorum ama her emzirme sonrası çok zor geliyo sağmak.benim sağma makinası manuel.gunde iki kez sagiyorum.25cc anca oluyoBende güya özelde doğum yaptim ama başıma benimde aynısı geldi anne sütü diye direttiler iki gün aç kaldi oğlum ve sonuç sarılık.bir hafta evde ben hem emzirdim hem sagdim hem mama verdim 15.gun tamamen geçti çok şükür.
Lohusaya yapılmaması gereken ilk hareket sütün yok yaaa destek olacaklarına neden bu cahillik anlam veremiyorum. Senin sütün doğurur doğurmaz geldimi teyzeValla Bana da geliyorlar sağdan soldan geldi bi kere annemin oraya yeğenim de vardı bi muhabbet geçiyordu, teyzenin karnından bi bebek daha çıkacak diyor. Geldi boğma kendisi 9 aylık karniyla geziyor halbuki kendine bi baksa
Dogurali 2 gün olmuş filinta gibi kalacaktım zaten
Valla senin tartışman çok iyi olmuş insanın içindekini dökmesi gerekiyor Bana da çok, sütün yok muhabbeti yaptı geldiğinde de emzirmeye çalışırken diğer odada hemen kontrole geliyor süt var mı diye
Sana anne sütü diye diretmisler bana direk mama diye direttiler emzirtmediler bile şaka gibiBende güya özelde doğum yaptim ama başıma benimde aynısı geldi anne sütü diye direttiler iki gün aç kaldi oğlum ve sonuç sarılık.bir hafta evde ben hem emzirdim hem sagdim hem mama verdim 15.gun tamamen geçti çok şükür.
İşte beklemek çok zor ya 9 ay geçti 4 gün geçmiyorEvet aynen benim de öyle oldu bugün 11. Gün hala tam inmiş değil ama azaldı en azından ilk günler aşırı şiş ve acıyodu
Bebişkom biz yaparken kızarıp bozarıyoruz normal tabikiii
Doğurursun balım akacak kan damarda durmaz
Bakalım nasıl gelmek isterselerBenim iki kere yaptılar ilk yapan acitmamisti 2. Yapan ayy ebemi ağlattı sonra kendimi kastım bebekte kendini toplamaya başladı sancı cikti yavaş yavaş başlamış dedi ama ben hala bekliyorum 2 gün oldu
Aynen her hali güzel herseyi özleyecek gibiyim. Bugün biraz toparlansin daha iyi olacak diyorlar bende büyümesin diye şey yapıyorumZor süreçler ama bi o kadarda güzel biraz toparlansınlar bizlerde alışalm daha kolay olucak eminimgeçen hastanede hamile gördüm ona baktım imrenerek sanki bn hamilelik geçirmemişm gibi
Ölcem sinirden neyse bisey demek istemiyorum. Semde göstermezsin bebisini. Ararlar görüntülü fslan gostermezsinSenin kv benimki olabilir mi acaba ? Resmen aynı hareketleri yaptı biliyor musun? Bebeği yanıma getirin diyorum getirmiyor kadın ya cocugun doğru düzgün yüzünü goremiyordum hastanede. Yattığı yatagi hep uzağa alıyor çocuğun. Seninki de resmen bebegim demiş bi de geldi boğma ya.
Ama bana garip gelen daha bebeğim doğmamışken torun var toruncuk var diyip benim çocuğumu kendince 2. Plana atmıştı. Şimdi bu hareketler noliyor anlamadım. Oğlu Bana bisey yapsa ona bile alttan alttan laf söylüyor. Çorba icecektim eşim alıp gelecek, hastanenin getirdiği çorba vardı o da kötü burda var ya nereye gidiyorsun bunu içsin falan diye triplere giriyor
Ben kavga etmeyelim diye susuyorum ama patlayacagim galiba. Oğluna gösteriş yapıyor halbuki umrunda degil
Gelmiş şey şelale gibi akıyormuşLohusaya yapılmaması gereken ilk hareket sütün yok yaaa destek olacaklarına neden bu cahillik anlam veremiyorum. Senin sütün doğurur doğurmaz geldimi teyze
Kızlar bebişlerinizin cildi nasıl bizim 11. Gün soyuluyor özellikle banyoya başladığımızdan beri arttı. Sonrasında mustelayla kremledim hep ama hala soyuluyor. Acaba atopik filan mı bebişkomun cildi yaa bilemedim. Var mı böle
Benimki de öyle canım baya soyuluyo hatta 5. Gün doktora sordum olsun dedi olması gereken dedi. Ne önerirsiniz kullanayim dedim hoc bisey kullanma dediKızlar bebişlerinizin cildi nasıl bizim 11. Gün soyuluyor özellikle banyoya başladığımızdan beri arttı. Sonrasında mustelayla kremledim hep ama hala soyuluyor. Acaba atopik filan mı bebişkomun cildi yaa bilemedim. Var mı böle
Ah bi de bana sor yeğenim vardı bu çocuk benden çıktı diyor, yegenimde hayır o teyzemin karnından çıktı diyor. Teyzenin karnından bi çocuk daha çıkacak diyor halbuki öyle bi karnım da yoktu hafif şişlik var. Aynı yerdeyiz o kadar çok şey var ki anlatacak aslında. Oğlu laf yapmasın diye arada ugrasiyormus gibi yapıp gelir mi bilmiyorumÖlcem sinirden neyse bisey demek istemiyorum. Semde göstermezsin bebisini. Ararlar görüntülü fslan gostermezsin
Bana da dedilerdi canım hamile gibisin diye. Bebeğim ek gıdaya geçince kilo verdim sonra baktım onlar hamile gibi aynı üzülme dicem ama insan takıyor kafaya. Bende ilk çocuğum emzirememistim ayybütün şehir duymuştu. Krize soktulardi beni. Kimseye ama kimseye bem o haldeyken beni uzdukleri için hakkimi helal etmiyorum. Konuşsunlar boş boş duymuyorum bem bisey mi dedin dersin. Zaten benim çocuğuma torun var toruncuk var diyip de karışırsa ben o lafı sürekli söylerim. Bak çocuğum bu babaannen sana böyle böyle dedi derim falan. Ben çok susarım herkes şöyler bisey demek ama sene de geçse o lafı ona yediririm. Bebeğinle ilgilen emzirmeye çalışırken yanında kimse olmasın ve gayet sakin yavaş yavaş memeyi ağzına vermeyi dene. Ahh ben ilk çocuk da memeyi veremezdim zorla olurdu hep onda da ağlardım emiyo diye mutluluktanAh bi de bana sor yeğenim vardı bu çocuk benden çıktı diyor, yegenimde hayır o teyzemin karnından çıktı diyor. Teyzenin karnından bi çocuk daha çıkacak diyor halbuki öyle bi karnım da yoktu hafif şişlik var. Aynı yerdeyiz o kadar çok şey var ki anlatacak aslında. Oğlu laf yapmasın diye arada ugrasiyormus gibi yapıp gelir mi bilmiyorum
Çok hafif bi siskinlik var ya canım bende kendisini görsen 9 aylık gibi geziyorBana da dedilerdi canım hamile gibisin diye. Bebeğim ek gıdaya geçince kilo verdim sonra baktım onlar hamile gibi aynı üzülme dicem ama insan takıyor kafaya. Bende ilk çocuğum emzirememistim ayybütün şehir duymuştu. Krize soktulardi beni. Kimseye ama kimseye bem o haldeyken beni uzdukleri için hakkimi helal etmiyorum. Konuşsunlar boş boş duymuyorum bem bisey mi dedin dersin. Zaten benim çocuğuma torun var toruncuk var diyip de karışırsa ben o lafı sürekli söylerim. Bak çocuğum bu babaannen sana böyle böyle dedi derim falan. Ben çok susarım herkes şöyler bisey demek ama sene de geçse o lafı ona yediririm. Bebeğinle ilgilen emzirmeye çalışırken yanında kimse olmasın ve gayet sakin yavaş yavaş memeyi ağzına vermeyi dene. Ahh ben ilk çocuk da memeyi veremezdim zorla olurdu hep onda da ağlardım emiyo diye mutluluktan
Benim kv aynı. Hepsimi aynı olur anlamıyorum kiAnnemdeyim canım, bizde gaz pek yok gibiydi yani cikariyordu zaten kaç günlükte1 2 gündür zorlaniyor halbuki damlaya başlamıştım anlamadım
Sorma bi cevap verince de benden iyi mi bilcen diyerek atılmaya başladı kv. Bende içimden dedim bi gün kalacaksın zaten öttür borunu
Sagolasinannem yardım ediyorda bizim oğlan direk biberona alıştığı için ebeler kv sagolsun, mama vermek zor oluyor siringayla ağzına silikon göğüs ucunu koyup içine mama damlatiyoruz ee bu da tek başına olmuyor annemle ikimiz 2 saatte bir uğraşıyoruz böyle
Allahtan gögüsümü de almaya başladı uçla biraz sütüm de geliyor böyle olunca insanın dinlenmeye vakti kalmıyor hiç
Bize de doktor o damladan verdi sıkıntısı olursa kullan dedi 2 gündür kullanıyorum ama bi fark göremedim gibi suanlik
Canım bizim bebiş de aynıydı,ayaklar vs hep soyuldu.ben de tedirgin oldum ama sonra geçti, derisi Kendine geldi merak etmeKızlar bebişlerinizin cildi nasıl bizim 11. Gün soyuluyor özellikle banyoya başladığımızdan beri arttı. Sonrasında mustelayla kremledim hep ama hala soyuluyor. Acaba atopik filan mı bebişkomun cildi yaa bilemedim. Var mı böle
3.5 kg 56 cm doğdu canım adı poyrazBugün çıkıyor o zaman kuzum hadi hayırlısı inşallahbiz alıştık birbirimize ya inşallah bu düzen de gider diye umut ediyorum ama bakalım 15 gününden sonra değişebilir de
Hahahah eminim çok sinir bozucu bir durum canim bize kaka değil de çiş yapıyor genelde üstümüze başımıza attırıyor sıpakakayi da ne zaman bezini değiştirsem babasına inatmis gibi temiz beze yapıyor
Fazlasıyla sıkıntılı canim ilk bebehim de olmuştum bunda olmamak için hep sagiyorum
Canim başlangıcı zor olmuş ama sonu güzel olmuş inşallah sağlıkla Güzel günlerde büyüt bebeğini
Annenin değil de senin bir iki saatte de olsa uyumam lazım canim sütün gelecektir uyumak çok iyi geliyor insana vücudun dinleniyor emzige gelince bende ikinci gün verdim ama pek tutmadı avent ağzına büyük geliyor galiba bazen tutuyor bazen tutmuyor başka emzik denicem
Canim lütfen kendini eve kapatma markete olsun yürüyüşe olsun çık bebeği çıkartmana gerek yok miss gibi sahil havası al kendine gel
Gozunuzaydin canim sağlıklı güzel günlerde büyüt bebeğini doğum kg boyu nedir ekleyelim
Kuzum hastanedeki hemşire 20 dakika bir göğsü 20 dakika bir göğsü demişti ama şu aralar toplamda yarım saatte uykuya daliyor
Bebeğini ters pozisyon da emzir canim hemen yumusuyor o göğsün benim de sabah kalktigimda şişmiş oluyor önce bebeği emzirio sonra sagiyorm kalanı
Heyecanla ege beyi ve seni bekliyoruz canim su gibi doğumun olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?