- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Böyle şeyler hep geceyi bulur zaten telaşla iş yaptığımızdan herhaldeBizimki de gece 3bucukta uyandı altını açtığım gibi çiş yaptı komple değiştirdim. Daha sonra 6gibi ikinarak uyandı kakasını uğraştı yaptı ve komple üstüne çıktı,taştı. Yine komple kıyafet değiştirirken yeni giydirdigim zibina kustu,hoop baştan değiştirdim. Aşırı hareketli bir gece oluyor
AynenBiz de tam o saatlerde aynıydık çok uykum var çok
Arap sabınu alıp çitiliyimValla beyaz kalip sabun herseyi cikariyor silgi gibi sürtüyorum yeşil kaka bile cikiyoooo
Yaa ever aman uykusu bölünmesin beslenip devam etsin dedikçe böyle şeyler oluyorBöyle şeyler hep geceyi bulur zaten telaşla iş yaptığımızdan herhaldebizimde dün kaka yapmadığı için bütün gece ekstra ıkındı şimdi azıcık yapmış rahatlatmıştır diye umuyorum
Yazmadık diye deliksiz uyuduk zannedilmesin efenim, 3:30-05:00 ve 07:00 emzirme nöbetleri ifa edildi. 07:00 emzirmesi alt değişimi ve burun açma sebebiyle rötar yedi devam ediyor.
yumosamber bizimkinin de hırıltsı çok. Aspiratör ile açtık az evvel ama tam geçmedi şu buhar makinesini çalıştırayım diyorum.
minik kalp0753 canım bebek senin bebeğin en doğrusunu sen bilirsin onun İçin ama beyaz sabun çok çok zararlı. İçindeki o asit kimyasal sayesinde evet anlık bi rahatlama sağlıyor ama bebeğe kimyasal verilmiş oluyor ve alışkanlık olursa bu tarz dış uyaranlar olmadan bebekler kendiliklerinden kakalarını yapamıyorlar bilgin olsun. Kısa vadede rahat edeceğim diye uzun vadeli problemler yaşama.
Hala uyutmaya çalışmaya devamYaa ever aman uykusu bölünmesin beslenip devam etsin dedikçe böyle şeyler oluyorahh inşallah rahatlamıştir da güzelce huzurla uyur minik
Ben almadım da almayı düşünüyorum kullandığın buhar makinesinden memnun musunYazmadık diye deliksiz uyuduk zannedilmesin efenim, 3:30-05:00 ve 07:00 emzirme nöbetleri ifa edildi. 07:00 emzirmesi alt değişimi ve burun açma sebebiyle rötar yedi devam ediyor.
yumosamber bizimkinin de hırıltsı çok. Aspiratör ile açtık az evvel ama tam geçmedi şu buhar makinesini çalıştırayım diyorum.
minik kalp0753 canım bebek senin bebeğin en doğrusunu sen bilirsin onun İçin ama beyaz sabun çok çok zararlı. İçindeki o asit kimyasal sayesinde evet anlık bi rahatlama sağlıyor ama bebeğe kimyasal verilmiş oluyor ve alışkanlık olursa bu tarz dış uyaranlar olmadan bebekler kendiliklerinden kakalarını yapamıyorlar bilgin olsun. Kısa vadede rahat edeceğim diye uzun vadeli problemler yaşama.
Normal bence bizim de bir düzenimiz yok bazen günlerce kaka yok bazen günde 3-4 kere varKizlar bebegim günde 1 kere bazen 2 günde bir kaka yapardı dün 3 kere kaka yaptı normal mi acaba
Normalmiş 7güne kadar yapmamaları bileKizlar bebegim günde 1 kere bazen 2 günde bir kaka yapardı dün 3 kere kaka yaptı normal mi acaba
Bizim de günde 3-4 defa yapıyor normaldeKizlar bebegim günde 1 kere bazen 2 günde bir kaka yapardı dün 3 kere kaka yaptı normal mi acaba
Zararlı mı bilmiyorum ama ben sadece lekenin üstğne fairy damlatıyorum, makineye atıyorum. Dalan granül sabun kullanıyorum deterjan olarak mis gibi çıkarıyor lekeleriKızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı hangisini kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz.benn green clean kullanıyorum ama lekeler cıkmıyor yada ben yanlış uyguluyorum.
Bütün gün ıkınıyordu, hep kıpkırmızı oluyordu ıkınmaktan.. ne uyku ne dinlenmesi vardı.. emzirirken bile ıkınmaktan ağlayıp kalıyordu..Bende bu damladan kullanıyorum ne sıkıntısı oldu sizde
Ben de her gün havalandırıyorum evi ama buhar makinesi de şartyumosamber eşim yurtdışından almış çok önceden kuzum o yüzden burda bulamayız, kullanan başka arkadaşlar fikir verirler
Kaloriferleri yakmadığımız için henüz başlamamıştık ama hırıltı arttı baya o yüzden başlarız bugünden sonda buhar makinesine. E odada 3 kişi olunca oksijen azalıyor
Benim sızdırmıyor ama kullanırken altına alt açma örtüsü seriyorum.çok fazlamı sızdırıyor?Katlanabilir banyo küveti gider kısmından sızdırıyor kızlar nasıl düzelteceğim ben bu durumu
Normal bence bizim de bir düzenimiz yok bazen günlerce kaka yok bazen günde 3-4 kere var
Normalmiş 7güne kadar yapmamaları bile
Sagolun cvplar için rahatladım şimdiBizim de günde 3-4 defa yapıyor normalde
Bizde bu belirtiler olmadıBütün gün ıkınıyordu, hep kıpkırmızı oluyordu ıkınmaktan.. ne uyku ne dinlenmesi vardı.. emzirirken bile ıkınmaktan ağlayıp kalıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?